View Full Version : Паникаааааааааа
uSmivKaLovE
07-24-2010, 17:44
Оффффф, мразя го!
-Ще ти се обадя, обещавам!
Хайде де, какво стана!? За пореден път ме върза, а аз си стоя мирно и кротко да чакам....!!!! Писна ми!
Да сме заедно от скоро, разбирам. Няма да се ядосвам. Но ми пука за този глупак, а той... Е какво като си с приятели? Бъди си с тях, забавлявай се. Всеки си има това право, но правилно ли е всеки път да ме забравяш?!!!!!!!!
Побърквам се, хора. Той каза, че ще се обади, а минаха часове. Няма обаждане. Защо се побърквам ли? Много просто. Защото си блъскам главата с него от както се помня. Прощавам и прощавам, и все си мисля, че този път пак ще сгафи, както си го мисля и сега. Не се обажда... Защо ли? Какво ли му е дошло на главата сега? Отново 'не сме един за друг, ням а смисъл' :shock: :( Ужас... Каква е тази паника ?! Искам да се успокоя, да не мисля на-лошото, но как като 99% от случаите е ставало така... !!!
За какво обеща да се обади, за какво ми даде тъпите надежди! да бях инат докрай, да не му давам тоя тъп шанс! Къде ми еше умът? Сега така се набутах пак да живея в страх и паника?!
Някакъв съвет... да се успокоя малко.. :shock:
SmilezZz
07-24-2010, 17:53
Не знам какво се е случвало между вас..Но щом 99% е било така,не знам..Седни и поговори с него сериозно..
Не знам какво друго да ти кажа..Ти го познаваш най-добре...
Успех..
sladur4etyYy
07-24-2010, 17:54
Някакъв съвет...
късай го тоя неблагодарник.
Някакъв съвет...
+1
ем като си толкова припряна много ясно че няма да иска да ти звъни ..
Някакъв съвет...
Ммдамм .. изобщо не е е трябвало да му даваш втори шанс,но всеки грешии и сега виждаш последствията,така че наистина е по - добре да го скъсаш и той да ходи да си троши главата!!
tainstvenomomi4e
07-24-2010, 18:41
Според мен трябва да скъсате. Той не те заслужава. Ще ти е трудно, но трябва. :( За успокоение ти предлагам да спреш да мислиш за него. Поне опитай да го забравиш. Пусни си ВЕСЕЛА мумика (не тъжна) нещо такова. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ИЗПАДАЙ В ДЕПРЕСИЯ. Пожелавам ти успех. :)
От зор хубост нестава.....
nefchi_bs
07-24-2010, 19:25
Пфф...Позната история,режи го няма смисъл да съ тровиш нервите с него..
Sunshin3
07-24-2010, 19:36
А откога сте заедно?
Успокой се малко. :) Може да е зает, да му се е случило нещо и да не може да не ти се обади. Поговори с него. ;) Щом толкова много искаш да го чуеш, обади му се ти. (: Защо всички и казвате да го зареже? Така се зарязва някой, когато имаш чувства...
BlueKnife
07-24-2010, 19:53
да го къса, щото не се е обадил няколко часа? не знам вие ли нещо.. аз ли нещо..
а и да ти кажа си противоречиш..
казваш, че не сте от скоро заедно.. еми значи вече трябва да си свикнала с "недостатъците" му? примерно, че забравя някой път да се обади, въпреки че е обещал. айде малко повечко търпение и по-малко филми.
Много са дразнещи такива момичета.Но вината си е негова.Светът не се върти около вас,оставете приятелите ви да ЖИВЕЯТ или поне да дишат.
А защо не му се обадиш ти? като гледам си изпаднала в доста голяма главоблъсканица,затова ще се опитам да ти помогна.Щом е такъв идиот защо още си с него,и му прощаваш толкова много пъти с надеждата да се промени...Зарежи го и му докажи ,че няма да търпиш талова отношение
theexplorer
07-25-2010, 08:48
Някакъв съвет...
+1
И аз съм за..не те заслужава,ще си намериш по-добър :? :-)
diana199406
07-25-2010, 18:57
Оффффф, мразя го!
-Ще ти се обадя, обещавам!
Хайде де, какво стана!? За пореден път ме върза, а аз си стоя мирно и кротко да чакам....!!!! Писна ми!
Да сме заедно от скоро, разбирам. Няма да се ядосвам. Но ми пука за този глупак, а той... Е какво като си с приятели? Бъди си с тях, забавлявай се. Всеки си има това право, но правилно ли е всеки път да ме забравяш?!!!!!!!!
Побърквам се, хора. Той каза, че ще се обади, а минаха часове. Няма обаждане. Защо се побърквам ли? Много просто. Защото си блъскам главата с него от както се помня. Прощавам и прощавам, и все си мисля, че този път пак ще сгафи, както си го мисля и сега. Не се обажда... Защо ли? Какво ли му е дошло на главата сега? Отново 'не сме един за друг, ням а смисъл' :shock: :( Ужас... Каква е тази паника ?! Искам да се успокоя, да не мисля на-лошото, но как като 99% от случаите е ставало така... !!!
За какво обеща да се обади, за какво ми даде тъпите надежди! да бях инат докрай, да не му давам тоя тъп шанс! Къде ми еше умът? Сега така се набутах пак да живея в страх и паника?!
Някакъв съвет... да се успокоя малко.. :shock:
Същата мизерия и при мене.... само,че аз чакам от седмица вече... :-k ... моя съвет е - не му се обаждай!Ако той има чувства към тебе все ще те потърси-не го ли направи-той губи.А ако не го направи сега-после може да е прекалено късно. :wink:
ем като си толкова припряна много ясно че няма да иска да ти звъни ..
+1 + това .. изчакай ;) може пък да не може да ти звънне веднага.Като е казал " ще ти звънна" може да е имал предвид и утре ;) не само след 5 минути .. изчакай спокойно и всичко ще си дойде на мястото. :) и .. няма да се успокоиш като си мислиш само лошите неща :? гледай малко по-позитивно на нещата,може пък този път да протръгне :) айде късмет и спокойно :P