View Full Version : Помощщщщщщщщщщщщщщщ
оф хора майка ми сутринта решила да ми изпере чантата и изкарала всичко. в един от джобовете бях забравила един тест за бременност с 1 черта още от преди .. ии тя извадила всичко и оставила теста най отпред .. и тва всичко сутринта .. до сега нищо не ми е казала и питала но се притеснявам ако ме пита кви обяснения да и давам .. смис не ми е много спокойно да говоря за секса с родителите ми .. нз направо седя на тръни дайте идеи кво да и кажа 8-[ ако и кажа истината нз как ще реагира... но щом до сега не е казала нищо... офф знам ли вече направо ми се реве :( чуде се да излъжа ли или да и кажа истината.. но ако излъжа тя просто няма да ми повярва и ще стане по лошо офффф :( а как да и кажа пък истината ?!!? само при мисълта че знае и че ми говори супер спокойно ми става неловко и притеснено :( ПОМОЩ
danibebi
07-28-2010, 11:03
Ако нищо не те пита и не ти говори за това,не и казвай нищо,но ако те пита,по-добре не я лъжи а и кажи истината.И при следващ път внимавай. :)
SmilezZz
07-28-2010, 11:05
Няма защо да се притесняваш..
Кажи й истината,все пак ти е майка..
Няма защо да се срамуваш от нея и да я лъжеш..
Не бързай да се оправдаваш ти ,изчакай ако тя те попита нещо седнете и поговорете,защото ти е майка и ако тя не те разбере нямаш ,кой по-близък да го стори,НО не я лъжи в никакъв случай
iiordanova
07-28-2010, 11:09
Първо се успокой!
Ако не те попита , не и казвай нищо.
Ако те попита и кажи истината. Като излъжеш ще стане много зле , а и какъв е смисъла да лъжеш .. и майка ти си е правила такива тестове ,и тя прави секс , ще те разбере.
Успех и внимавай друг път! (:
Ако нищо не те пита и не ти говори за това,не и казвай нищо,но ако те пита,по-добре не я лъжи а и кажи истината.И при следващ път внимавай. :)
+1 .. Съгласна съм с теб. Просто тя ти е майка и би трябвало да те разбере,така че не се притеснявай ;p = )
tanch3t093
07-28-2010, 11:59
Няма защо да се притесняваш..
Кажи й истината,все пак ти е майка..
Няма защо да се срамуваш от нея и да я лъжеш..
Преди да правиш секс, не помисли ли, че може да има момент, в който ще се наложи да кажеш за даден проблем на майка ти?
Пфу, бива ли да сте толкова зле?
Отиваш и й казваш истината.
Biskfitka
07-28-2010, 13:31
Преди да правиш секс, не помисли ли, че може да има момент, в който ще се наложи да кажеш за даден проблем на майка ти?
Пфу, бива ли да сте толкова зле?
Отиваш и й казваш истината.Има родители,които не могат да приемат,че децата им правят секс дори и да са на 20 + години...
И защото се притеснява от майка й да не прави секс ли?
Към авторката-ако те пита,кажи и,че ти е закъсняло и е съвсем нормално да си направиш тест.Не я лъжи,няма смиъл..
theexplorer
08-05-2010, 20:49
Недей да я лъжеш според мен,пък и тя едва ли ще се хване..какво ще прави чужд тест за бременност в теб?? :?
П.П.На колко си години?
Не се притеснявай, явно майка ти е интелигентна жена. Но щом го е оставила така, явно иска обяснение. Кажи й.