View Full Version : Тема за Всичко |vol 48|
Страници :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Лени не знам ще чакам пък.. И все пак още ти завиждам маалко 8-) :D
Ти ще получиш троя първа, предполагам.. като знам бати кога ще се връща 8-)
I feel much better.. :-D Абе като ги знам магазините в Кюстендил кви са май трябва до София да ходя..
venityyy95
07-23-2010, 21:14
Любовта ни с теб лудата цял живот ще ни държии :-o
:?: :lol:Малко си пея :-D
пей си, пей си няма лошо :grin:Който пее зло не мисли 8)
:P мхм
О, колко си прост и има ли смисъл със теб да говоря... :grin: :lol:
lenito_sf
07-23-2010, 21:16
I feel much better.. :-D Абе като ги знам магазините в Кюстендил кви са май трябва до София да ходя..
Мога по поШата.. да не се разкарваш.. 8-)
Я, то станало 12 часа, а утре трябва пак да ставам рано. :o
Пфф и аз :? Нищо 7 часа сън звучат добре 8-)
lenito_sf
07-23-2010, 21:16
оо не 8-)
Има ли смисъл..Ооо не :lol:
mgxpower
07-23-2010, 21:17
Айде чао и от мен пускам си Малкълм :lol: :lol:
Мога по поШата.. да не се разкарваш.. 8-)
Абе на мен албума ми е извинение да ме закара баща ми в София с пари :lol:
lenito_sf
07-23-2010, 21:18
Ма исках да ти кажа нещо.
Обичам ти плочките...
:lol:
доспа ми се от вас лягам си :D
venityyy95
07-23-2010, 21:19
Любовта ни с теб лудата цял живот ще ни държии :-o
:?: :lol:Малко си пея :-D
пей си, пей си няма лошо :grin:Който пее зло не мисли 8)
:P мхм
между другото коя е тая песен дето си пееш? :-o
mgxpower
:-D :-D :-D
оо не 8-) не мога си го изкарам от главата... :lol:
venityyy95
Ма исках да ти кажа нещо.
Обичам ти плочките...
хаха то кой не ги обича :D
за кви албуми говорите бе ? :lol:
mgxpower
07-23-2010, 21:20
Аз мислех, че ми обичате боксерките...
lenito_sf
07-23-2010, 21:21
:x
venityyy95
Не ми пука.. аз ги обичам повече! :D
lenito_sf
07-23-2010, 21:21
Еминем 8-)
venityyy95
07-23-2010, 21:22
:x
venityyy95
Не ми пука.. аз ги обичам повече! :D
лъжеш се :oops:
Еминем 8-)
Кво за него? нали има нет, тегли е веднага щом излезе 8-)
lenito_sf
07-23-2010, 21:23
Много мислиш.. :D
Вени, никога не греша!
venityyy95
07-23-2010, 21:24
о боксерките и тва под тях не ее за изпускане :lol: :P
lenito_sf
Еминем 8-)
друго е да си го гушнеш :/
venityyy95
Много мислиш.. :D
Вени, никога не греша!
Никога дргите не са прави в сравнение с мен 8) :?
elito0o0o0
07-23-2010, 21:25
Пфф и аз :? Нищо 7 часа сън звучат добре 8-)И азе толкова ще спя. 8-) А трябваше да ставам в 5 утре, защото щяхме да пътуваме в 6 и 15, но убедих майка ми в 9 часа да пътуваме 8) 8-)
Еминем 8-)
Eee ма друго е да си го имаш 8-)
Еминем 8-)
друго е да си го гушнеш :/ :lol: :lol:
Еминем 8-)
друго е да си го гушнеш :/ :lol: :lol:
Именно :lol:
lenito_sf
07-23-2010, 21:26
Вени.. ше има да ми таковаш.. първа бях! 8)
:razz:Кво станало, Ади? 8-)
Пфф и аз :? Нищо 7 часа сън звучат добре 8-)И азе толкова ще спя. 8-) А трябваше да ставам в 5 утре, защото щяхме да пътуваме в 6 и 15, но убедих майка ми в 9 часа да пътуваме 8) 8-)
Каде ще си на море 8-)
mgxpower
07-23-2010, 21:27
о боксерките и тва под тях не ее за изпускане :lol: :PМоже би желаеш да си поиграеш с него?! 8)
venityyy95
аз първа го заговорих :? :lol: :lol:
venityyy95
о боксерките и тва под тях не ее за изпускане :lol: :PМоже би желаеш да си поиграеш с него?! 8)
хмм... :oops: :-)
ако ще ставам в 6, по-добре да не заспивам :lol:
Че ти и без т`ва до 6 не заспиваш.. :lol:
mgxpower
07-23-2010, 21:28
хмм... :oops: :-)Няма хммм
lenito_sf
07-23-2010, 21:28
аз първа го заговорих :? :lol: :lol:
не си.. от преди тебе съм тука! 8)
venityyy95
07-23-2010, 21:29
аз не само с него :P :P
Че ти и без т`ва до 6 не заспиваш.. :lol:Именно :lol:
mgxpower
07-23-2010, 21:30
А какво искаш?!
venityyy95
07-23-2010, 21:31
А какво искаш?!
