.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Град
    Плевен

Изправена коса не издържа !!

Здравейте .. може би това не е мястото да споделя проблема си .. но започвам със него .. както и да е .. на 15 години съм .. и се изправям със преса за коса почти всеки ден обаче .. тя не издържа косата ми седи права точно 10 мин и след това се начупва .. момичета помогнете ми за този проблем даите ми някаквви съвети .. какво трябва да използвам ;( ?!

Супер фен Аватара на dead_princess
    темата ти не е за тук..

трайно изправяне иначе

Град
    MoHTaHa
    опитай с вакса за коса..

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от alex4o
    опитай с вакса за коса..
    дай ми някаква марка .. и цена

к'ва ти е пресата?

Град
    MoHTaHa
    NIVEA diamond gloss вакса за коса - 5-6 лева е

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Добре де, Козметика и диети вади очи. Що точно във Всичко тийн накуп изцвъка темата?
    Местя я.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Ми явно косата ти вече е толкова изтощена, че няма на къде повече. Остави я малко да си почине. Или пък си слагай МНОГО лак.
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Сигурно пресата ти не струва.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Може просто да е от самият косъм , като при мен. Моята преса струва 250лв. мога да кажа , че е много хубава. Пробвала съм и с вакса да си изправям косата ,но ефект особен няма. А с преса специално , изправям я и след 10мин няма и следа вече. Просто самият ми косъм не седи изправен и адски много ми се начупва косата. А , ако искам да е накъдря стават едни къдрици няма оттърване.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Щом ти издържа само около 10 минути,явно си я е изтощила доста и тази идея с трайното изправяне - ще я съсипе още повече..
    Опитай с повече лак за коса или вакса..
    Но иначе според мен остави косата ти малко да си почине..
    Направи някакви маски и използвай продукти за изтощена коса,за да си я възстановиш мъничко..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

И аз съм така, много е гадно и незнам какво да правя.

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Еххх просто вече се оливате с тези еднакви теми или ще е ''как косата ми може да стои права' или 'как да си изправям косата' брейй две три странички назад и ще намериш много такива теми..но все пак ще благоволя да ти отговоря,дано има хора,които четат все пак мненията на съфорумците та да не правят нови теми Значи: зависи от две неща- косата ти.Ако е прекалено гъста и тежка,и много чуплива,няма да стане (макар че ако се изръсиш за някоя професионална,ама наистина професионална може и да стане работата,макар че това е супер безмислено и тъпо,но както и да е,твои са си и косата и парите) и второто нещо е видът и марката на пресата,ако наистина искаш да си изправяш косата постоянно избери Bellisima или някоя от по-скъпите на Philips.Или отиди да ти направят трайно изправяне,което също мнгоо изтощава,но пак ти казвам-хем давам луди пари,хем си съсипваш абсолютно косата.
    • Обичай,за да те обичат! •

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Пробвай с шампоан за изправяне, кристали за коса... Също така защо не пробваш да се изправиш със сешоар и четка и след това с преса, а може и само със сешоара?

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Не знам каква ти е косата...оба4е моята е адки гъста,много обемиста и 4уплива даже къдрева.Голямо зна4ение има как си подстригана-при4еската и пресата ти.Изправям се от 5 години,на всяко миене,мия я на 2 дена и косата ми стои страхото,не мръдва!Слагай маски,аз използвам оная с костния мозък и плацента и бадемова,в седмицата един път.Просто зависи и от самия на4ин на изправяне.Моята коса стои перфектно!!!Никой не може да разбере,4е е кадрева!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ако косата ти е сравнително права и ти се опитваш да я изправиш още повече естествено, че няма да стане. Моята коса лично е много права и като тръгна да я изправям нищо не става, защото просто то няма какво да се изправи. Сега не знам каква ти е косата, но...както и да е. Отиди на фризьор и се изправи трайно, обаче това изправяне е СУПЕР ВРЕДНО за косата!!! Чувала съм, че има някаква си преса с пара. Заинтересувай се!

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Пресата с пара не върши добра работа...

Град
    Варна
    Много зависи как се изправяш, каква преса използваш и каква ти е косата. Гледай да изправяш по по-малки кичури. Имам гъста и начупена коса, всеки ден се изправям, използвайки PHILIPS HP-4666 ( с вибриращи плочи ) като се изправя веднъж и стои 2,3 дена.
    [ Brokencyde - Schizophrenia ]

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от xXbambiiXx
    Много зависи как се изправяш, каква преса използваш и каква ти е косата. Гледай да изправяш по по-малки кичури. Имам гъста и начупена коса, всеки ден се изправям, използвайки PHILIPS HP-4666 ( с вибриращи плочи ) като се изправя веднъж и стои 2,3 дена.
    Тогава защо се изправяш всеки ден?

моята от мн време я сплитам на две и така не личи щото е същата и се начупва и като е влажно времето и къдрава изглежда

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от SixthSense
    ^ ахахахха
    И кое му е смешното, че не разбрах????

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    ^ ахахахха
    постът на xXbambiiXx

Цитирай Първоначално написано от changess
    ++ по добре си купи някоя нова по хубава с керами4но покритие белисима/ремингтон най-добрите!!

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от rozovka
    Цитирай Първоначално написано от changess
    ++ по добре си купи някоя нова по хубава с керами4но покритие белисима/ремингтон най-добрите!!
    пресата ми е белисима ) доволна съм но пак казвам !! НЕ ИЗДЪРЖА !!!! страшно е чуплива .. утре ше си купувам вакса и ще видим резултатът

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от 987654
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    ^ ахахахха
    постът на xXbambiiXx
    Да и аз не го схванах тва изправям се всеки ден, ама като се изправя стои 2-3 дни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си