View Full Version : Тема за Всичко |vol 48|
Страници :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
venityyy95
07-24-2010, 20:33
Вени, как си помеждудругото..
БТВ - Ани, пак ли намери с някой да се заяждаш, брех момче - кротни малко.. Не и тази вечер, че ми е убав ден.. :lol:
:lol: :lol: :lol: супер съм а ти? :-)
БТВ - Ани, пак ли намери с някой да се заяждаш, брех момче - кротни малко.. Не и тази вечер, че ми е убав ден.. :lol:
аз кво да кажа сестра ми навършва неска 22 :)
и някво комплексарче ще ми черни деня
ае пийс :-o
venityyy95
07-24-2010, 20:35
тааа ся за ко са караме :-D
кой колко може да пие :lol: :lol: мъже :?
тааа ся за ко са караме :-D
кой колко може да пие :lol: :lol: мъже :? :razz:
golf_5_r32
07-24-2010, 20:36
мхм пак ме заебахте ем хуу ае лека ви нощ :)
Абе нещо днеска бях прекалено щастлива, очаквах някой да ми насере деня, ама си викам то вече деня мина няма кой.. Е ето, че Ани се появи :lol: Ам ти ще ходиш ли на море или беше вече?
venityyy95
07-24-2010, 20:38
мхм пак ме заебахте ем хуу ае лека ви нощ :)
как ще сме те заебали просто станахме доста дето пишем в тая тема и все някой се чувства заебан, включвай се в разговорите 8) :P :P
elito0o0o0
07-24-2010, 20:38
Otero да е 13 годишно лапе? Моля? :lol: :lol: :razz: Ейй, забавни сте. :)
да е брат то като не ти стига речника и приемаш други мерки :)
ХАХАХАХАХ аве ей Пешо ... аз тебе те знам май ве :lol: :lol:
някой иска ли желирани ментови бонбонки :-D
Жина ми кво праиш бе :oops:
И здрасти няма .. :? :( :(
кво ми пука че си на 17 се едно имаш акъл на толкова :)
elito0o0o0
07-24-2010, 20:41
Otero да е 13 годишно лапе? Моля? :lol: :lol: :razz: Ейй, забавни сте. :)на 17 сам 8)Не говоря за теб. Знам, че си на 17. И скайпа ти имам ако си спомняш.. :lol:
venityyy95
07-24-2010, 20:41
хаха като кажеш нещо такова извън темаат напрао ме цепиш :lol: :lol: и отново спор заради същия индивид :razz: :razz: :razz:
хаха като кажеш нещо такова извън темаат напрао ме цепиш :lol: :lol: и отново спор заради същия индивид :razz: :razz: :razz: ми просто не ми се отгатва за ко спорите :P та да ти пратя ли бонбонки :P
Абе нещо днеска бях прекалено щастлива, очаквах някой да ми насере деня, ама си викам то вече деня мина няма кой.. Е ето, че Ани се появи :lol: Ам ти ще ходиш ли на море или беше вече?дикси т'ва че си 10 годишна прави много хубав деня ти що несе замислиш :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: порастни малко после ми пиши Ани щото незнаеш какво всъщност означава "Ани" :lol: :lol: :lol: бай да уей : земи 1 път млакни че всеки ден си прекарвам найс като вляза в тоя форум деца кат тебе ми се качват на главата 8)
Ани ми харесва 8) Кратко - Просто и Елементарно .. Точно те описва не мислиш ли? Между другото ти си прекарваш найс, като те няма във форума - еми и аз тогава защо си тук ?
Спирам да ти пиша тази вечер не искам спорове, още по-малко аз да съм в тях..
За Чефко :
Е как бе за тебе има повече неща от едно здрасти :P
venityyy95
07-24-2010, 20:43
хаха като кажеш нещо такова извън темаат напрао ме цепиш :lol: :lol: и отново спор заради същия индивид :razz: :razz: :razz: ми просто не ми се отгатва за ко спорите :P та да ти пратя ли бонбонки :P
направи ми :grin: :grin: :-)
направи ми :grin: :grin: :-) ок всичко за тебе :P :oops:
Абе нещо днеска бях прекалено щастлива, очаквах някой да ми насере деня, ама си викам то вече деня мина няма кой.. Е ето, че Ани се появи :lol: Ам ти ще ходиш ли на море или беше вече?дикси т'ва че си 10 годишна прави много хубав деня ти що несе замислиш :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: порастни малко после ми пиши Ани щото незнаеш какво всъщност означава "Ани" :lol: :lol: :lol: бай да уей : земи 1 път млакни че всеки ден си прекарвам найс като вляза в тоя форум деца кат тебе ми се качват на главата 8)
Ани ми харесва 8) Кратко - Просто и Елементарно .. Точно те описва не мислиш ли? Между другото ти си прекарваш найс, като те няма във форума - еми и аз тогава защо си тук ?
Спирам да ти пиша тази вечер не искам спорове, още по-малко аз да съм в тях..
За Чефко :
Е как бе за тебе има повече неща от едно здрасти :P
Какви са те :oops: :oops: :oops: :oops:
кво ми пука че си на 17 се едно имаш акъл на толкова :)ох киддо дон'т коппи фром отхерс щото ставаш комерсиален 8)
от никой не съм копирал братле .. :razz:
еййййй незнам кой е комерсиален но ти брат си пълното правежче :)
станал на 17 виси ми във форума. няма приятели . ии се заяжда с по малките :) не те ли описах точно ?