мн работи :grin: теб
аз не само с него :P :P
Ооо моля ви си с вашите перверзии.. :lol:
Алекс, наистина когато си легнеш в същия ден в който си си събудил направо ..трябва да ми кажеш да си запиша
е случва се.. смис легна към 7 вечерта и към 10 стана :lol:
venityyy95
07-23-2010, 21:33
А какво искаш?!да не би да искаш да кажеш че направо тя иска да ти каже да ти яде хуя? :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz:
кой за квот си мисли :-D
lenito_sf
07-23-2010, 21:33
тва ТЕБ .. много общо казано ;д
http://www.youtube.com/watch?v=Xye0fx1egbY :smt110
е случва се.. смис легна към 7 вечерта и към 10 стана :lol:
Ахаа т`ва за да имаш сили за вечерта 8-)
mgxpower
07-23-2010, 21:34
А какво искаш?!да не би да искаш да кажеш че направо тя иска да ти каже да ти яде хуя? :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz:Нищо подобно ходи си излекувай изкривеното подсъзнание.
А може би искаш на теб да ти го налапа някоя?
А какво искаш?!да не би да искаш да кажеш че направо тя иска да ти каже да ти яде хуя? :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz:Нищо подобно ходи си излекувай изкривеното подсъзнание.
А може би искаш на теб да ти го налапа някоя?мда искам ти да ми го налапаш 8) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
mgxpower
07-23-2010, 21:35
Нямам намерение да се занимавам с тъпаци като теб!Пиши си простотиите не ми пречиш! :)
venityyy95
07-23-2010, 21:37
Нямам намерение да се занимавам с тъпаци като теб!Пиши си простотиите не ми пречиш! :)
ем мръсно подсъзнание има 8-)
lenito_sf
07-23-2010, 21:37
Осквернили са песента оО
-.-
mgxpower
07-23-2010, 21:39
Просто ако мислиш да се заяждаш с мен - давай, но аз те съветвам да не се опитваш!Доста отдавна съм тук и такива като тебе идваха и си заминаваха - не ме плашиш!Има си хора, които ще се занимават с теб!На мен ми е писнало от такива като теб!Лека вечер! :)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs030.ash2/34872_134605159907810_100000749798035_214091_77459 10_n.jpg
Такава секретарка да имам :oops: :oops: :oops: :oops:
venityyy95
07-23-2010, 21:40
Просто ако мислиш да се заяждаш с мен - давай, но аз те съветвам да не се опитваш!Доста отдавна съм тук и такива като тебе идваха и си заминаваха - не ме плашиш!Има си хора, които ще се занимават с теб!На мен ми е писнало от такива като теб!Лека вечер! :)
спокойно бе не се занимавай :)
lenito_sf
07-23-2010, 21:41
Има хубави цици. 8-)
venityyy95
07-23-2010, 21:42
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs030.ash2/34872_134605159907810_100000749798035_214091_77459 10_n.jpg
Такава секретарка да имам :oops: :oops: :oops: :oops:
ти да успокоиш обстановката ли 8-)
mgxpower
07-23-2010, 21:43
лека вечер бебчо, тука сам от 07-ма неси много пред мене 8)Аз от 2004 така, че не ме занимавай с твоята 2007 :)
venityyy95
07-23-2010, 21:45
ай стига се карахте за глупости и Annonimousстига се заяжда :?
лека вечер бебчо, тука сам от 07-ма неси много пред мене 8)Аз от 2004 така, че не ме занимавай с твоята 2007 :)нали знаеш, лесно е да кажеш че си тука от 5000 години ама е трудно да го докажеш 8)
Както и ти.. Така че айде по-спокойно.. Не сме тука да се караме..
ВЕни нещо такова
Пич няма как да е майка ти тва :lol: :lol: :lol:
venityyy95
07-23-2010, 21:47
лека вечер бебчо, тука сам от 07-ма неси много пред мене 8)Аз от 2004 така, че не ме занимавай с твоята 2007 :)нали знаеш, лесно е да кажеш че си тука от 5000 години ама е трудно да го докажеш 8)
Както и ти.. Така че айде по-спокойно.. Не сме тука да се караме..
а така дикси ние сме тука да оправяме положението :razz:
lenito_sf
07-23-2010, 21:48
Бе тебе в кофата те сдухаха и реши, че тука може да се правиш на интересен.. 8-)
ВЕни нещо такова
Пич няма как да е майка ти тва :lol: :lol: :lol:майка ми е спокс 8-)
Мне тва момиче е на 20 ... ;)
Бе тебе в кофата те сдухаха и реши, че тука може да се правиш на интересен.. 8-)
Че как ..
Анонимнос, айде ако обичаш не ми обяснявай да не лая.. Майкати не те ли е научила да си малко по-мил с момичетата..
Вени, от тази вечер ние отговаряме да няма кавги 8-)
mgxpower
07-23-2010, 21:51
Бе тебе в кофата те сдухаха и реши, че тука може да се правиш на интересен.. 8-)Утре ще го оправят подходящите хора! 8) Не си струва дори да си правиш труда да пишеш на някой който трудно ще те разбере! :-) :-)
mgxpower
07-23-2010, 21:52
Ще влезеш пак :)
Че как ..
Анонимнос, айде ако обичаш не ми обяснявай да не лая.. Майкати не те ли е научила да си малко по-мил с момичетата..
И какво ще направите за да няма ... :oops:
lenito_sf
07-23-2010, 21:54
Бе тебе в кофата те сдухаха и реши, че тука може да се правиш на интересен.. 8-)Утре ще го оправят подходящите хора! 8) Не си струва дори да си правиш труда да пишеш на някой който трудно ще те разбере! :-) :-)
Не.. смисъл те така го наредиха, че той нямаше какво да каже и търсеше лафове в гугъла.. и просто забелязвам, че и тука така 8-)
{}
venityyy95
07-23-2010, 21:54
Бе тебе в кофата те сдухаха и реши, че тука може да се правиш на интересен.. 8-)Утре ще го оправят подходящите хора! 8) Не си струва дори да си правиш труда да пишеш на някой който трудно ще те разбере! :-) :-) не мисля , понеже тези хора ще видят мненията назад и ще видят за к'во иде реч така чее мене неме вкарвай в тоя филм щот сам излязал от него 8)
и кво като видят по -старите мнения кво толкова ще видят в тях?
mgxpower
07-23-2010, 21:55
Стига да съумееш да асимилираш какво се случва :) ще видиш ти! :)
Че как ..
