Влез

View Full Version : Моля за съвет...

veselomomi4e
07-21-2010, 09:43
Здравейте.Збачи ситуацията е такава.По принцип аз тренирам и си бягам редовно кросове и т.н. и до сега никога не съм гладувала предпочитах да тренирам до припадък от колкото да гладувам,но преди няколко дни си счупих крака в областта на стъпалото и не мога да тренирам...лято е и все пак ще трябва да си облека банския,а мога да почна да бягам чак след около 40 дни.Какво да правя до тогава,мн ми е трудно с глад :( А и най-големия кошмар...целулита :/ моля ви за съвет :-o

ira90
07-21-2010, 09:58
Здравейте.Збачи ситуацията е такава.По принцип аз тренирам и си бягам редовно кросове и т.н. и до сега никога не съм гладувала предпочитах да тренирам до припадък от колкото да гладувам,но преди няколко дни си счупих крака в областта на стъпалото и не мога да тренирам...лято е и все пак ще трябва да си облека банския,а мога да почна да бягам чак след около 40 дни.Какво да правя до тогава,мн ми е трудно с глад :( А и най-големия кошмар...целулита :/ моля ви за съвет :-o

Съжалявам за това, което те е сполетило. Но НЕ ГЛАДУВАЙ !!! Просто се храни редовно, но здравословно. А и аз имах целулит (и още имам но по-малко) и го премахнах значително с кафе. Незнам дали си чела/чувала но от утайката на кафето си разтривам мястото където имам целулит и действа, но се иска постояннство и търпение, няма да стане за 5/6 дена. УСПЕХ !!! :-)

brokeninside13
07-21-2010, 10:02
за кафето е вярно, да! :)

а за глада...ми просто се храни на около 4 часа, не много, не се тъпчи.то принципно самия ти стомах ще свикне и няма да чувстваш толкова глад.

veselomomi4e
07-21-2010, 10:08
благодаря за това за утайката от кафе :-) :---) ..кво ми прече да опитам пък ;d

ira90
07-21-2010, 10:13
благодаря за това за утайката от кафе :-) :---) ..кво ми прече да опитам пък ;d

Моля, знай има ефект, но е бавен!!! За това се въоръжи с голяма доза търпение и воля !!!

veselomomi4e
07-21-2010, 10:18
Ти колко време горе долу го прилагаш... :)

ira90
07-21-2010, 10:25
Ти колко време горе долу го прилагаш... :)

Еми от близо една година, но аз бях качила 4/5 кг. и тези килца веднага ми се лепнаха на "дупето" и след като си възвърнах старите кг., мислех, че целулита ще изчезне, но уви... И започнах да се мажа с анти-целулитни лосиони/кремове, стягащи лосиони .... но ефект НУЛЕВ !!! Само където се охарчих ... но се разрових из нета, и видях, че това с кафето е доста разпространен начин и реших да пробвам .... и имам ефект от миналото лято до това .... И така ..... Правя го почти всеки път когато се къпя.

LipSy
07-21-2010, 10:31
За целулита - пробвай утайката от кафе (както ти казаха). Недей да гладуваш, яж си нормално без много мазнотии, меса и сладкиши (е все пак норално е човек да си похапва от време на време). Ако започнеш да гладуваш много може да стигнеш до анорексия и така нито вече ще можеш да ядеш нито да спортуваш, така че...си направи сметка. Щом спортуваш страшно много, то това означава, че тялото ти има спортна форма и за 40 дена без зягане няма да наддадеш! :)