Влез

View Full Version : Тема за всичко вол.50

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12

PurpleSand
08-07-2010, 21:32
Дециииииииииииииииииииииц а :lol:

:-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

venityyy95
08-07-2010, 21:32
Дециииииииииииииииииииииц а :lol:
:P :P батееее

aciko
08-07-2010, 21:34
Стефчо,много си прав 8) 8-)

ByK
08-07-2010, 21:34
хаусярке :oops:
аз с туй те поздравявам http://vbox7.com/play:c391f0d1 :oops: < 333
аууу.. от когис слушаш такава музикd, ма тролке? :-) <33
инач мерси 8-)
ми от 2-3 седмици се зарибиххх... и не само по принцип от зимата ама имаше некв затих.. обаче сега усещам ,че тва май ще ми влезе в кръвто :oops: < 33
ооо, аз радва се.. :oops: <33
нам наам :smt026 < 333
ми Чефо сички ме ебават :(
Няма значение не тряя да ги мразиш заради тва тряя да се радваш че ти завиждат малко или много ... и някои момичета се молят да им станат като твойте.. :-) :-)
е знам,че на всеки дава различно.. ама е тъпо от една страна.. оф :?

lenito_sf
08-07-2010, 21:37
Жено влизай у скайпО :-)
Е сега, следмалко.. смисъл да. 8-) :-)
Казах влизай веднага иначе но секс фор ю :oops: :oops: :-)
Не ме плашиш, следмалко, КАЗАХ! :lol: :lol:
:-)

Nakadah
08-07-2010, 21:38
здрасти ,старче :-|

[-(

PurpleSand,

Здрасти

venityyy95,

Още неква нова, а? :lol:

chefk0
08-07-2010, 21:38
Стефчо,много си прав 8) 8-)
Кажи и го на нея не на мене щото не иска ме чуе и ми се цупи само :?

DaemonBoy
08-07-2010, 21:39
Старчок, ти кво правиш е? 8-)

Nakadah
чефо ауди фено, оти праиш мъ

Phobiaa
..Are you calling me, are you trying to get through.Are you reaching out for me, and I'm reaching out for you. 8)

PurpleSand

[-(

PurpleSand,

Здрасти

кво прайм ;д

ByK

[-(

PurpleSand,

Здрасти

venityyy95,

как е ,КОРЕГА :oops:

Nakadah
08-07-2010, 21:40

Ма ти всеки ден сменяш момите в подписа ти бе :lol:

как е при тебе?

chefk0
Ооо колега 8-) кво да прая седя и се потя като прасе :? :?
Ти ;)

Nakadah

[-(

PurpleSand,

Здрасти

venityyy95,

дОоооБре е,

При тебе?

Nakadah
08-07-2010, 21:41
Ти ;)

псувам застрахователни компании и VW :lol: :lol:

Nakadah
08-07-2010, 21:41

[-(

PurpleSand,

Здрасти

кво прайм ;д

ми ти?

chefk0
08-07-2010, 21:43
Ти ;)

Що така бе още ли не моиш се опраиш с тос VW ? :lol: :lol:

DaemonBoy

как е при тебе?Бъркаш се... аз отдавна не съм имал 8-)

ByK

[-(

PurpleSand,

Здрасти

venityyy95,

дОоооБре е,

При тебе?
при мене е Оникално.. изживявам младините си :oops:

Nakadah
08-07-2010, 21:44
Ти ;)

Аз го оправих, карах го, та даже искаха да го купат...

Ма VW трябва си смени логото на " Complexity! That's our specialty! "

:lol: :lol:

chefk0
08-07-2010, 21:45
Ти ;)

Аз го оправих, карах го, та даже искаха да го купат...

Ма VW трябва си смени логото на " Complexity! That's our specialty! "

Щоо :razz: :razz:

venityyy95

как е при тебе? :shock: :shock:

Nakadah

как е при тебе?Бъркаш се... аз отдавна не съм имал 8-)

8-)

00kk11
08-07-2010, 21:47
оф тия VW :?

Nakadah
08-07-2010, 21:48

[-(

PurpleSand,

Здрасти

venityyy95,

дОоооБре е,

При тебе?

Повярвай ми, като станеп студент НИКОГА няма да искаш да се върнат годините...

Чефо, през 2005 VW смени тяхната система за програмитане на ключове и стана невъможно(на теория) да програмираш ключ... Много е дълъго за обясняване та преминавам напреде...

