View Full Version : Искам и аз да споделя
mincheto
07-26-2010, 20:08
Добър вечер,първо.
Така.........историята ми е следната........
От отдавна си харевам 1 мой много добър приятел,и той уж ме харесваше.Какво ли не правих да го сваля и да тръгнеме,уж се натискахме,той ме харесваше,целувахме се итн...сичко си беше ОК,до момнта ,в който снощи той ми писа по skype ,и ми каза ''имам си гадже,трябваше да ти кажа,защото си ми много добра приятлка.''
След,което му казах ,че ме е наранил много и излязох от skype.След като влязах пак около 2 часа,той ми каза,че трябвало да ми каже щот' ме уважава.
Исках да споделя просто...
А и да ви питам според вас след толкова от негова страна ''аз те харесвам,искам да сме гаджета'' целувки итн,после да ми каже една хубава сутрин или вечер ,че си имал ново гадже и как подяволите ще идва някв'a си мърла там и ще ми го отнема? (headbang)
може да е видял, че го харесваш и да не е искал да те нарани .. затова да сте се забили ...
radeberger
07-26-2010, 20:44
Намерил си е някоя , която му харесва повече сигурно .
valdesbg
07-26-2010, 21:06
И де го проблема?
Сама си се набутала в шамарите :) Или е момче-пчеличка, или просто не си задоволила очакванията му. И в двата случая си стой на гъза и не се бутай там, където вече си нежелана :)
mincheto
07-27-2010, 04:26
valdesbg ,проблеми е ,че идва някваква си пикла там и ми го отнема....са' се чудя кв'o да правя ,защото той много ме засегна,мога да ида ,да му дигна скандал,но по -простата,причина,че много го уважавам ще си замълча и ще отмина все едно нищо не се е случило.Или пък да спра всякаква връзка с него,за да го забравя по-лесно, и за да не се изкуша да не направя някоя глупост от рода на (скандали и побоища с мацката),че съм адски луда и ревнива най-вече.
valdesbg,кажи си мнението.?
krem4et0
07-27-2010, 05:30
Ти не беше ли бременна в 5-ти или 6-ти месец? Не ти ли е време да мислиш за бъдещото си дете, а не за нови гаджета?
mincheto
07-27-2010, 05:34
^^вече и в повече
Еми уж и той ме харесваше пък сега друго се оказа..
Violenza
07-27-2010, 05:47
Като прочетох първите постове мислех, че става дума за поредната история на объркана 15 годишна, готова на ПОБОЙ заради някакъв пикльо...
А ти чакаш дете? ....
mincheto
07-27-2010, 05:55
^^ Да точно така.
"извинявай", ама да вдигаш скандали на човек с който не си, и да обиждаш приятелката на уж" много добър приятел " е леко казано смешно...
^^ Да точно така.
И това момче НЕ е бащата на детето ти?
mincheto
07-27-2010, 06:03
nakadax,знам че си прав.
Отказах се да правя каквото и да било, ако искате може да връзвате катинара.
mincheto
07-27-2010, 06:05
^^ Да точно така.
И това момче НЕ е бащата на детето ти?
Тои не е
Ба6та е 1 негодник които отдавна не съм с него.
Извинявай, че ще ти го кажа така, може и да ми се обидиш, но...
Никак не е редно да се сърдиш на момче, че не иска да се обвърже с бременно момиче. На тази възраст те едва се обвързват, когато напрвят собствено бебе, какво остава за чуждо.
Колкото до малката "мръсница", дето ти го е "отнела" - тя в случая (според мен, което не е задължително вярно) не е виновна. Видяла е момче, харесала го е. Вината е в него, че ти е давал някакви нишани и после те е сменил...
Но... бременността плаши.
