View Full Version : Срещи чрез интернет?
nespasqema
07-22-2010, 18:42
Здравейте,имам един въпрос към вас,ходите ли на срещи с човек с който сте се запознали чрез интернет?
П.П От скоро съм в форума и не съм чела вс. теми затова може тази тема вече да съществува,ако я има моля да ме извините :)
gLypChenCee
07-22-2010, 18:49
здравЙеЙ. Не знам ние колко сериозно трябва да отговорим или да ти се подиграФаме .. ама ти сериозно трябва да почнеш да влизаш в часовете по БЕЛ вместо да се зарибяваш с някакви загорели лапетии У скапО, а в часовете да спиш.
П.Т.
Излизала съм не повече от 2-3 пъти и то с хора с които си пишем от половин-една година и са дошли в моя град специално заради мене... :)
nespasqema
07-22-2010, 19:00
здравЙеЙ. Не знам ние колко сериозно трябва да отговорим или да ти се подиграФаме .. ама ти сериозно трябва да почнеш да влизаш в часовете по БЕЛ вместо да се зарибяваш с някакви загорели лапетий У скапО, а в часовете да спиш.
П.Т.
Излизала съм не повече от 2-3 пъти и то с хора с които си пишем от половин-една година и са дошли в моя град специално заради мене... :) Аз също мога да ти дам съвет (искаш или не) това какво правя в часовете си е моя работа.. и че съм допуснала няква смешна грешка незначи че съм неграмотна както ти ме искарваш..и искам сериозно да се пише по темата защото такива ликета като тебе винаги намират причина да се правят на мн интересни :?
На мен не ми се е случвало :)
Krokozubel4o
07-22-2010, 19:16
Да със сегашното ми гадже се запознахме по нета, тя ме намери че харесваше един от моя клас, ама станахме приятели, и т.н. :)
gret4ety
07-22-2010, 19:17
Да със сегашното ми гадже се запознахме по нета, аз го намерих че харесвах един от неговия клас, ама станахме приятели, и т.н :)
ThePowerOfLove
07-22-2010, 19:35
Да, случвало ми се е поне 4-5 пъти :) Гледай първата среща да е на обществено място ;)
sasha_90
07-22-2010, 19:39
Преди време съм ходила на такъв вид срещи.Вече порастнах и не се занимавам с чатове,камо и срещи.А и да си призная непознатите от интернет не са ми интересни,тръпката,завладя ла сърцето ми е другаде. :)
gLypChenCee
07-22-2010, 19:45
здравЙеЙ. Не знам ние колко сериозно трябва да отговорим или да ти се подиграФаме .. ама ти сериозно трябва да почнеш да влизаш в часовете по БЕЛ вместо да се зарибяваш с някакви загорели лапетий У скапО, а в часовете да спиш.
П.Т.
Излизала съм не повече от 2-3 пъти и то с хора с които си пишем от половин-една година и са дошли в моя град специално заради мене... :) Аз също мога да ти дам съвет (искаш или не) това какво правя в часовете си е моя работа.. и че съм допуснала няква смешна грешка незначи че съм неграмотна както ти ме искарваш..и искам сериозно да се пише по темата защото такива ликета като тебе винаги намират причина да се правят на мн интересни :?
иСкарвам ли те :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: в старанието си да докажеш, че умственият ти капацитет не е като на настъпена кайсия, още повече се излагаш. За това млъкни по-добре. :) не се правя на итересна .. просто е :? смешно :/ и леке ш викаш на майка си, не на мене, ясна ли бях, чавенце просто? ^^
Едит : пише се лЕке, а не лИке.. ОМГ! :lol:
По скоро Не, но го е имало и този момент - с подбрани хора :)
Да срещала съм сее.. 2 пъти.. с първия бях за малкоо.. а с втория връзката ми продължи по - дълго! :) ;dd
Ходила съм много,много пъти,но първо трябва да се уверя(до колкото е възможно),че този човек не е някакъв ненормалник.Всичките ми срещи са били с хора около моята възраст,даже имаше и няколко момичета,които бяха по-малки от мен,само един човек беше с 5 години по-голям от мене.Има и хора,с които си пиша от 2 години някъде и все още не сме се видяли,защото аз не искам...Имаме об6ти познати примерно,но това почти нищо не значи.
gLypChenCee, nespasqema, ако имате някаква лична вражда, моля да я пренесете на ЛС.