Вчера тръгнах нагласям на VW Smart Key алармата, така че като отива в VW да се напраа на ударен и да издеиствам безплатно програмиране за ключа че да стартира колата, е кво стана аз 3 часа го програмирам тоя ключ, а после като го пъхнах в ключалката той го заключи и 2 часа се мъчих да го махна, че да мога да си сложа моя оригиналния...

Nakadah
08-07-2010, 21:49

малчо, като пораснеш и имап IQ над 70 тогава ще говориш на тази тема!!!

00kk11
08-07-2010, 21:49

малчо, като пораснеш и имап IQ над 70 тогава ще говориш на тази тема!!!
щом казваш

lenito_sf
08-07-2010, 21:52
Агррр.. то е точно на плажа. :smt012
Искам!

DaemonBoy
08-07-2010, 21:53
щом казваш

Оборотен, сори за преди батка, беше ме избило нещо....

00kk11
08-07-2010, 21:54
щом казваш

Оборотен, сори за преди батка, беше ме избило нещо....
няма нищо :)

chefk0
08-07-2010, 21:55

[-(

PurpleSand,

Здрасти

venityyy95,

дОоооБре е,

При тебе?

Чефо, през 2005 VW смени тяхната система за програмитане на ключове и стана невъможно(на теория) да програмираш ключ... Много е дълъго за обясняване та преминавам напреде...

Вчера тръгнах нагласям на VW Smart Key алармата, така че като отива в VW да се напраа на ударен и да издеиствам безплатно програмиране за ключа че да стартира колата, е кво стана аз 3 часа го програмирам тоя ключ, а после като го пъхнах в ключалката той го заключи и 2 часа се мъчих да го махна, че да мога да си сложа моя оригиналния...
Ехе .. то си ибало майката поне оправи ли се ?

Nakadah
08-07-2010, 21:57
Как няма да се оправя, просто тея толкова сложно са направили ....

elito0o0o0
08-07-2010, 21:58
boooooooooring....

chefk0
08-07-2010, 21:59

[-(

PurpleSand,

Здрасти

venityyy95,

дОоооБре е,

При тебе?

Ехе .. то си ибало майката поне оправи ли се ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Нещо смешно ?

venityyy95
boooooooooring....+++

00kk11
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

PurpleSand
08-07-2010, 22:01
boooooooooring....+++

:(
+

elito0o0o0
08-07-2010, 22:02
boooooooooring....+++

++13124134235234645745634534 :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

Nakadah
08-07-2010, 22:03
Ми като е "boooooooooring" го направете да не е "boooooooooooring"

Жалко че някои хора са обречени да не си говорят собствения език

00kk11
Звънят "Свидетели на Йехова" на една къща в Банкя и питат:
- Здравейте! Искате ли да поговорим за Господ?
- Да! А какво искате да знаете за мен? - отговорил Бойко Борисов.

ай да не ви е боринг

simi4ka
:oops:

00kk11
08-07-2010, 22:04
здравей как си :)

venityyy95
08-07-2010, 22:05
boooooooooring....+++

++13124134235234645745634534 :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++ ще си разваля копчето :razz: :razz:

chefk0
08-07-2010, 22:05

ай да не ви е боринг :lol: :lol:

simi4ka
08-07-2010, 22:06
случвало ли ти се е да си щастлив и тъжен едновременно :lol:

00kk11
защо ли си мисля че ш ти са скарат ей ся

Phobiaa

ай да не ви е боринг
:razz: :razz:

simi4ka
08-07-2010, 22:07
защо ли си мисля че ш ти са скарат ей ся
наистина защо така мислиш ? :shock: :lol:

00kk11
08-07-2010, 22:08
случвало ли ти се е да си щастлив и тъжен едновременно :lol:

да колкото и да е странно
:lol:

DaemonBoy
08-07-2010, 22:09
Давайте за нова страница, че Венчито я разтегна :lol:

venityyy95

ее ти може ли да не кажеш :lol: :lol: :lol: :lol: .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................. :lol: :lol:

00kk11

ето на нова си :P :lol:

ByK
бля

StoooYo0
08-07-2010, 22:10
Здравейте и от мен,сладури. :)

00kk11
08-07-2010, 22:10
ако пък имате желани мога аз тая да я напрая на асс :-D

DaemonBoy
08-07-2010, 22:11
Ех ама каква си маймункаа :oops: :-) :-)

venityyy95
да ви е честита новата страница :razz: :razz: :razz:

Phobiaa
Здравейте и от мен,сладури. :)