Каквото е необходимо :oops:
Ани, не ме интересува какво ти е казала или не ти е майка ти това си е твой проблем пък и то си зависи от човека не от родителите.. Нито аз нито никой не може да те научи на обноски, правопис, култура и пр. Вече е късно за тебе..
venityyy95
07-23-2010, 21:56
ама мн ми е странно кво ще видят като погледнат по-старите мнения :-o :-o
Не.. смисъл те така го наредиха, че той нямаше какво да каже и търсеше лафове в гугъла.. и просто забелязвам, че и тука така 8-)
{}
Каде бе.. Как съм изпуснала :lol:
mgxpower
07-23-2010, 21:57
{}Разбрах го колко носи :? :? :? ясен ми е и всички като него!За това вече не се занимавам на 22 съм вече не им се вържа на простотиите преди много палех сега ме е запълнило едно безразличие към такива индивиди, че направо ме е яд! 8)
Че как ..
Ани, не ме интересува какво ти е казала или не ти е майка ти това си е твой проблем пък и то си зависи от човека не от родителите.. Нито аз нито никой не може да те научи на обноски, правопис, култура и пр. Вече е късно за тебе..
Да се пробвам ...че ми стана любопитно :oops: :oops: :-) :-)
Дон Цецко на колко си и от коя част на Варна си ? :D
Не знам какво ще разберат, защото аз много си давам зор да му разкодирам посланията.. :?
mgxpower
07-23-2010, 21:59
На 22 съм на Златните по-скоро мога да кажа, че се намирам - Ален мак точно до ВСУ! :)
venityyy95
07-23-2010, 21:59
Не знам какво ще разберат, защото аз много си давам зор да му разкодирам посланията.. :?
:razz: :razz: :razz: хаха
lenito_sf
07-23-2010, 22:00
Разбрах го колко носи :? :? :? ясен ми е и всички като него!За това вече не се занимавам на 22 съм вече не им се вържа на простотиите преди много палех сега ме е запълнило едно безразличие към такива индивиди, че направо ме е яд! 8)
Ти си батко 8)
Диди не знам как си го изпуснала 8-)
mgxpower
07-23-2010, 22:01
Лошото е че сам не се вижда колко е смешен тръгнал да ми се перчи!Ако аз не бях прав щях аз да съм нападнатия, но всички нападате него явно нещо не е наред момчето!
mgxpower
07-23-2010, 22:03
Не си падам по никой моето момче!Аз съм директен човек и ако харесвам някого аз го казвам направо без да овъртам!Не съм като теб - мишок!Не се занимавай с мен ще изгориш казвам ти! :)
venityyy95
07-23-2010, 22:03
Лошото е че сам не се вижда колко е смешен тръгнал да ми се перчи!Ако аз не бях прав щях аз да съм нападнатия, но всички нападате него явно нещо не е наред момчето!
ай стига вече... и всичко тръгна от нашия чат :lol: :lol: :lol: :lol:
mgxpower
07-23-2010, 22:04
Не аз искам мишока да ми каже по кого си падам защото аз не знам?!Явно той знае всичко.
lenito_sf
07-23-2010, 22:04
http://www.youtube.com/watch?v=-XSh8mk2toU
Тва ми напомня за последния ми опит за тектоник..
тежко пострадах..
mgxpower
07-23-2010, 22:06
И той разпръсква интелект навсякъде.... отивам да си взема една бира защото пича засегна културата ми и ако не пия ще си срежа вените и ушите (най-вече). :lol: :lol: :lol:
venityyy95
07-23-2010, 22:06
офффффф аре престанете дееее стига сте се карали :x някои са прави, други грешат стига вече :x :x
Че как ..
Ани, не ме интересува какво ти е казала или не ти е майка ти това си е твой проблем пък и то си зависи от човека не от родителите.. Нито аз нито никой не може да те научи на обноски, правопис, култура и пр. Вече е късно за тебе..1ст моито детство е миналоо отдаавна :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: 2ро неми трябва да се уча на нищо понеже знам кое как трябва да напиша в форума пиша както ис искам понеже не познавам никой и не ми пука за тях разбираш ли 3то както казах по рано ако има някаф проблем що ми лаят зад пц-то то ти и ленито най-големите лапета точно ще ми викате, 4то лени кой са наредили? постове от еднакви хора, различни мисли и еднакви тъпаци , ако има нещо да ми казва някой в лицето не зад компа
Само като ти чета обърканите мисли и ми става ясно колко можеш..
Живей си тревоманския живот, мрънкай, че най-добрия ти приятел е тръгнал с момичето което обичаш, мрънкай за проблемите си на другите.. Но не се изкарвай умен и можещ - видях те какъв си :)
Тва ми напомня за последния ми опит за тектоник..
тежко пострадах..
