View Full Version : Защо той се държи така?
Maggie12
07-26-2010, 20:24
Моля ви за съвет. Има едно момче , аз съм влюбена в него и той го знае много добре. Откакто разбра за чувстава ми постоянно ме целува , прегръща ме и дори искаше да прави секс с мен , но аз му отказах а дори и не сме заедно. Защо ми се натиска толкова много въпреки , че не иска да е с мен? Само ми дава напразни надежди и ме дразни. Не мога да си обясня това негово поведение. Моля ви дайте ми някаквъв съвет :)
Masari90
07-26-2010, 20:27
Проблема е много сложен и комплексен , малко хора биха отгатнали истинските му намерения но ето ме тук да те просветля :) Ще се опитам да го обясня по просто ---> Той те използва....иска да те чука.
Звучи кофти но си е истината.
Maggie12
07-26-2010, 20:30
Проблема е много сложен и комплексен , малко хора биха отгатнали истинските му намерения но ето ме тук да те просветля :) Ще се опитам да го обясня по просто ---> Той те използва....иска да те чука.
Мисля , че до сега трябваше да е разбрал , че няма да стане. 4 пъти му отказвах , но той продължава с тези действия |-(
Masari90
07-26-2010, 20:32
Мисля , че до сега трябваше да е разбрал , че няма да стане. 4 пъти му отказвах , но той продължава с тези действия |-(
явно има неква надежда момчета...ако някоя му пусне ще те зареже споко ;)
MiMcHeToOo
07-26-2010, 20:34
Според мен го прави за забавление. Махни се от него, защото няма да тръгне с теб, а само ще направи, така че да те боли много.
Според мен го прави за забавление. Махни се от него, защото няма да тръгне с теб, а само ще направи, така че да те боли много.
Демек,ще си играе с чувствата ти !
mincheto
07-27-2010, 05:31
чисто и простo защото иска само да те вкара в леглотo си.
Това е цялата философия
Мисля , че до сега трябваше да е разбрал , че няма да стане. 4 пъти му отказвах , но той продължава с тези действия |-(]
E той не случайно продължава да те тормози -знае много добре,че си влюбена в него и за това се възползва смята ,че по този начин ще те вкара най -бързо в леглото ,ама явно не е уцелил човека !
Е*и му майката !
F_CK_all_I_need_is_U
07-27-2010, 09:01
Щото е боклук.НЕ му позволявай да се държи така.
Blondityy
07-27-2010, 10:12
Остави го или по-добре му давай и ти напразни надежди и когато отново ти предложи секс или нещо такова, го отрежи с пълна сила - тва вече ще е яко... =;
Elenichkaa
07-27-2010, 10:24
Защо се държи така? - защото е първобитен,дребен плъх!
Защото си мисли,че може да се възползва от хората.Защото мисли,че щом си влюбена в него ти е нещо като господар.
Защото е загоряло копеленце,което само дебне няккаква невинна,тъпа,наивна и незряла девойка,която да го помисли за 'готин'(не визирам теб) и да си легне с него,само 'щото е големия пич и много 'модерен'.
идиот.
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) - извинявам се,но все някой трябваше да го напише!
sladkosbatko
07-27-2010, 10:35
не го познавам момчето, но сън съгласен с колегите. По-скоро внимавай да не е само за секса и квото и да ти говори не забравяай че чуваме това което искаме
sladur4etyYy
07-27-2010, 10:37
самоуважение нещо нямаш ли? я се стегни! иска само да се възползва- независимо дали ще му пуснеш или не, той се забавлява, като вижда колко си зависима.
vesito13
07-27-2010, 10:41
Знае, че си влюбена и ще му е лесно с теб. Чисто и просто те използва. Отказвай му и целувките, и преградките, а не само секса. :?