View Full Version : вашата тайна за красиво женско тяло
Здравейте, тук може да издадете тайната за красивото тяло!
Аз тренирам плуване и тенис, но всичко дължа на едно нещо, което трудно ще познаете :? е, вместо коремни преси например си пускам кючеци е много помага за кореме и за всички части на тялото, пия доста вода и така. Вие сте!
Нали знаеш ,че всеки има различна представа за 'красиво' тяло, която зависи от това какво той харесва.Определена тайна няма, всички знаят ,че със спорт + здравословно хранене се постига здраво и красиво тяло
еми кажи ти какво правиш де може и снимки да пуснеш за да видим ти какво разбираш под красиво тяло! :)
аз правя коремни,клякания, и куп други упражнения завкъщи,когато не съм на училище.Като започне училище всеки дан требирам балет ,защото с това се занимавам и няма просто как да нямам тяло.Храня се здравословно ,е ся понякога се изтървам с малко бира и чипс ама то веднъж месечно не е голямо чудо ,за зора ,който палагам през другото време. Та карам колело,понякога излизам сутрин да тичам.Та моята представа е свързана с почти анорексичното (нека ся всички да ме пооплюят)
и снимка
http://i30.tinypic.com/20a9c93.jpg
silver_moon
07-28-2010, 12:51
^^ много си сладка :)
моята "тайна" :D е плуване + здравословно хранене. Също много разходки, с приятеля ми обожава ме да играем федербал, понякога и волейбол. Та гледам да има повечко движение. А - и много вода :)
Inn0cenCe
07-28-2010, 19:08
Аз не правя нищо. Отказах се да гоня "перфектната фигура" . Живота не е само диети и упражнения. Гледам само да не ям буклуци, нищо повече и това е тялото ми -> http://prikachi.com/images/196/2356196u.jpg :) .
rammstein123
07-28-2010, 19:27
Красивото тяло не винаги олицетворява 20килограмова торба с кости. Познавам доста тежки момичета, които изглеждат перфектно. 8-) Аз повече гравитирам към торбата с кости. Иначе тренирам плуване, от време на време играя с разни другарчета каквото друго ми падне, ям много зеленчуци и плодове /никакво месо/ и напоследък все по-малко сладки неща. Иначе за мен перфектното тяло е с доволно количество мускули. Да не са някакви огромни, но да ги има.
foreverr
07-28-2010, 19:32
Tренирам спортна гимнастика, бчгам през пролетта и лятото , а ходя на фитнес през есента и зимата, правя аеробика у дома, правя коремни преси у дома, играя кючек по купони, правя коремни преси у дома.Ограничавам се много в храната-НЕ ям хляб, мноого рядко ям сладко, не ям тестено, не ям пържено(освен яйца изпържени без мазнина), не ям картофи и ориз(поради високото им съдържание на въглехидрати) , подславдам си напитките с мед вместо с захар, мове и други неща да има, но сега не се сещам.Да сигурно звуча като анорексичка, тъй като много се ограничавам, но не съм анорексичка, ям си така от вече 1-2 години и поне потдървам нормално тегло.
Little_Lady93
07-28-2010, 19:43
Не ям след 12-12.30 наобяд , тичам много , ходя на тае бо 3 пъти седмично иии имам много голям прогрес предвид това че бях някога 55кг, а сега съм 41-42 . Не изглеждам перфектно. Усилията от моя страна са налице, обаче. Ако раполагах с повече средства сигурно щях да ходя всеки ден на фитнес и на антицелулитни масажи и терапии, сигурно тогава нещата щяха да са перфектни. Но се чувствам добре в кожата си (вече) и съм приела, че за моите гени и дадености :lol: изглеждам максималко добре :)
аз пък не се ограничавам с яденето ама изобщо! Посещавам редовно макдоналдс, обожавам шоколада и никога няма да се откажа от него! Но въпреки всичко нямам проблеми с теглото и си харесвам много тялото! Но пак казвам спорта си е спорт!
