Влез

View Full Version : Обърквация

ZaGadKkAa
07-25-2010, 15:33
От половин година съм с едно момче,което така и така немога да разбера.Свикнахме един с друг,имаме много готини моменти,но едно не ме остава на мира.Усещам,че го обичам,но той твърди,че незнае да обича и незнае как да разпознае чувството ЛЮБОВ покрай всички останали...вчера говорихме по тая тема и той каза ...'Обичам яката ти част,другата не я обичам..нали уж,за да обичаш еидн човек..ти трябва да го обичаш целия- и лошото и доборто.' - това му бяха думите.Немога да разбера какво чувства..и аз незнам за какво пиша тази тема,но простоо ми беше адцки странно ад ми каже тия думи...и незнам просто какво да мисля и изобщшо какво да правя.. :shock:

Powii92
07-25-2010, 15:38
Според мен и той не знае какво иска....но пък е нужно повече време,за да те опознае изцяло.Изчакай още малко време и поговорете открито.Ако пак ти каже,че "не харесва другата част" от теб,според мен ще трябва да си търсиш друг...

ZaGadKkAa
07-25-2010, 15:40
еми нещо такова се получава.незнам още колко да чакам? простоооо не бил харесвал,когато съм гадна,заядлива и т.н,което доста често ми се случва заради него...незнам!Просто е първото момче с ,коетонаправих много първи неща и това е причинаат до сега да не съм му биал шута..другото е ,че постоянноо ме критикува и апк аз излизам кривата... :razz:

Powii92
07-25-2010, 16:13
Абе ако иска да е с теб и занапред,би трябвало да те приеме такава каквато си...дори и да си заядлива...
И аз съм такава понякога,но моя приятел никога не ми е казвал,че не ме харесва такава..Просто,ако нещо не му се нрави много,сядаме и разговаряме.
Така,че се опитай да се изясните :wink:

radeberger
07-25-2010, 17:50
Никой не обича като човекът срещу него е в кофти настроение или е изнервен .

На по колко години сте ?