:lol: кво е тектоник> 8-)
Annonimous, защо се заяждаш?
http://www.vbox7.com/play:e95b5362 лени, когато слушам тази песен се сещам за теб :oops:
Боже пък аз докато пишех с теб си тананиках за вдъхновение..
mgxpower
07-23-2010, 22:09
На Ленито й е през....какво слушаш и какво мислиш за нея!Пич сливаш се с предметите наоколо и изкривяваш пространството с тъпотия тук 5 човека искаме да ти го обясним явно и ние петимата грешим ти си правия! (bow) :lol: :lol: :lol:
venityyy95
07-23-2010, 22:10
http://www.vbox7.com/play:e95b5362 лени, когато слушам тази песен се сещам за теб :oops:
ето виждаш ли че ся ти се заяждаш а пък после казваш, че си прав.. ем сори ама пръв почваш всичко
lenito_sf
07-23-2010, 22:11
ахахахаххах
И аз за тебе като чуя припева на тази
http://www.vbox7.com/play:585b1d7d :-)
mgxpower
07-23-2010, 22:11
Не можеш да наливаш вода на кофа без дъно!
Айде лека нощ! 8)
lenito_sf
07-23-2010, 22:12
кво е тектоник> 8-)
Тва което правят с ръцете 8-)
оф как го обясних :razz:
кво е тектоник> 8-)
Тва което правят с ръцете 8-)
оф как го обясних :razz:
обиждаш ме..вече от няколко есеца се знаем, а не си разбрала, че схващам много бавно :lol:
venityyy95
07-23-2010, 22:13
Не можеш да наливаш вода на кофа без дъно!
Айде лека нощ! 8)
мн точно казано (y) :P :P
mgxpower
07-23-2010, 22:14
http://vbox7.com/play:c4ad12e9
Аз пък ви поздравявам с това 8)
Че как ..
Ани, не ме интересува какво ти е казала или не ти е майка ти това си е твой проблем пък и то си зависи от човека не от родителите.. Нито аз нито никой не може да те научи на обноски, правопис, култура и пр. Вече е късно за тебе..1ст моито детство е миналоо отдаавна :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: 2ро неми трябва да се уча на нищо понеже знам кое как трябва да напиша в форума пиша както ис искам понеже не познавам никой и не ми пука за тях разбираш ли 3то както казах по рано ако има някаф проблем що ми лаят зад пц-то то ти и ленито най-големите лапета точно ще ми викате, 4то лени кой са наредили? постове от еднакви хора, различни мисли и еднакви тъпаци , ако има нещо да ми казва някой в лицето не зад компа
Само като ти чета обърканите мисли и ми става ясно колко можеш..
Живей си тревоманския живот, мрънкай, че най-добрия ти приятел е тръгнал с момичето което обичаш, мрънкай за проблемите си на другите.. Но не се изкарвай умен и можещ - видях те какъв си :)както винаги, някой които незнае тръгнал да лае :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
брат що не млъкнеш? оплачи се на мачока, нека м иразгледа мненията или задните страници на темата ще разберат за к'во иде реч за 2 минути максимум , просто неми драскай и си гледай уорк-а нека видим кой ш е виновен и ку сам аз щи са извиня 8) 8) :lol: :lol: :lol:
Не мога да повярвам , че ти си толкова прост..Защо забога ти си толкова прост?! Хора аз съм аут на АНИ повече нищо няма да пиша се ено не е тука, че май почвам да изтъбявам..
Ааа, Ани, не съм ти брат..
lenito_sf
07-23-2010, 22:15
не гледам хора които се мислят за рапари а нямат нищо общо с рап-а 8)
Лапай :-) :-)
Ники.. всъщност да.. през "мъжки полов орган" ми е 8-) и лека ти (:
lenito_sf
07-23-2010, 22:16
обиждаш ме..вече от няколко есеца се знаем, а не си разбрала, че схващам много бавно :lol:
ама сега схвана ли? 8-)
ама сега схвана ли? 8-) ем ти кво ми обясни... онова деот го правели с ръцете... те толкоз мнр аботи се правят с ръце.. :lol:
mgxpower
07-23-2010, 22:18
Annonimous, защо се заяждаш?ам брат просто питах тоя мгхикЗ нещо и той са направи на кой съм аз (знаеш като питам енщо го питам директно без да го заобикалям) та както и да е :Д и му накарних самочувствието , сега ми се сърди защото го питах дали иска венито да му го налапа направо понеже тя беше казала "искам му т'ва и под боксерките" и тоз пита "какво искаш" и аз му го казах и разииш и то стана тъпо :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: разбра меТи директен?!Плагиаторче малко си ти.И си подбудител на ненужни среднощни ексцесии!Нищо не си ми накЪрнил напротив забавлявам се с плоскостта ти!!
Annonimous, защо се заяждаш?ам брат просто питах тоя мгхикЗ нещо и той са направи на кой съм аз (знаеш като питам енщо го питам директно без да го заобикалям) та както и да е :Д и му накарних самочувствието , сега ми се сърди защото го питах дали иска венито да му го налапа направо понеже тя беше казала "искам му т'ва и под боксерките" и тоз пита "какво искаш" и аз му го казах и разииш и то стана тъпо :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: разбра меимах в предвид с Лен що се заяждаш... т.е. закво пусна песента и каза, че се сещаш за нея?
