PDA

View Full Version : Полицаи...

BigFakeSmile
08-01-2010, 10:18
Ами...така снощи стана един гаф..пред дискотеката точно ме прибраха в патрулката (време беше, ходя по дискотеки отдавна..)...аз имам няколко месеца до 18 но това няма голямо значение..Отиваме в районното, оня ми казва Дай да се обадя на баща ти...а нашите бяха извън града и аз седя няква в шок и си мисля ако му звъннат в 4 сутринта да му кажат, че дъщеря му е в полицията.. :х и си викам май сега е момента да се разплача :D и полицая ме гледа и каза добре айде няма да му звъня..но ще му напиша призовка..и я написа и сега баща ми е задължен в сряда да отиде..полицая искал да си поговори с него...Още по-лошото беше, че бяхме пили преди това..не бях нали пияна ама полицая разбра...
Та въпроса ми е има ли някакъв минимален шанс да не потърсят баща ми :? Аз не мога да му кажа..а като го потърсят, че не се е явил още повече ще се ядоса и още няколко месеца докато не направя 18 няма да съм навън след 10 :х КОйто е бил в такава ситуация да даде мнение че тука откачам..

mynichka
08-01-2010, 10:35
ще потърсят баща ти, те даже са ти направили компромис, че не са му се обадили още снощи да дойде да си те прибере.

BlindedAngel
08-01-2010, 11:17
А защо са те прибрали ? Защото нямаш 18 и си навън след 22:00 ?!?Ако е така и баща ти знае че си била на дискотека не би трябвало да има проблем освен ако не криеш нещо...

BigFakeSmile
08-01-2010, 11:43
Да, затова ме прибраха..непълнолетна навън след 10...
Баща ми знае, че ходя по дискотеки ине веднъж ми е казвал да внимавам с тея полицаи и не само с това де...
Иначе мн не те разбрах де..не..нямам какво да крия..

someonerandom
08-01-2010, 12:09
Какво не го разбра...има предвид,че щом баща ти знае,че ходиш по дискотеки след 10 и те пуска,вероятно е знаел,че това рано или късно ще стане и няма да е много ядосан.
А те как,защо те прибраха-питаха те,провериха ти личната карта,или е имало и друго?Щом имаш няколко месеца до 18,едва ли биеш на очи като непълнолетна.

NeverTheSame
08-01-2010, 13:16
При положение,че баща ти знае,че ходиш по дискотеки не виждам чак какъв проблем е.Плюс това съм сигурна,че човекът не очаква от теб да отидеш на дискотека и да не близнеш алкохол :P

Ryapoff
08-01-2010, 16:02
Не си била пияна, значи не си била пила достатъчно :D . Сериозно, няма от какво да се притесняваш - няма да има глоба! Просто полицаят се е случил човек, аз бих го почерпил за това(все пак не е викнал баща ти в четири сутринта да се връща от майната си). Не се притеснявай, ще му каже самод а внимава к'во правиш, а ти трябва да си сигурна, че не си била пияна! А духа ли?

BigFakeSmile
08-01-2010, 21:09
повече от 100% съм сигурна, че не съм била пияна..мога да усетя кога ме е хванало, а снощи определено нямаше нищо такова..
Преди малко разказвам нали на наще..и докато говоря майка не си затвори устата...баща ми само мълчи и й казва да не говори а да слуша какво разказвам..аз говорих спокойно да видят, че съм сериозна..накрая давам призовката и баща ми без да ме погледна каза само Махни се от тук не искам да те виждам..
При което сякаш ме прониза с нещо..че днес и още нещо стана..допълни се картинката..една хапка не мога да сложа в устата си..
Интересно как всичко ти е наред и в следващия момент отвсякъде..гледаш как ти се сгромолясва всичко..

radeberger
08-01-2010, 22:09
Ако е имало хора над 18 с теб май не трябва да е проблем ?

BigFakeSmile
08-02-2010, 05:46
е как да няма проблем, не са ми роднини

OtkrovennoBezrazlichna
08-02-2010, 08:01
и мен ми се е случвало
даже на тати му написаха акт
и като ни хванаха и в същия момент баща ми ми звъни по телефона
и полицая ми вика с кого говориш и аз викам с тати и той вика дай аз да говоря и ми взе телефона :D
и ний кат бяхме около 7 8 човека и пуснаха само един 19 годишен и за другите нямаше място в патрулката и извикаха тати да ми вземе личната карта (щото не я носех) и го накараха да вземе няколко души и да ни закара до районното :lol: в колата беше най - голямото мълчание на което съм присъствала.
На следващия ден, дойде един чичко полицай в 7 часа докато още спя, да ми даде някво листче на което траа се подпиша и да ида по късно в районното да си взема призовката и да пиша обяснения
а проблеми с тати нямах само няколко пъти: ''аз казах ли ти?!''

iiordanova
08-02-2010, 08:12
След като вече си му казала , спокойно. Ще му мине. След няколко дена всичко ще си е както преди.
И занапред внимавай повече , за да нямаш такива случки пак. (:

StolenBliss
08-23-2010, 13:31
Да, затова ме прибраха..непълнолетна навън след 10...
Баща ми знае, че ходя по дискотеки ине веднъж ми е казвал да внимавам с тея полицаи и не само с това де...
Иначе мн не те разбрах де..не..нямам какво да крия..

Еми тогава няма защо да имаш сериозни притеснения, а иначе евала актриса 'Май сега е момента да заплача' :grin: :grin: :grin:

gaska
08-23-2010, 21:09
Интересно, баща ти хем знае, хем е много ядосан. За теб е ясно - млада и глупава си, ама той.

FunkyBoy
08-23-2010, 22:30
нямам такива проблеми, баща ми е полицай, и колегите му ме познават... ама като го знам какъв е, сигурно ще ме остави да преспя в ареста преди да ме пуснат 8-) Иначе не ми се е случвало и няма за кога вече, защото скоро правя 18 8-) 8-)