:-$

DaemonBoy
08-07-2010, 22:13
Да си жива и здрава, Вени. Следващата повече да е разтегната :lol: :-)

00kk11
08-07-2010, 22:13
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b7/Mars_interior.jpg

най-биг имг :-P

DaemonBoy
08-07-2010, 22:14
По-добре беше с Ацико и сливките :( :lol: :lol:

00kk11

и пак
нещо
почвам да ставам гаден :-k

Phobiaa
По-добре беше с Ацико и сливките :( :lol: :lol:

venityyy95
08-07-2010, 22:15
ееее прекалявате :lol:

00kk11
08-07-2010, 22:15

що :-P

venityyy95
08-07-2010, 22:16
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

lenito_sf
Ако пак разтегнете страница, ще ви разпоря!

DaemonBoy
Мухахаха! Лена ис бед туу! :lol: :lol:

venityyy95
окии изяж сеее аз съм повече :lol:

ByK
08-07-2010, 22:17
Много сте смотани знаете ли.. е от такива нови лайна пропадна форума :)
Щото не разбират границата на лигнята и на уважението.. бахти

00kk11
08-07-2010, 22:18
окии изяж сеее аз съм повече :lol:
не ме предизвиквай
–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––-------------------------------–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––

chefk0
08-07-2010, 22:19
Бива бива лигавня ама вие срама нямате бахти насраните лапета.. пфффф :-x :-x

venityyy95
08-07-2010, 22:19
е сори де аз преставам... ддз нещо ме прихвана :lol: ИВИНЯВАМ СЕ ПУБЛИЧНО!

venityyy95
08-07-2010, 22:20
Виждате ли ся кой се лигави повече :) ТОЙ!

DaemonBoy
Оборотен, ако ще правиш такива по-добре ходи в кофата.... баси....

00kk11
сори гайз :lol:

venityyy95
08-07-2010, 22:21

ее да не видиш нещо :lol:

DaemonBoy
08-07-2010, 22:22
Ха, сори... ако не се бяхме развикали още щеше да я пускаш.....

00kk11
08-07-2010, 22:23
Виждате ли ся кой се лигави повече :) ТОЙ!

поне не си виновна ти

ето ви нова стр

chefk0
08-07-2010, 22:23
ОЩЕ НЯКОЙ НАПРАВИ ЛИ ТАКИВА ЛАЙНА НЕЗНАМ НЕ МА ЕБЕ КОЙ Е ЕБАТИ МАЛОУМНАТА РАБОТА .... БЕТЕР КОФАТА :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

DaemonBoy
08-07-2010, 22:24
А така нова страница.... ай ся някой да я разтегне и гледай кво става тогава

ByK
Много смешно деа..такива като тебе не заслужават да знаят какво е интернет

Nakadah
ОЩЕ НЯКОЙ НАПРАВИ ЛИ ТАКИВА ЛАЙНА НЕЗНАМ НЕ МА е** КОЙ Е ЕБАТИ МАЛОУМНАТА РАБОТА .... БЕТЕР КОФАТА :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

kofata e "better" oti nema takiva zabludeni selqn4eta kato 00kk11

00kk11
по-спок де знам кога преча и не съм желан

ай чао ви

lenito_sf
08-07-2010, 22:26
Ама значи.. Мартин пуска некви путки, вие дигате форума някъде си че му гледате глупостите.. ама това е по-голяма тъпотия!

Nakadah
08-07-2010, 22:27

ти не си чела темата му в всичко тиин на куп да се посмееш на простотията му!

ByK
Ама значи.. Мартин пуска некви п****, вие дигате форума някъде си че му гледате глупостите.. ама това е по-голяма тъпотия!
ама бая ни Мартин поне не разтега страниците .. и не се измъква по чорапЕ като го сплетничат..

chefk0
....

ByK
08-07-2010, 22:28

линкчИ?

Nakadah
08-07-2010, 22:29
чеееееееееефо за бой си!!!

DaemonBoy
08-07-2010, 22:29
Нова страница

DaemonBoy
08-07-2010, 22:30
ноова страница

chefk0
Сори брат ама ме изнервиха а ги знам че са гнусливи .. :x :x :x

Nakadah

линкчИ?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=350250&start=0

DaemonBoy
Нова страница де :lol:

lenito_sf
08-07-2010, 22:31
:smt012 :smt012
....

Nakadah
08-07-2010, 22:31
Сори брат ама ме изнервиха а ги знам че са гнусливи .. :x :x :x

ти простотията никога няма да я махнеш...