lenito_sf
07-23-2010, 22:19
Направи добро.. дари идиота с мълчание! 8)
Алекс, абе тва бе.. на клипчето. Не ми се прави на бавен, знам, че знаеш за какво говоря. :D
lenito_sf
07-23-2010, 22:20
Ники, Алекс.. оставете го. {}
Той тва чака.. някой с който да се заяжда. 8-)
mgxpower
07-23-2010, 22:21
Майко не този хибрид ме уби!То дори не е човек аз по-тъпо човече не съм виждал!Нямам думи. :-D
Направи добро.. дари идиота с мълчание! 8)
Алекс, абе тва бе.. на клипчето. Не ми се прави на бавен, знам, че знаеш за какво говоря. :D
Оф, дай ми го пак, че не моа го намеря..то мн караници мн нещо :lol:
аз таман бях решил се местя в кофта и тука стана интересно
mgxpower
07-23-2010, 22:22
Annonimous, защо се заяждаш?ам брат просто питах тоя мгхикЗ нещо и той са направи на кой съм аз (знаеш като питам енщо го питам директно без да го заобикалям) та както и да е :Д и му накарних самочувствието , сега ми се сърди защото го питах дали иска венито да му го налапа направо понеже тя беше казала "искам му т'ва и под боксерките" и тоз пита "какво искаш" и аз му го казах и разииш и то стана тъпо :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: разбра меимах в предвид с Лен що се заяждаш... т.е. закво пусна песента и каза, че се сещаш за нея?щото е в пуба и го карам да излезе че дразни , гледа само да изпъкне 8) иам чувството че такива хора не излизат до 22+ годишна възраст :-oПитай ги дали дразня :)
venityyy95
07-23-2010, 22:22
оф напрао тука стана.... бахти караницата :? :(
mgxpower
07-23-2010, 22:23
Майко не този хибрид ме уби!То дори не е човек аз по-тъпо човече не съм виждал!Нямам думи. :-D що е путенце? аре млъквай вече нети ли стана тъпо :? стига си се правил на интересен ти да се даржиш нормално немоеж ли? :x :xА ти да пишеш грамотно?! :lol: :lol: :lol: :lol:
оф напрао тука стана.... бахти караницата :? :( аха :(
Annonimous, защо се заяждаш?ам брат просто питах тоя мгхикЗ нещо и той са направи на кой съм аз (знаеш като питам енщо го питам директно без да го заобикалям) та както и да е :Д и му накарних самочувствието , сега ми се сърди защото го питах дали иска венито да му го налапа направо понеже тя беше казала "искам му т'ва и под боксерките" и тоз пита "какво искаш" и аз му го казах и разииш и то стана тъпо :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: разбра меимах в предвид с Лен що се заяждаш... т.е. закво пусна песента и каза, че се сещаш за нея?щото е в пуба и го карам да излезе че дразни , гледа само да изпъкне 8) иам чувството че такива хора не излизат до 22+ годишна възраст :-oговорех за Ленито ..
venityyy95
07-23-2010, 22:24
оф напрао тука стана.... бахти караницата :? :( аха :(
ужас само ако видиш от кво почна :lol: :lol:
lenito_sf
07-23-2010, 22:24
Оуууф Алехандро.. 8-)
mgxpower
07-23-2010, 22:25
Аз бия чертата на простотията няма да се занимавам с човек който не възприема нищо!
Лени поздравче за теб
http://vbox7.com/play:5cf5c6f4
lenito_sf
07-23-2010, 22:25
Лени поздравче за теб
http://vbox7.com/play:5cf5c6f4
Мерсии! :grin: :grin:
Майко не този хибрид ме уби!То дори не е човек аз по-тъпо човече не съм виждал!Нямам думи. :-D що е путенце? аре млъквай вече нети ли стана тъпо :? стига си се правил на интересен ти да се даржиш нормално немоеж ли? :x :xА ти да пишеш грамотно?! :lol: :lol: :lol: :lol:
Това се опитвам да разбера и аз.. Анонимен, дари ме с просветление относно писанията ти :lol:
Annonimous, защо се заяждаш?ам брат просто питах тоя мгхикЗ нещо и той са направи на кой съм аз (знаеш като питам енщо го питам директно без да го заобикалям) та както и да е :Д и му накарних самочувствието , сега ми се сърди защото го питах дали иска венито да му го налапа направо понеже тя беше казала "искам му т'ва и под боксерките" и тоз пита "какво искаш" и аз му го казах и разииш и то стана тъпо :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: разбра меимах в предвид с Лен що се заяждаш... т.е. закво пусна песента и каза, че се сещаш за нея?щото е в пуба и го карам да излезе че дразни , гледа само да изпъкне 8) иам чувството че такива хора не излизат до 22+ годишна възраст :-oговорех за Ленито ..е аз за коя говорих е брат :-o просто казвам че тя за мене е "ТО" не "Тя" понеже уж има години се прави на няк'во тъпо лапе
Жестоко грешиш.
lenito_sf
07-23-2010, 22:27
Те имат нова песен.. и припева е супер якия. 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=SfG7REZcD70
Оуууф Алехандро.. 8-)
чи тая само мята ръце като без глава :lol:
venityyy95
07-23-2010, 22:28
пф най-накрая се спряха :P
мне брат, от както влизам в форумеца и се чудя и нерви просто то като се даржи кат дете неможе да порастне 1 пат да се даржи сериозно :?
Ти наред ли си бре? Ленито от сички ни най-малко се държи като дете
mgxpower
07-23-2010, 22:30
Аз бия чертата на простотията няма да се занимавам с човек който не възприема нищо!
Лени поздравче за теб
http://vbox7.com/play:5cf5c6f4ок виж сега, ще помоля съвсем общиво да ти обеснят от кое как тръгна ако неси схванал, понеже явно аз немога да ти обесня и трябва да накрам някое от "твоите" деца да ти обесни , секундаЩе ми обЯснят ти не се тревожи! :)
lenito_sf
07-23-2010, 22:31
Оуууф Алехандро.. 8-)
Е и аз тва правя. 8-)
http://www.vbox7.com/play:ea0601e9 Поздрав за лека нощ от мен.. Бай..
