.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52
    Голям фен

Защо свършва бавно при свирка ?

Правя свирки на приятеля ми от известно време,но може да му го лапам и половин час и понякога и за толкова време не свършва-казва,че ааадски много му харесва всичко,което правя...

Град
    София
    Ами при свирката от тебе си зависи кога ще свърши, чувал съм за случай и на двучасово духане.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Голям фен
    Значи може би трябва да се старая повече...?
    Защо тогава ми казва,че адски много му харесва ?

Град
    София
    Ами то може да му харесва, въпросът, че ти през тези 30 минути не духаш със скоростта на светлината, а ту забаввяш, ту по - бързо даваш и така. Все едно - чекия, може да свършиш и за 2 минути, може и за 1 час, ама все ти е готино, така че не се притеснявай.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Супер фен
    Град
    увас ;p
    ми духай по-качествено

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Явно не го правиш,както трябва или просто не ти идва отвътре (в смисъл не ти е приятно,или го правиш просто,защото на него би трябвало да му хареса) ...
    Аз нямах никакъв опит преди първия път,когато задоволявах моя орално ("духам" ми звучи гнусно ) и бях малко скована,но след като се отпуснах явно нещата се получиха и той свърши почти веднага Сега сама преценявам кога да свърши Мога да го мъча и 15-20 минути без да свърши,но мога и за 2 минути да го изтощя и задоволя (но това е в случаите,когато съм прекалено изморена и не ми се прави секс)
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Защо свършва бавно при свирка ?

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Правя свирки на приятеля ми от известно време,но може да му го лапам и половин час и понякога и за толкова време не свършва-казва,че ааадски много му харесва всичко,което правя...
    И аз съм така. Бавно свършванье. Прави по-бързо лижи поече там основата дет разделя кожата... бал съм го как се казва. От време на време спирай ти почине устата и яко клати чекии, стискаш и клатиш яко... после продължаваш. Пробвай и да го гледаш в очите, докато му духаш... мен ме побърква тва. Толкова е курвенско, че не издържам.
    Temet Nosce

벨야카

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Щом му харесва не се притеснявай от това че не свършва .... в такива моменти според мен е по - добре да ви е яко , отколкото да бързате да свършвате ... важно е когато сте готови да го направите ... разбери как му харесва да го правиш ... дали по-бързо , по- бавно ... разпитай него ... той ще те насочи най-добре защото той знае това . Така ще знаеш как да го оправиш за 5 мин или да го мъчиш половин час !
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Аз в началото на моя му духах също по половин час, понякога и повече. С времето се подобрих Сега свършва за не повече от 10 минути. Трябва ти практика.

Има го и факта, че понякога нарочно си забавяме свършването, така де не винаги това е най-приятната част. Мислете за столове както се казва в един филм
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Ако му пада тогава би могла да бъдеш некадърна... Радвай се на това, че можеш да го посмучваш по-дълго време, евентуално и по-дбър и дълъг секс ще правите... Ако свъшваше с първото лапване нямаше ли да ти е малко скучно ?!?!?! Ако си правите кефа кво ти пука дали ще свърши за 5 или за 15 минути ??!?!?!

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от umri
    И аз съм така. Бавно свършванье. Прави по-бързо лижи поече там основата дет разделя кожата... бал съм го как се казва. От време на време спирай ти почине устата и яко клати чекии, стискаш и клатиш яко... после продължаваш. Пробвай и да го гледаш в очите, докато му духаш... мен ме побърква тва. Толкова е курвенско, че не издържам.
    Аха,курвенско е момичето да те гледа в очите.. йес бе,йес..
    Иначе съветите работят наистина, като изключим вулгарния език и неграмотността
    С времето ще задобрееш.Пробвай нови неща и гледай за реакцията му.Така ще разбереш на какво да наблегнеш.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Град
    In Your Mamma's Pussy
    Цитирай Първоначално написано от mech0
    Ами то може да му харесва, въпросът, че ти през тези 30 минути не духаш със скоростта на светлината, а ту забаввяш, ту по - бързо даваш и така. Все едно - чекия, може да свършиш и за 2 минути, може и за 1 час, ама все ти е готино, така че не се притеснявай.
    Вземи един банан, тикни си го в устата и стой с него 2 часа! Няма да ти е приятно нали.. То добре, че му харесва ама тя не може вечно да лапа..

Град
    Студентски град

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Аха,курвенско е момичето да те гледа в очите.. йес бе,йес..
    Иначе съветите работят наистина, като изключим вулгарния език и неграмотността
    Неграмотност... е те тава е. Доживех да го eба и тва да чуя. Толкова съм щастлиф.

Да добавя нещо. Една голяма част от женските, на които съм попадал едвам хващат смока... Трябва да няма милост. Хващаш силно и го душиш здраво, иначе е загуба на време.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на djipsito

По-внимателно с дългите цитати!
    Нарушена т. 6.
    kalpazanka

По-внимателно с километричните цитати!
    kalpazanka

Аз влизам във форума само да чета коментарите на umri

Град
    Студентски град
    Спам.
    kalpazanka
    Temet Nosce

벨야카

Спам.
    kalpazanka
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

не всички свършват при свърка.С опита ще го свършваш по-бързо .
    sleda ot lubovta

Град
    Русе

Спам.
    kalpazanka

Град
    Студентски град
    Спам.
    kalpazanka
    Temet Nosce

벨야카

Не лапаш добре, булка !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да се чувстват предупредени всички, в чиито постове има червени буквички, а именно djipsito, Sapunji, umri, jghgh, cvetinka95 и miminko!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от mech0
    Ами при свирката от тебе си зависи кога ще свърши, чувал съм за случай и на двучасово духане.
    он ше мухляса бе
    Говнааааааааааа

Град
    Студентски град
    Калпазанчето отдавна ми е набрала яд и покрай нея и други хора го обраха. Ако толкова преча ме банвай, остави другите. Не съм от тия, които биха си направили нов акаунт, ако бъдат изгонени. Обикновено така става... модераторите неодобряват/мразят тези, които обикновените потребители харесват.

Мдааам, все пак мисля, че пристрастието си каза думата и вече знаем кой пише част от високоинтелектуалните теми на стартовата страница.

Ако ще банваш удряй направо по IP.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си