Little_Lady93
07-28-2010, 21:24
аз пък не се ограничавам с яденето ама изобщо! Посещавам редовно макдоналдс, обожавам шоколада и никога няма да се откажа от него! Но въпреки всичко нямам проблеми с теглото и си харесвам много тялото! Но пак казвам спорта си е спорт!
ухх тоя шоколад... и аз не мога без него и НИКОГА ама НИКОГА няма да спра да си го ям :lol:
Ама макдоналдс, пици, дюнери, чипсове и пр. - отдавна се простих с тях
А ти щом ядеш това и имаш супер тяло си благословена с добър метаболизъм. Колкото и да спортуваш, ако ти се паднат грешни гени като моите само със спорт не става. Диетата е 70% от успеха... за жалост
Sasha2k8
07-28-2010, 21:31
аз правя коремни,клякания, и куп други упражнения завкъщи,когато не съм на училище.Като започне училище всеки дан требирам балет ,защото с това се занимавам и няма просто как да нямам тяло.Храня се здравословно ,е ся понякога се изтървам с малко бира и чипс ама то веднъж месечно не е голямо чудо ,за зора ,който палагам през другото време. Та карам колело,понякога излизам сутрин да тичам.Та моята представа е свързана с почти анорексичното (нека ся всички да ме пооплюят)
и снимка
+1.
Аз също съм като теб. И тренировките и балета. :)
xAddicteDx
07-28-2010, 22:48
Tренирам спортна гимнастика, бчгам през пролетта и лятото , а ходя на фитнес през есента и зимата, правя аеробика у дома, правя коремни преси у дома, играя кючек по купони, правя коремни преси у дома.Ограничавам се много в храната-НЕ ям хляб, мноого рядко ям сладко, не ям тестено, не ям пържено(освен яйца изпържени без мазнина), не ям картофи и ориз(поради високото им съдържание на въглехидрати) , подславдам си напитките с мед вместо с захар, мове и други неща да има, но сега не се сещам.Да сигурно звуча като анорексичка, тъй като много се ограничавам, но не съм анорексичка, ям си така от вече 1-2 години и поне потдървам нормално тегло.
сигурно си свикнала, ама на мен ми звучи ужасно. иначе и аз не ям хляб и тестени изделия, сладко ям рядко вече и всичко е под контрол 8-) в смисъл харесвам се :р
Smrazqvashta
07-28-2010, 23:38
Аз никога не съм се ограничавала от към ядене - специално от към количество. Т.е ям когато ми се яде и по-колкото ми се яде. Е не ям чипсове, не пия газирано и тем подобни, но от другите по-безвредни да ги наречем храни си хапвам колкото искам, сладичко също. Наваксвам със спорт. Мисля, че ако човек спортува редовно, няма да е проблем и да си хапва, когато му се прияде.
За да пазя форма така да се каже, мисля да се запиша на ориенталски танци, иначе си танцувам и сама вкъщи. Но същинската ми тайна за красота и успех, която винаги работи е позитивност и усмивка!!! :) :) :)
nimfetka7
07-29-2010, 06:31
Не ям след 12-12.30 наобяд , тичам много , ходя на тае бо 3 пъти седмично иии имам много голям прогрес предвид това че бях някога 55кг, а сега съм 41-42 . Не изглеждам перфектно. Усилията от моя страна са налице, обаче. Ако раполагах с повече средства сигурно щях да ходя всеки ден на фитнес и на антицелулитни масажи и терапии, сигурно тогава нещата щяха да са перфектни. Но се чувствам добре в кожата си (вече) и съм приела, че за моите гени и дадености :lol: изглеждам максималко добре :)
A така не ти ли спира цикъла? Някакви витамини и добавки пиеш ли?
Старая се колкото мога да поддържам тялото си ,внимавам какво ям ,похапвам тук-таме някой боклук ,но колкото може по-рядко ,а и някак си вече не съм толкова "зависима".(Не че съм била)
Не спортувам нищо ,но правя коремни преси,клякания,изкачвам и слизам пеша по стълбите,гледам да се движа възможно повече, като ходех на училище се прибирах и ходех пеша ,ям плодове ,зеленчуци ,не пия чак толкова вода ама не мога да се насилвам и внимавам с хляба доста го ограничавам сравнене с преди когато ядох по сумата му и филии.