Това кой колко е неграмотен се вижда от всички, не е нужно да се карате.
bratignat
07-23-2010, 07:09
Далеч по-забавно и приятно е да се запознаеш с някой на улицата. Най-интересното когато просто импровизираш. Почти всичките ми познати от интернет не съм ги виждал никога.
mArMaLaDkA
07-23-2010, 07:16
Абсурд, не! :lol:
Само един-единствен път съм се срещнала, запознала и заформила някакво приятелство с човек от форума, и то с момиче. 8-) От един град сме, учим от едно училище и беше неизбежно да не се засечем така или иначе. :)
gLypChenCee
07-23-2010, 07:17
gLypChenCee, nespasqema, ако имате някаква лична вражда, моля да я пренесете на ЛС.
Това кой колко е неграмотен се вижда от всички, не е нужно да се карате. ама аз само и казах, че има правописни грешки, я почна да ми се кара и каза, че съм тя иСкарвала неграмотна ии че съм лИке.. :cry: ако знаеш колко се саднах .. напправо ми иде да си нарежа вените с лъжица.. ех, т`ва е живота.. хаху..
п.п.
Спирам се :lol:
Много хора познавам покрай тоя интернет. Запознавала съм се, излизала съм по срещи. Голямата работа, маниаци можеш да срещнеш навсякъде, въпросът е колко ти е акъла да се оправиш с тях.
krem4et0
07-23-2010, 07:34
Да, няколко пъти. Мъжът си също срещнах чрез Интернет. За това така обичам тоя нет.
Luscious_Heart
07-23-2010, 08:02
Не ходя.
nespasqema
07-23-2010, 10:28
Това кой колко е неграмотен се вижда от всички, не е нужно да се карате. ама аз само и казах, че има правописни грешки, я почна да ми се кара и каза, че съм тя иСкарвала неграмотна ии че съм лИке.. :cry: ако знаеш колко се саднах .. напправо ми иде да си нарежа вените с лъжица.. ех, т`ва е живота.. хаху.. добре че се намери на кой да се оплачеш... :lol: :lol:
п.п.
Спирам се :lol:
sweety11
07-23-2010, 11:05
Да - случвало ми се е 1 път. Даже не го бях виждала на снимка и ми беше много интересно как изглежда.Симпатяга беше и постоянно след това ме търсеше-искаше да ходим-но аз тогава не исках връзка.
valdesbg
07-23-2010, 11:24
Май аз съм ветеранът тук с наистина много срещи от интернет :)
А като почнете с това че може да срещнеш всеки... ми тъй е.. на улицата пак можеш да срещнеш всякакви отрепки. Ама никой не си седи у тях, нали?
Paramour
07-23-2010, 11:27
Да със сегашното ми гадже се запознахме по нета, тя ме намери че харесваше един от моя клас, ама станахме приятели, и т.н. :)
Да със сегашното ми гадже се запознахме по нета, аз го намерих че харесвах един от неговия клас, ама станахме приятели, и т.н :)
Вие да не сте заедно? :) :) 8-)
по темата: Чак до излизане не се е стигало. Но от близо година си пиша с едно момче, с което се запознахме в интернет и май ще се видим. Просто си допаднахме като характери. :)
п.п. към авторката: Това че някой е намеил някви грешки в постовете ти и ти ги казва... еми ок. Ама в крайна сметка ти си ги допуснала, нали. Той/тя не ги казва просто ей така. :)
valdesbg
07-23-2010, 11:30
Парамоур.... ебавки си правят във форума и смятат че са интересни :)
SmilezZz
07-23-2010, 11:32
Аз също мога да ти дам съвет (искаш или не) това какво правя в часовете си е моя работа.. и че съм допуснала няква смешна грешка, незначи,че съм неграмотна , както ти ме иcкарваш..и искам сериозно да се пише по темата , защото такива ликета като тебе винаги намират причина да се правят на мн интересни :?
М`да,напуснала си само една грешка :?
По темата - Да,излизала съм..Може би около 3 пъти,които са били просто приятелски срещи
LaCritic
07-23-2010, 11:51
П.Т.
Излизала съм не повече от 2-3 пъти и то с хора с които си пишем от половин-една година и са дошли в моя град специално заради мене... :) Така ли? Аз мислех, че щом е в множествено число се пише "лапетии", но все пак ти посещаваш часовете по БЕЛ, не аз, ти си професора!
gLypChenCee
07-23-2010, 14:14
П.Т.