Оуууф Алехандро.. 8-)
Е и аз тва правя. 8-) кат си представя как вероятно си се млатнала в устата и ми избива на смях :lol:
http://www.vbox7.com/play:ea0601e9 Поздрав за лека нощ от мен.. Бай..лека..
venityyy95
07-23-2010, 22:32
http://www.vbox7.com/play:ea0601e9 Поздрав за лека нощ от мен.. Бай..
ооо мойта песничка :grin: лека и мека :-)
lenito_sf
07-23-2010, 22:33
нее 8-)
Анонимен.. освен името ми друго не знаеш за мене.. как АДЖЕБА прецени, че се държа като дете и, че трябва да порасна. Като трябва да съм сериозна, съм сериозна.
Диди.. мерси и лека ти! :-)
venityyy95
07-23-2010, 22:34
нее 8-)
Анонимен.. освен името ми друго не знаеш за мене.. как АДЖЕБА прецени, че се държа като дете и, че трябва да порасна. Като трябва да съм сериозна, съм сериозна.
Диди.. мерси и лека ти! :-)
явно няма да е скоро 8-)
lenito_sf
07-23-2010, 22:36
кат си представя как вероятно си се млатнала в устата и ми избива на смях :lol:
Да беше само устата.. стъпих на криво и си залепих носа за земята.. Тръгнах да ставам и се спънах в себе си.. 8-)
лост, няма да се карам и с тебе ама от 07 влизам тука и не мисля брат че ти си човека който ще ми каже кое к'во що , явно сам й гледал мненията за да го кажа, аре касмет ти, аз се махам от тука че заприлича на "кофата"
И мен кво ме ебе, че влизаш тук от 2007? Аз ти казвам аз какво съм видял да не би да ми е забранено + това смятам, че ти си единствения тук дето е на това мнение.
Преди като почна да се заяждаш с мен, ми беше леко кофти, но сега не и пука, явно си си такъв :lol:
айде чао и със здраве
кат си представя как вероятно си се млатнала в устата и ми избива на смях :lol:
Да беше само устата.. стъпих на криво и си залепих носа за земята.. Тръгнах да ставам и се спънах в себе си.. 8-)
С практика се постига сичко...трябва пробваш пак :lol:
venityyy95
07-23-2010, 22:42
айде лека и от мен на вс :P :P :-)
lenito_sf
07-23-2010, 22:42
Меляй ми мелницо, меляй ми..
Ето пак се лигавя, сеш се?
Каквам пак.. не ме познаваш лично, не ми давай мнение каква съм. Достатъчно добре се познавам. Пораснала съм.. нямаш си на идея кога. :-)
лека и мека :-D :oops: :-)
lenito_sf
07-23-2010, 22:43
Лека. (:
пак налягахте сички... таман напуках пуканки да гледам сеир тука... то :?
Айде лека на тези дето лягат 8-)
lenito_sf
07-23-2010, 22:46
Ако реша да се дразниме.. и в кофата мога да го гоня. 8-)
Ебем ти филмите дето станахта тука ... Мойчец аре спри са вече ;) Разбрахме че ти не си виновен за нищо .. .
заеби, няма смисъл :lol:
те в кофата и без тва го хранят за щяло и не щяло.. :lol:
те в кофата и без тва го хранят за щяло и не щяло.. :lol:ей лост аз сам казал к'вот имам да казвам проблем ли имаш? ако някой ме храни и аз го храня , ако се ебаваш и аз ще се ебавам ;)
тука излъга, когато почна мен да храниш беше без причина, а просто шото съм писал ":-) " на момичетата :?
те в кофата и без тва го хранят за щяло и не щяло.. :lol:ей лост аз сам казал к'вот имам да казвам проблем ли имаш? ако някой ме храни и аз го храня , ако се ебаваш и аз ще се ебавам ;)
тука излъга, когато почна мен да храниш беше без причина, а просто шото съм писал ":-) " на момичетата :?не бро, тогава беше "вии няма ли да спрете да се зарибявате" понеже беше тема за всичко а вии неса спирахте 8)
аха, понеже форума е твой и реши да ми кажеш да съм се спрял.. :lol:
И се пак.. айде чао отново, не смятам си развалям настороението сега
lenito_sf
07-23-2010, 22:53
Има разлика..
Аз не давам обективно мнение за тебе, а ти за мене да.
:razz: :razz: :razz: :razz:
lenito_sf
07-23-2010, 23:01
http://i23.photobucket.com/albums/b371/K0modoDragon/Smileys/Smiley-Facepalm.gif
Айде деца мои лека ви ноШТ :D
angel4eto100
07-24-2010, 05:11
Здравейте 8-)
Sibel1990
07-24-2010, 06:29
тцтц..
добро утро на ранобудните
ето един поздрав събуждането веднага
ГАРАНТИРАНО http://www.youtube.com/watch?v=4Hs0edGaMIw
Sibel1990
07-24-2010, 07:28
^мерси.. :lol:
DaNGeRousLy
07-24-2010, 09:11
Chica Bomb :grin: (http://vbox7.com/play:8d194efc)
Chica Bomb :grin: (http://vbox7.com/play:8d194efc) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
зайченцъ къде са изгубихте :P :-D
venityyy95
07-24-2010, 10:48
ей сладур :grin: :P
golf_5_r32
07-24-2010, 11:01
бахти мадур времето :?
venityyy95
07-24-2010, 11:02
ссладури де объркала съм :oops: :lol:
venityyy95
07-24-2010, 11:03
мн е горещо аз ся направо докато се прибера имах чувството, че ще припадна направо ми стана лошо :?