Анчо, пише се пораснала ;)
elito0o0o0
07-24-2010, 20:46
Otero, нали се казваш Иван?
Както и да е.. ще ти викам Иванчо пък както ще да се казваш. :lol:
Та, Иванчо, кога мислиш да ми приемеш проклетата покана във фейсбук? :lol:
пак ли се дракате бе? да :-D
Otero, нали се казваш Иван?
Както и да е.. ще ти викам Иванчо пък както ще да се казваш. :lol:
Та, Иванчо, кога мислиш да ми приемеш проклетата покана във фейсбук? :lol:
нее не Иванчо .. добре де :D не съм я видял просто :lol:
venityyy95
07-24-2010, 20:48
хаха като кажеш нещо такова извън темаат напрао ме цепиш :lol: :lol: и отново спор заради същия индивид :razz: :razz: :razz: ми просто не ми се отгатва за ко спорите :P та да ти пратя ли бонбонки :Pвай вай на по големите викат "индивиди" Момче (щото неси момиче) вени млъквай по добре, нямаш акъл да ми разсаждаваш над няк'ва тема за която не си порастнала достатъчно 8)
oфф ся и с мен почнаа :x не се и учудвам, иамм чувството,че искаш да се скараш с вс от туак и да те намразят.. аз не иска пък с никой да се карам и за тва нищо няма да ти отг и стига вече си ми говорил зза твоите години и че вс сме по-малки от теб щот стана банално :x :x :x
elito0o0o0
07-24-2010, 20:49
уу джо, аз споря само със по големи , неси ми на годините да ми лафиш за спорове вии точно пък ще кажа че тез дет са под 16 изобщо немоат да ми кажат нещо сеш се щото несте достатъчно умни а по точно сте семпли :lol: :lol:
Само в това одебеленото, както всички виждаме, имаш грешка. :lol: Иначе е доста смешно отстрани като чете някой това същото, одебеленото. :lol:
пак ли се дракате бе? да :-DВзех пуканките... ай ся да гледаме сеир.. :lol:
venityyy95
07-24-2010, 20:50
пак ли се дракате бе?
то с такъв човек (индивид) как няма да се караш като той се заяжда за вс и с всички :shock:
Анчо, пише се пораснала ;)мислех че има Т някаде? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Мнеем няма, нищо вече ще знаеш има раста и расна е растна :lol:
Чефко, каквото си пожелаеш, тази вечер съм на кеф.. :-)
пак ли се дракате бе?
то с такъв човек (индивид) как няма да се караш като той се заяжда за вс и с всички :shock:спрете се бе, няма смисъл с него :lol:
орица айде по-полека де :-D
добре бате спретни ми едно есе на тема приятелство като си такова професорче :)
пак ли се дракате бе? да :-DВзех пуканките... ай ся да гледаме сеир.. :lol:Сподели ги и с мене де ... така и така и аз седя тука ... и гледам само :lol: :lol: :lol:
пак ли се дракате бе? да :-DВзех пуканките... ай ся да гледаме сеир.. :lol:Сподели ги и с мене де ... така и така и аз седя тука ... и гледам само :lol: :lol: :lol:*подава пуканки* :lol:
Абе да ви имам шибаните проблеми .. не си ми на годините не си ми на акъла ... ВИЕ ПЪК НЕ СТЕ МИ НА СРАНЕТО и ко ? ... аре мир и любов да ви еба у звездите...
пак ли се дракате бе? да :-DВзех пуканките... ай ся да гледаме сеир.. :lol:Сподели ги и с мене де ... така и така и аз седя тука ... и гледам само :lol: :lol: :lol:*подава пуканки* :lol: и аз иска :razz:
elito0o0o0
07-24-2010, 20:53
пак ли се дракате бе? да :-DВзех пуканките... ай ся да гледаме сеир.. :lol:Сподели ги и с мене де ... така и така и аз седя тука ... и гледам само :lol: :lol: :lol:*подава пуканки* :lol:Дайте малко и на мен бе! :x :lol:
добре бате спретни ми едно есе на тема приателство като си такова професорче :)ОК ЕЛА В ВАРНА КВАРТАЛ ЛЯТНО КИНО , ГРАДИНКИТЕ ДО ЙОВКОВ аре чакам та ела да видиш к'во означава 'приятели' просто неми лай е момче млъквай си и с мене няма да говориш вари се хвали на тъпите лапета като тебе аз за тебе сам ОУТ
ХАХах и тва пък е най тъпото ;) Кво ше напраиш като дойде там ? Ще му покажеш че всички са дошли заради тебе ли ?!?
