PDA

View Full Version : След края идва начало?

newman
07-31-2010, 10:01
Да сложиш край на взаимоотношенията с някой и да го изхвърлиш спонтанно от живота си означавали, че по късно би му/ и дал шанс отново ? Или иначе казано да си починеш от човека и да дадеш втори шанс, само че по късно... ? Интересен въпрос. Как мислите?

Elenichkaa
07-31-2010, 10:04
аз съм го праавила и пак бих го!
всеки заслужава 2 шанс,но не всеки се възползва от него!

MaLkaTa_LaDy
07-31-2010, 10:17
Ако наистина съм го изхвърлила от живота си, няма право на втори шанс, защото преди това го е получил. Но ако само за него изглежда така, а аз се колебая... Тогава зависи дали той ще успее да ми докаже, че заслужава или по-скоро да ме размекне.

BlindedAngel
07-31-2010, 10:41
Никога не давам втори шанс ! Щом един път сме се разделили пак ще се разделим... :)

vagarious
07-31-2010, 10:45
Наистина, всеки заслужава втори шанс.Давала съм, но не и за нещо повече от някакво измислено приятелство.Просто си имам едно на ум и нещата вече са съвсем различни. :?

Stellsy
07-31-2010, 11:18
Вълкът кожата си мени, но нравът не. Зависи от много неща. Ако се е държал ужасно само ще се надява на 2-ри шанс. Ако сме се скарали за нещо глупаво и незначително бих му дала.

rachel_billson
07-31-2010, 11:22
Не съм давала втори шанс,но за всяко нещо има първи път.

w0sh
07-31-2010, 11:27
след първия край идва втори край, а след него идва "денят след утре"
и ледникова епоха и мамутите ще се завърнат

ЙЕЕЕ МАМУТИ!!

Smrazqvashta
07-31-2010, 15:12
Никога не давам втори шанс ! Щом един път сме се разделили пак ще се разделим... :)

И аз съм на това мнение.

sladur4etyYy
07-31-2010, 16:20
ооо... 2-ри шанс, 5-ти шанс, 100-тен шанс.. няма такива! ако една връзка е приключила, значи няма какво повече да вземат и двамата от нея. упорството в такива моменти е чиста загуба на ценно време, в което можеш да срещнеш по- подходящ!

loliii
07-31-2010, 16:51
Ако двама души са стигнали до късане, а не просто караница, значи са премислили всичко и са се насъбрали прекалено много проблеми, които неизбежно водят до край. Късането си е късане. Това означава, че просто сте се опитали, но не сте един за друг. Втори шанс няма. Унизително е да се върнеш при някого. Никога не повтаряй, това ми е като мото!

07-31-2010, 17:55
Тези спонтанните неща не са ми понятни. Какво ще кажеш в афект да изхвърлиш някого от живота си? Така поне има смисъл. Когато действаш в порива на емоцията, след това ти става още по - емоционално за случващото се и се връщаш при изхвърления от теб индивид. :D

strave
07-31-2010, 18:05
За да изхвърля някой от живота си трябва наистина да съм го обмислил и да смятам,че няма място там.

Seductress
07-31-2010, 18:06
Бих дала втори шанс, но не мисля, че нещата ще са по-различни. Ще се стигне до същия проблем или до мястото, където сме скъсали и пак ще почнат караници. Вече не възлагам големи надежди. :)

tanch3t093
07-31-2010, 18:20
Не аз не давам втори шанс ... Каквото било - било ..

NaGaStYlE
07-31-2010, 18:33
След края идва начало?
След Края идва спомена за преживяното :-o

valdesbg
07-31-2010, 18:58
Г;едай сега... казвайки край на даден човек би трябвало да изключиш варианта за втори шанс, както и обратното.

Или поне Вселената така работи. Ако не ти харесва - направи си твоя, където правилата са други.

