View Full Version : Double Trouble
lisankata2
07-22-2010, 22:07
Хора, имам си приятел от 2 години и половина, че и повече. Обичам го уж, всичко е наред. Разбира се караме се понякога и тн. Добре ни е заедно. Сега тук се появи едно друго момче. Случвало ми се е на няколко пъти невинно хлътване по него, но нищо сериозно. Той е магически. Предизвиква ми пеперуди в стомаха. Кара ме да се смея. Имаме едни интереси и започнахме да ставаме добри приятели. Той знае че си имам гадже и нищо няма да направи. С приятеля ми се обичаме, но все си мисля за онези неговите очи гррр. Какво да правя, няма да изневерявам със сигурност
Wednesday666
07-22-2010, 22:11
Щом обичаш приятеля си не би трябвало да имаш проблем да забравиш другото момче. Ограничи малко контакта си с него и се съсредоточи върху връзката си. :)
Тя ако обичаше приятеля си, изобщо нямаше да пуска такава тема.
И какво значи "Какво да правя" като в следващото изречение заявяваш "Няма да изневерявам".
Значи си си взела решението.
Keep up the good work!
П.П. Ако чак толкова не можеш да спреш да мислиш за другия - тогава е време да помислиш къде е проблема в сегашната ти връзка.
VinDiesel
07-22-2010, 22:29
Често срещано явление.Или го забравяш,като не подържаш контакт с него или с времето ще ти се засилят чувствата,или ще го имаш само за приятел.
SuperBadSuperFresh
07-23-2010, 10:43
Няма нищо лошо да си паднеш по друго момче,няма да се жениш за приятеля ти я.Ако наистина толкова харесваш другото момче,после ще съжаляваш че не си опитала да си с него.
BlindedAngel
07-23-2010, 11:04
Ограничаваш контактите с другото момче и си разнообразяваш връзката с гаджето 8)
kradinero
07-23-2010, 11:15
Сравни какво ти дава приятеля ти и какво ти дава другото момче.. След това поговори с приятеля си и му кажи какво не ти харесва във връзката ви и какво искаш от него. Ако и той те обича ще ти го даде. И след като 2 години и половина сте заедно как за Бога ще го заебеш заради друг?! Това е доста време.. така че мисли.. Не допускай това момче да ви попречи. Бъди с приятеля си. Примерно предлагай му по-често да се виждате някаде само двамата. Било то кафе, кино, среднощтна разходка и всяко друго нещо, което ти хрумне! :P
Лепи си един чимбер в хралупата и щи мине.
Ограничи контактите си с другото момче и прекарвай повече време с приятеля си.Така по-малко време ще мислиш за дригия.
valdesbg
07-23-2010, 13:59
Може ли д аима толкова безмозъчни хора, които да пишат тук и още повече да вярват на глупостите си?
Само Марина се е изказала разумно, предвид че е преживяал всичките тийн глупости.
Какво значи "не обръщай внимание на новото момче"? Нали ако действаше тоя похват... щеше да има толкова много щастливи връзки, и основната причина да съществува тоя форум, щеше да е изчезнала.
Авторке - замисли се кой е сериозния проблем в сегашната ти връзка? Замисли се и защо го отричаш толкова яростно? Какво.. писва ти да си с един човек повече време, обаче пък ти е гузно да му кажеш на сегашния ти приятел че ти се ходи по чуждо и не си съвсем искрена с него?
Сега естествено ще джафнеш че всичко ви е наред и нямате проблеми. Хм... защо тогава тоя новия ти е завъртял главата? ти не си искала, обаче така се е получило? Изкарваш се жертва? Нямаш ли контрол над себе си, по дяволите? Отново имаш проблем, ако се окаже така.
Може и трети вариант - твоя те е ядосал и ти си решила по бързия начин да прикл'чиш всичко, обаче някакво гласче ти казва че 2 години и колкото са там не може да захвърлиш току така, защото еди какво си? Ем.. това си е чиста проба несериозност. And again you have problem :)
Колко познато ...
Била съм в подобно положение (а може би и сега съм в такова,не знам точно) и единственото,което успя да ми помогне беше игнорирането.Спрях да му отговарям в скайп,когато се засичахме се правех,че бързам за някъде и така с времето той се отдръпна и аз спрях да мисля за него :)
valdesbg
07-23-2010, 14:09
Какче.. какви филми си забъркала пак?
Какче.. какви филми си забъркала пак?
Вече ти обясних ...
Те моите филми край нямат 8-)
Все съм във филма,когато ми наближи ПМС-то :lol:
Какво да правя, няма да изневерявам със сигурност
Еми какъв съвет искаш, като ти премахна единствената алтернатива?
значи нещо във връзката ви куца .така ,че се опитай да я разнообразиш, да запалите пламъка отново, може това да е временно влечение , обик. флирт и ,ако истински държиш на приятеля си остани с него ,ако ли не впускай се към новата изгора !успех :)
sladur4etyYy
07-23-2010, 16:34
реши какво искаш. и имай предвид, че колкото повече задълбочаваш контакта си с новото момче, толкова повече ще се увлечеш по него.
Elenichkaa
07-23-2010, 16:39
щом вече не ти е интересно с приятелят ти (ти ще кажеш дали греша..) му обясняваш и късате,няма смисъл да губиш времето и на двама ви!
Лек ден...
sasha_90
07-23-2010, 18:01
Кого искаш повече?Отговорът на този въпрос ще ти помогне.