View Full Version : Кола маска за момче?
Oligofren
07-30-2010, 18:42
Здравейте,след 6 дена заминавам на море и реших да си махна космите на краката....преди съм пробвал да ги бръсна,но целите стават в червени точки и след ден пак са наболи :( Може ли някой да ми каже каква кола маска да използвам и колко дълготраен ще е ефекта?Също така трябва да е няква "по-здрава" за да се справи с всички тези косми :lol:
Мерси предварително :)
teddyx33
07-30-2010, 18:45
ах,чее гнусноо |(
както и да е,,
препоръчвам ти топлата кола на Жанкар ..
или ако искаш лентички на Личия или Дева са добри...
Хаха .. кое му е гнусното !? :lol:
Аз също ти препоръчвам кола маска на Жанкар, от тези лентички Дева и изобщо лентичките не съм доволна. :)
valentinadr
07-30-2010, 18:57
аз ти препоръчвам течна Жанкар :grin:
KumchoValcho
07-30-2010, 19:23
Дам, течна на Джанкар
Макар че пожелавам ти успех, дано имаш нервите да се справиш сам. Мноооого е досадно, лепкаво и т.н. 8-)
И от кола маската също ще имаш червени точки.
Oligofren
07-30-2010, 20:06
Значи течна на Джанкар?А тва нещо от аптеките ли се взима?
YouAteMyHeart
07-30-2010, 20:31
Има в аптеките има и в козмети4ните.
Neopitom3na
07-30-2010, 21:30
както всички по- горе казаха... кола маска Жанкар (течна) :P
препорьчвам лекар да ти прегледа пола :razz:
ужас..
:booooomb:
ужас..
е кво толкова има ? човека иска да се поддържа.
познавам такива ,които ходят направо при козметички да им ги махат
ужас..
е кво толкова има ? човека иска да се поддържа.
познавам такива ,които ходят направо при козметички да им ги махат
:shock: :shock: :shock:
](*,)
mlakniwe2
07-31-2010, 16:57
Ами аз като отида на плаж не съм видял нито едно момче на моята възраст с косми по краката-всички се обезкосмяват, а и момичетата, които познавам тва повече ги кефи :-o
И съм забелязал, че ако си обескосмен никой не ти обръща внимание, но ако си на 14-15 и си обрасъл от косми всички те зяпат :booooomb: :D а това според някой било „нормално“-но не изглежда добре според мен
KumchoValcho
07-31-2010, 17:01
Кво значение има кое е нормално и какво повече харесват момичетата?
Важното е НА ТЕБ да ти е добре.
И аз се обезкосмявам. Ако на някой не му харесва - въпрос на вкус. :)
MissBianka
07-31-2010, 17:07
Както останалите и аз препоръчвам Жанкар, обаче си вземи няколко тубички, защото една за краката определено няма да ти стигне!
А за това колко време издържа - обикновено към втората седмица започват вече малко да се показват
SmilezZz
07-31-2010, 19:15
И какво толкова нападнахте момчето ? :? Лошо ли е човек да се поддържа.. :?
Както и да е..Аз също ти препоръчвам течната кола маска на Джанкар/Жанкар (не съм сигурна как се пише)..Но трябва да знаеш,че ще има болка и дано наистина ти издържат нервите да си ги махаш сам..
Също така можеш да ползваш и лентички..Аз лично съм доволна от тези на Вийт и на Дева..
Хайде - Успех :D
1. няма лошо да се обезкосми.
2. т'ва не е поддържане.
3.с Джанкар няма дa се спpави никога.
4.козметик.
аз да питам само, момичета, като ползвате тази кола маска, колко тубички г/д ви трябват?
j_adore2
08-01-2010, 07:57
За краката 2,понякога отиват и 3.
krokkrok
08-01-2010, 08:05
Ами аз като отида на плаж не съм видял нито едно момче на моята възраст с косми по краката-всички се обезкосмяват, а и момичетата, които познавам тва повече ги кефи :-o
И съм забелязал, че ако си обескосмен никой не ти обръща внимание, но ако си на 14-15 и си обрасъл от косми всички те зяпат :booooomb: :D а това според някой било „нормално“-но не изглежда добре според мен
Моля те искрено да послушаш nick-а си :-D
Ако става на въпрос и розовко вече носят почти всички момчета...скоро очаквам да видя и токчета...
teddyx33
08-01-2010, 08:41
Моля те искрено да послушаш nick-а си :-D
Ако става на въпрос и розовко вече носят почти всички момчета...скоро очаквам да видя и токчета...
+ рокли за мъже :lol:
-сори за спама-
mynichka
08-01-2010, 09:25
Колата маска на Жанкар- течна
ама момичета и "момчета" да имат обща тема за..кола маска :shock: и момиче да дава съвет на момче :shock: :shock:
](*,)
ама момичета и "момчета" да имат обща тема за..кола маска :shock: и момиче да дава съвет на момче :shock: :shock:
](*,)
ти верно си много тъпа
](*,)
ти верно си много тъпа
поне съм нормална
за разлика от повечето дето писаха :?