View Full Version : Изправена коса не издържа !!
Здравейте .. може би това не е мястото да споделя проблема си .. но започвам със него .. както и да е .. на 15 години съм .. и се изправям със преса за коса почти всеки ден обаче .. тя не издържа косата ми седи права точно 10 мин и след това се начупва .. момичета помогнете ми за този проблем даите ми някаквви съвети .. какво трябва да използвам ;( ?!
dead_princess
07-27-2010, 13:49
темата ти не е за тук..
трайно изправяне иначе
опитай с вакса за коса.. :)
опитай с вакса за коса.. :)
дай ми някаква марка .. и цена :)
NIVEA diamond gloss вакса за коса - 5-6 лева е :)
kalpazanka
07-27-2010, 15:20
Добре де, Козметика и диети вади очи. Що точно във Всичко тийн накуп изцвъка темата?
Местя я.
Ми явно косата ти вече е толкова изтощена, че няма на къде повече. Остави я малко да си почине. Или пък си слагай МНОГО лак.
changess
07-27-2010, 15:49
Сигурно пресата ти не струва.
Smrazqvashta
07-27-2010, 16:12
Може просто да е от самият косъм , като при мен. Моята преса струва 250лв. мога да кажа , че е много хубава. Пробвала съм и с вакса да си изправям косата ,но ефект особен няма. А с преса специално , изправям я и след 10мин няма и следа вече. 8-) Просто самият ми косъм не седи изправен и адски много ми се начупва косата. :shock: А , ако искам да е накъдря стават едни къдрици няма оттърване.
SmilezZz
07-27-2010, 16:37
Щом ти издържа само около 10 минути,явно си я е изтощила доста и тази идея с трайното изправяне - ще я съсипе още повече..
Опитай с повече лак за коса или вакса..
Но иначе според мен остави косата ти малко да си почине..
Направи някакви маски и използвай продукти за изтощена коса,за да си я възстановиш мъничко..
И аз съм така, много е гадно и незнам какво да правя.
Еххх просто вече се оливате с тези еднакви теми или ще е ''как косата ми може да стои права' или 'как да си изправям косата' брейй две три странички назад и ще намериш много такива теми..но все пак ще благоволя да ти отговоря,дано има хора,които четат все пак мненията на съфорумците та да не правят нови теми :? Значи: зависи от две неща- косата ти.Ако е прекалено гъста и тежка,и много чуплива,няма да стане (макар че ако се изръсиш за някоя професионална,ама наистина професионална може и да стане работата,макар че това е супер безмислено и тъпо,но както и да е,твои са си и косата и парите) и второто нещо е видът и марката на пресата,ако наистина искаш да си изправяш косата постоянно избери Bellisima или някоя от по-скъпите на Philips.Или отиди да ти направят трайно изправяне,което също мнгоо изтощава,но пак ти казвам-хем давам луди пари,хем си съсипваш абсолютно косата. :)
malka_sladkka
07-27-2010, 19:10
Пробвай с шампоан за изправяне, кристали за коса... Също така защо не пробваш да се изправиш със сешоар и четка и след това с преса, а може и само със сешоара?
Не знам каква ти е косата...оба4е моята е адки гъста,много обемиста и 4уплива даже къдрева.Голямо зна4ение има как си подстригана-при4еската и пресата ти.Изправям се от 5 години,на всяко миене,мия я на 2 дена и косата ми стои страхото,не мръдва!Слагай маски,аз използвам оная с костния мозък и плацента и бадемова,в седмицата един път.Просто зависи и от самия на4ин на изправяне.Моята коса стои перфектно!!!Никой не може да разбере,4е е кадрева!
Ако косата ти е сравнително права и ти се опитваш да я изправиш още повече естествено, че няма да стане. Моята коса лично е много права и като тръгна да я изправям нищо не става, защото просто то няма какво да се изправи. Сега не знам каква ти е косата, но...както и да е. Отиди на фризьор и се изправи трайно, обаче това изправяне е СУПЕР ВРЕДНО за косата!!! Чувала съм, че има някаква си преса с пара. Заинтересувай се! :)
Пресата с пара не върши добра работа...
xXbambiiXx
07-28-2010, 11:07
Много зависи как се изправяш, каква преса използваш и каква ти е косата. Гледай да изправяш по по-малки кичури. Имам гъста и начупена коса, всеки ден се изправям, използвайки PHILIPS HP-4666 ( с вибриращи плочи ) като се изправя веднъж и стои 2,3 дена.
malka_sladkka
07-28-2010, 11:15
Много зависи как се изправяш, каква преса използваш и каква ти е косата. Гледай да изправяш по по-малки кичури. Имам гъста и начупена коса, всеки ден се изправям, използвайки PHILIPS HP-4666 ( с вибриращи плочи ) като се изправя веднъж и стои 2,3 дена.
Тогава защо се изправяш всеки ден?
моята от мн време я сплитам на две и така не личи щото е същата и се начупва и като е влажно времето и къдрава изглежда :D
:oops:
malka_sladkka
07-28-2010, 16:07
^ ахахахха
И кое му е смешното, че не разбрах????
^ ахахахха
И кое му е смешното, че не разбрах???? постът на xXbambiiXx
++ по добре си купи някоя нова по хубава с керами4но покритие белисима/ремингтон най-добрите!! :)
++ по добре си купи някоя нова по хубава с керами4но покритие белисима/ремингтон най-добрите!! :)
пресата ми е белисима :)) доволна съм но пак казвам !! НЕ ИЗДЪРЖА !!!! страшно е чуплива .. утре ше си купувам вакса и ще видим резултатът
malka_sladkka
07-28-2010, 18:29
^ ахахахха
И кое му е смешното, че не разбрах???? постът на xXbambiiXx
Да и аз не го схванах тва изправям се всеки ден, ама като се изправя стои 2-3 дни :lol:
еми отиди на фризиор да ти я изстънят с бръснарско ножче ;]
Зависи каква ти е пресата ако е с преставки и не е само за исправяне не върши кои знае каква равота тря си купиш само за исправяне и еко ти е мн гъста косата кажи на фризиора си да ти я истани малко в краищата ;]]