View Full Version : Споделяне
NaGaStYlE
07-31-2010, 18:19
.... :?
valdesbg
07-31-2010, 18:33
Я смали всичко това в 3 изречения, ако искаш адекватен съвет. От мен както и от всички остабали.
Или го посни в "Лично Творчество" поне да знам защо е толкова дълго и вероятно сълзливо романче.
Няма проблем, който да не може да се обясни с 5 изречения. А ако има - то този проблем трябва да се отнесе към съответните власти, а не да се споделя във форум.
NaGaStYlE
07-31-2010, 18:34
Я смали всичко това в 3 изречения, ако искаш адекватен съвет. От мен както и от всички остабали.
Или го посни в "Лично Творчество" поне да знам защо е толкова дълго и вероятно сълзливо романче.
Няма проблем, който да не може да се обясни с 5 изречения. А ако има - то този проблем трябва да се отнесе към съответните власти, а не да се споделя във форум.
от хора в форума небих приел и савет...треа да е прекалено добре.Просто искам да се излея....
tanch3t093
07-31-2010, 18:37
Не знае какво иска .. Наистина тъпо е постъпила, когато те е целунала макар да си има приятел... Ами аз те съветвам засега нищо да не правиш по въпроса, а тя ако продължава да прави разни тъпотии - говори с нея и се разберете ..
valdesbg
07-31-2010, 18:39
Другия път тогава пускай "Лично творчество".
Тук хората пишат за да получат мнения и съвети. Там просто споделят.
А това че се имаш за някакъв специален господинчо.. си е твоя работа. Обаче не е продуктивно :)
Макар че... какъв е смисълът да изпишеш един чаршаф безсмислени буквички и да вярваш че това ти помага да съживиш умрелия си душевен свят?
mArMaLaDkA
07-31-2010, 18:42
Владимир е гаден тая вечер. 8-) I like it.
он: Оф, абе... как можеш да си на 21 и да пишеш деЦки? И Плевен в кавички? Наби ми се в очите просто, има и още, ама ще се сдържа. И не смяташ ли, че малко си минал възрастта, в която да постваш хронологии от скайп във форум? Най-малкото не е етично.
valdesbg
07-31-2010, 18:44
Вероника - дразня се на превзетите романтици, дето се мислят за уникални чудеса на природата, които по тази причина не могат да бъдат разбрани, како и защото останалата част от света е ужасно място ьза живеене защото думичката любов не присъства в 99% от словата ни. И смятат че.. могат да серат навсякъде без да се налага да обясняват :)
Знам колко непродуклтивно е да се дразниш за неща, които не зависят опт теб, това само доказва човешкия ми произход. Както и невъзможността ми да бъда канонизиран за светец(предвид че все още съм жив)
Smrazqvashta
07-31-2010, 18:44
Аз изчетох всичко това само, защото ти си искал да се "излееш" ? :-x
NaGaStYlE
07-31-2010, 18:48
който го мързи да чете,да не-чете,никого некарам насила
смятам,че горенаписаното по се вписва тука отколкото останалите пародий (така да го кажа)
и вобще се нямам за "специален господинчо"
valdesbg
07-31-2010, 18:51
и вобще се нямам за "специален господинчо"
Само дето наричайки всички други теми пародиИ показваш точно това.
Нека Вероника ти обясни защо е така.. щото нейния стил е по смилаем от моя :)
Busted :)
NaGaStYlE
07-31-2010, 18:55
грам неме грее какво мислиш,като те гледам как си си ме харесал да се заяждаш ... ти целия си една пародиа :)
justonegirlwithonehope
07-31-2010, 19:02
Напълно съгласна съм с твоята приятелка.Момичето си има приятел, но едва ли го обича.Когато един човек обича дори да е далеч от любимия си не се нахвърля на другиго.Просто чака половинката си със силен копнеж.Тук не мисля, че става дума за обичане.А и нека не забравяме факта, че тя първа те е целунала.Ти си и отвърнал, това не е грях.Нормално е, когато човек има чувства да не се отдръпне.Всъщност в момента тя играе двойнствена игра, която съвсем не е честна, поне в моите очи.
Лично моето мнение е, че би трябвало да седнеш и да поговориш с това момиче напълно сериозно, но не по СКАЙП.Очи в очи.Сядате и изяснявате положението, в което сте поставени.Не можеш да бъдеш сигурен кого ще избере, след като показва, че и харесва твоята компания.Личи си, че имаш чувства към момичето, защо да оставяш нещата недовършени.Опитай, нищо няма да изгубиш.Борбеноста за мен е много важно качество и се прекланям пред хора със силен дух, които си поставят ясна цел и я преследват.Та мисълта ми е - не се отказвай, глупаво би било от твоя страна.
Пожелавам ти късмет, дано нещата потръгнат.Но не позволявай да те правят на шматка и след старанието ти момичето да не остане наранено след това ваше изживяване, именно ти да останеш наранения. :)
NaGaStYlE
07-31-2010, 19:08
Напълно съгласна съм с твоята приятелка.Момичето си има приятел, но едва ли го обича.Когато един човек обича дори да е далеч от любимия си не се нахвърля на другиго.Просто чака половинката си със силен копнеж.Тук не мисля, че става дума за обичане.А и нека не забравяме факта, че тя първа те е целунала.Ти си и отвърнал, това не е грях.Нормално е, когато човек има чувства да не се отдръпне.Всъщност в момента тя играе двойнствена игра, която съвсем не е честна, поне в моите очи.
Лично моето мнение е, че би трябвало да седнеш и да поговориш с това момиче напълно сериозно, но не по СКАЙП.Очи в очи.Сядате и изяснявате положението, в което сте поставени.Не можеш да бъдеш сигурен кого ще избере, след като показва, че и харесва твоята компания.Личи си, че имаш чувства към момичето, защо да оставяш нещата недовършени.Опитай, нищо няма да изгубиш.Борбеноста за мен е много важно качество и се прекланям пред хора със силен дух, които си поставят ясна цел и я преследват.Та мисълта ми е - не се отказвай, глупаво би било от твоя страна.
Пожелавам ти късмет, дано нещата потръгнат.Но не позволявай да те правят на шматка и след старанието ти момичето да не остане наранено след това ваше изживяване, именно ти да останеш наранения. :)
евала \:D/
Сега разиграва него с тебе, после ще разиграва тебе с някой друг...как ти се струва?
lipsvashh_mi
07-31-2010, 19:39
мацката не есериозна..и да го нямаше приятеля й в картинката пак бих ти казала да не се захващаш... :?