View Full Version : проблем с родителите
TheGirlNextDoor
07-22-2010, 13:36
Имам пробем с родителите ми..или по-точно с остарелите им разбирания.Мама направо се побърква от мислъта,че имам приятели момчета(не мисля,че има нещо лошо в това.....)Разбирам,че се притеснява за мен ама това е извън граници.До скоро им спестявах това,че в компанията ми има момчета,но реших да им кажа.Исках съвсем нормален разговор ама нее...тя започна с филмите.Какво можело да ми направят и тн...а аз и обяснявам,че ги познавам добре и знам на кого мога да имам доверие.Баща ми много не се интересува ама мама ме побърква.Имам чувството,че си мисли,че съм на 12.....С вечерния час някакси се примитявам ама ми омръзна да давам обяснения къде и с кого съм и като спомена момчета се започва едно мрънкане.....Ако искам да отида на купон с компанията трябва да лъжа...а ми омръзна с лъжите.Не знам как да подходя към родителите ми за да им покажа,че не съм още малкото момиченце и трябва малко да си променят и те отношението.
DarkGirll
07-22-2010, 13:40
На колко си мила..?Иначе явно ти няма достатъчно доверие...знам ли.. :? сиг. се притеснява за теб и затова я е страх да излизаш с момчета..,но пък в това няма нищо лошо както ти самата каза! Поговори с баща си и кажи да поговори с майка ти,че няма нищо опасно и т.н. щом на тебе на вярва!Успех... :wink:
TheGirlNextDoor
07-22-2010, 13:45
на 16 съм...не казвам,че съм голяма,но все пак имам достатъчно акъл да знам какво и с кого да правя.За доверието до някъде е така,защото след една случка го позагубих..но параноята на майка ми е от много преди това.А с баща ми не мога да говоря..в смисъл това е част от проблема ми.Говоря радко с родителите ми на такива теми и ако изобщо говорим ще има мрънкане,викове и така нататък..Това ми е грешката,но не знам как да я поправя.
tarikat4o
07-22-2010, 13:50
Кажи им, че вече са те отворили... да не се притеснява майка ти повече :D :D :D
DarkGirll
07-22-2010, 13:51
на 16 съм...не казвам,че съм голяма,но все пак имам достатъчно акъл да знам какво и с кого да правя.За доверието до някъде е така,защото след една случка го позагубих..но параноята на майка ми е от много преди това.А с баща ми не мога да говоря..в смисъл това е част от проблема ми.Говоря радко с родителите ми на такива теми и ако изобщо говорим ще има мрънкане,викове и така нататък..Това ми е грешката,но не знам как да я поправя.
Ами тогава като начало върни си отново доверието.. :wink: НЕ ги лъжи защото така ще изгубиш на цяло доверието им..!Говори пак с майка си кажи й,че няма нищо лошо в това да излизаш с момчета...и ако пак не е съгласна може да я запознаеш с някое момче от компанията ти за да види,че не са лоши и т.н.!
TheGirlNextDoor
07-22-2010, 19:17
аааааз ще си замълча .
що?
ще се радвам да чуя мнението ти 8-)