View Full Version : Защо си мислим,че можем да предпазим'любовта' си от всичко?
Elenichkaa
07-30-2010, 18:47
Абе доста се чудя....
Върти ми се следното нещо: Когато си много ама много влюбен и над човека,в който си влюбен ти се струва,че грози опасност защо подяволите си мислиш,че си нещо като Господ и можеш да го защитиш от всичко.Мислиш си,че си всезнаещ и силен,обаче разбираш,че действителността е другааа>????
пълна идиотщина..знам 8-) ама е интересно какво мислят 'хората' тук?
Не че си го мислим, просто ни се иска да е така. Ще ти кажа аз какво чувствам, когато страда мой любим човек. Искам да съм на негово място, да мога да взема болката му, тъгата му, мъката му. Защото съм готова да забарвя за себе си в този момент, ако поне за малко мога да облекча страданието му. Имам чувството, че някъде в гърдите ми гори огън, който ме убива, а факта, че в някои случаи съм безпомощна ме кара да мразя целия свят. Не си вярвам, че съм Господ, защото ако бях никога нямаше да позволя това да стане.
Paramour
07-30-2010, 18:57
Аз не си мислих, че съм нещо като Господ. Веднъж съм се влюбвала истински и тогава, през цялото време знаех, че нещо може да се случи...
п.п. А и ако си достатъчно сигурен, че човекът, в когоТО си влюбен(който обичаш) изпитва същите чувства (почти) нищо не може да ви попречи.
Това, че когато човек е влюбен не гледа грозната страна на нещата и си мисли, че светът е розов, не значи че се мисли за господ. :)
Lady_003
07-30-2010, 19:00
Аз мисля точно обратното,постоянно ме е страх да не се случи нещо,което да ни раздели или да го отнеме от мен,не знам сигурно защото ми се струва прекалено хубаво за да е истина...
Elenichkaa
07-30-2010, 19:48
Аз мисля точно обратното,постоянно ме е страх да не се случи нещо,което да ни раздели или да го отнеме от мен,не знам сигурно защото ми се струва прекалено хубаво за да е истина...
точно така...прекалено хубаво,за да е реалност!
това е страшното!
bilqnavod
07-30-2010, 21:24
За съжаление само една жена може да си мисли така - поне така мисля аз :o
Smrazqvashta
07-30-2010, 21:32
Защото обичаш.
soul1199
07-30-2010, 23:11
това е нормално,защото може би се опитваме да предпазим човека до нас и не искаме нищо и никои да развали щастието ни
Elenichkaa
07-31-2010, 09:55
За съжаление само една жена може да си мисли така - поне така мисля аз :o
аз съм на обратното мнение :D
но мисля,че няма и нищо общо с половете,тва си е човешката психика...
Elenichkaa
07-31-2010, 09:57
помислете над следното (не казвайте дали това е нормално,защото обичаш и тем подобни) а какво текара да се чувстваш несигурно.
ЗАЩО СИ МИСЛИШ,ЧЕ МОЖЕШ....а не защо искаш?? :think:
VinDiesel
07-31-2010, 12:58
помислете над следното (не казвайте дали това е нормално,защото обичаш и тем подобни) а какво текара да се чувстваш несигурно.
ЗАЩО СИ МИСЛИШ,ЧЕ МОЖЕШ....а не защо искаш?? :think:Силните чувства към даден човек,те карат,да мислиш,че можеш да направиш всичко на света заради нея.Въпросът е ,дали човека отстреща заслужава такова нещо?