Излизала съм не повече от 2-3 пъти и то с хора с които си пишем от половин-една година и са дошли в моя град специално заради мене... :) Така ли? Аз мислех, че щом е в множествено число се пише "лапетии", но все пак ти посещаваш часовете по БЕЛ, не аз, ти си професора!
хе-хе къде сравняваш една моя грешка с нейните 20на? ;д една е допустима + че въобще не съм се старала да го пиша правилно, трябва да ти е като навик да пишеш правилноо.. неумислено съм я допуснала ;Д както и да е .. ама тя допуска 5-6 казва и се да се поправи, тя ми се дзвери, че съм я иСкарвала неграмотна.. апф. Аз и го казах с добри чуства.. 8-)
Колкото до мен - ще си редактирам грешката и просто ще замълча за нея защото си прав/а.
valdesbg
07-23-2010, 14:15
Их.. пак си мерите пuшките :)
gLypChenCee
07-23-2010, 14:20
Их.. пак си мерите пuшките :) аз нямам :oops: ама що пък да не я премеря с другите 8) :lol: :lol: ебавам се.. 8-)
valdesbg
07-23-2010, 14:22
Глупче.... знам за теб :)
Веселото е че ти се връзват форумците.. :)
И аз съм ветеран. С бая народ съм се срещала. С някои все още сме си приятели, други са лепки, трети просто си търсят лесни забивки... Не ме притеснява да го правя. Дори скоро очаквам гости от друг град специално заради мен. 8)
gLypChenCee
07-23-2010, 14:28
Глупче.... знам за теб :)
Веселото е че ти се връзват форумците.. :) Нека оставим веселото за нас .. [-o<
С всичките ми приятели и гаджета съм се запознавала на живо, чрез други познати и приятели, по случайност. Примерно отиваме на кафе и някой води свой приятел/ка и така започваме контакт. Следва размяна на скайп, телефон, после пак на кафе и така. Никога не съм страдала от липса на приятели, тъй че смятам, че Интернет изобщо не е мястото, където да си търся приятели. Все пак с тях нямам нищо общо, нито училище, нито приятелска среда, нито общи познати. Не ми харесва идеята да завързвам контакти по сайтове за запознанства или скайп, струва ми се жалко. Сякаш няма с кой да си чатя или с кого да излезна, че да се занимавам с глупости. Дори нямам непознати сред абонатите си в скайп. Абсолютно всеки съм го виждала на живо и сме си говорили. Против съм с две думи.
nefchi_bs
07-23-2010, 15:34
Правила съм го един път,и аз не знам как се навих,но не беше грешка .
guinessgirl
07-23-2010, 19:35
доста пъти,даже гадже съм си намирала 8-) и си беше мнг чук
vesito13
07-23-2010, 19:41
Едно десетина пъти има със сигурност. Сега нямам много контакти с хора от интернет за да излизам с тях. Но за в бъдеще най-вероятно пак бих излязла с някой. Съжалявам, че не съм могла да се срещна с 3-4 човека, но шанс.
Иначе и с приятеля ми се запознах в интернет. И хич не ми е зле. :-D
Neopitom3na
07-23-2010, 19:41
Аз с моето бебе се запознахме чрез интернет и се обичаме вече година и половина :smt007
lipsvashh_mi
07-24-2010, 17:49
случвало се е ,но като цяло предпочитам срещи или запознанства с хората на живо дет се вика....не,че нещо,но нета изгрежда в повечето случаи резлична представа и 1во впечатление и има място човек да си съчинява и налага личностни характеристики на онзи отсреща,които разбият ли се меко казано е неприятно.....но пък в тоя живот всяко нещо трябва да се пробва стига да е в границата на нормалното,което не е в твой ущърб :)
ivakavlad
07-24-2010, 18:02
Здравейте,имам един въпрос към вас,ходите ли на срещи с човек с който сте се запознали чрез интернет?
П.П От скоро съм в форума и не съм чела вс. теми затова може тази тема вече да съществува,ако я има моля да ме извините :)
разбирасе даже с приятелката ми се запознахме по интернет и сме много щастливи :)
krem4et0
07-24-2010, 18:16
Освен с гаджето и най-добрата ми приятелка срещнах в един форум. Чудесен човек, който на 2-рата минута тооооооолкова много харесах...и така вече 5 години. Да кажеш, че тогава нямах среда и много познати...просто се случи. Но да уточня, че и в двата случая там само сме се запознали (даже с момичето не помня дали имена бяхме разменили), но не и опознали.
Да. Излизала съм с хора, с които съм си чатила. Забавно е. (: Даже така се запознах с бившия ми приятел.
anonymous708973
07-24-2010, 21:14
С приятеля ми сме от едно училище, но в началото общувахме през фейсбуук :) Не знам дали се брои.
Излизала съм 3 пъти с хора, с които съм се запознала през нета.
Първият път беше с момче от съседното училище, което понастоящем е най-добрият ми приятел.
Вторият път беше с 3 момичета, с които пишем в един форум и са моя град.
Третият път беше с Влади (многоуважаемият valdesbg), изкарахме си страхотно и сега е много важен за мен. Както усещах, че ще стане от самото начало. :)
Нито при първия, нито при третия случай съм се притеснявала, че човекът отсреща може да се окаже не такъв, за какъвто се представя. Първо, защото умея да преценям хората, с които си пиша. Второ, че все пак не съм се видяла с тях след 1 час писане. Трето, защото винаги мога да се обърна и да си тръгна. Човекът отсреща дори не знае пълното ми име в повечето случаи, камо ли адрес. :)
В бъдеще ще продължавам да действам по този начин, защото запознанствата с приятели на мои приятели или случайно в кафенето не ми гарантират, че не съм си изгубила времето с някой, който не е мой тип. Не би ме спряла и разлика в годините (освен ако не е фрапантна от 15-20 години, разбира се), щом виждам, че с човекът имаме общи теми :)
BlueKnife
07-24-2010, 22:18
запознавала съм се с човек от нета, ама то не беше по любов ;D
то беше едно планиране, глупости, накрая стана баси изцепката
ednotakova
07-25-2010, 13:19
С приятеля ми сме от едно училище, но в началото общувахме през фейсбуук :) Не знам дали се брои.
Излизала съм 3 пъти с хора, с които съм се запознала през нета.
Първият път беше с момче от съседното училище, което понастоящем е най-добрият ми приятел.
Вторият път беше с 3 момичета, с които пишем в един форум и са моя град.
Третият път беше с Влади (многоуважаемият valdesbg), изкарахме си страхотно и сега е много важен за мен. Както усещах, че ще стане от самото начало. :)
Нито при първия, нито при третия случай съм се притеснявала, че човекът отсреща може да се окаже не такъв, за какъвто се представя. Първо, защото умея да преценям хората, с които си пиша. Второ, че все пак не съм се видяла с тях след 1 час писане. Трето, защото винаги мога да се обърна и да си тръгна. Човекът отсреща дори не знае пълното ми име в повечето случаи, камо ли адрес. :)
В бъдеще ще продължавам да действам по този начин, защото запознанствата с приятели на мои приятели или случайно в кафенето не ми гарантират, че не съм си изгубила времето с някой, който не е мой тип. Не би ме спряла и разлика в годините (освен ако не е фрапантна от 15-20 години, разбира се), щом виждам, че с човекът имаме общи теми :) Да и аз така.
cvetinka95
07-25-2010, 13:21
Не, мерси.. :?
mnogoznaikO
07-25-2010, 13:47
Няколко пъти :) 8)
И аз сум ходил на срещи с хора който познавам от нета,но съм излизам след като съм комуникирал 4 - 5 месеца с тях макар и по нета....но съм се срещал с хора които са доста важни за мен и до момента....така че на тези "интернет запознанства" не винаги има разочарования....човек може да попадне и на доста готини хора,само трябва късметче.
scanadal
07-25-2010, 18:15
Със сегашния ми приятел се запознахме така :)
Ама беше странно,понеже тогава търсех в един сайт за запознантсва друг профил,и случайно попаднах на профила на сегашното ми гадже.И така де,бързо се случиха нещата :grin:
Но вече съм на години 8-) и не се зарибявам по тези интернет запознанства толкова
amnessia
08-09-2010, 17:11
Мдаа :) Скоро ходих на една екскурзия и минавахме в Пловдив , а от там си пиша с едно момче от 2 години сигурно - голям пичага. И наистина е такъв какъвто е в нета.На което се радвам :grin: . Сигурно ми предстоят още няколко такива срещи и пак ще ми е забавно - надявам се :D
FuckedUp
08-09-2010, 17:15
1-2 пъти..