venityyy95
07-24-2010, 20:55
хаха като кажеш нещо такова извън темаат напрао ме цепиш :lol: :lol: и отново спор заради същия индивид :razz: :razz: :razz: ми просто не ми се отгатва за ко спорите :P та да ти пратя ли бонбонки :Pвай вай на по големите викат "индивиди" Момче (щото неси момиче) вени млъквай по добре, нямаш акъл да ми разсаждаваш над няк'ва тема за която не си порастнала достатъчно 8)
oфф ся и с мен почнаа :x не се и учудвам, иамм чувството,че искаш да се скараш с вс от туак и да те намразят.. аз не иска пък с никой да се карам и за тва нищо няма да ти отг и стига вече си ми говорил зза твоите години и че вс сме по-малки от теб щот стана банално :x :x :xя първо разсъждавай над твойте мнения после лай за мене бе млъкни по добре, като лаеш за мене се1 ме няма и аз ще лая за тебе просто млъкни си ако пак ме обсъждаш и аз ща обсъждам / храня и т.н просто тряя разбереш че всеки кат се ебава с някой да се покаже/докаже ми сърба уя
Млъкни щот ми втръсна от теб сериозно гледай си живота и престани :-x
добре бате спретни ми едно есе на тема приателство като си такова професорче :)ОК ЕЛА В ВАРНА КВАРТАЛ ЛЯТНО КИНО , ГРАДИНКИТЕ ДО ЙОВКОВ аре чакам та ела да видиш к'во означава 'приятели' просто неми лай е момче млъквай си и с мене няма да говориш вари се хвали на тъпите лапета като тебе аз за тебе сам ОУТ
ох само в тая тема повтори 4-5 пъти "лаеш "
ти други думи незнаеш ли ?
да точно сега хукнах да ти одисвам на лапешкия акъл да те гледам нали?мислиш ли с тази глава или ти е дадена само за да ти стой на раменете :?
а нещо кът 3Д очила да си земим
ехх пак ли ще се биете :razz:
xWandereRx
07-24-2010, 20:56
ко стааааааааа 8-) 8-)
oфф ся и с мен почнаа :x не се и учудвам, иамм чувството,че искаш да се скараш с вс от туак и да те намразят.. аз не иска пък с никой да се карам и за тва нищо няма да ти отг и стига вече си ми говорил зза твоите години и че вс сме по-малки от теб щот стана банално :x :x :xя първо разсъждавай над твойте мнения после лай за мене бе млъкни по добре, като лаеш за мене се1 ме няма и аз ще лая за тебе просто млъкни си ако пак ме обсъждаш и аз ща обсъждам / храня и т.н просто тряя разбереш че всеки кат се ебава с някой да се покаже/докаже ми сърба уя
Млъкни щот ми втръсна от теб сериозно гледай си живота и престани :-x венчи уоспокой са де :-k
elito0o0o0
07-24-2010, 20:57
ехх пак ли ще се биете :razz:бой, бой, бой, бой! :lol: :lol: :lol:
ехх пак ли ще се биете :razz:
Оф ма боже то тва ако е бой ... вика го и кво става събрал сичките си авери че кат почнат да се бият ако тръгне да го бие много аверите му да скочат и после да се хвали че го е спукал от бой айде моля те .. ;)
ехх пак ли ще се биете :razz:бой, бой, бой, бой! :lol: :lol: :lol:тихо, да не те набият и теб :lol:
venityyy95
07-24-2010, 20:58
ХАХах и тва пък е най тъпото ;) Кво ше напраиш като дойде там ? Ще му покажеш че всички са дошли заради тебе ли ?!?ще му покажа точно тва което каза, ама не да скочат за мене ми да се осъзнае да не лае като незнае
ПП: то се вижда кое е лапе, на 13 години тръгва да се хвали че пие алкохол
момче на твоите години смесвах водка и ром, ти що неси мълчиш и неси пиеш бирата? просто в нищо немоеж да ме биеш и пак се напираш аре напирай са и тогава ела да лаеш в лицето не зад клавиатурата , сега млъквай и несе надъхвай пред тъпите деца
to golqmoto geroistwo da pie6 nali omg :x mn si zle...
хаха не разбра ли вече че не съм на 13 .
що не си гледаш мизерния ти живот и не спреш да ми се хвалиш че си на 17 и какво си правил на " МОЙТЕ ГОДИНИ "
като развалена плоча си :
всеееееее едноооо и също-о-о ..
