.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Как да говоря с майка ми за секс?

здравейте на всички :P може да звучи малко странно но мен ме е срам от майками искам да говоря с нея за секса но точно когатоо тръгна да говоря с нея нещо ме спира... моля ви помогнете ми как да се отпусна.. ??

Кирилицата е задължителна.
    ShtrudeL
    m0je da sum vsqkkakva n0 pone sum sebesii ... !!!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: kak da govorq s maikami za SEX ?

Цитирай Първоначално написано от misskiss96
    zdraveite na vsi4ki :P moje da zvu4i malko stranno no men me e sram ot maikami iskam da govorq s neq za sexa no to4no kogatoo trugna da govorq s neq ne6to me spira... molq vi pomognete mi kak da se otpusna.. ??
    Майка ти е,и както и да го мислиш няма да те изяде,това си е нормално нещо между хората ... пии едно и седайте на масата в кухнята .. ама нема да е война,по-добре да се интересуваш от колкото да имаш ниска сексуална култура....
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

1-во - ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

По темата - Съгласна съм с Valento
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Мила, преди изобщо да МИСЛИШ за секс, трябва да се научиш да пишеш на български език.

По темата: Просто се отпусни. Ние няма как да го направи вместо теб.

Никой не може да се скара на детето си,че съзрява и се развива.Няма нищо срамно в това да споделиш с майка си или баща си. Наистина понякога не е прието да се говори съвсем открито на сексуални теми,но това не важи за споделянето с родител.Да не го говорим,че повечето родители изпадат в умиление щом разберат че децата им им амат досатъчно довереи за да споделят с тях .. ! Просто седнете и поговорете с майка ти ! Няма нищо толкозва срамно .. пък ако ти е тоооолкова неудобно вкарай малко чувтсво за хумор .. ии ще стане работата

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Майка ти е,вярно, awkward е да говориш на такава тема с нея, но няма нищо страшно
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Пиши на кирилица! Ето ти линк да си оправиш поста > http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

По темата :
    Нормално е да се притесняваш. Но по-добре е да говориш с нея отколкото да имаш ниска сексуална култура. По-добре е да знаеш рисковете , как да се предпазиш и т.н. отколкото след време да пускаш теми , че си бременна. По-страшно е това отколкото разговора с майка ти. ((:

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Няма нищо срамно и притеснително в това..Тя все пак ти е майка - няма защо да се срамуваш от нея..
    Събери смелост и седнете да си поговорите относно тази тема..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    ами ако наистина не можеш да се отпуснеш... започни е ткаа да водиш някви дълги разговори с неч и да и споделяш други неща и след тва мини на тази тема... защото мен лично майка ми ме е предразположила така че аз сама да я карам да си говорим... тя ми е нещо като най добър приятел,можем да си говорим на абсолютно всякакви теми,аз и споделям и тя също... така че,говорете си по-честичко... поне на мен ми доставят удоволствие "лафчетата" с мама
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Мега фен
    Град
    Earth...
    1. Кирилица

2. Ако можеш свободно да говориш с майка си за секс си яко зле

Цитирай Първоначално написано от _InSaNe_
    ами ако наистина не можеш да се отпуснеш... започни е ткаа да водиш някви дълги разговори с неч и да и споделяш други неща и след тва мини на тази тема... защото мен лично майка ми ме е предразположила така че аз сама да я карам да си говорим... тя ми е нещо като най добър приятел,можем да си говорим на абсолютно всякакви теми,аз и споделям и тя също... така че,говорете си по-честичко... поне на мен ми доставят удоволствие "лафчетата" с мама
    Напълно съм съгласна-и по темата,и за това с майка ми
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    И ние сме така - дори с майка си споделям повече, отколкото с най-близките ми приятели :P
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ами да ти кажа и при мене в повечето случаи така, не мога да говоря с майка ми много много отпуснато. Обаче като подхвана темата и то така си продължавам по същество. Поотпусни се малко и всичко ще стане така, както ти искаш, спокойно!

аз гледам как да се оттърва щот по принцип майка ми почва ама все гледам да се измъкна..според мен трябва да се кефиш.. ддз мен ми е кофти да си говоря баш за секс с нея..

Хубаво е да говориш на тази тема с майка си,а още по-хубаво че ти проявяваш желанието

Няма нищо страшно и нищо лошо,тя също ще е доволна и щастлива от факта,че дъщея й иска и има нужда да разговаря с нея на тази тема.

По въпроса как да подхванеш темата можеш просто да кажеш "Маме,ти имаш опит за разлика от мен и бих искала да си поговорим малко за секса,защото аз съм в такава възраст и бих искала да науча някой неща за него "

На истина няма от какво да се притесняваш Успех

Мега фен Аватара на mynichka
    Супер, е че искаш да говориш с нея на такива теми. Самата ти проявяваш интерес направо почваш разговора няма какво да увърташ
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Въх за първи път чувам детето да прояви инициатива за разговор за секс с техните,вместо обратното.. При нас тази тема като че ли е забранена..дано да не я отворят де,че после с месеци ще се гледаме неудобно.. Ако бях на твое място,бих прочела из интернет информацията,макар че нз ти какво точно искаш да знаеш..или бих поговорила с психоложката/лекарката/ в даскало,много са печени и двете и си разбират добре от работата..
    I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]

ами ако наистина не можеш да се отпуснеш... започни . защото мен лично майка ми ме е предразположила така че аз сама да я карам да си говорим...
    Е това е много важно.
    Може би майка ти смята, че си малка да говорите за секс.
    Ако е толкова зле, питай по форуми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си