View Full Version : Това нормално ли е?
Benchpress
07-21-2010, 04:08
Здравейте на всички от сайта и форумчето. Обръщам се най-вече към женското съсловие, защото смятам, че отговора, който ще получа е най-точен. Въпроса е следния.
Вчера правих секс със приятелката си, като на нея и беше за първи път. Нямаше и една капчица кръв, като тя твърди, че наистина е девствена като аз и вярвам. Цял живот е спортувала, а и знам, че има случаи, в които няма кръв пърия път. Но друго ме притеснява - Твърди, че не изпитва нищо друго освен болка, когато го пъхна по-навътре. Нито удоволствие от проникването, нито нищо...Само болка...Нормално ли е това? Ще се оправи ли? Кофти е да знаеш, че на партньора ти не му е готино....За пръв път ми се случва. Какво ще кажете?
ПП: На 21 години съм и смея да твърдя, че имам опит, бях особено внимателен, така че грешката не е в мен на 100 процента.
betibarclay
07-21-2010, 05:31
девствена ама друг път значи мой човек тая или сама се е отворила, което е типично за повечето кифли за да не ги е срам след това кат тръгнат да си свалят гащите пред батковците, или просто е по-тясна но в никакъв случай не е била девствена! не може да бъде девствена и да не я боли и да няма кръв! честито бил си преметнат :D
Нормално е след като е спортувала химена и да е по разтегнат и да няма кръв.Аз лично не съм спортувала нищо,но при мен също нямаше и капка.Отностно болката,според мен се дължи именно на това,че е била девствена.Всяка жена си е индивидуална,така че колкото и да си бил внимателен може да я е боляло много.При мене също беше така,даже си продължи и на следващите ни опити.Вече след 2-3 път почнах да усещам нещо,пък болката не беше така силна.
Anarchya2
07-21-2010, 06:19
девствена ама друг път значи мой човек тая или сама се е отворила, което е типично за повечето кифли за да не ги е срам след това кат тръгнат да си свалят гащите пред батковците, или просто е по-тясна но в никакъв случай не е била девствена! не може да бъде девствена и да не я боли и да няма кръв! честито бил си преметнат :D
Леле колко много знаеш за женитееее - ти тряя да си на 12? :razz:
Мога да кажа,че щом ти казва,че не е девствена какъв ще е смисълът на тва да се отваря сама щом си е признала,че е девствена .
Просто се получава при някой момичета дето спортуват или пък още при раждането са без химен...
А за другото след няколко пъти ще мине най-вероятно
Случва се да няма кръв, случва се да няма и болка.
Аз по-скоро си мисля, че хименът й е по-стегнат и не си успял да го разкъсаш - от там липсата на кръв и наличието на силната болка.
Ако приятелката ти не се притеснява, може да отиде на гинеколог да я погледнат, защото ако не е разкъсан химена, всеки път вероятно ще я наболява. С лека хирургическа намеса, могат да й го "цепнат" и всичко ще е наред.
Другият вариант е да опитвате бавно. Обикновено момичетата ги боли първите няколко пъти, удоволствието идва след това.
А кръв може да липсва дори когато е разкъсан химена, така че това не е повод за притеснение :)
Абсолютно съгласен с предния пост! Най- вероятно не си успял да разкъсаш химена!
divaorhideq
07-21-2010, 09:44
Уж си на 21 години и имаш опит, а пък никак не си наясно с първия път на момичетата :-D Съвсем нормално си е да я боли първия път, че и следващите няколко пъти. Вече в зависимост от нейните години, отношенията във връзката ви и разни други фактори удоволствие ще има след около няколко месеца.
Benchpress
07-21-2010, 19:37
Уж си на 21 години и имаш опит, а пък никак не си наясно с първия път на момичетата :-D Съвсем нормално си е да я боли първия път, че и следващите няколко пъти. Вече в зависимост от нейните години, отношенията във връзката ви и разни други фактори удоволствие ще има след около няколко месеца.
Разбира се, че е нормално да я боли. Не съм казал, че не е. Относно дали съм бил преметнат - напълно съм сигурен, че съм и първия и беше девствена. Или не съм успял да разкъсам ципата, или просто е от жените,при които няма кръв. Ще отиде на гинеколог - вече сме говорили. Благодаря ви много за отговорите! Това, което ме притесняваше повече бе кога ще започне да изпитва удоволствие, а не само болка - знам, че е допустимо да не изпитва удоволствие от проникването първите пъти, макар да съм бил и с такива, на които им е било адски приятно.
Тичай да гониш гълъб, че да покриеш срама! Измамен си! (Нещо ми е станало от този Ивайло Петров...)
Иначе, варианти много, излъган си, не е била подготвена, има някакво различие спрямо познатата анатомия...
Може да се е отворила сама. Щото е гледала много Краси Радков : НЕМА КРЪВ НЕМА ФАЛ :D :-D :D