elito0o0o0
07-24-2010, 20:59
ехх пак ли ще се биете :razz:бой, бой, бой, бой! :lol: :lol: :lol:тихо, да не те набият и теб :lol:
Oh, I'm so scared!!! :( :(
:razz: :razz:
айди де оспокой са плашиш ма :-k
ХАХах и тва пък е най тъпото ;) Кво ше напраиш като дойде там ? Ще му покажеш че всички са дошли заради тебе ли ?!?ще му покажа точно тва което каза, ама не да скочат за мене ми да се осъзнае да не лае като незнае
момче на твоите години смесвах водка и ром, ти що неси мълчиш и неси пиеш бирата? просто в нищо немоеж да ме биеш и пак се напираш аре напирай са и тогава ела да лаеш в лицето не зад клавиатурата , сега млъквай и несе надъхвай пред тъпите деца
Тва нещо за мен ли се отнася ?? ? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
xWandereRx
07-24-2010, 21:00
ко стааааааааа 8-) 8-) храня 13 годишните :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:
че ти на колко си? :lol: :lol: :lol:
ко стааааааааа 8-) 8-) храня 13 годишните :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:
На цели 17 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Абе кой е Anonimnous аз не го познавам, а той пише ли тука .. Мнее не го виждам
venityyy95
07-24-2010, 21:02
to golqmoto geroistwo da pie6 nali omg :x mn si zle...нее обърка, голямото геройство е друго ама няма да го казвам че щи завижда целия форум или пък си го избери ей там горе от 4-те новини над форума :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: аре бб тъпи лапета чезвам че ме викат 8)
виж не мислиш ли че ставаш банален като повтаряш, че си на 17, че пиеш много, че вс 'лаят', наистина все едно и също.. знаем че тва ти е единственото развлечение,да вдигаш на хоарата нерзите ама наистина ПРЕСТАНИ... нито познаваш някой от тука лично,че да тръгнеш да го обиждаш нито нищо :wink:
не аз ще си замълча най-спокойно :)
elito0o0o0
07-24-2010, 21:02
ООО, неее! Той си тръгвааа! Няма кой да ни поучава и да ни казва как се пие. :( :( Fuck!!! :-x :( :(
:razz:
Абе кой е Anonimnous аз не го познавам, а той пише ли тука .. Мнее не го виждамдечко и ти ли си била тука бе? 8-)
не е чефец за т'ва Оторо ли к'во е там :lol: :lol:
ААА добре че малко странно ми стана на мойте години как ще си ги правил тези работи :lol: :lol:
xWandereRx
07-24-2010, 21:03
На цели 17 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
аз си мислех, че е по- малък :lol: :lol:
Абе кой е Anonimnous аз не го познавам, а той пише ли тука .. Мнее не го виждамдечко и ти ли си била тука бе? 8-)
Тука е и не ми обръща внимание ... :cry: :cry: :cry: :cry:
venityyy95
07-24-2010, 21:04
аз и да искам не мога, той те изкарва извън нервиии :-x
Брех че си нервна амаа :oops: :oops:
с риск да ми се скарате ши попитам заще карате просто не ми се търси по-назад :(
Не е вярно ти ни ме обръщаш.. :(
Сашко, много мило, че ме видя :o
с риск да ми се скарате ши попитам заще карате просто не ми се търси по-назад :(
ЗАЩОТО БАТЕТО е на 17 години пък вие сте по малки от него и тряя го слушате квот ви каже туй да прайте обаче има някой хора които не го правят и го изкарват извън нерви и да ... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
щото тоя анонимос ни се прави,че е на 17 и е много велик пък не се гледа той какво леке е :)
venityyy95
07-24-2010, 21:07
Брех че си нервна амаа :oops: :oops:
mi kak nqma- da me nari4a toi laino, 4e me e minal celiq kwartal, selqnka,tu[pa i takiwa da sum spokoina i da se ysmixwam lii??? :x
Не е вярно ти ни ме обръщаш.. :(
Сашко, много мило, че ме видя :o
Да бе преди малко те попитах нещо така и не получих отговор... ;(
ЗАЩОТО БАТЕТО е на 17 години пък вие сте по малки от него и тряя го слушате квот ви каже туй да прайте обаче има някой хора които не го правят и го изкарват извън нерви и да ... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
ама...ама... аз не искам да ме бие :-k
Дечко, видях те бре.. Кво правиш? 8-)
Ами тогава защо не слушаш батко ... 8-)
Дечко, видях те бре.. Кво правиш? 8-) и аз не искам да ме бие :-k :razz:
венчи по-спокойно карай де вердно е ако са нервиш :)
xWandereRx
07-24-2010, 21:10
mi kak nqma- da me nari4a toi laino, 4e me e minal celiq kwartal, selqnka,tu[pa i takiwa da sum spokoina i da se ysmixwam lii??? :x
кирилицааааа!!
Ами тогава защо не слушаш батко ... 8-)шото не му разбирам като пише :lol:
Чефко, каквото си пожелаеш, тази вечер съм на кеф.. :-)
elito0o0o0
07-24-2010, 21:11
ААА добре че малко странно ми стана на мойте години как ще си ги правил тези работи :lol: :lol:е нали тряя се учат куците лапета, иначе от де ш им тръгне логиката в 10 клас 8) ай бай
А, кой беше ти бе? o.O
venityyy95
07-24-2010, 21:11
кирилицааааа!!
дам сори просто така се ядосах, че забравих да сменя езика :oops: :oops:
ААА добре че малко странно ми стана на мойте години как ще си ги правил тези работи :lol: :lol:е нали тряя се учат куците лапета, иначе от де ш им тръгне логиката в 10 клас 8) ай бай
А, кой беше ти бе? o.O
той е на 17, тва е важното :lol:
elito0o0o0
07-24-2010, 21:13
А, кой беше ти бе? o.O
той е на 17, тва е важното :lol:Ма, аз тоя го не знам... Да не е неко 17 годишен, лош, с вкус откъм алкохола? o.O
Мило мое извинявай не съм видял сиг ли си че каквото поискам ще го получа тази вечер :oops: :oops:
Вени тва кога ти го е казвал бе ... :x
venityyy95
07-24-2010, 21:16
Мило мое извинявай не съм видял сиг ли си че каквото поискам ще го получа тази вечер :oops: :oops:
одеве по скайпп.... :?
