View Full Version : Приятеля ми ...
Днес като се натисках с прииятеля си забелязах ,че си пипа п****а
и аз го питам кво праиш и той ми пипам си го ти като не искаш...и по някое време той ми сложи ръката сна пениса му.
Днес за пръв път го пипах на голо..
Въпроса ми е нормално ли е момче да си пипа пениса...мислих да задам и още 1 въпрос но се отказах :D
Щях да питам дали е нормалноо да го пипам...мисля че е наоормално...но нз дали е нормално да се пипа ...сеедно аз да почна да си пипам......което не съм правила
Еми да нормално е. Иска да му го пипнеш и това е било един вид намек да ти покаже че иска. Ти на колко си ? Адския въпрос задаваш.
Е АЗ СЪМ НА 18 :D :D :D ТОЙ МИ Е 1-я сер,приятел..и само тва ме притеснява-и аз си мислех че е нормАЛно ,защото сме гаджета :grin: :grin: :grin:
anonimchetou
07-29-2010, 17:53
Първо Темата ти не е ли за раздела СЕКС ? И второ ужасно съм потресена от въпросите ти.. На 18 години а задаваш такива въпроси.. не, не ,не мога..
BoBa4eWeR
07-29-2010, 18:17
умирам.. умирам :-)
Напълно нормално си е, не се притеснявай, ти вече си голяма и трябва да энаеш кое е правилното решение эа теб.
нормално ли е момче да си пипа пениса
трябва да питаш ти дали си нормална :?
Абе хора аз съм момче, но не бих си го пипал пред хора малко извратено и първобитно ми се струва. (даже не малко) Първо това е просташко и селяндурско, второ е первезно. Абе к'во да кажа "извратеняк" :D :D :D Може би е искал да ти намекне нещо за сещаш се ...., но е много елемнтарен и простоват :D :D :D
Абе незнам тоя сигурно е расал в гората :D :D :D
А пък всички мнение са "ДА напълно нормално", а пък awerw с неговото мнение направо ме разби - явно имат общи чери незнам :D :D :D Даже и в подписа си го е сложил, майко мила какво става с това поколение. Направо ще падна от стола от смях. Ние все едно сме в средновековието. :D :D :D
Тоз сигурно като ходи на ресторант, го вади удря го от масата и казва.
-Сек. да се почешам.
След това хваща гляма и започва да се тъпче. МММ вкусно :D :D :D :D
SemperFidelis
07-29-2010, 23:07
Въпроса ми е нормално ли е момче да си пипа пениса...
Не е нормално, в тоалетната с щипка за скара ходи... пф.
filmimilmi
07-30-2010, 01:36
Задай си друг въпрос. А всичко, което ти правиш ли е нормално?
Тука ще получиш повече отговори :)
И кво искаш да кажеш с тва....аз мисля ,че е нормало да ГО ПИПАМ ТАМ ,ЗАЩОТО все пак сме заедно от 6 мес.
gia_sena_mono
07-30-2010, 13:48
Докосвай го -не хапе. ;) Не мисля, че е направил нещо ненормално. Нормално е и той да се пипа, та даже и да се самозадоволява.
А и тпй явно иска да те докосва.
FeelMyPain
07-30-2010, 13:51
Мерси, че премести темата.И ние заслужавахме да се посмеем.
:lol: :lol: :lol:
StoooYo0
07-30-2010, 13:52
Абе,имам само 2 обяснения на въпроса ти. Или си супер задръстена,или на 18 си девствена.Кое от двете е? А отностно въпроса ти:нали си е негов,да прави каквото си иска с него.Но все пак на публично място... :? :? Просто е искал да ти намекне нещо.Мисля,че е време да му пуснеш. :D :D
тъпа си
много си тъпа
адски си тъпа
ходи да си играеш на кукли
gia_sena_mono
07-30-2010, 14:11
Много сте крайни. Не всички момичета са се проебали на 13 години и имат опит. Явно аторката е по-притеснителна, а и каза, че това й е първата сериозна връзка.
Авторката, по-смело го давай!
тъпа си
много си тъпа
адски си тъпа
Нарушаваш т.12 от правилата на форум...........