ByK
08-07-2010, 22:35

линкчИ?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=350250&start=0
докато четох темата ми тръгнаха сълзи от смех..
поздрав за човека с ПИФ - Колело :razz:

ByK
08-07-2010, 22:35
....
цув те

Phobiaa
08-07-2010, 22:38
http://vbox7.com/play:af0532f9

ByK
08-07-2010, 22:40
това аш съм го пускала.. :oops: :x

Phobiaa
08-07-2010, 22:41

м може не бях го виждала..

ByK
08-07-2010, 22:42

м може не бях го виждала..ебавам се бе..
повече хора тряя да слушат тва

Phobiaa
08-07-2010, 22:43

подкрепямм!!

lenito_sf
08-07-2010, 22:43
....
цув те
:---)
ляляляля :smt028

ByK
08-07-2010, 22:45

подкрепямм!!
поздрав
http://vbox7.com/play:36d7d0ac
може да съм я пускала ,ама ми се е забила в главата

Чоче ,как няя си доволно 8)

lenito_sf
08-07-2010, 22:46
Ще се возим ли? :smt110

Phobiaa
08-07-2010, 22:48
Дъбстепа си е Дъбстеп..

ByK
08-07-2010, 22:48
на какво да те повозя чадо.. на конче, на прасенце на птичка... :oops:

lenito_sf
08-07-2010, 22:53
на понииии :smt001

ByK
08-07-2010, 22:54
на понииии :smt001
ето твоят герой :oops:
http://www.myskystore.com/images/liulka_konche_2.jpg

sexydevil
08-07-2010, 23:13
In my shoes just to see what it's like
to be me, I'll be you, lets trade shoes
Just to see what it'd be like
Feel your pain, u feel mine
Go inside each other's mind
Look at shit through each other's eyes
But don't let 'em say you ain't beautiful ooooo
They can all get fucked.
Just stay true to you so-o-o-o-o ..
Don't let 'em say you ain't beautiful
Ooooooo they can all get fucked. Just stay true to you
:)

sp33der
08-08-2010, 00:05
++

EsteticLoff
08-08-2010, 07:09
Добро утроо .. има ли др раннобудни 8-)

GD
08-08-2010, 07:11

Добро да бъде има има от рано съм станал :-P

Nakadah
08-08-2010, 07:12

от рано спамиш, да

EsteticLoff
08-08-2010, 07:13

Колко рано ? :lol:

GD
08-08-2010, 07:15

от рано спамиш, да

И какво лошо ли е че пиша спри да се заяждаш и казах ви има модератори кажете им ебаси хората сте значи...!!!!

GD
08-08-2010, 07:17

Колко рано ? :lol:

Ем още в 8 ме събудиха неможах да се наспя :lol:

Nakadah
08-08-2010, 07:19

от рано спамиш, да

И какво лошо ли е че пиша спри да се заяждаш и казах ви има модератори кажете им ебаси хората сте значи...!!!!

ЛОЛ ЛОЛ ЛОЛ!

По-полека бе човече, земе си напраиш некой инфарт...

Кой се заяжда? Кажи си поговориме с него 8)

EsteticLoff
08-08-2010, 07:19

Ужс :(
Инак кво си прайш ? :lol:

GD
08-08-2010, 07:22

Ми нищо оправям се да си ходя на село че има много работа. Ти какво правиш :)

EsteticLoff
08-08-2010, 07:24

Мм из нетя се ровя 8-)

GD
08-08-2010, 07:27

Мм из нетя се ровя 8-)

Иначе някъде ще ходиш ли днес какви са ти плановете :)

EsteticLoff
08-08-2010, 07:32

Ще се връщам у Пловдив и сиг ш излизам с няко й френд

GD
08-08-2010, 07:34

Ам ти сега къде си и иначе от Пловдив ли си :)

EsteticLoff
08-08-2010, 07:58

Ам ти сега къде си и иначе от Пловдив ли си :)
Да от плд съм ии ся съм в софиа

simi4ka
08-08-2010, 08:03
аз съм туууууууууууууууууук 8-)

Discard
08-08-2010, 08:14
Как сте в този слънчев ден :grin: ?

SilverRain
08-08-2010, 08:19
:( ](*,) :-k

Nakadah
08-08-2010, 08:22

заЩо бе?

SilverRain
08-08-2010, 08:25

заЩо бе?
а познай от един път ... кои са го събудили тази сутрин рано

Nakadah
08-08-2010, 08:27

заЩо бе?

че 11 часа как ще е рано бе? :-o

SilverRain
08-08-2010, 08:29

заЩо бе?

8-) в 9 см станала ... след малко заминавам за бабини .. : ( самаа ... майка вече отиде, щот като ме събуди мн и се ядосах и и казах по-късно ще дойда, че имаме работа там и тряа им помагам
ти ко пр, как си ?

Nakadah
08-08-2010, 08:29

заЩо бе?

8-) в 9 см станала ... след малко заминавам за бабини .. : ( самаа ... майка вече отиде, щот като ме събуди мн и се ядосах и и казах по-късно ще дойда, че имаме работа там и тряа им помагам
ти ко пр, как си ?
каня се да лягам, дооре съм

SilverRain
08-08-2010, 08:31
ввъх .. ти ще си лягаш, как ми се спи само ... :( :( :shock: оф ужасТ ще се гръмна

Nakadah
08-08-2010, 08:32
И аз не съм спал много напоследък :lol:

SilverRain
08-08-2010, 08:38
и ся да имах 18 и да имах книжка ... и нямаше да ходя пеша до бабини ... 8-) :shock: :(

Nakadah
08-08-2010, 08:44
и ся да имах 18 и да имах книжка ... и нямаше да ходя пеша до бабини ... 8-) :shock: :(

To понеже в България много хора имат книжа, и като чели много карат добре... :lol:

simi4ka
08-08-2010, 08:44

To понеже в България много хора имат книжа, и като чели много карат добре... :lol:

SilverRain
08-08-2010, 08:45

ее в мене ли се съмняваш 8-) :oops: :lol:

Nakadah
08-08-2010, 08:45

Не, казвали че в България дали имаш книжка или не е все тая...

SilverRain
08-08-2010, 08:50

ми ... значи чакам само колата ... пф онзи ден ме питаха дали дали една кола е моята 8-) тряаше да кажа да и да му зема ключовете на човека :D

Nakadah
08-08-2010, 08:51

ми ... значи чакам само колата ... пф онзи ден ме питаха дали дали една кола е моята 8-) тряаше да кажа да и да му зема ключовете на човека :D

Тея тука са яко прости, постоянно си изпускат ключовете на земята... И ако са некви готинки си ги пазя... Нямаш си на представа колко ключа от коли които не съм притежавал имам :lol: :lol:

DirtyDream
08-08-2010, 08:51
хаха Светлее колата беше обща ... :D:D ай ся ... :D:D

SilverRain
08-08-2010, 08:53
хаха Светлее колата беше обща ... :D:D ай ся ... :D:D
ти каза не ... аз се замислих дали въобще да му отговарям .. виждаш ли ся останахме без кола :D 8-)

Nakadah
08-08-2010, 08:54
Я кажете каква е била поне колата :lol:

DirtyDream
08-08-2010, 08:54
аа той пак ше пита :D:D

DirtyDream
08-08-2010, 08:57
ами май беше черно ауди :D:D

SilverRain
май беше Ауди черно 8-)

Nakadah
май беше Ауди черно 8-)

Година/Модел?

То марката нищо не значи..

SilverRain
08-08-2010, 08:59
май беше Ауди черно 8-)

Година/Модел?

То марката нищо не значи..
от къде да знам аз ... ние с нея тръгнахме напред и тоз тъкмо се качваше в колата си и ни извика : момичета тази кола ваща ли е и Десито каза не ..

DirtyDream
08-08-2010, 08:59
епа колата не беше наща от де да знайме ... :D:D

Nakadah
08-08-2010, 09:01
цццц... Ама и вие сте...

Аз тука не бих казал "да" ама в България стой и гледай :lol: :lol:

SilverRain
08-08-2010, 09:04
епа колата не беше наща от де да знайме ... :D:D
ама сега щеше да е ... ако бяхме казали да .. :D :D

DirtyDream
08-08-2010, 09:07
еми щяхме ама ти мн са забави с отговора аз си мислех за пребитото момченце с кофти брата и тей :D:D не ми са занимааше с тес щот и те от там май идваха ...