Даа каквото си пожелаеш :oops:
лал и скаип ли ти има той бе ? :x
elito0o0o0
07-24-2010, 21:21
кой беее? :lol: ония 17-годишния баровец ли? :-o
venityyy95
07-24-2010, 21:21
мда преди да го вида къв е ми го иска и аз тъпата си го дадах ама ся го блонах, не ми треа :x само некав тъпанар дет се пише за голям да ме ядосва
YES YES YES Ще има КЕКС тази вечер :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :oops: :oops: :-) :-)
мда преди да го вида къв е ми го иска и аз тъпата си го дадах ама ся го блонах, не ми треа :x само некав тъпанар дет се пише за голям да ме ядосва \:D/ но все пак не се ядосвай :)
elito0o0o0
07-24-2010, 21:23
Аз тоя кавал го блокирах май отдавна.. или не съм.. не знам... не ме интересува. :lol: К`ъв е тоя, че ще се прави на оборотен... оборотен е само 00kk11 :lol: 8-) 8)
YES YES YES Ще има КЕКС тази вечер :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :oops: :oops: :-) :-)
Домашно приготвен :P
Абе аз защо тука с някой индивиди от женски пол не се познавам...
Сам с момиченцата ли останах :oops:
venityyy95
07-24-2010, 21:24
ай да го заебем, той се махна
мале одеве гледам програма за мода и даваха мъжката мода за през 2011 :lol: ако знаете кво беше на модаа хахахаха :razz: :razz: кубинки със чорапи до коляното за кво ви напомня тва :razz: :razz: :razz: :razz:
мале одеве гледам програма за мода и даваха мъжката мода за през 2011 :lol: ако знаете кво беше на модаа хахахаха :razz: :razz: кубинки със чорапи до коляното за кво ви напомня тва :razz: :razz: :razz: :razz: ай да ни казвам :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Домашно приготвен :P :grin: :grin: В леглото нали :grin: :grin:
ЙЕС обичам те :grin: :grin: :oops: :-) :-)
venityyy95
07-24-2010, 21:27
мале одеве гледам програма за мода и даваха мъжката мода за през 2011 :lol: ако знаете кво беше на модаа хахахаха :razz: :razz: кубинки със чорапи до коляното за кво ви напомня тва :razz: :razz: :razz: :razz: ай да ни казвам :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
:razz: на модата със сандалите и чорапите аз ще го кажа :lol: :lol: мале представям си оборотния със кубинки и шораби до коляното и къси гащи :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ако искаш може и да не е в леглото, ти казваш каде ще пробваш..кекса :oops:
:razz: на модата със сандалите и чорапите аз ще го кажа :lol: :lol: мале представям си оборотния със кубинки и шораби до коляното и къси гащи :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: недей плийс ши санувам кошмари със себе си :razz:
Ако искаш може и да не е в леглото, ти казваш каде ще пробваш..кекса :oops:
Навсякде ще го пробвам щом ще е с тебе :oops: :oops: :grin: :-) :-)
venityyy95
07-24-2010, 21:29
:razz: на модата със сандалите и чорапите аз ще го кажа :lol: :lol: мале представям си оборотния със кубинки и шораби до коляното и къси гащи :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: недей плийс ши санувам кошмари със себе си :razz:
хахахахахахха :razz: :razz: :razz: :razz: оле не :lol: :lol: :lol:
Така искам ... Тези двама индивида да ми се представят ако може
00kk11
elito0o0o0
:oops: :oops:
съжели ме малко :oops: горкичкия аз :razz: :lol:
venityyy95
07-24-2010, 21:31
аз ще се появя в съня ти и няма да е кошмар 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
аз ще се появя в съня ти и няма да е кошмар 8) :lol: :lol: :lol: :lol: тогава няма да е да :oops:
00kk11
elito0o0o0
Милоq имаш ли нещо против да ходя на световното с новия ми брат по футбол - 00kk11 :oops:
аз ще се появя в съня ти и няма да е кошмар 8) :lol: :lol: :lol: :lol: тогава няма да е да :oops:
Тогава ще е мокър сън 8-) 8-)
00kk11
elito0o0o0
Милоq имаш ли нещо против да ходя на световното с новия ми брат по футбол - 00kk11 :oops:
Стига да слушаш и да не правиш глупости може :oops: :-) :-)
venityyy95
07-24-2010, 21:35
хаха :razz: :razz: :razz:
venityyy95
07-24-2010, 21:36
Добър вечер (:
добра да е ! :lol:
00kk11
elito0o0o0
Стига да слушаш и да не правиш глупости може :oops: :-) :-)
:-) Обещавам да ти готвя кекс по всяко време..
Hopegiver
07-24-2010, 21:37
Добър вечер (:
бягаш а ? :D
хаха :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :oops:
Добър вечер (:
бягаш а ? :D
Не е вярно ! Просто спамя ! ;д Аз съм мултифункционална ! ;д
Другите , какво правите по тва време будни btw ? ;д
diksi като идем в Рио за кой ши викаме :) :-D
Мило аз не искам да го готвиш искам да го правим 8-) :-) :-)
Иве добра да е ;)
Ами ти кажи, аз викам само двамата ..Освен ако не се появи фен на Бразилия 8-)
Иве добра да е ;)
:oops: Караш ме да се изчервявам
Иве добра да е ;)
Радвам се :-) :-) И така де ще го правим ли тая вечер :oops: :oops:
elito0o0o0
07-24-2010, 21:45
Ко каза ? Да се представя? Ам... кажи, питай пе нещо.. 8-) :lol:
здрастиииииииииииии
как ееееее :D
elito0o0o0
07-24-2010, 21:46
здрастиииииииииииии
как ееееее :DЯко! :lol:
Да питам ?