BaffaLsc
07-27-2010, 07:51
:shock: :shock: Бременна си ?!?! Тогава защо ще се сърдиш на момче ,което не иска да е с теб ?? :shock:
krem4et0
07-27-2010, 07:55
Съгласна съм с Лейди. Немислимо е да търсиш връзка (сериозна) с човек, който не е баща на детето ти, а ти си в НАПРЕДНАЛА бременност. След 2-3 месеца ще родиш. Детето трябва да ти е приоритет. Не знам за много мъже, които биха гледали чужди деца по принцип, а какво остава за тийн. Обърни внимание на себе си и на бъдещото създание и не се занимавай с любовни истории. Въпросният знае ли за бременността ти и аджеба с какъв акъл ти е давал каквато и да е надежда?
mincheto
07-27-2010, 07:58
^^ 3нае ,но 6том до момента не се е върнал явно няма и да г остори...
а и такива нгодници и безотговорници като него НЕ ми трябват.[/b]
Мисля, че кремчето питаше за СЕГАШНИЯ възлюбен.
На колко години си?
И аз смятах да и кажа че бременноста плаши, ама викам си затрая...
Та по въпроса, ти трябва да се радваш че този "добър приятел" е бил честен с тебе и ти е казъл че си има нова приятелка, и че те чувства близка... Не си заслужава да си разваляш приятелството заради 1 афера...
Violenza
07-27-2010, 08:04
Съгласна съм, че бременността плаши много мъже (както и детето после), но не я изкарвайте негодна за връзка/брак.
mincheto
07-27-2010, 08:04
^^ a3 съм на 20
ина4 другия незнае то много много н ми ли4и а и аз без това съм си пълни4ка попринцип...
Съгласна съм, че бременността плаши много мъже (както и детето после), но не я изкарвайте негодна за връзка/брак.
О, не. Никой не е казал, че е НЕГОДНА за връзка/брак. Казваме само, че не е сега момента и че няма право да се сърди, ако й откажат.
Човекът ще дойде, когато му е времето.
До тогава детето й трябва да й бъде приоритет :)
krem4et0
07-27-2010, 08:47
Добре де, той не знае, но ти знаеш. ти на какво се надяваш? Да ходите 2-3 месеца и изведнъж да излезеш с бебе на ръце. Нали ти е много добър приятел? Как си крила от него това? Възможно ли е да е научил от друго място и за това сега да е взел такова решение?
Гледай си детето, а за мъж помисли, когато поотрасне малко. Явно обаче това дете не ти е изобщо приоритет, а връзки, гаджета, любовни драми. На 20 не си малка за отговорността, която следва от бременността ти. Не я прехвърляй на друг, който в случая не е отговорен. Явно човекът е сгрешил, че ти е дал надежди. Може би те цени по друг начин, но не и любовен. Остави го и гледай себе си и детето си.
sladur4etyYy
07-27-2010, 11:07
извинявай, може да ти се стори малко нахално, но писала ли си тема тук с историята си? бих искала да я прочета, ако има такава, а ако не- би било интересно да разкажеш, ако искаш, разбира се, но виждам, че не ти е рпоблем да разказваш. казваш, че бащата на детето е някакъв негодник, би било поучително и интересно за много хора. (:
иначе по тази тема- това момче според мен просто си е губило времето с теб, докато станат нещата с другата. и не, не тя ти го е отнела, защото това, че сте се целували няколко пъти не означава, че някога е бил твой. обективно мнение.
sasha_90
07-27-2010, 12:45
Струва ми се,че никога не е бил твой,играл си е с теб.
Едва ли ще стане с него. От една страна дори не можеш да си сигурна, че не е бил с другата от месеци, а чак сега да ти е казал. По-добре си запазете приятелските отношения, защото ми се струва, че ще имаш нужда от приятелите си.
vesito13
07-27-2010, 17:15
С това ти отношение към бременността, ми е много интересно, как въобще си се наела да имаш дете? Едно дете е голяма отговорност и изисква много от родителите/в случая само от теб/, а ти вместо да мислиш за бебето, мислиш за някакъв си приятел, с който си се натискала. Очарована съм... :smt017
mincheto
07-27-2010, 20:13
извинявай, може да ти се стори малко нахално, но писала ли си тема тук с историята си? бих искала да я прочета, ако има такава, а ако не- би било интересно да разкажеш, ако искаш, разбира се, но виждам, че не ти е рпоблем да разказваш. казваш, че бащата на детето е някакъв негодник, би било поучително и интересно за много хора. (:
иначе по тази тема- това момче според мен просто си е губило времето с теб, докато станат нещата с другата. и не, не тя ти го е отнела, защото това, че сте се целували няколко пъти не означава, че някога е бил твой. обективно мнение.