Друг е въпроса за втория шанс и кога трябва да се дава.... В под 10% от случаите когато смяташ че трябва. А защо - защото смисълът му е да бъде оценен и човека, получил го, да се поправи. Къде е връзката ли? Ми масата от хора не разбират тая концепция.

theexplorer
07-31-2010, 19:01
Не давам втори шанс..Няма смисъл да започваме отначало,като знаем,че пак ще се стигне до същото..Дори да се опитаме да бъде по-различно,ще трябва да се опитаме да променим самите себе си..В което също няма смисъл..Краят си е край,миналото си е минало..

newman
07-31-2010, 19:09
А ако връзка е нямало... просто взаимни чувства чувства? :)

justonegirlwithonehope
07-31-2010, 19:09
Преди да направя каквото и да било бих помислила добре искам ли този човек да е част от живота ми.Не бих играла със съдбата си.И ако този човек е грешка, не бих желала да правя повторни грешки.

Когато загубиш нещо, помисли какво печелиш.

И тук една фразичка, дано на място - Когато Бог отнеме нещо от твоята хватка, той не те наказва, а просто изпразва ръката ти, за да получиш нещо по-добро.

Neutral
07-31-2010, 19:16
Давала съм и 3 пъти ,но колкото и да давам пак сме разделени и много се радвам ,а иначе не мисля ,че нещо ще потръгне след раздялата за малко...поне при мен .

lipsvashh_mi
07-31-2010, 19:29
аз съм го праавила и пак бих го!
всеки заслужава 2 шанс,но не всеки се възползва от него!
абе не е баш тъй...всеки може да получи 2ри шанс след като докаже,че трябва да му се даде...безплатен обяд няма дето се вика....пък ако се постарае ще получи...сега дали ще се опомни и като го получи ще се поправи друг въпрос....но ако не -ти иде на акъла какъв човек е и аут. :)

newman
07-31-2010, 20:04
lk

Roorius
07-31-2010, 20:07
само немога да разбера защо всеки тук се смята за СПЕЦИАЛНИЯ и не се опита да се постави на мястото на "слугата" отколкото на "шефа" ...

newman
07-31-2010, 20:11
само немога да разбера защо всеки тук се смята за СПЕЦИАЛНИЯ и не се опита да се постави на мястото на "слугата" отколкото на "шефа" ...

Точно и аз искам мнение на "слугата"

Assshley
07-31-2010, 20:20
При мен нещата стоят по-малко по-сложен начин.Давала съм втори шанс,когато аз съм късала приятеля ми,а когато сме късали по взаимно съгласие сме се връщали един при друг,но сме късали за глупости.Втори шанс съм давала само на него,на никой от предишните ми приятели не съм.Ако щете ме наречете безхарактерна,но това е положението.Мисля,че всеки заслужава втори шанс ако виждаш в него потенциал да не бъде такъв какъвто е бил преди и да не прави същите грешки.И въпреки,че съм давала втори шанс в тази връзка не мисля,че бих го направила в следващите ми,защото това значи да правя още компромиси със себе си,а вече определено се изчерпах откъм компромисите .. :)

newman
07-31-2010, 20:23
А по моя въпрос 4 коментара на горе ... ?? :)

BlueFace
07-31-2010, 22:13
Не вярвам във втория шанс ....Щом човека се е провалил 1 път трудно може да заслужи доверието ми пак... Дори и да се съберем пак вече няма да е същото,аз винаги ще си имам едно на ум ....

pebals
07-31-2010, 22:16
при условие,че го премахвам от живота си...след време също няма да го потърся

newman
08-01-2010, 07:26
lde

indigo0lady
08-01-2010, 07:40
След края идва начало?
След Края идва спомена за преживяното :-o
По-скоро не... Макар че зависи от случая.

7227
08-01-2010, 13:43
що за въпрос е това? да го изхвърлиш защото ти е омръзнал и да си по4инеш от него.Замисли се ,ако наистина 4увстваш това към някого зна4и нищо няма да се полу4и.Аз самата ,ако някой ме изхвърли от живота си така,никога и да ме моли няма да се върна,просто защото ве4е си е по4инал от мен и може пак да продължим.

sasha_90
08-01-2010, 17:15
Дали ще дам втори шанс или не,зависи от самия човек.

Tera
08-22-2010, 17:48
Еха,ама вие всичките ли сте безгрешни?Не сте ли правили грешки,спрямо човека до себе си...Не давали 2ри шанс...Защото най-вероятно не сте обичали истински....Всичко си зависи от хората,ако са видели грешките си и искат да променят нещата м/у себе си,биха го направили и биха си дали 2ри шанс...Просто трябва да се обичат...да си вярват и да знаят защо си дават този шанс..