SilverRain
08-08-2010, 09:11
еми щяхме ама ти мн са забави с отговора аз си мислех за пребитото момченце с кофти брата и тей :D:D не ми са занимааше с тес щот и те от там май идваха ...
аз гледах колата ма .. тихо 8-) :D

оф ако брат му не успее следващия път аз отивам в Д. с един нож и няа го видиш поече ... :-D 8-)

DirtyDream
08-08-2010, 09:14
ама аз искам да му видя фейса пък и знайш че харесвам такива лоши хора .... :-D :-D :oops:

Sibel1990
08-08-2010, 09:15
5000 мнения.. :grin: 8-)

Nakadah
08-08-2010, 09:16
дебиш, вече имаме нова "Българска" дума т.е фейс :lol: :lol:

SilverRain
08-08-2010, 09:19
ама аз искам да му видя фейса пък и знайш че харесвам такива лоши хора .... :-D :-D :oops:
аз като му видя пък фейса знаеш, че ми идва да .. :smt078

DirtyDream
08-08-2010, 09:23
еми ти няма да го гледаш само аз ... :D:D

SilverRain
08-08-2010, 09:25
еми ти няма да го гледаш само аз ... :D:D
да бе ... като дойде и пита кво правите .. как да не го погледнеш бе .. :?

DirtyDream
08-08-2010, 09:29
ми гледаш мене и ми са радваш аз гледам него и му отговарям и той си тръгва :D:D

SilverRain
08-08-2010, 09:33
ми гледаш мене и ми са радваш аз гледам него и му отговарям и той си тръгва :D:D
:lol: 8-) :D да и като ми изде солетите ти ше си виновна :razz: :razz: :razz:

DirtyDream
08-08-2010, 09:39
ше му зема 30 стотинки ше ида да ти купя :D:D

SilverRain
08-08-2010, 09:41
ше му зема 30 стотинки ше ида да ти купя :D:D
оф нидей че кат каза 30 стотинки се сетих за Пламен :razz: :(

DirtyDream
08-08-2010, 09:42
" 50 щи дам ... " :D:D :razz: :razz:

SilverRain
08-08-2010, 09:44
" 50 щи дам ... " :D:D :razz: :razz:
ми така ами .. ше го чакам да ми връща после .. ама как 8-) :D :lol:

DirtyDream
08-08-2010, 09:47
:D:D тей тей по едно кафе малее тей ми са прииска нещо .... :D:D

SilverRain
08-08-2010, 09:48
:D:D тей тей по едно кафе малее тей ми са прииска нещо .... :D:D
..... -.- познавам ли го ?

:lol: 8-) :razz: :oops:

DirtyDream
08-08-2010, 09:51
дааа

aciko
08-08-2010, 09:52
Селянчета,селянчета ... на село сте расли,овцете сте пасли,селянчета

Nakadah
08-08-2010, 09:52

Кво стаа бе мартине

SilverRain
08-08-2010, 09:53
оф кат каза овце се сетих за тебе :oops: :D

aciko
08-08-2010, 09:54

Кво стаа бе мартине
Бивам,тъкмо се разсънвам и влезнах да вида кво става и видях селянията от вчера и ме провокира да постна в темата :lol:

Nakadah
08-08-2010, 09:55

Кво стаа бе мартине
Бивам,тъкмо се разсънвам и влезнах да вида кво става и видях селянията от вчера и ме провокира да постна в темата :lol:

Ти от де си бе мартине

aciko
08-08-2010, 09:55
Пазарджик

Nakadah
08-08-2010, 10:06
лелей колко часа стана :lol:

SonataArctica
08-08-2010, 10:09
http://www.youtube.com/watch?v=3Oe_Rxt9wB0 :smt002

SilverRain
08-08-2010, 10:09
:( ох ...

PurpleSand
08-08-2010, 10:10
здравейтее ;д

пп: оо aciko сменил си снимкатаа 8)

SonataArctica
08-08-2010, 10:10
:( ох ... От много рано си почнала да охкаш.... :(

Nakadah
08-08-2010, 10:11
Лека нощ за мене :lol:

SonataArctica
08-08-2010, 10:11
Лекар с нож и приятни таласъмища.

SonataArctica
08-08-2010, 10:12
здравейтее ;ддобър ден

SilverRain
08-08-2010, 10:13
аз няма да забрая кво напрай последния път ...

SilverRain
08-08-2010, 10:14
щом казваш ... лека

SonataArctica
аз няма да забрая кво напрай последния път ... Исках да ти изям котката? Или нещо по различно е било?

SilverRain
аз няма да забрая кво напрай последния път ... Исках да ти изям котката? Или нещо по различно е било?
няма значение ... не е за проклетата котка

SonataArctica
08-08-2010, 10:15
няма значение ... не е за проклетата котка А какво съм направил? :-o

Nakadah
08-08-2010, 10:15
щом казваш ... лека

За кво па ми се нацупи?

