Влез

View Full Version : Най-... Случка

summerz
07-30-2010, 18:21
Коя е най-неприятната,гадна,страшна, есела,идиотска,неудобна,и всичко квото се сетите СЛУЧКА , сигорно пуснах вече 3та тема за днес,обаче се вдъхнових за тази тема от това което стана днес..

Баща ми,беше без документи,обаче вече бяхме тръгнали за София за кино .. стигнахме някаде половината път и ни спряха полизай,знам че може и книжката да му вземат , и много се притесних и си седях само в колата и чаках,като видях,че почнаха да се расправят ми хрумна нещо,аз нали съм си актиор човек ( нямам другото ио пак ;д ) ,реших да направя нещо,никога не решавам нещата с бой,но този път го направих ( 99% от вас си мислят че съм излязъл и съм ги набил нали? ) , погледнах към ръката си,и си шибнах много , ама много як шамар , та очите ми се насълзиха :D :D :D :D :D ,излязъх от колата свит и почнах ревливо да говоря , "Тате моля ти се да тръгваме вече много ме боли корема още повече и от удеве искам да отидем при мама в болницата моля ти се " ( аз попринцип съм на 14 ,обаче съм сладък :D :D :D :D :D :D ) направих такава сладка муцунка , че полицая каза " Добре,оправи си детето сега няма да се расправяме за тва,обаче другия път няма да има измъкване когато са други полицай , или нещо такова " , после се спукахме от смях в колата,кво мислите добре ли постъпих или тъпо? [/b]

spopi
07-30-2010, 19:27
Ми добре е щом е минал номера на всеки се случва. :) :grin:

ImmortalSoul
07-30-2010, 20:03
Дууд на тва бих казал "Много филми си гледал" обаче си личи че не си измисляш! :razz: :razz: :razz:

summerz
07-30-2010, 22:12
Дууд на тва бих казал "Много филми си гледал" обаче си личи че не си измисляш! :razz: :razz: :razz:

В какъв смисъл си личи ,че не си измислям,това найстина се случи бтл :)

StolenBliss
08-23-2010, 13:39
агхахаха евала бате ставаш за Hollywood :D :D Яко е било кво :lol:

А иначе аз не се сещам много но като каза полицай и се сетих как един път в Холандия излизаме с баща ми от един супермаркет и 6-7 полицая ни спряха да ни проверят за оръжия. Опънаха ни на стената там пред всички хаха и мене ме проверява една жена ама много ме беше гъдел и чувах как питат баща ми дали има нож и той понеже е остроумен и вика 'Да ама го използваме само в кухнята' :D :D

ElinoOor
08-23-2010, 14:30
е тва е пич,евалата :razz: :razz: :razz:

Backspace93
08-23-2010, 15:36
Сладур :D :D

SmilezZz
08-23-2010, 16:57
Е,евала бе човек..
Как си го измислил това :razz:

BaffaLsc
08-23-2010, 18:37
Сладур :D :D
Абсолютен 100 % сладур :D

sasha_90
08-23-2010, 19:21
Браво на теб.Спасил си баща си от глоба или взимане на книжката.