View Full Version : Мастурбирането може да бъде вредно?
kamenski88
08-04-2010, 01:42
Всички казват, че мастурбирането е нормално и даже полезно. Да, обаче едва ли е така за всеки. Всеки организъм е различен! Много мразя да мастурбирам, защото за момент хубаво после с дни ме боли глава и ми излизат пъпки. Освен това с дни след това се чувствам отпаднал и само ми се спи. И освен това като дълго време не съм се празнил пускам повече сперма и е по-хубаво. Според вас трябва ли да намаля чикиите?
Чувал съм, че не е много полезно да прекаляваш с мастурбирането, защото с прекалено честото изпразване се губи цинк и ти намалява тестостерона.
Забелязах, че когато не мастурбирам дълго време не се чувствам отпаднал, не ми се спи постоянно и пъпките по лицето ми изчезват и имам повече енергия. Освен това като че ли явно излъчвам повече феромони, защото мацките ме заглеждат повече.
Като почна да си бия чикии твърде често пъпките се връщат и постоянно ми се спи и се чувствам много отпаднал и се депресирам по-лесно и ставам нервен. Не ми се говори с никого. Така съм постоянно от няколко години - от както взех да прекалявам с мастурбирането. От няколко дни спрях и тонусът ми се възвърна, не се чувствам отпаднал, не ми се спи постоянно и имам повече енергия. Писна ми от това - има ли и други, които се чувстват така? :)
http://www.funnyforumpics.com/forums/I-dont-understand-what-your-saying/1/Understand-Bill_and_Ted.jpg
Чикията изгражда характера и прави човека самостоятелен :D (някаде го бях прочел)
kamenski88
08-04-2010, 07:21
Аз пък съм чувал, че готините момчета го правят с момичета, а смотаните задръстеняци - с ръката си. И е вярно.
kamenski88
08-04-2010, 07:22
Добре де, като не ми харесва да частурбирам, нежно ли е да го правя само защото всички други момчета го правели?
SadBoy93
08-04-2010, 07:23
Мастурбацията е полезна и приятна, стига да няма прекомерности. Логично е, в случай че не си мастурбирал дълго, да има повече сперма. Пъпките и главоболието не би трябвало да са от това. Или си си внушил, че е много, как да се изразя, мръсна работа, което естествено не е така и тялото ти реагира, или имаш друг проблем. И това за намаляването на тестостерона също е глупост. Има само две противопоказания по отношение на мастурбацията - ако го прекали, но наистина много, може да се протрие пенисът, и ако си мушнеш нещо, което е остро или грубо в уретера или ануса (ти май не го правиш, слава Богу), можеш да нараниш пикочопровода или дебелото черво. Аз не съм чел никъде за други противопоказания.
maksimal
08-04-2010, 07:47
Тва не е вярно...
gandalfepi4
08-04-2010, 08:11
Добре де, като не ми харесва да частурбирам, нежно ли е да го правя само защото всички други момчета го правели?
пич, никой не те кара да си душиш змията. ако не искаш недей, толкова е просто! какво искаш от нас по дяволите?
единственото което мога да ти кажа е че се вживяваш подозрително много в нещо малко и тривиално което само по себе си е тъпо и леко подозрително :D
ПП и нямам НИКАКЪВ начин да имаш пъпки от чикибойство а от секс не.
TheThinker
08-04-2010, 08:25
Пълни глупости, брато. Тия пъпки и тва онова си ги причиняваш сам- плацебо. Мастурбирането няма как да е вредно освен ако не си протъркаш патката или не си пъхаш простотии там, където не трябва, както казаха по-горе. Иначе ти си знаеш дали ще лъскаш или не, твоя си работа. Както ти е добре, така.А колко му е да ги лъжеш, че "душиш питоня" 8-) по 5 пъти на ден...
anonymous708973
08-04-2010, 09:41
Дори и да си въобразяваш, че ти излизат пъпки и прочее, няма значение. Ако не искаш да лъскаш, недей. Просто е 8)
kamenski88
08-04-2010, 11:51
А колко му е да ги лъжеш, че "душиш питоня" 8-) по 5 пъти на ден...
Абе да ти кажа това не е нещо, с което трябва да се хвалиш, не случаино чикиджия е обидна дума. Е не, че трябва да те е срам де. Чикията е заместител на секса. То нали знаеш - чикията не е нищо в сравнение с истинския секс с мацка, все едно соевото месо да е по-вкусно от истинското. Много по-силни оргазми изпитвам като го правя с момиче и ми е по-приятно да сме двама, така сам ми е тъпо някак си. От както започнах да мастурбирам ми се изкриви на една страна и има някакви гънки му станаха. Знам, че звучи смешно, но на мен не ми е - може нещо да съм се повредил. Не мисля, че трябва да има такива гънки по члена под кожичката. Причината да се дразня е, че от много време нямам гадже и съм принуден. А съм напълно пристрастен към мастурбирането така да се каже. :oops:
Ми като мастурбирам по-рядко изпитвам по-силно удоволствие и така да се каже пускам повече сперма, а когато мастурбирам всеки ден пускам по-малко и изпитвам по-малко удоволствие. Всеки организъм е различен и реагира различно.
Awesomness
08-04-2010, 11:52
Аз дет съм мома ще падна от смях за нещата, които чета... Все едно да ходиш да се изпишкаш и да припаднеш :D :D Освен ако нямаш някой наистина сериозен проблем (за което ме съмнява), все си мисля, че всичко си го втълпяваш ;) То ако секса и празненето беше лошо за тялото и неприятно като чувство, хората отдавна да сме измрели..... Всъщност колкото по-дълго време се сдържаш не е чак, кой знае колко по-голямо количествоео, а гъстотата и качеството на спермата са по-големи... А за количеството мога да ти дам пример - ако почнеш да мастурбираш и стигаш точно до когато свършваш, спираш и после пак.. Ако го правиш това дълго време, после ще боядисаш тавана :D :D (аз така обичам да дразня моя :D :D
И едно пояснение от мене.... "Секса за престиж, чекията за удоволствие" ;)
kamenski88
08-04-2010, 12:01
С чикия никога не достигам до оргазъм, изпразвам се, обаче не чувствам кой знае какъв екстаз. Докато като го правя с мацка е съвсем друго чувството и ми е по-яко. :grin:
С чикия никога не достигам до оргазъм
epic
Princessani
08-04-2010, 13:04
До ся не съм чувала на някой мастурбирането да е навредили :?
Аз дет съм мома ще падна от смях за нещата, които чета... Все едно да ходиш да се изпишкаш и да припаднеш :D :D Освен ако нямаш някой наистина сериозен проблем (за което ме съмнява), все си мисля, че всичко си го втълпяваш ;) То ако секса и празненето беше лошо за тялото и неприятно като чувство, хората отдавна да сме измрели..... Всъщност колкото по-дълго време се сдържаш не е чак, кой знае колко по-голямо количествоео, а гъстотата и качеството на спермата са по-големи... А за количеството мога да ти дам пример - ако почнеш да мастурбираш и стигаш точно до когато свършваш, спираш и после пак.. Ако го правиш това дълго време, после ще боядисаш тавана :D :D (аз така обичам да дразня моя :D :D
напълно вярно
Братле филмирал си се ... или си нещо сбъркан ...
reportera
08-08-2010, 19:36
Всъщност колкото по-дълго време се сдържаш не е чак, кой знае колко по-голямо количествоео, а гъстотата и качеството на спермата са по-големи... А за количеството мога да ти дам пример - ако почнеш да мастурбираш и стигаш точно до когато свършваш, спираш и после пак.. Ако го правиш това дълго време, после ще боядисаш тавана :D :D (аз така обичам да дразня моя :D :D
даммм пробвал съм го :oops: ако имаш такива проблеми си клиничен случай :D :D :D
да чоек мастурбацията е вредна..
http://prikachi.com/images/855/2407855a.jpg
за тва сменяй ръцете и няма да имаш проблеми
xinfamous
08-08-2010, 23:37
Ако беше вредно,повечето от вас да са сдали багажа отдавна (;
Да точно така ... повечето от вас като чели той не е блъскай змея по главата ... нещо пораснал ли си кфо ?