FuckedUp
07-30-2010, 17:26
Боже, опази ни! :booooomb:
SpOrTs_GiRl
07-30-2010, 18:48
Виж, пича не постъпва правилно. Ако искаш ще го пипаш, ако не искаш - няма. Заради подобни "изцепки" .... а бе, просто ако не искаш - не го прави. Но че е нормално - нормално е, как да не е?! Ако не е нормално да го пипаш, то сигурно френската любов е .. болест! :D
пипай там и не се пла 8-) ши
Тя, че е, е, ама друга е работата - кое му е ненормалното, стига да е на правилното място. Иначе тоя трябва да е много проста кофа, че на обществено място да вади патлака и да казва "пипни ме тук и тук". Така де, не мисля, че би ти се отразило зле да се отпуснеш малко и да разбереш, че не си на 12-13 и че това нещо е напълно нормално за годините си. Просто релакс, time for action. Този съм убеден, че го иска, а ако и ти го искаш - направете го. Срамно нещо няма освен лъжата.
bilqnavod
07-30-2010, 20:42
:D :D :D :D :D :D :D :D
monincetyyy
07-30-2010, 21:35
Всеки сам определя своите граници за нормално и ненормално. Но започнеш ли да водиш полов живот - това даже не ти прави впечатление а си е част от любовната игра :)
rooney_09
07-30-2010, 22:03
Нз ама аз т'ва постоянно го правя, дори и пред компа 8-) :D
Edit: Е само на публично място не го правя (може но за малко де 8-) )
тъпа си
много си тъпа
адски си тъпа
Нарушаваш т.12 от правилата на форум...........
ахахахахах лол
пгхахаха
раз раз раз
АхАааА зн че е нормално,но все пак исках да попитам,а за секс- няма да стане толкова лесно...от къде да знМ АКО СЛЕД Това ме оставиии 8-) 8-) 8-) :-x
АхАааА зн че е нормално,но все пак исках да попитам,а за секс- няма да стане толкова лесно...от къде да знМ АКО СЛЕД Това ме оставиии 8-) 8-) 8-) :-x Ще те остави бъди сигорна в това :razz: :razz: :razz:
Той приятеля ти го е казал - като не искаш да го пипаш - той сам ще се пипа. Няма нищо ненормално. Който не си бара *уя начи не е мъж. Ти не се бараш щото нямаш няк'ва обемиста патка в крачолите си ... Скоро ще поиска и секс от теб както казаха преди мен така че бъдо готова и за това.
@Sofff, тъпа си
много си тъпа
адски си тъпа
Видяхме че много знаеш, много добре си подготвена по всички теми, имаш егати уникалните мнения и все така "helpful".
TheThinker
07-31-2010, 17:14
Кака така "кое от двете"? И ДВЕТЕ!! :D
rachel_billson
07-31-2010, 18:38
Wooooow :shock: :shock: :shock:
МммМм попитах ви като хора :D :D а вие се ебавате с мен-но както и да е...искам още мнения :razz: :razz:
FunkyBoy
07-31-2010, 19:44
ако наистина си на 18, а на мен не ми се вярва, сериозно трябва да се замислиш над сексуалната си култура, защото задаваш въпроси, като 12 годишна :?
Hristova
08-01-2010, 13:32
ако наистина си на 18, а на мен не ми се вярва, сериозно трябва да се замислиш над сексуалната си култура, защото задаваш въпроси, като 12 годишна :?
12 годишните знаят повече :shock: :shock:
PoRcHeTaTa1
08-01-2010, 14:22
Ами щом ти дава пипаи :grin: :grin: :grin:
SummerDream
08-01-2010, 16:40
Теми като тази ми напомнят защо аджеба не влизам в тоя раздел..
BlackEyedPeas
08-08-2010, 03:01
100% Темата е ебавка!
Anonimen00
08-08-2010, 03:49
не само тря да го пипаш , ами требе и малко гръло да вкараш , че скоро няма да имаш приятел и тогава ше пускаш теми от рода : " на 18 съм пипам се там долу не съ ма шибали още , нормално ли е ? "
:-x :-x :-x :shock:
Anonimen00
08-08-2010, 03:51
не само тря да го пипаш , ами требе и малко гръло да вкараш , че скоро няма да имаш приятел и тогава ше пускаш теми от рода : " на 18 съм пипам се там долу не съ ма шибали още , нормално ли е ? "
reportera
08-08-2010, 05:50
ей пендел не се прави на интересен и се научи да пишеш дебил такъв - - - - За мен е нормално :D :D :D видях мнениете че който не си го бара не е мъж +1 :D :D :D
Разбира се, че не нормално. Аз лично никога не пипам с ръце това, което слагам в устата си. Само с нож и вилица.
Жалко, че си на 18 и задаваш такива глупави въпроси .. :?
ladykeisy
08-08-2010, 08:16
Или ти си много глупава, или темата е шега. И в двата случая си зле. Много ясно, че е нормално, даже и много други неща са нормални.Не само да се пипате и да се целувате по бузката...
lifelesscorpse
08-08-2010, 10:17
:shock: :shock: :shock: Ти досега в саксия ли си расла?
