Влез

View Full Version : Confused

evet0
08-01-2010, 20:35
Ситуацията е следната: Той ми призна, че ме харесва от година и половина, споделяла съм му адски много неща, но го обичам само като приятел и не знам какво да правя...много съм объркана... Имам му много доверие и всички ме питат какво чакам след като му имам толкова мн доверие а аз не знам просто как да постъпя... Дали да опитам да видя какво ще стане...?

BlueFace
08-01-2010, 20:38
Ако "опиташ" и нещата не се получат ще го нараниш още повече... Ти сама трябва да прецениш какво искаш да правиш....
Повечето хора преследват този ,който обичат/харесват,а бягат от този ,който ги обича/харесва....

Smrazqvashta
08-01-2010, 20:38
Този твой опит може да го нарани много, зависи какво чувства. Най-добре се изяснете какви са очакванията и на двама ви.

evet0
08-01-2010, 20:42
BlueFace : "Повечето хора преследват този ,който обичат/харесват,а бягат от този ,който ги обича/харесва...." Много е вярно това което каза, но пък усещам, че и нещата с приятелството няма да се получат след признанието му :S Не знам и аз какво да правя вече

BlueFace
08-01-2010, 20:43
Fuck him like you dont even know him xDD

BlindedAngel
08-02-2010, 09:22
Имаш ли тръпка/привличане към това момче ?!? Ако да - опитай,ако не по - добре недей и без това е кофти ситуация че ти е признал,а ти си го резнала 8-)

justonegirlwithonehope
08-02-2010, 10:17
Като я няма тръпката, едно доверие не те грее.Ще опиташ, няма да се получи и тогава ще го ядеш големия.Ни гадже, ни приятел . . сама си прави изводите. ;)

bratignat
08-02-2010, 15:04
Щом си го резнала, истинското приятелство е отлетяло. Което не пречи да опитате да симулирате, че нещата са си както преди....

notlike
08-02-2010, 15:14
Щом ти е близък и те обича, а и ти го обичаш (макар и като приятел), мисля, че ще се получи. Ще го заобичаш много бързо, повярвай ми. Опитай, това вече не е приятелство. Въпрос на избор - всичко или нищо. От опит глава не боли. А и е огромен плюс, че се познавате добре.

soul1199
08-02-2010, 15:40
еми като не го харесваш,не започвай никаква връзка

sasha_90
08-02-2010, 15:45
В никакъв случай!Без тръпка не започвай връзка.Доверието не е причина да сте заедно.Трябва да има и любов,а от твоя страна я няма.

kremen4eto
08-02-2010, 16:07
Ако "ще опитваш", ще докараш нещата до провал. Край на връзката, край на приятелството, нараняваш мего, ти страдаш, че той страда и т.н.
Аз имах връзка, в която просто опитвах. На 2рия месец го гледах и си казвах "Какво правя с този човек??" В крайна сметка доста го нараних, а не исках. Сигурна съм, че и ти не искаш да се получат така нещата. :)

Milen0v
08-02-2010, 16:40
след като ти е признал че те харесва значи не те смята за приятелка(нормално)
и да не тръгнеш с него и да тръгнеш нещата няма да са същите след като ти е признал
сега всеки път като те виде ще си мисли " колко ме привлича....само ако мога да я *** "та разбра ми мисълта

evet0
08-02-2010, 21:22
Оххх ;х Адски трудното ми е... Днеска разправял, че вчера му бил на хубавия ден защото ми бил признал.... А още по-гадното е че на 4ти заминавам на море с 4-ма приятели и той също е с нас ;х ...

soul1199
08-02-2010, 21:37
Оххх ;х Адски трудното ми е... Днеска разправял, че вчера му бил на хубавия ден защото ми бил признал.... А още по-гадното е че на 4ти заминавам на море с 4-ма приятели и той също е с нас ;х ...кофти,ама просто му признай,че не го харесваш и ти е гадно,че не можеш да отвърнеш на чувствата му

JustAngel
08-02-2010, 23:44
Имаш му огромно доверие.Хубаво, но това не е достатъчно.Човек може да има огромно доверие и на майка си 8-) Виж, ако няма тръпка или привличане, по - добре остави това прословуто доверие и не давай напразни надежди на момчето : ))

Nakadah
08-03-2010, 05:55
Може би ако си пишехте на собствения си език човек щеше да има желание да ви помогне...

От мене да мине, щом от 1.5г се харесвате и не сте тръгнали значи няма и да тръгнете!!! Точка!