SilverRain
08-08-2010, 10:17
щом казваш ... лека

За кво па ми се нацупи?

.... емм реших че отдавна не см :wink: :) ахах ...

Nakadah
08-08-2010, 10:19
щом казваш ... лека

За кво па ми се нацупи?

Ако е за темата, се извинявам, ама оня неградиралия почна :lol: Аз се опитах да го игнорирам ма.. уви :?

SonataArctica
08-08-2010, 10:20
Добре, това означава ли че нищо не съм направил? :-o

SilverRain
08-08-2010, 10:20
щом казваш ... лека

За кво па ми се нацупи?

Ако е за темата, се извинявам, ама оня неградиралия почна :lol: Аз се опитах да го игнорирам ма.. уви :?
не ми дължеше извинение, не см се цупила : ) ... ама ... даа .. както и да е

Nakadah
08-08-2010, 10:21

Нищо не си направил... Просто погледни кофата :lol:

Nakadah
щом казваш ... лека

За кво па ми се нацупи?

не ми дължеше извинение, не см се цупила : ) ... ама ... даа .. както и да е

Няма да спора... :?

simi4ka

SilverRain
08-08-2010, 10:22
сърдя ти се ... погледни вол.47 ако не се лъжа ...

SonataArctica
08-08-2010, 10:24
сърдя ти се ... погледни вол.47 ако не се лъжа ... Имам склероза, около коя страница? :-o

simi4ka
08-08-2010, 10:25
чувствам се неотразена :x 8-) :lol:

SilverRain
08-08-2010, 10:26
сърдя ти се ... погледни вол.47 ако не се лъжа ... Имам склероза, около коя страница? :-o
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=349595

PurpleSand
08-08-2010, 10:26
'wlijld; ie efj,dpekd :x 8-) :lol:

dhnv vashjfg ..
Разбра ме нали ? :)

8-)

simi4ka
08-08-2010, 10:27
'wlijld; ie efj,dpekd :x 8-) :lol:

dhnv vashjfg ..
Разбра ме нали ? :)

8-)
8-)

SonataArctica
08-08-2010, 10:27
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=349595 аууу :lol: тогава бях бесен! и под влиянието на доста голяма доза водка 8-)

SonataArctica
08-08-2010, 10:29
Извинявайй 8-)

aciko
08-08-2010, 10:30
здравейтее ;д

пп: оо aciko сменил си снимкатаа 8)
Е да,да се радвате малко 8) 8-)

SilverRain
08-08-2010, 10:30
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=349595 аууу :lol: тогава бях бесен! и под влиянието на доста голяма доза водка 8-)
не ме интересува кво си ми казал и как си се държал ... с Габито се бяхме разбрали свърши ли и нейната тема, аз прая нова .. и тъкмо разбираш ли ще ви питам да прая ли ... и ти се появи дявол да те вземе ... сад см ти .. сори ... тъпо може да изглежда за една тема ама аз се сърдя за най-малкото .. и най-дълго време ...

SonataArctica
08-08-2010, 10:32
не ме интересува кво си ми казал и как си се държал ... с Габито се бяхме разбрали свърши ли и нейната тема, аз прая нова .. и тъкмо разбираш ли ще ви питам да прая ли ... и ти се появи дявол да те вземе ... сад см ти .. сори ... тъпо може да изглежда за една тема ама аз се сърдя за най-малкото .. и най-дълго време ... Добре де, ама на мен колко пъти са ми взимали темата!? :? Пъккк и бях ядосан.... извинявай 8-) и няма да ти ям котаракаа

aciko
08-08-2010, 10:34
тъпо може да изглежда за една тема ама аз се сърдя за най-малкото .. и най-дълго време ...
Да не си скорпион? :lol:

SilverRain
08-08-2010, 10:35
не ме интересува кво си ми казал и как си се държал ... с Габито се бяхме разбрали свърши ли и нейната тема, аз прая нова .. и тъкмо разбираш ли ще ви питам да прая ли ... и ти се появи дявол да те вземе ... сад см ти .. сори ... тъпо може да изглежда за една тема ама аз се сърдя за най-малкото .. и най-дълго време ... Добре де, ама на мен колко пъти са ми взимали темата!? :? Пъккк и бях ядосан.... извинявай 8-) и няма да ти ям котаракаа
аз казах нещо, ся и да се извиняваш нш няа стане ... може би след време ше реша дали ше спра да се сърдя ... просто не го очаквах и то точно от теб.

simi4ka
чувствам се неотразена :x

SilverRain
тъпо може да изглежда за една тема ама аз се сърдя за най-малкото .. и най-дълго време ...
скорпион см да 8-) не см ли ти казвала ...

