View Full Version : Бански-промяна
dobrataloshata
07-30-2010, 19:23
Миналият месец си купих много хубав бански,не искам да го сменям.Но долницата е бикини.Дали някоя шивачка ще може да я направи прашка?
трябва да идеш при шивачката и да я питаш дали ще може :)
dobrataloshata
07-30-2010, 19:38
Верно ли????? Не бях се сетила за това хахахаха
по - добре недей
майка ми така си взе ,искаше да и попроменят долнището , оправиха го разбира се, но не седеше точно като оригинала ,съсипа се
зависи от шивача, плата също , но не знам
50/50
j_adore2
07-30-2010, 19:51
Съмнявам се,по - добре си вземи отделно долнище.
dobrataloshata
07-30-2010, 20:03
Няма да мога да намеря същият цвят сигурно,едно такова бонбонено розово е..
rachel_billson
07-30-2010, 22:30
Да не правя нова тема..имам подобен проблем като авторката.Може ли на горнище на бански,което е само плат,да му се сложи нещо,за да не прозира и ако някой е правил нещо подобно при шивачка да сподели? :(
Smrazqvashta
07-30-2010, 23:04
По темата: мисля, че е възможно, но ти трябва добра шивачка.
rachel_billson а относно твоето запитваме много зависи какъв е плата, може да му се сложат подплънки според мен.
neeDaBosS
07-31-2010, 07:53
Да не правя нова тема..имам подобен проблем като авторката.Може ли на горнище на бански,което е само плат,да му се сложи нещо,за да не прозира и ако някой е правил нещо подобно при шивачка да сподели? :(
ааз съм си слагала леки подплънки за да не прозира :D
rachel_billson
07-31-2010, 10:29
Мерси за бързите отговори. :)
ifcheTyYyYy
07-31-2010, 23:29
по - добре недей
майка ми така си взе ,искаше да и попроменят долнището , оправиха го разбира се, но не седеше точно като оригинала ,съсипа се
зависи от шивача, плата също , но не знам
50/50
ами то зависи от шивачката в момента моят бански е на шивач ,защото долнището ми е малко галямо... и днес ходих да меря както е ,трябват още някои корекции и не си личи че е преправян ...та мисълта ми че трябва да намериш добър шивач :)
Авторке,на твое място не бих рискувала.
А бонбонено розови прашки можеш да си намериш без проблем - има в доста магазини за бельо.Е вярно,че може и да са най-обикновенни прашки,но това не означава,че ще си личи :) Казвам го,защото една приятелка така си взе един оранжев бански с боксерки,а после реши,че иска да го носи с прашки.Обикаля магазините,поръча си две долнища от нета и на края видяла едни прашки в същия цвят и с много тънки ленти и си ги взе.Паснаха перфектно към горнището :)
ifcheTyYyYy,едно е да ти е широко долнището и да го свият малко и съвсем друго да правят от бикини - прашки.В твоя случай се разшиват шевовете и се скъсява,а в случая на авторката трябва да се променя формата,което е доста по-трудно :)
mynichka
08-01-2010, 09:31
Е бонбонено розови прашки има в почти всеки магазин, няма да е толкова трудно да си намериш.