MoonWillow
07-29-2010, 00:00
Здравейте :) Сигурна съм че има хиляди истории като моята,но реших и аз да споделя с вас и да се надявам че можете да ми помогнете. Значи всичко се започна миналата година когато започнах да се движа с нова компания. Тогава се запознах с едно момче първо ми направи съвсем леко впечетление заради външния си вид,но нищо повече. След няколко дни се събрахме няколко човека и отидохме вечерта на тепе,там се заговорих повече с него и той започна да ми говори за бившата си приятелка с която току беше скъсал. Разказваше ми колко неща е правил за нея и тя колко неблагодарна била и т.н. Нещата които ми разказа тази вечер доста ме впечетлиха и неможех няколко дни да спра да мисля за него. Няколко дена по късно пак се видяхме и начина по които се държеше с мен затвърди мисълта ми че го харесвам и то много. Излизахме като приятели известно време и колкото повече го опознавах толкова повече започвах да го харесвам. Той беше всичко което исках от едно момче даже и повече. Всички ми казваха че бил такъв и онакъв, но аз го мислех за идеален и неможех да си го изкарам от главата. За жалост пътищата ни се разделиха за известно време,но съвсем случайно се видяхме на 24 май на празника . В момента които мина покрай мен и подуших парфюма му разбрах че това е той. Обърнах се и го видях,краката ми се разтрепериха,сърцето ми заби усилено и цялата станах червена като домат. Той ми се усмихна и ме заговори. Каза че отдавна не сме се виждали и трябва да се съберем скоро и т.н. Излизахме извесно време и наистина си мислих че той ме харесва, но точно в деня в които реших че ще направя нещо по въпроса,разбрах че с най-добрата ми приятелка са тръгнали. Почуствах се ужасно,цял ден сам плакала. Проблема е че откакто сам се запознала с това момче не съм спирала да мисля за него. Той е перфектното момче за мен,а и двамата толкова си приличаме,виждам че не е щаслив с \\\"най-добрата\\\" ми приятелка и немога да разбера защо ходят,като само се карат и нямат никакви общи интереси. Та главния ми въпрос е някакви идеи как да спечеля сърцето му? :cry: