PDA

View Full Version : Бръснене .. ( при момичетата )

bebencetyy
08-01-2010, 19:27
Така ето го и моя проблем .. Ако има такава тема моля да бъде заключена но да ми бъде даден и линк за темата :P
На 13г. съм и от известно време се бръсна със самобрасначка ( изцяло триъгълника ) и прочетох адски много теми искам да попитам за мен как е най добре да се бръсна .. епилатор нямам ,, не съм мазохист ! кола маска.. нямам възможност първо че нямам пари и второ трябва да пътувам а сама не ме пускат .. Майка ми е против бръсненето тя дори незнае че се бръсна чудя се какво да правя :o :-x бях си купила няква нечувана марка депилиращ крем Leocrema :o нестава ... пръснах малко започна да щипе зачерви се излязоха пъпки и дотук с крема :lol: Сега незнам .. със съмобрасначка растат за 2 мах. 3 дни а четох и че ставали твърди и моля да кажете нещо да помогнете че съм се депресирала :o :(

teddyx33
08-01-2010, 19:32
Ти какво по-точно искаш бе моме???
или си се бръсни всеки ден тайно или какво толкова не можеш да се бръкнеш 2 лева за да си купиш течна кола маска .. ?
чудеса не стават...

vivchu
08-01-2010, 19:35
ами или с к0ла маска или със сам0бръсначка ., н0 к0лата маска е най-д0бре ..не е т0лкова скъпа има я в аптеките за п0 2-3 лв

valentinadr
08-01-2010, 20:00
купи си течна кола маска Джанкар от аптеката струва един и нещо и ефекта е страхотен

bebencetyy
08-01-2010, 20:12
ехеее мерсии ... :-) :-)
дори не съм чувала за течна кола маска някво повече инфо
как се използва нещо :-P веднага ще си взема стига да се опраа че съм малко некадърна :lol:

yozii
08-01-2010, 20:15
продава се в аптеките и струва някъде 1 - 2 лв. и ефекта е траенн .. поне при мен 1-2 седмици ..

N0_feAR
08-01-2010, 20:24
Вие хубаво й давате съвети да си купи кола маска, ама то да не е лесно в домашни условия, съвсем сам да се мацаш, че е и на 13 и никога преди не е ползвала кола маска. Как става номера тогава?... До авторката: не рискувай сама у вас с кола маска, ще вземеш да си направиш нещо не както трябва. По-добре изчакай докато ти се отдаде възможност да отидеш при козметик поне първите няколко пъти. А до тогава карай със самобръсначка, че и на мен тия депилиращи кремове не ми вдъхват доверие. Можеш да пробваш и с пинсетка ако не искаш с епилатор, но да знаеш че става супер бавно и неудобно.

RainbowGirl
08-01-2010, 20:58
Вече ти казаха.. колата маска е най-доброто решение и е трайна, но първите няколко пъти отиди на козметик. Боли, обаче си заслужава. И с времето косъмчетата започват да изтъняват и да растат по-бавно, а с бръснача триъгълникът ти ще стане като мъжка брада.. т.е. косъмчетата стават по-дебели и по-тъмни. Сама си направи изводите.
Надявам се да съм помогнала. :)

bebencetyy
08-01-2010, 21:56
RainbowGirl и N0_feAR май сте прави да но как да отида на козметик
сама не ме пускат трябва да ходя с майка ми а тя няма да ми позволи :o дума да не става :?
Дали е трудна тази кола маска никога не съм си праила дори не съм виждала как става :-o НЗЗ искам още мнения :(

mArMaLaDkA
08-01-2010, 22:07
Или няма нищо да отскубнеш('щото косъмчетата от бръсненето стават твърди), или ще си направиш бруталните кръвоизливи и синини.

Не вярвам да живееш на някое чак толкова убито място, че да няма поне 1 козметик в града. Плюс това си на 13, няма да ходиш на дискотека, че да ти трябва придружител. :-o

И депилаторите не се изчерпват само с тези на Леокрема. Навярно в близките аптеки, супермаркети и парфюмерии има и други марки.

bebencetyy
08-01-2010, 22:41
Или няма нищо да отскубнеш('щото косъмчетата от бръсненето стават твърди), или ще си направиш бруталните кръвоизливи и синини.

Не вярвам да живееш на някое чак толкова убито място, че да няма поне 1 козметик в града. Плюс това си на 13, няма да ходиш на дискотека, че да ти трябва придружител. :-o

И депилаторите не се изчерпват само с тези на Леокрема. Навярно в близките аптеки, супермаркети и парфюмерии има и други марки.

Нямам доверие на тия депилатори а наистина забутано място е искам да отида до перник но не ми дават нашите :?