Име ?
Град ?
Години ?
Семейно положение ?
Снимка ?
Банкова сметка ?
Цвят на бельо / преди и след употреба .. / ?
Мирис на чорапите ?
Стигат ли ? :lol:
venityyy95
07-24-2010, 21:49
Да питам ?
Име ?
Град ?
Години ?
Семейно положение ?
Снимка ?
Банкова сметка ?
Мирис на чорапите ?
хаах банкова сметка :razz: :razz:
elito0o0o0
07-24-2010, 21:49
Бах мама му!
В Плевен яко се гърми,
дъжд вали,
става на реки..
кучето под бюрото се скри... 8-) :lol: :lol:
Така яко пердаши тоя дъжд, че май ще се налага компютъра да гася... :lol:
venityyy95
07-24-2010, 21:50
Бах мама му!
В Плевен яко се гърми,
дъжд вали,
става на реки..
Така яко пердаши тоя дъжд, че май ще се налага компютъра да гася... :lol:
дам и на мен един фр ми каза,че там мн гърми и даже си изкл компа, ти нз как не си 8-)
Да питам ?
Име ?
Град ?
Години ?
Семейно положение ?
Снимка ?
Банкова сметка ?
Мирис на чорапите ?
хаах банкова сметка :razz: :razz:
Много ясно ако е много голяма да я взимам за жена :oops: :oops:
elito0o0o0
07-24-2010, 21:51
Да питам ?
Име ?
Град ?
Години ?
Семейно положение ?
Снимка ?
Банкова сметка ?
Мирис на чорапите ?
хаах банкова сметка :razz: :razz: :shock: :shock: Йоу!
Може би утре ще ти се представя на лично съобщение :D Компютъра ми че земе да го удари тока и да почне да се рестартира. :lol: :lol:
Иве добра да е ;)
Всяка вечер :oops:
Бах мама му!
В Плевен яко се гърми,
дъжд вали,
става на реки..
Така яко пердаши тоя дъжд, че май ще се налага компютъра да гася... :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: миналия ден кат заваля тука аз бях вънка :(
Иве добра да е ;)
Всяка вечер :oops:
YES BABY YES :grin: :grin: :grin: :oops: :oops: Я си дай скайп бе...
Ели няма утре !! каза да питам казвай сега веднага :x 8-) 8-) 8-)
Той брат ми и без тва иска да го пуска в кофата + моя снимка.. :razz:
АА без такива ши са караме ... :-x :-x
8-)
8-) :-)
venityyy95
07-24-2010, 22:08
чефко ти няма ли да дадеш снимчица,нещо? 8) :P
Много съм грозноватичък .. :(
Много съм грозноватичък .. :( ми аз тогава кво да кажа :(
Няма такона нещо :oops:
venityyy95
07-24-2010, 22:17
глупостии не вярвам... и аз съм мн зле ама пуснах :(
глупостии не вярвам... и аз съм мн зле ама пуснах :( не е вярно :P :oops:
venityyy95
07-24-2010, 22:19
глупостии не вярвам... и аз съм мн зле ама пуснах :( не е вярно :P :oops:
така е ся няма нужда да се преструваме :P
Вени не си зле!
Глупости ти си хубава :oops:
ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ от къде толкос хора дето ме познават а аз не ги знам ???
Мене ли имаш впредвид :-o
venityyy95
07-24-2010, 22:22
ай давай снимка де :cry:
ай давай снимка де :cry: давай снимка виж разплака хубавото момиче не те ли е срам :( :oops:
Вени айде да видиш че съм добър и грозничък 8-)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs541.snc3/29682_123240974363154_100000317564945_187869_29246 30_n.jpg
ай давай снимка де :cry: давай снимка виж разплака хубавото момиче не те ли е срам :( :oops:
Е дадох де дадох ее.. :lol:
venityyy95
07-24-2010, 22:24
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs541.snc3/29682_123240974363154_100000317564945_187869_29246 30_n.jpg
добър и хубавичък :P не си грозен :-P
Същия/тата 8-)
добър и хубавичък :P не си грозен :-P :oops: :oops: :oops: Щом казваш така да е :oops: :oops:
Същия/тата 8-)Ман... :? Не си ма запомнил рано дойде :D
Виснех тука нон-стоп ама спрех и явно си ма забраил...аз ти дадох ауди банерчетата от профила :lol:
Бахх :D
venityyy95
07-24-2010, 22:28
как сте :P
умирам от скукааааа :( :( :( :( :( :( :( :(
Леко засрамен :lol:
Виснех тука нон-стоп ама спрех и явно си ма забраил...аз ти дадох ауди банерчетата от профила :lol:
Буууууууууу верно бре мен ... :lol: :lol:
Много добре ! Ами ти ?