ссладури де объркала съм :oops: :lol: :razz: :oops:
venityyy95
07-24-2010, 11:04
ссладури де объркала съм :oops: :lol: :razz: :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
мн е горещо аз ся направо докато се прибера имах чувството, че ще припадна направо ми стана лошо :? да ти напрая айс кафе :oops:
golf_5_r32
07-24-2010, 11:04
мн е горещо аз ся направо докато се прибера имах чувството, че ще припадна направо ми стана лошо :?
на мен вентилатора в колата не може да смогни да духа :D
на мен вентилатора в колата не може да смогни да духа :D добре че съм ин да хаус и имам климатик :grin:
venityyy95
07-24-2010, 11:07
на мен вентилатора в колата не може да смогни да духа :D добре че съм ин да хаус и имам климатик :grin:
и аз така тука ми е добре и не мърдам ся цял ден :lol: чак довечера 8) 8)
и аз така тука ми е добре и не мърдам ся цял ден :lol: чак довечера 8) 8) ти поне вечерта ам аз вчера докат са вартях из града заваля дъжд и то какъв а и нямаше къде да се скъия и бях като абее мн мокър :razz:
venityyy95
07-24-2010, 11:10
и аз така тука ми е добре и не мърдам ся цял ден :lol: чак довечера 8) 8) ти поне вечерта ам аз вчера докат са вартях из града заваля дъжд и то какъв а и нямаше къде да се скъия и бях като абее мн мокър :razz:
:lol: :lol: като мокта кокошка кажи :lol: оборотна мокра кокошка :razz: :razz: :razz: :razz:
golf_5_r32
07-24-2010, 11:10
аз нямам климатик вкъщи :x
оборотно извънземно приличащо на мокра кокошка
:lol: :lol: като мокта кокошка кажи :lol: оборотна мокра кокошка :razz: :razz: :razz: :razz: :-D :oops:
venityyy95
07-24-2010, 11:12
аз нямам климатик вкъщи :x
мн губиш 8)
аз нямам климатик вкъщи :x да дойда да ти сложа 1
golf_5_r32
07-24-2010, 11:15
аз нямам климатик вкъщи :x да дойда да ти сложа 1
ако е за бе з пари нямаш проблеми xoxoxoxо
ти ми дай колата от подписа ти или 1 капри и 3 климатика мога ти слижа :-D
venityyy95
07-24-2010, 11:19
ти ми дай колата от подписа ти или 1 капри и 3 климатика мога ти слижа :-D 8-) :lol: :lol:
ти ми дай колата от подписа ти или 1 капри и 3 климатика мога ти слижа :-D 8-) :lol: :lol: :razz: ми кво за такива коли в мога почти всичко да нарая :P :oops:
venityyy95
07-24-2010, 11:22
офф хора аз ставам,че пак проблеми :x :x :x :x :x
офф хора аз ставам,че пак проблеми :x :x :x :x :x ок бай връщай са бързо :P :oops:
golf_5_r32
07-24-2010, 11:24
ти ми дай колата от подписа ти или 1 капри и 3 климатика мога ти слижа :-D
да да ти това дето ми е на аватара знаеш ли какво е :D
вдъхновил си се от опела на хенри тойвонен може би :)
golf_5_r32
07-24-2010, 11:27
бе тоз не го знам ама модела ми кажи ти :D
ааа
случайно да не е манта :P :-D
golf_5_r32
07-24-2010, 11:30
ааа
случайно да не е манта :P :-D
близкоо но определена модификация 8)
golf_5_r32
07-24-2010, 11:33
случайно да е Б2 :P
няма б2 има само а и б на тея друго е
еее изложих са :-k :cry:
опел манта 400 данеби да е
golf_5_r32
07-24-2010, 11:40
ее айде ще ти кажа близко беше i400 или irmscher 400
ее айде ще ти кажа близко беше i400 или irmscher 400 да да близко друг път :-D
иначе бр разбираш от коли :smt038 =D>
ох на ся ходих в едно футболно клубче и пих една халба бира :)
привет на всички
привет как си
и да не се оплачиш че никой не те отразява :P
супер пие ми се още :(
вие как сте
...
пп. няма е тоя път бях отразен :D
evalongoriq
07-24-2010, 11:45
Добро утро 8-)
супер пие ми се още :(
вие как сте
...