SonataArctica
08-08-2010, 10:36
аз казах нещо, ся и да се извиняваш нш няа стане ... може би след време ше реша дали ше спра да се сърдя ... просто не го очаквах и то точно от теб.
Бях полу пиян! С какво мога да изкупя вината си!!?

пп - вегетарианец съм

Sibel1990
08-08-2010, 10:36
:shock:

SilverRain
08-08-2010, 10:37

пп - вегетарианец съм
с нищо ..

SonataArctica
:shock: защо си шокирана? :-o

SilverRain
:shock: :shock: 8-)

SonataArctica
08-08-2010, 10:38

пп - вегетарианец съм
с нищо ..
Добре...

пп - от тогава са минали сумати дни!?

Sibel1990

:shock: :shock: :shock: :-)

aciko
Не си ми казвала,ама тва изречение беше достатъчно да разбера :lol:

SilverRain
08-08-2010, 10:39

пп - вегетарианец съм
с нищо ..
Добре...

и ти така и не разбра тогава че см ти ядосана ... ? ... хах

SonataArctica
08-08-2010, 10:40

пп - вегетарианец съм
с нищо ..
Добре...

аз почти не влизам!? влизам за по 10 мин. и не съм те засичал!?

SilverRain
08-08-2010, 10:40
Не си ми казвала,ама тва изречение беше достатъчно да разбера :lol:
хаха ... сама се издадох 8-)

SilverRain
08-08-2010, 10:41

:oops: :-) :-)

Sibel1990

:oops: :-) :-)
:smt112 :smt104 :smt055

SilverRain

пп - вегетарианец съм
с нищо ..
Добре...

да и да се обясняваш ми е все тази .. кво толкова .. няква си от форума ти е сърдита .. пука ли ти ? ...

simi4ka
08-08-2010, 10:42
не сериозно защо никой не се сеща за мен :-k :cry:

Phobiaa
08-08-2010, 10:43

хейй..

SonataArctica

пп - вегетарианец съм
с нищо ..
Добре...

да и да се обясняваш ми е все тази .. кво толкова .. няква си от форума ти е сърдита .. пука ли ти ? ...
Да!?

пп - по същата логика защо не ми се сърди за котарака? :-o

Sibel1990
а защо форумното ти гадже не ти обрища внимание?

simi4ka

хейй..
име ? 8-)

PurpleSand

как сиии кво правишш :-)

SonataArctica
не сериозно защо никой не се сеща за мен :-k :cry: нали си пишем по скайп? :-o

Phobiaa
08-08-2010, 10:44

хейй..
име ? 8-)

Пламена
твоето? 8-)

SonataArctica
Ауу всички ме намразиха в тоя форум :lol: Май ще бия спенЗо с това темпо :lol:

simi4ka

хейй..
име ? 8-)

Пламена
твоето? 8-)
сссимона

Sibel1990
08-08-2010, 10:45
не сериозно защо никой не се сеща за мен :-k :cry: нали си пишем по скайп? :-o
еее виж гаджето ти те обича!?

Phobiaa

хейй..
име ? 8-)

Пламена
твоето? 8-)
сссимона

мм пр ми е ..

simi4ka
не всички те мразят 8-)

L0ST
Хелоу.. 8-)

Sibel1990
гаджето ти те обича!?

SilverRain

пп - вегетарианец съм
с нищо ..
Добре...

Да!?

пп - по същата логика защо не ми се сърди за котарака? :-o
оф тва за котарака беше базик .. а и не ми пукаше особено
а за темата ми стана малко или много гадно .. наистина не го очаквах

simi4ka
08-08-2010, 10:46
Хелоу.. 8-)
алекс :grin: ти се появи :lol:

SilverRain
08-08-2010, 10:46
кажи ми, че откриваш разликата между тва някой да ти е сърдит и да те мрази, моля те ....

Sibel1990
08-08-2010, 10:47
гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат

SilverRain
Хелоу.. 8-)
о манджа кво прайме :-) ;]]

SonataArctica
оф тва за котарака беше базик .. а и не ми пукаше особено
а за темата ми стана малко или много гадно .. наистина не го очаквах
Заради тема!? То тогава аз трябваше да съм с кръвна вражда с Накадах, а пък ВуК трябваше да мрази всички ни, защото това попринцип е нейно задължение.