ооо боже повече няма да закачам на момчето ми пишката че тва не е полезно .... Моля нека влезе № 2546 глупос ......... Следващ моля !!! :razz: :razz: :razz: :razz:
Слънце вече няма да му се радвам вредно е :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
xinfamous
08-08-2010, 23:53
Да точно така ... повечето от вас като чели той не е блъскай змея по главата ... нещо пораснал ли си кфо ?
Недей да знаеш много,блъскал съм достатъчно за да знам че от чекии не се умира :roll:
dPa3HuTeJl
08-08-2010, 23:57
http://www.funnyforumpics.com/forums/I-dont-understand-what-your-saying/1/Understand-Bill_and_Ted.jpg yeah.. ?
Недей да знаеш много,блъскал съм достатъчно за да знам че от чекии не се умира :roll:
исках да отбележа че много високомерно се изрази ... ама не ти е лесно и на теб ...
Пъпки, депресии, умора .. каквооо?? :razz: :razz: :razz:
Нещо си внушаваш ми се струва .. :lol:
BacksteetBoy
08-26-2010, 22:46
Имаш нисък тестостерон.При повечето момчета след изпразване чувстват такава умора ,желание за спане от 2 до 10 минути (зависи от момчето) докато се възстанови горе долу тестостерона.При теб явно е нисък и за това се чувстваш 2-3 дни така.Отиди на доктор и се изследвай :)
За това не е хубаво да се мастурбира преди някакъв вид тренировка.Тестостерона пада и се губи енергия.Лично аз когато съм на НВД (диета за сваляне на килограми) избягвам като цяло мастурбация защото без наличието на въглехидрати едвам ходя :-o
С нищо не вреди. Екстра си е. :grin:
ebasitupoto
08-29-2010, 08:48
До ся не съм чувала на някой мастурбирането да е навредили :?
Аз се поразрових малко в нета и намерих че даже редовните чикий намаляват риска от рак на простата така че дръж нещата / нещото в твой ръце без да ти пука :)
bobioooo
08-29-2010, 14:26
Всички казват, че мастурбирането е нормално и даже полезно. Да, обаче едва ли е така за всеки. Всеки организъм е различен! Много мразя да мастурбирам, защото за момент хубаво после с дни ме боли глава и ми излизат пъпки. Освен това с дни след това се чувствам отпаднал и само ми се спи. И освен това като дълго време не съм се празнил пускам повече сперма и е по-хубаво. Според вас трябва ли да намаля чикиите?
Чувал съм, че не е много полезно да прекаляваш с мастурбирането, защото с прекалено честото изпразване се губи цинк и ти намалява тестостерона.
Забелязах, че когато не мастурбирам дълго време не се чувствам отпаднал, не ми се спи постоянно и пъпките по лицето ми изчезват и имам повече енергия. Освен това като че ли явно излъчвам повече феромони, защото мацките ме заглеждат повече.
Като почна да си бия чикии твърде често пъпките се връщат и постоянно ми се спи и се чувствам много отпаднал и се депресирам по-лесно и ставам нервен. Не ми се говори с никого. Така съм постоянно от няколко години - от както взех да прекалявам с мастурбирането. От няколко дни спрях и тонусът ми се възвърна, не се чувствам отпаднал, не ми се спи постоянно и имам повече енергия. Писна ми от това - има ли и други, които се чувстват така? :)
Абе не е точно така!
BiGBaDWolF
08-29-2010, 15:12
Добре повече никви чикии ... Щом сме решили че всичко ни вреди дай да спреме и да ядеме :)
Добре повече никви чикии ... Щом сме решили че всичко ни вреди дай да спреме и да ядеме :)
Всичко,с което се прекалява е вредно,дори и полезното :)
K_O_L_E_V
08-29-2010, 16:56
Предпочитам да следвам Мечо Пух . Колкото повече, толкова повече.
XALKIDIYE
08-30-2010, 10:39
Аз пък съм чувал, че готините момчета го правят с момичета, а смотаните задръстеняци - с ръката си. И е вярно.
Значи аз съм готин [[sunn]]
DarkTemplar
08-30-2010, 13:53
Едва ли е вредно.
Chanceux
08-30-2010, 14:07
извод: всички ще умрем.