PDA

View Full Version : Как да говоря с майка ми за секс?

misskiss96
07-21-2010, 21:57
здравейте на всички :P може да звучи малко странно но мен ме е срам от майками :( :( искам да говоря с нея за секса но точно когатоо тръгна да говоря с нея нещо ме спира... моля ви помогнете ми :( как да се отпусна.. ?? :(

Кирилицата е задължителна.
ShtrudeL

Valento
07-21-2010, 23:40
zdraveite na vsi4ki :P moje da zvu4i malko stranno no men me e sram ot maikami :( :( iskam da govorq s neq za sexa no to4no kogatoo trugna da govorq s neq ne6to me spira... molq vi pomognete mi :( kak da se otpusna.. ?? :(

Майка ти е,и както и да го мислиш няма да те изяде,това си е нормално нещо между хората ... пии едно и седайте на масата в кухнята .. ама нема да е война,по-добре да се интересуваш от колкото да имаш ниска сексуална култура....

DarkGirll
07-22-2010, 05:35
1-во - ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

По темата - Съгласна съм с Valento ;-)

sm_95
07-22-2010, 06:54
Мила, преди изобщо да МИСЛИШ за секс, трябва да се научиш да пишеш на български език.

По темата: Просто се отпусни. Ние няма как да го направи вместо теб.

puhi14
07-22-2010, 09:53
Никой не може да се скара на детето си,че съзрява и се развива.Няма нищо срамно в това да споделиш с майка си или баща си. :-D Наистина понякога не е прието да се говори съвсем открито на сексуални теми,но това не важи за споделянето с родител.Да не го говорим,че повечето родители изпадат в умиление щом разберат че децата им им амат досатъчно довереи за да споделят с тях .. ! Просто седнете и поговорете с майка ти ! :wink: Няма нищо толкозва срамно .. пък ако ти е тоооолкова неудобно вкарай малко чувтсво за хумор .. :grin: ии ще стане работата :-D :-)

ecstazy
07-22-2010, 10:32
Майка ти е,вярно, awkward е да говориш на такава тема с нея, но няма нищо страшно

iiordanova
07-22-2010, 11:49
Пиши на кирилица! Ето ти линк да си оправиш поста > http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

По темата :
Нормално е да се притесняваш. Но по-добре е да говориш с нея отколкото да имаш ниска сексуална култура. По-добре е да знаеш рисковете , как да се предпазиш и т.н. отколкото след време да пускаш теми , че си бременна. По-страшно е това отколкото разговора с майка ти. ((:

SmilezZz
07-22-2010, 15:23
Няма нищо срамно и притеснително в това..Тя все пак ти е майка - няма защо да се срамуваш от нея..
Събери смелост и седнете да си поговорите относно тази тема..

_InSaNe_
07-22-2010, 20:59
ами ако наистина не можеш да се отпуснеш... започни е ткаа да водиш някви дълги разговори с неч и да и споделяш други неща и след тва мини на тази тема... защото мен лично майка ми ме е предразположила така че аз сама да я карам да си говорим... тя ми е нещо като най добър приятел,можем да си говорим на абсолютно всякакви теми,аз и споделям и тя също... така че,говорете си по-честичко... поне на мен ми доставят удоволствие "лафчетата" с мама :D

Nakadah
07-23-2010, 06:41
1. Кирилица

2. Ако можеш свободно да говориш с майка си за секс си яко зле

IncHeTy
07-23-2010, 07:50
ами ако наистина не можеш да се отпуснеш... започни е ткаа да водиш някви дълги разговори с неч и да и споделяш други неща и след тва мини на тази тема... защото мен лично майка ми ме е предразположила така че аз сама да я карам да си говорим... тя ми е нещо като най добър приятел,можем да си говорим на абсолютно всякакви теми,аз и споделям и тя също... така че,говорете си по-честичко... поне на мен ми доставят удоволствие "лафчетата" с мама :D Напълно съм съгласна-и по темата,и за това с майка ми :)

tanch3t093
07-23-2010, 16:26
ами ако наистина не можеш да се отпуснеш... започни е ткаа да водиш някви дълги разговори с неч и да и споделяш други неща и след тва мини на тази тема... защото мен лично майка ми ме е предразположила така че аз сама да я карам да си говорим... тя ми е нещо като най добър приятел,можем да си говорим на абсолютно всякакви теми,аз и споделям и тя също... така че,говорете си по-честичко... поне на мен ми доставят удоволствие "лафчетата" с мама :D
И ние сме така - дори с майка си споделям повече, отколкото с най-близките ми приятели :P

LipSy
07-23-2010, 20:24
Ами да ти кажа и при мене в повечето случаи така, не мога да говоря с майка ми много много отпуснато. Обаче като подхвана темата и то така си продължавам по същество. Поотпусни се малко и всичко ще стане така, както ти искаш, спокойно! :)

Kajo
07-31-2010, 23:05
аз гледам как да се оттърва щот по принцип майка ми почва ама все гледам да се измъкна..според мен трябва да се кефиш.. ддз мен ми е кофти да си говоря баш за секс с нея.. :? :?

NoShTnO_iZkUsHeNiE
08-01-2010, 07:16
Хубаво е да говориш на тази тема с майка си,а още по-хубаво че ти проявяваш желанието :)

Няма нищо страшно и нищо лошо,тя също ще е доволна и щастлива от факта,че дъщея й иска и има нужда да разговаря с нея на тази тема.

По въпроса как да подхванеш темата можеш просто да кажеш "Маме,ти имаш опит за разлика от мен и бих искала да си поговорим малко за секса,защото аз съм в такава възраст и бих искала да науча някой неща за него :) "

На истина няма от какво да се притесняваш :) Успех

mynichka
08-01-2010, 09:52
Супер, е че искаш да говориш с нея на такива теми. Самата ти проявяваш интерес направо почваш разговора няма какво да увърташ :)

theexplorer
08-05-2010, 20:30
Въх за първи път чувам детето да прояви инициатива за разговор за секс с техните,вместо обратното.. 8-) При нас тази тема като че ли е забранена..дано да не я отворят де,че после с месеци ще се гледаме неудобно.. :lol: Ако бях на твое място,бих прочела из интернет информацията,макар че нз ти какво точно искаш да знаеш..или бих поговорила с психоложката/лекарката/ в даскало,много са печени и двете и си разбират добре от работата.. :)

gaska
08-05-2010, 20:36
ами ако наистина не можеш да се отпуснеш... започни . защото мен лично майка ми ме е предразположила така че аз сама да я карам да си говорим...

Е това е много важно.
Може би майка ти смята, че си малка да говорите за секс.
Ако е толкова зле, питай по форуми.