Промени се доста начина ми на хранене ,като се сетя преди как ядох ...
Little_Lady93
07-29-2010, 07:20
A така не ти ли спира цикъла? Някакви витамини и добавки пиеш ли?
Не и не :)
Little_Lady93, колко си висока? :)
п.т.: мм аз бягам, карам колело, играя баскет редовно.. иначе си ям всичко, но не прекалявам разбира се ;)
Harum_Scarum
07-29-2010, 11:47
Глад.
Little_Lady93
07-29-2010, 12:43
п.т.: мм аз бягам, карам колело, играя баскет редовно.. иначе си ям всичко, но не прекалявам разбира се ;)
161-162 съм висока
161-162 съм висока
уау.. не си прекалено слаба?! да, ти може би се харесваш така, но щом не ядеш почти цял ден знаеш ли, че може да си прецакаш яко организма?! ;)
theBADone
07-29-2010, 15:44
Аз съм 170см и 54кг,а по една таблица трябва да тежа 65 кг!! :shock: Представите за карсиво тяло са различни за всеки,така че важното е вие смаи да се харесате :)
Иначее не се ограничавам от храна,даже често прекалявам :) Правя упражнения,когато ми доскучее,т.е. 10 минути на ден,понякога всеки ден....ии в неделя правя разходка на кучето,пък като съм на училише по физическо гледам да играя )
абее общо взето движа се малко,ям много... и съм доволна от тялото си :-D
mynichka
07-29-2010, 15:53
Ям в доста ограничени количества, ужасно много вода, упражнения сутрин и вечер, разходки и сега и ходя и на работа и да 8-)
Аз пия много вода, но определено не мога да се похваля с идеално тяло. :-o Ще ви кажа след 2 месеца каква е тайната ми! :D :-D
Converse333
07-29-2010, 21:09
Аз се движа много, хапвам често и по малко, карам 2 пъти в седмицата колело за около 3-4 часа и съм в перфектна форма. :)
За мен красиво тяло значи стегнато и добре оформено. При мен само спортуването действа. Доволна съм от фигурата си и то много и не спазвам никакви диети
anonimchetou
07-30-2010, 11:00
Оо ами аз нямам тайна 8-) Ям каквото и когато си поискам и въпреки това се радвам на слабичко и хубаво телце : )
emin3mchet0
07-30-2010, 12:03
За мен красиво тяло не означава 36 килограмово момиче :? Лично аз се потдържам със спорт и балансирано хранене, но не съм си поставяла за цел да бъда нещо подобно на Кейт Мос. За да добиете представа ви давам снимка на перфектното за мен тяло :)
http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Tyra-tyra-banks-420482_727_1024.jpg
и снимка
Това е на мечката в парка на Русе 8-)
и снимка
За снимката това е на мечката в парка на Русе 8-)
дам ,ама има свастика на главата :-x
Аз съм си патила доста с тези диети и откакто цикълът ми спря твърдо отказах да се ограничавам маниакално от каквато и да е храна! :? Макдоналдс и подобни бързи храни никога не ям просто,защото не ми харесват .Ям полезни храни,но не се ограничавам в количеството,че и без това искам да кача още поне 3 килограма.Иначе през годината *с изключение на лятото* тренирам модерен балет,също така правя 15 минутни упражнения за стягане на фигурата сутрин =)
rali4ka91
08-01-2010, 20:54
Не се ограничавам по никакъв начих откъм храна (благодаря на Господ за бързия ми метаболизъм). Когато бях на 15-16-17 години колкото и да ядях не напълнявах. В момента килограмите които качвам отиват в коремчето и ханша. Не ме притесняват самите килограми, а неравномерното им разпределяне на места, типични за жените. Храня се основно минимум 4 пъти на ден, а похапвам и между храненията. Карам колело почти всеки ден, а до седмица ще имам и куче, което има нужда от тичане, така че ще тичаме заедно в парка :)))