View Full Version : Защо свършва бавно при свирка ?
psihqsala
08-01-2010, 21:21
Правя свирки на приятеля ми от известно време,но може да му го лапам и половин час и понякога и за толкова време не свършва-казва,че ааадски много му харесва всичко,което правя... :?
Ами при свирката от тебе си зависи кога ще свърши, чувал съм за случай и на двучасово духане.
psihqsala
08-01-2010, 21:52
Значи може би трябва да се старая повече...?
Защо тогава ми казва,че адски много му харесва ? :-o
Ами то може да му харесва, въпросът, че ти през тези 30 минути не духаш със скоростта на светлината, а ту забаввяш, ту по - бързо даваш и така. Все едно - чекия, може да свършиш и за 2 минути, може и за 1 час, ама все ти е готино, така че не се притеснявай.
FunkyBoy
08-01-2010, 23:15
ми духай по-качествено :D
Явно не го правиш,както трябва или просто не ти идва отвътре (в смисъл не ти е приятно,или го правиш просто,защото на него би трябвало да му хареса) ...
Аз нямах никакъв опит преди първия път,когато задоволявах моя орално ("духам" ми звучи гнусно :?) и бях малко скована,но след като се отпуснах явно нещата се получиха и той свърши почти веднага :) Сега сама преценявам кога да свърши :-D Мога да го мъча и 15-20 минути без да свърши,но мога и за 2 минути да го изтощя и задоволя (но това е в случаите,когато съм прекалено изморена и не ми се прави секс) :-D
Правя свирки на приятеля ми от известно време,но може да му го лапам и половин час и понякога и за толкова време не свършва-казва,че ааадски много му харесва всичко,което правя... :?
И аз съм така. Бавно свършванье. Прави по-бързо лижи поече там основата дет разделя кожата... бал съм го как се казва. От време на време спирай ти почине устата и яко клати чекии, стискаш и клатиш яко... после продължаваш. Пробвай и да го гледаш в очите, докато му духаш... мен ме побърква тва. Толкова е курвенско, че не издържам.
Щом му харесва не се притеснявай от това че не свършва .... в такива моменти според мен е по - добре да ви е яко , отколкото да бързате да свършвате ... важно е когато сте готови да го направите ... разбери как му харесва да го правиш ... дали по-бързо , по- бавно ... разпитай него ... той ще те насочи най-добре защото той знае това . Така ще знаеш как да го оправиш за 5 мин или да го мъчиш половин час !
kremen4eto
08-02-2010, 10:44
Аз в началото на моя му духах също по половин час, понякога и повече. С времето се подобрих :D Сега свършва за не повече от 10 минути. Трябва ти практика.
Phoenixheart
08-02-2010, 11:39
Има го и факта, че понякога нарочно си забавяме свършването, така де не винаги това е най-приятната част. Мислете за столове както се казва в един филм
Awesomness
08-02-2010, 12:30
Ако му пада тогава би могла да бъдеш некадърна... Радвай се на това, че можеш да го посмучваш по-дълго време, евентуално и по-дбър и дълъг секс ще правите... Ако свъшваше с първото лапване нямаше ли да ти е малко скучно ?!?!?! Ако си правите кефа кво ти пука дали ще свърши за 5 или за 15 минути ??!?!?!
rachel_billson
08-02-2010, 19:39
И аз съм така. Бавно свършванье. Прави по-бързо лижи поече там основата дет разделя кожата... бал съм го как се казва. От време на време спирай ти почине устата и яко клати чекии, стискаш и клатиш яко... после продължаваш. Пробвай и да го гледаш в очите, докато му духаш... мен ме побърква тва. Толкова е курвенско, че не издържам.
Аха,курвенско е момичето да те гледа в очите.. йес бе,йес..
Иначе съветите работят наистина, като изключим вулгарния език и неграмотността :)
С времето ще задобрееш.Пробвай нови неща и гледай за реакцията му.Така ще разбереш на какво да наблегнеш.
LaCritic
08-02-2010, 20:24
Ами то може да му харесва, въпросът, че ти през тези 30 минути не духаш със скоростта на светлината, а ту забаввяш, ту по - бързо даваш и така. Все едно - чекия, може да свършиш и за 2 минути, може и за 1 час, ама все ти е готино, така че не се притеснявай. Вземи един банан, тикни си го в устата и стой с него 2 часа! Няма да ти е приятно нали.. :razz: То добре, че му харесва ама тя не може вечно да лапа.. :x
Аха,курвенско е момичето да те гледа в очите.. йес бе,йес..
Иначе съветите работят наистина, като изключим вулгарния език и неграмотността :)
Неграмотност... е те тава е. Доживех да го eба и тва да чуя. Толкова съм щастлиф. :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---)
Да добавя нещо. Една голяма част от женските, на които съм попадал едвам хващат смока... Трябва да няма милост. Хващаш силно и го душиш здраво, иначе е загуба на време.
djipsito
08-02-2010, 22:37
По-внимателно с дългите цитати!
Нарушена т. 6.
kalpazanka
По-внимателно с километричните цитати!
kalpazanka
Аз влизам във форума само да чета коментарите на umri 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :razz: :razz:
Princessani
08-03-2010, 11:44
Правя свирки на приятеля ми от известно време,но може да му го лапам и половин час и понякога и за толкова време не свършва-казва,че ааадски много му харесва всичко,което правя... :? не всички свършват при свърка.С опита ще го свършваш по-бързо .
cvetinka95
08-03-2010, 13:03
Спам.
kalpazanka
yourfate
08-03-2010, 13:44
Не лапаш добре, булка ! :grin:
kalpazanka
08-03-2010, 14:01
Да се чувстват предупредени всички, в чиито постове има червени буквички, а именно djipsito, Sapunji, umri, jghgh, cvetinka95 и miminko!
Ами при свирката от тебе си зависи кога ще свърши, чувал съм за случай и на двучасово духане.
он ше мухляса бе :D
Калпазанчето отдавна ми е набрала яд и покрай нея и други хора го обраха. Ако толкова преча ме банвай, остави другите. Не съм от тия, които биха си направили нов акаунт, ако бъдат изгонени. Обикновено така става... модераторите неодобряват/мразят тези, които обикновените потребители харесват.
Мдааам, все пак мисля, че пристрастието си каза думата и вече знаем кой пише част от високоинтелектуалните теми на стартовата страница. :lol:
Ако ще банваш удряй направо по IP.
silvencety
08-03-2010, 16:22
Късметлиика си .. хаха ;д
anonymous708973
08-04-2010, 07:44
Моят пък в началото свършваше доста бързичко - 5-6 минутки и е готов. Отдавам го на факта, че съм първата, която му правеше свирки и беше нова емоция за него. Последните 6-7 пъти му трябва повече време да свърши, но виждам, че му е страшно приятно, още повече, че понякога ме насочва, което е добре дошло и за двама ни.
С извинение за въпроса, ама как му духаш? Той прав ли е или легнал? Ако е прав, пробвай да го гледаш в очите. Вероятно и на теб ще ти хареса, а на него 100%! Ако ти е неудобно, докато ти е в устата, просто го дръж с ръка и гледай палаво нагоре. Би трябвало да се получи :) Ако е легнал, му прави свирка, докато си отстрани на тялото му (тоест на 90 градуса спрямо него), а не между краката му. Лекият ъгъл, който прави пенисът му, когато го придърпаш към себе си, би трябвало да помогне да свърши.
И най-важното - кажи му, че много би ти харесвало да те насочва в движенията. Той сам знае кое най-много му действа, а ти не си врачка, за да познаеш... Говорете си :)
Толкова от мен. Надявам се да съм ти помогнала.
аз в началото не можех да свършвам от свирка но с течение на времето се научих ся за 10 мин сам готов :) така че може да не е в другарката проблема, а как ще се настрой момчето
valdesbg
08-04-2010, 09:58
Е явно не си достатъчно опитна.. практика, почети тук там къде са ерогенните зони на мъжете и дерзай :)
Цаката е игра с устни + език. А не да го лапаш до сливиците. Щото висчко което е чувтвително по пениса е по главичката :)
kremen4eto
08-04-2010, 11:32
Цаката е игра с устни + език. А не да го лапаш до сливиците. Щото висчко което е чувтвително по пениса е по главичката :)
подкрепям ... Ама защо моя човек си умира от кеф като го лапна до сливиците? Сигурно защото в гърлото е по-тясно и той го усеща с главичката? :-o
DarkTemplar
08-04-2010, 16:16
И аз свършвам по-бавно при свирка, в сравнение със секс (или ръчна).
kremen4eto, всички мъже умират от кеф в тоя момент. Моето обяснение - главичката се допира до гърлото и нежната му повърхност я стимулира допълнително.
подкрепям ... Ама защо моя човек си умира от кеф като го лапна до сливиците? Сигурно защото в гърлото е по-тясно и той го усеща с главичката? :-o
Щот му го биеш у камбаната в грълото, е за тва.
FullEclipse
08-04-2010, 21:40
По-внимателно с километричните цитати!
kalpazanka
Аз влизам във форума само да чета коментарите на umri 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :razz: :razz:
И аз :razz: разбива ме тоя човек! :lol: :lol: :lol: 8-)
Иначе по темата..мисля че практика му е майката, ама кво ти пука човека нали ти е казал че го кефи, пък и има време..ше се учите заедно :-) пък ако се обичате много, цял живот "ше си прайте като вятъра" 8-) и ше си професионалистка. :-P
BeCool92
08-05-2010, 10:32
Според мене може да не е в теб проблема,просто той да умее да се контролира и да не свършва веднага щом му дойде аа да си се покефи преди това.. :D
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
miroandonow
08-06-2010, 21:53
Явно не го правиш,както трябва или просто не ти идва отвътре (в смисъл не ти е приятно,или го правиш просто,защото на него би трябвало да му хареса) ...
Аз нямах никакъв опит преди първия път,когато задоволявах моя орално ("духам" ми звучи гнусно :?) и бях малко скована,но след като се отпуснах явно нещата се получиха и той свърши почти веднага :) Сега сама преценявам кога да свърши :-D Мога да го мъча и 15-20 минути без да свърши,но мога и за 2 минути да го изтощя и задоволя (но това е в случаите,когато съм прекалено изморена и не ми се прави секс) :-D
Големи майсторки тука имало.Тя преценявала кога да свърши той.Не знам как си ги говорите такива наизустени.Мога да ти кажа,че ако почна да си мисля за печено пиле и пържени картофи с бира докато ми духаш,ще ме изпразниш за 2 минути на върба в петък!
BiGBaDWolF
08-07-2010, 08:28
Пусни му да видиш тогава за колко време ще свърши ...
Големи майсторки тука имало.Тя преценявала кога да свърши той.Не знам как си ги говорите такива наизустени.Мога да ти кажа,че ако почна да си мисля за печено пиле и пържени картофи с бира докато ми духаш,ще ме изпразниш за 2 минути на върба в петък!
1.Не бих ти духала - сеш' се ;)
2.По време на хубав секс ще ти е малко трудно да мислиш за подобни неща ;)
3.Въобще не съм майсторка!Той е първото момче,на което съм правила орална и все пак си държа на мнението,че мога да го накарам да свърши,когато Аз самата реша!!!За последните няколко месеца винаги е било така ... ;)
Кирилицата е задължителна.
kalpazanka
miroandonow
08-09-2010, 09:22
Зориту аз не съм казал,че искам да ми правиш нещо нито може да знаеш за какво мога да си мислия по време на секс или свирка като ми праят!
MarietaS
08-09-2010, 21:41
Ам не съм стигала два часа,но близо час съм духала.Някак си не съм много добра с устата въпреки,че доста се старая и затова рядко се наемам да го празня със свирка освен,когато съм в цикъл.Ама после не ви е работа да знаете как говоря... :oops:
DarkTemplar
08-10-2010, 11:59
Бившата ми мрънкаше, че й се схваща ченето. :D
MarietaS
08-10-2010, 12:32
Ми има нещо такова.
kremen4eto
08-10-2010, 12:33
И аз мрънкам за това. Понякога ме заболяват устните, понякога сливиците :-D ама се жертвам
noproblembitch
08-10-2010, 20:27
Смучене му е майката! Мен ме подлудява!
rooney_09
08-10-2010, 20:34
Всъщност от това кога свършва зависи и опита на момичето, но повече зависи дали момчето иска да свърши сега или да иска да продължаваш да му "духаш".
Та тези които свършват по-късно са по хитри :D
Wasilewaa
08-10-2010, 20:37
пробвайте със секс, тогава сигурно ще свърши по-бързо :)
Callisto
08-11-2010, 01:22
И аз като му духам не свършва доста дълго време, но не е, понеже свирките не са качествени. През цялото време едва се сдържа, ама е инат гадината...седи си там, пъшка си и се стиска. :D Вика, че досега не е получавал толкова хубави свирки, ама това само той си го знае дали е така. Направо ме побърква като започне тихичко да стене и да се стяга. Като се уморя преминавам за известно време на ръчна и после пак свирка.
DarkTemplar
08-11-2010, 16:57
Авторке, ползвай тактиката на колежката Callisto ;)
Мойта успя да ме накара да свърша от свирка 1 път за 6 месеца, в които сме заедно и то си беше около час духане. Според мен е толкова трудно защото аз (в случая) не контролирам нещата а тя. Пък и усещането е по различно от същинския секс.
-----------------------
това го казвам съдейки по себе си. Не казвам, че задължително е така :)