View Full Version : ....
go6opar4etoxaxa
07-22-2010, 01:26
....
Мини на бира и смени кифлата. :-o
Използвай старата си тема. Ъпдейтвай си информацията там.
Прегръщала те е, закачали сте се - на всеки му е ясно до къде води това. А имено целувка. Спекъл си се най-вероятно и не си я целунал. Вече няма какво да направиш за да я спечелиш, повярвай ми. Друг път имай повече кураж, с жените не се мисли а се действа :D :-D
и на срещата се прегръщахме закчки глупости но не посмях да я целуна а по скаип целувки много
Не ти давам повече от 11-12 години, а пък на тази възраст да пиеш... :?
sexy_sladur4ety
07-22-2010, 09:18
най-добрият начин е да я накараш да ревнува и да не ти пука ,закачай се с други момичета и се прави,че не съществува....ще те потърси спок :-D :P :-P
justonegirlwithonehope
07-22-2010, 09:20
И какво, да не е единствената кифла на света ? :?
valdesbg
07-22-2010, 10:10
Кратко и ясно :)
Sunshineeee
07-22-2010, 10:14
След тези прегръдки и закачки..нормално е да е очаквала и целувка на края на срещата.. :-| Стига си се самосъжалявал с чашката,не е единствена :wink:
Да бе наистина накъде си тръгнал с таа водка .. :? хяхх два литра Каменицаа ии друга мацкаа найш кво бързо ще те оправят :grin:
не може да си на литър водка, освен ако не си някой казак. 1 литър е в повечето случаи смъртоносно
Paramour
07-22-2010, 13:10
и на срещата се прегръщахме закчки глупости но не посмях да я целуна а по скаип целувки много
Не ти давам повече от 11-12 години, а пък на тази възраст да пиеш... :?
Да бе да, литър водка...аз пък я карам на керосин, тъкмо преполових цистерната.
UrbanLegend
07-22-2010, 14:38
Ако седиш и поркаш у вас нищо няма да постигнешлВземи се в ръце и я остави.Лигли колкото искаш.Не е първата няма и да е последната.Ако си стоиш у вас на градус мислиш ли,че госпожица Перфектна ще ти звунне ей сега на вратата?
Ем преживей го сега слочило се е ,неможе да оправдаваме очакванията на всички нали? :wink: ,намери си друга и ще се оправиш :)
Bellatrix
07-22-2010, 16:23
Напиваш се за глупости. :-o Не че е края на света да обърнеш някоя чашка, ама имай няква мяра.
Съмнявам се тая да е най-прекрасното същество на земята, споко - ще изникне по-свястно момиче.
gLypChenCee
07-22-2010, 16:43
Да бе да, литър водка...аз пък я карам на керосин, тъкмо преполових цистерната. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Просто не се сдържах. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
По темата - Съгласна съм с Justify. ;-)
доста полезен съвет ... :)
evi4ka93
08-01-2010, 17:41
Въпреки че съм момиче признавам че понякога сме големи кучки! :D съчувствам ти пич.. моя съвет - това със сърцето на скайпа сигурно го е направила нарочно; не мисля че пиенето е най - доброто решение, но ти си знаеш и накрая ти желая съвсем скоро да намериш твоето момиче :)
А ти си правиш майтап с нас! Литър водка, ела ми свирни като изпиеш :D . Изобщо повече от 100 грама водка, не ти давам. А и уцелваш клавишите! А по темата - не се самосъжалявай, ще намериш друга!
Blondityy
08-01-2010, 18:23
Тва изби рибатааа!!!... 8-) 8-) :razz: :lol: :D :-)
Blondityy
08-01-2010, 18:25
Да бе, верно... Как нацелваш клавишите? Изгрубя... 8-) 8-) 8-)
..и ето сега правя простотии вмомента съм на близо литър водка ... имах чувството че имам нужда от пиене когато разбрах как стоят нещата..
КАКВО МИСЛИТЕ ? коментирайте! :)
абе заради няква овца ще се напиваш,има ли смисъл бе 4овек ? И каква е тая мода за любов по скайпа???
chemist9009
08-01-2010, 18:31
Няма смисъл да пиеш за няква кучка за която не си заслужава...нито е първата нито последната има ги навсякъде...гледай напред и толкова... 8) 8) 8)
soul1199
08-01-2010, 20:26
мисля,че няма смисъл да пиеш,нито е 1-вата,нито последната
не може да си на литър водка, освен ако не си някой казак. 1 литър е в повечето случаи смъртоносно
+
поне няма да пише :razz:
ми брато сам си си го напраел
как няма да я целунеш?по скайп целувки пък иначе :гола вода:
повече смелост бе мамустара
Blondityy
08-03-2010, 16:31
ми брато сам си си го напраел
как няма да я целунеш?по скайп целувки пък иначе :гола вода:
повече смелост бе мамустара
оле все ти се кефя ужасно на коментарите... :razz:
По-скоро е на близо грам водка, ако беше на литър нямаше да може да пише в права линия :Д
Blondityy
08-04-2010, 08:00
По-скоро е на близо грам водка, ако беше на литър нямаше да може да пише в права линия :Д
Абе как се пише в права линия мамка му... :? :razz:
GossipGirl89
08-04-2010, 08:20
И като се напиеш кво? Ще се промени ли нещо? Алкохола не решава проблемите. Най-добре се вземи в ръце и продължавай напред. Както казаха - нито е първата, ните ще е последната. Ще срещнеш някоя по-подходяща
eXxXciTeD
08-04-2010, 08:39
Казала си е, тоя е страхливец, не му стиска... Защо не я целуна?! Като ти е давала сигнали и признаци на интерес както ти го описваш, прегръдки и т.н. защо не я целуна?! Замисли се, най-лошото което можеше да станее да се дръпне, е? Сега нима нещата са по-добре. Забрави вообще за нея и следващият път си кажи майната му и действай на секундата. Ще се почувстваш супер, повярвай. Успех!