View Full Version : Искам да съм с него, но той е наранен
Princessani
08-01-2010, 13:46
Харесвам едно момче,може би и той ме харесва :oops: ,но това момче е много наренено от дълга връзка с момиче с ,което е живял една година :? :? :? :? и сега се занимава с жени само заради секса и може би не иска да само с една :( , а аз много го харесвам.Доста време си писахме по скайп и после се чувахме по телефона ,защото аз не бях в града.Снощи се засякохме съвсем случайно в дискотека и се целувахме и се гушкахме ,но после като ми каза ,колко е бил наранен и ми се стори ,че иска да ме отбласне :( Според вас какво да правя :( :( :(
т.7
krem4et0
justonegirlwithonehope
08-01-2010, 14:04
Ако виждаш, че можеш да направиш нещо по въпроса - бори се.Ако пък не, продължи напред. :)
Princessani
08-01-2010, 14:11
Ако виждаш, че можеш да направиш нещо по въпроса - бори се.Ако пък не, продължи напред. :)ми именно ,защото незнам дали мога да направя нещо и дали не прави всичко само ,за да спи с мен :( :(
justonegirlwithonehope
08-01-2010, 14:13
Ами според мен факта, че ти е казал, че е бил наранен и така нататък, говори за това, че не иска да си поредната му бройка.Когато целта на човек е единствено и само да прелъсти и да преспи със отсрещния не говори за миналото и чувствата си.Може би той също чувства нещо, колкото и нищожно да е то и просто да иска да те предпази.Знам ли.
TheGirlNextDoor
08-01-2010, 14:17
говори с него...да знаеш дали да се бориш или той иска просто развлечение.Не си струва да се надяваш напразно и после да си разочарована
eXxXciTeD
08-01-2010, 14:41
Излизай с него, ако тръгне да ти говори за бившата или да ти се жалва не се занимавай, дай му да разбере, че или е с теб или не, кажи му го.
sasha_90
08-01-2010, 16:19
Да, наистина ,подпитай го дали иска отново да има приятелка,дали отново би имал доверие на момиче.
Elenichkaa
08-01-2010, 17:24
Съгласна съм с justonegirlwithonehope.
Когато човек започне да ти говори за това,колко е бил наранен в миналото,това означава,че вижда нещо у теб,което може би е различно от всичко наоколо.
И просто го е страх,че ако те допусне по-близо ще му разрушиш стената(вече почти изградена)...
Знам ли....защо не се опиташ първо да се сприятелиш с него,да ти се "изтъжи" за тази своя отминала любов...разбира се ще ти е трудно,но го направи ако наистина виждаш смисъл.
После ще те почувства по-близка и няма да го е страх,че ще постъпиш като предишното момиче.....
....сама си прецени.....
Princessani
08-01-2010, 17:39
Съгласна съм с justonegirlwithonehope.
Когато човек започне да ти говори за това,колко е бил наранен в миналото,това означава,че вижда нещо у теб,което може би е различно от всичко наоколо.
И просто го е страх,че ако те допусне по-близо ще му разрушиш стената(вече почти изградена)...
Знам ли....защо не се опиташ първо да се сприятелиш с него,да ти се "изтъжи" за тази своя отминала любов...разбира се ще ти е трудно,но го направи ако наистина виждаш смисъл.
После ще те почувства по-близка и няма да го е страх,че ще постъпиш като предишното момиче.....
....сама си прецени..... може би сте прави и ще опит и ще видя какво ще стане :(
bybit0o0
08-01-2010, 20:59
Не се занимавай с наранени...Не стига ,че през цялото време ще са депресирани , ами и ще влияят на твоето настроение.Хвани се с някой , на който му се живее.... Че съм се замесвала с депресирани и не беше добре.. Пък и после късането с него е по-трудно,да не го нараниш,да не се самоубие случайно.. :?
filmimilmi
08-01-2010, 23:56
Просто не те харесва и това му е извинението. Точно след болезнен край обикновено хората търсят как да си компенсират и изградят нещо ново, което да запълни празнината... Така че останалите приказки в темата ти са безпочвени и само се опитват да те успокоят.
valdesbg
08-02-2010, 07:25
Тоя номер още ли е вървежен бе...
А аз си мислех че ние бяхме глупави тиийнове. А че той е за бой... - за бой е :)
Няма смисъл да му играеш по свирката, щото края е ясен (:
Може да си поиграеш и ти с него , ако той го прави. Говорете си излизайте, но ако поиска секс от теб , по-добре не му пускай.... Така ще имаш възможност да поговориш с него. Има вариант наистина да не иска сериозна връзка , и да не знае какво точно иска ... и да иска да е с теб ... Успех!!!
iiordanova
08-02-2010, 08:29
Говори с него без заобикалки , за да се изясните. (:
И според мен изпитва нещо към теб , но не иска да го покаже , за да не бъде наранен отново. Изпитва някакъв страх от това отново да има връзка.
zvezdichkaaa
08-02-2010, 08:42
Просто не те харесва и това му е извинението. Точно след болезнен край обикновено хората търсят как да си компенсират и изградят нещо ново, което да запълни празнината... Така че останалите приказки в темата ти са безпочвени и само се опитват да те успокоят.
Така е аз самата съм ползвала това извинение.При това не защото не исках връзка,а защото не исках нищо с въпросното момче и се опитах да се отърва по най-лесния начин.
Е има и другия вариант да не го е казал,за да те разкара,но си имай едно на ум.
mynichka
08-02-2010, 11:08
Щом е почнал да ти се обеснява колко е наранен, това означава, че не е готов за нова връзка. Прави си изводите.
ch0c0latee7
08-02-2010, 15:05
щом е наранен ще изпролзва секса и момичетата само за да забрави предишната си приятелка и да отслабне болката .. не мисля че ще стане нещо ако все още е наранен ..
ScarletBite
08-02-2010, 15:16
От колко време се познавате? Убедена ли си, че наистина е имал дълга и болезнена връзка?
soul1199
08-02-2010, 15:38
остави го,той да те потърси
sladur4etyYy
08-02-2010, 17:28
просто се е позабавлявал с теб в дискотеката и сега иска да си измие ръцете, за да е сигурен, че няма да му се пречкаш, искайки нещо по- сериозно.
Phantom93
08-02-2010, 23:31
Аз пък си мисля,че ако наистина е наранен му трябва рамо за да му помогне.В много крехко състояние е пича според мен и би трябвало да му бъдеш приятелка първо преди да пробваш нещо по-сериозно.