Абсолютно всичко е нормално.Само едно не е -това,че приятеля ти е с теб 6 месеца вече и търпи такива неща от твоя страна...Не се питай и не питай другите какво е нормално и какво не е и то по форумите.Ако ти кажа,че ще е яко да му отхапеш главичката,че всички момичета го правят и на всички момчета им харесва,то ще го направиш ли???
Мъкааа мъка...
...сеедно аз да почна да си пипам......което не съм правила
Не вярвам нито веднъж през живота си да не си мастурбирала ! :shock:
xinfamous
08-08-2010, 13:43
Не е нормално..как ше е нормално да му бараш пениса,ти добре ли си ?! По ху'у недей бара там!
BigFakeSmile
08-08-2010, 16:11
абе нормално, как можа да си го помислиш, да не е луд д си пипа пениса, че кой го прави?!
викаш пълнолетна си, а :?
Gamedzilla
08-09-2010, 06:47
Абе хора аз съм момче, но не бих си го пипал пред хора малко извратено и първобитно ми се струва. (даже не малко) Първо това е просташко и селяндурско, второ е первезно. Абе к'во да кажа "извратеняк" :D :D :D Може би е искал да ти намекне нещо за сещаш се ...., но е много елемнтарен и простоват :D :D :D
Абе незнам тоя сигурно е расал в гората :D :D :D
А пък всички мнение са "ДА напълно нормално", а пък awerw с неговото мнение направо ме разби - явно имат общи чери незнам :D :D :D Даже и в подписа си го е сложил, майко мила какво става с това поколение. Направо ще падна от стола от смях. Ние все едно сме в средновековието. :D :D :D
-Сек. да се почешам.
След това хваща гляма и започва да се тъпче. МММ вкусно :D :D :D :DИма хора дето постоянно проверяват да не са загубили нещо. Той може да е от тях. :razz:
Shady141
08-09-2010, 07:04
Мерси, че премести темата.И ние заслужавахме да се посмеем.
:lol: :lol: :lol:
+1 :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ElinoOor
08-09-2010, 07:05
JESUS :lol: :lol:
като ми е скука влизам в тоя раздел и излизам с усмивка до ушите,ьахахаха
Въпроса ми е нормално ли е момче да си пипа пениса...
Щях да питам дали е нормалноо да го пипам...
ААаааа ененененене :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D
InloveAgain
08-12-2010, 15:14
По тъпа тема не бях чела :!:
По първия въпрос частично ще се съглася с мнението за границите, но с уговорката, че когато става дума за връзка, границите се определят от двамата. Вероятно въпросът е плод на известно негодувание от страна на питащата. Която не е расла в саксия, а най-вероятно в семейство на възпитани хора. Не, че самоопипването не е нормално, но не е проява на изтънчени обноски(на кой ли вече му пука), когато се прави по описания начин. По-скоро е намек.
Колкото до второто - то е заместител на секса в известен смисъл, когато по някаква причина не е възможен. И това е нормално, а служи и за постепенно изместване на границата от един вид физически контакт, в друг.
Princessani
08-12-2010, 16:21
и аз го питам кво праиш и той ми пипам си го ти като не искаш...и по някое време той ми сложи ръката сна пениса му.
Днес за пръв път го пипах на голо..
Въпроса ми е нормално ли е момче да си пипа пениса...мислих да задам и още 1 въпрос но се отказах :D
Щях да питам дали е нормалноо да го пипам...мисля че е наоормално...но нз дали е нормално да се пипа ...сеедно аз да почна да си пипам......което не съм правила И що пак да не е нормално да си го пипа.Нищо нередно не виждам.Той ти го казал ти като нещеш какво да прай човека. :D Сякаш пишка не си виждала ,че питаш такива въпроси ,нормално ли е да ти пипаш. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock:
FuckedUp
08-12-2010, 16:31
По тъпа тема не бях чел :!:
mnogoznaikO
08-12-2010, 16:39
Ехеее , заедно сте от 6 месеца , а сте още само на баране :D :razz:
vesSynkaa
08-12-2010, 20:39
-Сек. да се почешам.
След това хваща гляма и започва да се тъпче. МММ вкусно :D :D :D :D
ааа т'ва ме разби :razz: :razz: :razz:
хАхаа тва наистина е смешноо...явно му е станало навик ...като сме само 2-та се пипа :-D :-D искаааааааа ръчичката ми постоянно там,но не става :shock: 8-)
BiGBaDWolF
08-12-2010, 21:07
Отивай пред блока у песака и започвай да вучиш с барбитата от малата че ме дразниш ...
А ти кой чакаш? Пипай му го -.-