PDA

View Full Version : Много неприятно... ;(

puvaesen
07-22-2010, 16:15
Здравейте.Аз съм на 16 години приятеля ми е на 17 скоро ще прави 18.Аз много го харесвам искам да го задържа по-дълго време...Вчера като се опитахме да правим секс не успяхме.Той не можа да ми го вкара..Каза ми че съм много тясна...А предишните пъти сеска е бил супер не знам какъв е проблема.Бях възбудена всичко беше наред...Аз много се разсроих приятеля ми каза да се успокоя и само ме прегръщаше и целуваше...Какво да направя следващия път?Може би ще трябва да взема лубрикант...Добре ли е че се дъжах много мило с него?Моля ви дайте и съвети и се надявам да няма тъпи подигравателни коментари...

Hilary_
07-22-2010, 16:21
Аз много го харесвам искам да го задържа по-дълго време...
това да се разбира ли, че искаш да го задържиш със секс?! :shock:
Ако държи на теб няма да е проблем, че не се е получило веднъж .. :?

Nadelina
07-22-2010, 16:22
Според мен приятеля ти е девствен. И недей да си мислиш, че проблема е в теб, изобщо не е така. Може да пробвате с лубпикант, но аз мисля, че той трябва да бъде по-смел. На теб болеше ли те изобщо?

puvaesen
07-22-2010, 17:47
Според мен приятеля ти е девствен. И недей да си мислиш, че проблема е в теб, изобщо не е така. Може да пробвате с лубпикант, но аз мисля, че той трябва да бъде по-смел. На теб болеше ли те изобщо? Изобщо не ме болеше...

gospodinov
07-22-2010, 17:55
ъм аз мога да те успокоя че девствените момченца както мен до преди месец ги боли когато те са отгоре и го вкарват и "бимбо" не йм е толкова пластичен че да влиза както си иска.. може просто да го е боляло и да се е опитвал да го вкара и накрая да се е оправдал с тва че ти си тясна :) спокойно няма кво да стане ако те обича ще чака.. аз чаках гаджето ми 5 месца докато стане готова :) стискам палци дано всичко е ОК :-P

puvaesen
07-22-2010, 17:58
ъм аз мога да те успокоя че девствените момченца както мен до преди месец ги боли когато те са отгоре и го вкарват и "бимбо" не йм е толкова пластичен че да влиза както си иска.. може просто да го е боляло и да се е опитвал да го вкара и накрая да се е оправдал с тва че ти си тясна :) спокойно няма кво да стане ако те обича ще чака.. аз чаках гаджето ми 5 месца докато стане готова :) стискам палци дано всичко е ОК :-P
Ние с него сме правли хубав секс..Явно днеска просто не е било ден.Мерси все пак :) :) :)

zority7
07-22-2010, 18:11
Трябваше да оточниш ,че сте пвари секс,еми другия път повече кураж и на двамата и дано влезне :D

vaseto0o
07-22-2010, 18:22
Трябваше да оточниш ,че сте пвари секс,еми другия път повече кураж и на двамата и дано влезне :D
Тя го е написала ама народа си го е казал-кьораво карти не играе (и форум не чете 8-) )

Anarchya2
07-22-2010, 18:50
Тя го е написала ама народа си го е казал-кьораво карти не играе (и форум не чете 8-) )
По-скоро Българска му работа..първо пита ,после чете...
8-)
Тва си беше чист спам :P Ама е яко чувствам се по-добър от др. :razz:

puvaesen
07-22-2010, 21:47
хелп де

fear4o
07-22-2010, 22:48
Кво хелп?
Малко повече любовна игра, малко лубрикант и ще влезе като нож в течен шоколад

krem4et0
07-23-2010, 05:23
Случва се. Не е болка за умиране. Пробвай пак. Това, че е мъж, не значи, че винаги иска и винаги може.

BigFakeSmile
07-23-2010, 07:57
"Аз много го харесвам искам да го задържа по-дълго време... "
това е глупаво изказване..

"Какво да направя следващия път?Може би ще трябва да взема лубрикант..."
Да, ще е добре да вземете лубрикант

"Добре ли е че се дъжах много мило с него?"
Зависи какво точно имаш предвид, ако е това, което симисля, не е много добре..мъжете не обичат да имат Ангелчета в леглото..там, с него, трябва да си мръсница, не да мрънкаш и да очкваш той да прави всичко[/b]

BiGBaDWolF
07-23-2010, 08:40
Пробвайте пак ще стане небой се :)

DENKAZ
07-23-2010, 09:42
Според мен приятеля ти е девствен. И недей да си мислиш, че проблема е в теб, изобщо не е така. Може да пробвате с лубпикант, но аз мисля, че той трябва да бъде по-смел. На теб болеше ли те изобщо?

До колкото видях момичето каза, че са правили секс и преди, тоест момчето не е девствено.
(и лафа на fear4o ми хареса :D)