Не съм писала тема
Ми бащата не беше стока-с една дума БОКЛУК
ама наистина беше по-силно от
Имам в предвид че се влюбих до полуда
Бях на а 18
Сега съм на 20
В общи линии това е
kalpazanka
07-28-2010, 06:39
Чеки-чеки, била си на 18, сега си на 20 и си бременна някъде в 7-8 месец от въпросния боклук? :-o
Не че нещо, но нито хващам вяра за годините, нито за бременността. Както също осъзнавам, че това си е изцяло мой проблем.
Определено би следвало да си малко по-отговорна, имайки предвид бременността, да не се занимаваш с любовни "трепети", така характерни за една друга възрастова група, а да си мислиш за изхранването, отглеждането и възпитанието на едно дете. Нагърбила си се с нелека задача.
valdesbg ,проблеми е ,че идва някваква си пикла там и ми го отнема....са' се чудя кв'o да правя ,защото той много ме засегна,мога да ида ,да му дигна скандал,но по -простата,причина,че много го уважавам ще си замълча и ще отмина все едно нищо не се е случило.Или пък да спра всякаква връзка с него,за да го забравя по-лесно, и за да не се изкуша да не направя някоя глупост от рода на (скандали и побоища с мацката),че съм адски луда и ревнива най-вече.
valdesbg,кажи си мнението.?
1. идвала няква си пикла .. не я обиждай само защото е с него ! .. пък и плюс тва .. пикла пикла ама виж ко стана .. заради така наречената "пикла" пича те заряза ! :wink:
2.няма кво да коментирам .. ще ходела да му дига скандали .. я се осъзнай .. казало ти е момчето .. остави го ! ще ходела да му дига скандал .. апфф .. нищо лично ама ще станеш досадна за него !
3. "побоища с мацката "арии спрете се уее .. ! кво ще се занимаваш с момичето само,защото момчето е ТЪПАНАР ! тя кво е виновна,че той не т и е казал .. откъде да знае каква и ситуацията при него .. апфф . !
VinDiesel
07-30-2010, 14:53
Избягал е ,защото си бременна,все едно аз да излизам с някоя и да разбера ,че ще ражда скоро,бягам с 200.
SilenceMustBeHeard
07-30-2010, 18:27
По-добре да ти остане само приятел. Щом се е целувал с теб, а е имал гадже и в същото време не ти е казал, значи не трябва много-много да му се доверяваш.
TheGirlNextDoor
07-30-2010, 23:12
много нереална ми идва тая история
BaffaLsc
07-31-2010, 13:05
Избягал е ,защото си бременна,все едно аз да излизам с някоя и да разбера ,че ще ражда скоро,бягам с 200.
:razz:
GossipGirl89
07-31-2010, 16:06
Човека дори не е знаел, че си бременна. Не че искам да те нападам ама усещаш ли колко подло си постъпила? Търсиш му сметка за това, че чак сега ти е казал, че си има пирятелка и те е подвел, а в крайна сметка това, което ти си направила и двойно по-гадно и лошо от неговото. Същност ти какви надежди изобщо хранеше? Как очакваше да се получат нещата между вас след като дори не е знаел за бебето? Това дете рано или късно ще излезе на бял свят и тогава какво щеше да правиш? Да го криеш от него ли? :? Порицание за бащата-боклук, но недей и ти да тръгваш по неговите стъпки... За момента детето трябва да ти е наистина приоритет. Остави любовните връзки и драми настрана