пп. няма е тоя път бях отразен :D
отразен и то за 1 мин
и аз сим бива :P ама ако ми дадеш пийване ши съм на 100%
еми аз ходих в клуба на Черноморец там пихме бира с едни авери :D
golf_5_r32
07-24-2010, 11:52
или по точно от опел :)
или по точно от опел :) а ква кола имаш ако имаж книжка де :-D
Добро утро 8-) добро утро дося ли спа како :P глей само всичките ва отразявам и ся ако са оплаквате
та ко си прайла снощо цяла вечер :-P
зайчета отивам да гл Ф1 :-D
ааз мисля да ходя да хапна 8-)
weenonas
07-24-2010, 12:05
:smt024 аз да пиша във форума :razz:
golf_5_r32
07-24-2010, 12:08
И книжка имам и Опел астра ф комби имам :D
venityyy95
07-24-2010, 12:41
аз пак съм тука :P
пп:хубаво ще е и ако мен ме отразите 8-)
пп:хубаво ще е и ако мен ме отразите 8-) и пак съм аз за да та отразя
хай как си :oops:
venityyy95
07-24-2010, 12:57
супер съм ся 8) а ти? :P :P
супер съм ся 8) а ти? :P :P
бива :P
weenonas
07-24-2010, 13:52
шаляля..... :razz: полудявам :razz:
шаляля..... :razz: полудявам :razz: :razz: :oops:
тва къде изчезнахте сичките пак :(
venityyy95
07-24-2010, 14:04
тук сме бе :grin: бихем виииииии :-P :-P :-P
здравей :-P честита победа :oops:
weenonas
07-24-2010, 14:06
и аз съм тук
venityyy95
07-24-2010, 14:06
хаха мерси :D амм имаме си нова съфорума видя ли? :P :P :P
хаха мерси :D амм имаме си нова съфорума видя ли? :P :P :P не не съм забелязал коя малко съм разсеян сори :oops:
venityyy95
07-24-2010, 14:12
хаха мерси :D амм имаме си нова съфорума видя ли? :P :P :P не не съм забелязал коя малко съм разсеян сори :oops:
хаха ми момичето кадет писахме в темата срещу момчетата :lol: тя е ноова не виждаш ли? жалко че не е тука да я поразпитам :lol:
weenonas
07-24-2010, 14:14
:-D
venityyy95
07-24-2010, 14:17
:-D
как се казваш :P да се запознаем че всички тря да ги знам 8-)
weenonas
07-24-2010, 14:19
:D Красимира .. казвайте ми Краси :)
а да за нея ли ставаше въпрос аз нея не я възприех за нова нз що
приятно ми е и ми викат оборотно извънземно да знайш :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
venityyy95
07-24-2010, 14:21
оки Краси.. години, град? :P
оки Краси.. години, град? :P не видя ли Сф :P :oops: :-D
weenonas
07-24-2010, 14:22
години абе ше ви прата на ЛС на колко съм а за град София
а кога на коя дата си родена че венито искала да ти подарява кола :razz:
venityyy95
07-24-2010, 14:23
що лс нещо криеш ли? :shock:
що лс нещо криеш ли? :shock: мож да е от КГБ или ЦРУ и да е под прикритие знам ли :-D
venityyy95
07-24-2010, 14:26
оле оборотен ще видиш ти на кой ще подаряваш само на мен е колата :x :x
оле оборотен ще видиш ти на кой ще подаряваш само на мен е колата :x :x добре де обещавам :oops:
weenonas
07-24-2010, 14:28
и последно да си казвам ли РДто
venityyy95
07-24-2010, 14:28
оле оборотен ще видиш ти на кой ще подаряваш само на мен е колата :x :x добре де обещавам :oops:
а така 8)
и последно да си казвам ли РДто да :) ако може де :) :oops:
weenonas
07-24-2010, 14:29
24.01 а и Миша Бартън е родена тогава :razz:
venityyy95
07-24-2010, 14:30
24.01 а и Миша Бартън е родена тогава :razz:
кажи де що не можеш :(
weenonas
07-24-2010, 14:32
пик ли? що немога
venityyy95
07-24-2010, 14:33
пик ли? що немога
да що не дадеш
ето мой пик http://www.vsekiden.com/imgs/kultura/shrek-5-09.jpg :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
venityyy95
07-24-2010, 14:38
ето мой пик http://www.vsekiden.com/imgs/kultura/shrek-5-09.jpg :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
mlykni be teb niukoi ne te pita :D :D :D sq nowoto momi4e trea da porazpitame :P :P
mlykni be teb niukoi ne te pita :D :D :D sq nowoto momi4e trea da porazpitame :P :P :-k ок разпитвай де :P ти си по-добра от мене в разпитването :oops:
valerusha
07-24-2010, 14:42
здравейте, слънчовцииии :-) :-) :-P
как сте, кво прайте??
пп. оборотния много секси ве, и с тая прическа :oops: :lol: :lol:
venityyy95
07-24-2010, 14:42
mlykni be teb niukoi ne te pita :D :D :D sq nowoto momi4e trea da porazpitame :P :P :-k ок разпитвай де :P ти си по-добра от мене в разпитването :oops:
haha :lol: :lol:
как сте, кво прайте??
пп. оборотния много секси ве, и с тая прическа :oops: :lol: :lol: ех ако ма няма кой ши ва отразва
valerusha
07-24-2010, 14:44
как сте, кво прайте??
пп. оборотния много секси ве, и с тая прическа :oops: :lol: :lol: ех ако ма няма кой ши ва отразва
супер съм, връщам се от шопинг ^^ ти как си?? :oops:
venityyy95
07-24-2010, 14:44
как сте, кво прайте??
хейй :-) :-)
valerusha
07-24-2010, 14:45
как сте, кво прайте??
:-) :-) как сии??
как сте, кво прайте??
супер съм, връщам се от шопинг ^^ ти как си?? :oops: бива къф вопинг в тва време вънка е 40 градса :-D :oops:
valerusha
07-24-2010, 14:48
как сте, кво прайте??
супер съм, връщам се от шопинг ^^ ти как си?? :oops: бива къф вопинг в тва време вънка е 40 градса :-D :oops:
за пазар винаги имам сили! 8-)
как сте, кво прайте??
:razz: ми от тъмната страна имат бисквитки :P :-D
valerusha
07-24-2010, 14:50
как сте, кво прайте??
:razz: ми от тъмната страна имат бисквитки :P :-D
а? :-o :lol:
venityyy95
07-24-2010, 14:52
как сте, кво прайте??
dobrea tii ? :P :P da de az wijdam :lol: q kaji kwo si kypi dnes :-) :-)
как сте, кво прайте??
dobrea tii ? :P :P da de az wijdam :lol: q kaji kwo si kypi dnes :-) :-) на мене нещо взе ли ми :oops: