- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо свършва бавно при свирка ?
Правя свирки на приятеля ми от известно време,но може да му го лапам и половин час и понякога и за толкова време не свършва-казва,че ааадски много му харесва всичко,което правя...![]()
Ами при свирката от тебе си зависи кога ще свърши, чувал съм за случай и на двучасово духане.
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Значи може би трябва да се старая повече...?
Защо тогава ми казва,че адски много му харесва ?![]()
Ами то може да му харесва, въпросът, че ти през тези 30 минути не духаш със скоростта на светлината, а ту забаввяш, ту по - бързо даваш и така. Все едно - чекия, може да свършиш и за 2 минути, може и за 1 час, ама все ти е готино, така че не се притеснявай.
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
ми духай по-качествено![]()
Явно не го правиш,както трябва или просто не ти идва отвътре (в смисъл не ти е приятно,или го правиш просто,защото на него би трябвало да му хареса) ...
Аз нямах никакъв опит преди първия път,когато задоволявах моя орално ("духам" ми звучи гнусно) и бях малко скована,но след като се отпуснах явно нещата се получиха и той свърши почти веднага
Сега сама преценявам кога да свърши
Мога да го мъча и 15-20 минути без да свърши,но мога и за 2 минути да го изтощя и задоволя (но това е в случаите,когато съм прекалено изморена и не ми се прави секс)
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
И аз съм така. Бавно свършванье. Прави по-бързо лижи поече там основата дет разделя кожата... бал съм го как се казва. От време на време спирай ти почине устата и яко клати чекии, стискаш и клатиш яко... после продължаваш. Пробвай и да го гледаш в очите, докато му духаш... мен ме побърква тва. Толкова е курвенско, че не издържам.Първоначално написано от psihqsala
Temet Nosce
벨야카
Щом му харесва не се притеснявай от това че не свършва .... в такива моменти според мен е по - добре да ви е яко , отколкото да бързате да свършвате ... важно е когато сте готови да го направите ... разбери как му харесва да го правиш ... дали по-бързо , по- бавно ... разпитай него ... той ще те насочи най-добре защото той знае това . Така ще знаеш как да го оправиш за 5 мин или да го мъчиш половин час !
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
Аз в началото на моя му духах също по половин час, понякога и повече. С времето се подобрихСега свършва за не повече от 10 минути. Трябва ти практика.
Има го и факта, че понякога нарочно си забавяме свършването, така де не винаги това е най-приятната част. Мислете за столове както се казва в един филм
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Ако му пада тогава би могла да бъдеш некадърна... Радвай се на това, че можеш да го посмучваш по-дълго време, евентуално и по-дбър и дълъг секс ще правите... Ако свъшваше с първото лапване нямаше ли да ти е малко скучно ?!?!?! Ако си правите кефа кво ти пука дали ще свърши за 5 или за 15 минути ??!?!?!
С времето ще задобрееш.Пробвай нови неща и гледай за реакцията му.Така ще разбереш на какво да наблегнеш.Първоначално написано от miminko
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Вземи един банан, тикни си го в устата и стой с него 2 часа! Няма да ти е приятно нали..Първоначално написано от mech0
То добре, че му харесва ама тя не може вечно да лапа..
![]()
Неграмотност... е те тава е. Доживех да го eба и тва да чуя. Толкова съм щастлиф.Първоначално написано от miminko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да добавя нещо. Една голяма част от женските, на които съм попадал едвам хващат смока... Трябва да няма милост. Хващаш силно и го душиш здраво, иначе е загуба на време.
Temet Nosce
벨야카
По-внимателно с дългите цитати!
Нарушена т. 6.
kalpazanka
По-внимателно с километричните цитати!
kalpazanka
Аз влизам във форума само да чета коментарите на umri![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Спам.
kalpazanka
Temet Nosce
벨야카
Спам.
kalpazanka
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
не всички свършват при свърка.С опита ще го свършваш по-бързо .Първоначално написано от psihqsala
sleda ot lubovta
Спам.
kalpazanka
Спам.
kalpazanka
Temet Nosce
벨야카
Да се чувстват предупредени всички, в чиито постове има червени буквички, а именно djipsito, Sapunji, umri, jghgh, cvetinka95 и miminko!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
он ше мухляса беПървоначално написано от mech0
![]()
Говнааааааааааа
Калпазанчето отдавна ми е набрала яд и покрай нея и други хора го обраха. Ако толкова преча ме банвай, остави другите. Не съм от тия, които биха си направили нов акаунт, ако бъдат изгонени. Обикновено така става... модераторите неодобряват/мразят тези, които обикновените потребители харесват.
Мдааам, все пак мисля, че пристрастието си каза думата и вече знаем кой пише част от високоинтелектуалните теми на стартовата страница.![]()
Ако ще банваш удряй направо по IP.
Temet Nosce
벨야카