Буууууууууу верно бре мен ... :lol: :lol:Тука нещо много нови звезди :lol:
Много добре ! Ами ти ? бива :P
Буууууууууу верно бре мен ... :lol: :lol:Тука нещо много нови звезди :lol:
Дам дам много много нови звездички :lol:
Ае кво става иначе 8)
За новите..аз сам Цеци Враца :P
Ае кво става иначе 8)
Кво да стаа уговарям жена ми (дикси) да ми прати някой снимка .. :lol:
При тебе 8-)
venityyy95
07-24-2010, 22:35
оф аз се чуда дали да лягам :(
Ае кво става иначе 8)
Кво да стаа уговарям жена ми (дикси) да ми прати някой снимка .. :lol:
При тебе 8-)Мхм...
Чуда са да си легам ли да стоя ли... :o
Е вие пък кво всички се разлягахте бе да ва еВа 8-)
Дбър вечер на новодошлите.. Приятно ми е Даяна..
Пращай снимки не ми пиши тука .. 8-) 8-) :-) :-)
Пращай снимки не ми пиши тука .. 8-) 8-) :-) :-)
Брат ми, намеси се.. 8-)
зайчитъ май ша бъ остаям
Лека.. :)
Пуу бее , всички ли легнахте ? ;д
valerusha
07-24-2010, 23:31
нъ! аз съм тука! 8-) ко прайте?
То съм само аз !
Будувам си , пия кафе . .
Ами ти ? ;д
Hailie this one is for you, Whitney and Alaina too,
I still love your mother, that'll never change,
Think about her every day, we just could never get it together.
Hey, wish there was a better way, for me to say it,
But I swear on everything, I'd do anything for her on anyday. :-({|=
golf_5_r32
07-25-2010, 07:18
Добро Утро
[quote="Nakadah"]Kak sme pe6o[/quote
Добре, саше ти?
golf_5_r32
07-25-2010, 07:50
Kak sme pe6o
мии като изключим, че ми се спи ужасно... добре
:lol: :lol:
Kwo novo stava pri tebe>?
golf_5_r32
07-25-2010, 08:06
мии нищо особено нали освен че имам работа по колата а нямам пари и материали :D
golf_5_r32
07-25-2010, 08:09
Не аз като цяло имам много работа :D
golf_5_r32
07-25-2010, 08:18
едва ли хохохохо
yaaa, whatever
anyhoooooooo, какво става с даскало?
venityyy95
07-25-2010, 08:53
:smt003 kwo si praikate :P
elito0o0o0
07-25-2010, 09:02
O.O Мама му стара.. вчера валя, гърмя, трещя 2 часа. :lol:
Добро.... утро? :lol:
venityyy95
07-25-2010, 09:03
мале да, тая нощ почти не съм спала, бахти времето :x
elito0o0o0
07-25-2010, 09:13
мале да, тая нощ почти не съм спала, бахти времето :xАз не спах. :-|
venityyy95
07-25-2010, 09:20
http://www.vbox7.com/play:993c7015 pz za вс :---) :---) мн яка лятна песничка :grin: :grin:
http://www.vbox7.com/play:993c7015 pz za вс :---) :---) мн яка лятна песничка :grin: :grin:
10х, ма тая е по "лятна" :D
http://www.youtube.com/watch?v=qkfg06jpOsA
venityyy95
07-25-2010, 09:55
бива си я :P
venityyy95
07-25-2010, 09:55
здравейте зайчитъ :P
здр :-) :-)
здравейте зайчитъ :P
здр :-) :-) как си :-)
Ай и аз да ви почерпя нещо лятно 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=oDsxAgYOeUg
бива си я :P
Евала момиче имаш вкус. :)
venityyy95
07-25-2010, 10:12
Ай и аз да ви почерпя нещо лятно 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=oDsxAgYOeUg
:-) super e :-({|= http://vbox7.com/play:3578a465 :P :P
http://www.teenproblem.net/news/s/21136.html хмммм с кви наклонности ли са били крадците :-D
venityyy95
07-25-2010, 10:24
http://www.teenproblem.net/news/s/21136.html хмммм с кви наклонности ли са били крадците :-D
то някой си е направил ебавка 8-) 8-)
то някой си е направил ебавка 8-) 8-) :razz: :razz: :razz: :razz:
elito0o0o0
07-25-2010, 12:48
Йеа, сега ставам от леглото 8) И още ми се спи... ама... карай 8-)
К`во прайте? Мен ми се ядат семки и май ще хода да си взимам :-o
golf_5_r32
07-25-2010, 12:59
http://www.youtube.com/watch?v=yPS0PGBsV8I&hd=1
Е това е лятно парче
как сте зайчета ко прайте :P :-D
elito0o0o0
07-25-2010, 13:03
^ Не ми харесва. Изобщо не се е получило.
golf_5_r32
07-25-2010, 13:05
да ти мязам на заек :x
Елоо не знаеш какво дса слушаш моето дете ахуахуахау
да ти мязам на заек :x
Елоо не знаеш какво дса слушаш моето дете ахуахуахау е недей да се дразниш де :(
golf_5_r32
07-25-2010, 13:20
ми все още нямам дълги уши и не подскачам :D
elito0o0o0
07-25-2010, 13:25
Елоо не знаеш какво дса слушаш моето дете ахуахуахауАз ли ? :razz: :razz: :razz: Това виц ли беше? :lol: Тоя на моменти все едно кудкудяка и ми мяза на гей. Дори аз не пея толкова нежно, ако това може да се нарече пеене де... :lol:
За мен винаги ще си остане летен хит ето тази песничка -> http://www.vbox7.com/play:b85267e8 :-| Може да е стара, но все още я пускат по радиото.. поне вчера я пуснаха, докато бях в автобуса. 8-)
После може да пусна още някоя..
golf_5_r32
07-25-2010, 13:35
Елоо не знаеш какво дса слушаш моето дете ахуахуахауАз ли ? :razz: :razz: :razz: Това виц ли беше? :lol: Тоя на моменти все едно кудкудяка и ми мяза на гей. Дори аз не пея толкова нежно, ако това може да се нарече пеене де... :lol:
За мен винаги ще си остане летен хит ето тази песничка -> http://www.vbox7.com/play:b85267e8 :-| Може да е стара, но все още я пускат по радиото.. поне вчера я пуснаха, докато бях в автобуса. 8-)
После може да пусна още някоя..
Аре да не пяочваме с ретрото, че да не се обаждам аз хохохо
elito0o0o0
07-25-2010, 13:38
http://www.vbox7.com/play:b1f62844 Това парче 2008 лятото не спираха да го пускат на басейните на Гривица... Тогава ме радваше много.
http://vbox7.com/play:cf695839 Тази също ме подсеща за морето... :)
Мога да ти кажа, че в момента не правят почти никакви свестни песни.. всичко е едно и също - дум-дум дала дум-дум и някой който си пее нещо под носа... Не признавам такава музика... Само на предишната страница можеш да видиш за какаво става на въпрос... :)
аз съм туук :oops:
хай как си
кво прайш
:P :-D
хай как си
кво прайш
мисля си за теб :razz: ебавам се 8-) сл музика :smt007 :-({|= http://www.vbox7.com/play:5bafb57f
хай как си
кво прайш
мисля си за теб :razz: ебавам се 8-) сл музика :smt007 :-({|= http://www.vbox7.com/play:5bafb57f
бива :P \:D/
върнах сееее..
леле бих път чак до Черноморец да се видя с попо бившата ми после плаж лол беше доста странно :shock:
таа как е карате вие ?
venityyy95
07-25-2010, 14:11
и аз съм тука :grin:
и аз съм тука :grin: тя се върна начи вече няма да ни е скучко :grin: :-D кво прайш :P как си :P :-D
venityyy95
07-25-2010, 14:13
и аз съм тука :grin: тя се върна начи вече няма да ни е скучко :grin: :-D кво прайш :P как си :P :-D
хах радвам се,ч мислиш така.. ем дразна че отново валии :x вие ко праийкате? :P
аз ще отскоча до " пусни твоя снимка " :D
хах радвам се,ч мислиш така.. ем дразна че отново валии :x вие ко праийкате? :P скучайм и та чакаме да са варниш да кажиш нещо весело :P :lol:
venityyy95
07-25-2010, 14:15
хах радвам се,ч мислиш така.. ем дразна че отново валии :x вие ко праийкате? :P скучайм и та чакаме да са варниш да кажиш нещо весело :P :lol:
:lol: ми кво весело да ви кача като няма такова и е скучно или да си го измисля :lol:
:lol: ми кво весело да ви кача като няма такова и е скучно или да си го измисля :lol: ми нз :)
You don't know how sick you make me
You make me fuckin' sick to my stomach
Every time I think of you, I puke :-({|=
venityyy95
07-25-2010, 14:16
:lol: ми кво весело да ви кача като няма такова и е скучно или да си го измисля :lol: ми нз :)
некаа,нека бъде лятоооо 8) :grin: :grin: ся си мисля за тея дет са на море и как си прекарват :lol: :lol: мн ще им е хубаво в тоя дъжд :P
некаа,нека бъде лятоооо 8) :grin: :grin: ся си мисля за тея дет са на море и как си прекарват :lol: :lol: мн ще им е хубаво в тоя дъжд :P :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: а така дразни ги :razz: :razz: :razz:
venityyy95
07-25-2010, 14:19
некаа,нека бъде лятоооо 8) :grin: :grin: ся си мисля за тея дет са на море и как си прекарват :lol: :lol: мн ще им е хубаво в тоя дъжд :P :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: а така дразни ги :razz: :razz: :razz:
ми ест няма само аз да се дразна че ще ходя чак края на Август а пък онея да ми се кефат на морето е няма да стане нека да ги вали дъжда ся :lol: :lol:
ми ест няма само аз да се дразна че ще ходя чак края на Август а пък онея да ми се кефат на морето е няма да стане нека да ги вали дъжда ся :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: мн си гадна :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :oops: :P
venityyy95
07-25-2010, 14:24
ми мноу ясно тва ми е вродено 8) :lol: хахаха гледай само http://www.teenproblem.net/news/s/21145.html :lol: :lol: :lol: и комента отдолу хахахаххаа :razz: :razz: :razz:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: някой идва ли с мене имам моторни резачки :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
бахти игнора дето ми вкарвате ... ма*ната ви :D
venityyy95
07-25-2010, 14:29
кой те игнорирва бе ти каза,че излизаш от тая тема и не пишеше :lol: :lol: :P
аз пък няма да те игнорирам :-P
аз пък няма да те игнорирам :-P
о поласкан съм :lol:
venityyy95
07-25-2010, 14:30