.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Мастурбирането може да бъде вредно?

Всички казват, че мастурбирането е нормално и даже полезно. Да, обаче едва ли е така за всеки. Всеки организъм е различен! Много мразя да мастурбирам, защото за момент хубаво после с дни ме боли глава и ми излизат пъпки. Освен това с дни след това се чувствам отпаднал и само ми се спи. И освен това като дълго време не съм се празнил пускам повече сперма и е по-хубаво. Според вас трябва ли да намаля чикиите?

Чувал съм, че не е много полезно да прекаляваш с мастурбирането, защото с прекалено честото изпразване се губи цинк и ти намалява тестостерона.

Забелязах, че когато не мастурбирам дълго време не се чувствам отпаднал, не ми се спи постоянно и пъпките по лицето ми изчезват и имам повече енергия. Освен това като че ли явно излъчвам повече феромони, защото мацките ме заглеждат повече.

Като почна да си бия чикии твърде често пъпките се връщат и постоянно ми се спи и се чувствам много отпаднал и се депресирам по-лесно и ставам нервен. Не ми се говори с никого. Така съм постоянно от няколко години - от както взех да прекалявам с мастурбирането. От няколко дни спрях и тонусът ми се възвърна, не се чувствам отпаднал, не ми се спи постоянно и имам повече енергия. Писна ми от това - има ли и други, които се чувстват така?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Чикията изгражда характера и прави човека самостоятелен (някаде го бях прочел)

Аз пък съм чувал, че готините момчета го правят с момичета, а смотаните задръстеняци - с ръката си. И е вярно.

Добре де, като не ми харесва да частурбирам, нежно ли е да го правя само защото всички други момчета го правели?

Мастурбацията е полезна и приятна, стига да няма прекомерности. Логично е, в случай че не си мастурбирал дълго, да има повече сперма. Пъпките и главоболието не би трябвало да са от това. Или си си внушил, че е много, как да се изразя, мръсна работа, което естествено не е така и тялото ти реагира, или имаш друг проблем. И това за намаляването на тестостерона също е глупост. Има само две противопоказания по отношение на мастурбацията - ако го прекали, но наистина много, може да се протрие пенисът, и ако си мушнеш нещо, което е остро или грубо в уретера или ануса (ти май не го правиш, слава Богу), можеш да нараниш пикочопровода или дебелото черво. Аз не съм чел никъде за други противопоказания.

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Тва не е вярно...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от kamenski88
    Добре де, като не ми харесва да частурбирам, нежно ли е да го правя само защото всички други момчета го правели?
    пич, никой не те кара да си душиш змията. ако не искаш недей, толкова е просто! какво искаш от нас по дяволите?

единственото което мога да ти кажа е че се вживяваш подозрително много в нещо малко и тривиално което само по себе си е тъпо и леко подозрително

ПП и нямам НИКАКЪВ начин да имаш пъпки от чикибойство а от секс не.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Фен
    Град
    Sofia
    Пълни глупости, брато. Тия пъпки и тва онова си ги причиняваш сам- плацебо. Мастурбирането няма как да е вредно освен ако не си протъркаш патката или не си пъхаш простотии там, където не трябва, както казаха по-горе. Иначе ти си знаеш дали ще лъскаш или не, твоя си работа. Както ти е добре, така.А колко му е да ги лъжеш, че "душиш питоня" по 5 пъти на ден...
    Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !

anonymous708973
    Guest
    Дори и да си въобразяваш, че ти излизат пъпки и прочее, няма значение. Ако не искаш да лъскаш, недей. Просто е

Цитирай Първоначално написано от TheThinker
    А колко му е да ги лъжеш, че "душиш питоня" по 5 пъти на ден...
    Абе да ти кажа това не е нещо, с което трябва да се хвалиш, не случаино чикиджия е обидна дума. Е не, че трябва да те е срам де. Чикията е заместител на секса. То нали знаеш - чикията не е нищо в сравнение с истинския секс с мацка, все едно соевото месо да е по-вкусно от истинското. Много по-силни оргазми изпитвам като го правя с момиче и ми е по-приятно да сме двама, така сам ми е тъпо някак си. От както започнах да мастурбирам ми се изкриви на една страна и има някакви гънки му станаха. Знам, че звучи смешно, но на мен не ми е - може нещо да съм се повредил. Не мисля, че трябва да има такива гънки по члена под кожичката. Причината да се дразня е, че от много време нямам гадже и съм принуден. А съм напълно пристрастен към мастурбирането така да се каже.

Ми като мастурбирам по-рядко изпитвам по-силно удоволствие и така да се каже пускам повече сперма, а когато мастурбирам всеки ден пускам по-малко и изпитвам по-малко удоволствие. Всеки организъм е различен и реагира различно.

Аз дет съм мома ще падна от смях за нещата, които чета... Все едно да ходиш да се изпишкаш и да припаднеш Освен ако нямаш някой наистина сериозен проблем (за което ме съмнява), все си мисля, че всичко си го втълпяваш То ако секса и празненето беше лошо за тялото и неприятно като чувство, хората отдавна да сме измрели..... Всъщност колкото по-дълго време се сдържаш не е чак, кой знае колко по-голямо количествоео, а гъстотата и качеството на спермата са по-големи... А за количеството мога да ти дам пример - ако почнеш да мастурбираш и стигаш точно до когато свършваш, спираш и после пак.. Ако го правиш това дълго време, после ще боядисаш тавана (аз така обичам да дразня моя
    И едно пояснение от мене.... "Секса за престиж, чекията за удоволствие"

С чикия никога не достигам до оргазъм, изпразвам се, обаче не чувствам кой знае какъв екстаз. Докато като го правя с мацка е съвсем друго чувството и ми е по-яко.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от kamenski88
    С чикия никога не достигам до оргазъм
    epic

Re: Мастурбирането може да бъде вредно?

До ся не съм чувала на някой мастурбирането да е навредили
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от Awesomness
    Аз дет съм мома ще падна от смях за нещата, които чета... Все едно да ходиш да се изпишкаш и да припаднеш Освен ако нямаш някой наистина сериозен проблем (за което ме съмнява), все си мисля, че всичко си го втълпяваш То ако секса и празненето беше лошо за тялото и неприятно като чувство, хората отдавна да сме измрели..... Всъщност колкото по-дълго време се сдържаш не е чак, кой знае колко по-голямо количествоео, а гъстотата и качеството на спермата са по-големи... А за количеството мога да ти дам пример - ако почнеш да мастурбираш и стигаш точно до когато свършваш, спираш и после пак.. Ако го правиш това дълго време, после ще боядисаш тавана (аз така обичам да дразня моя
    напълно вярно

Братле филмирал си се ... или си нещо сбъркан ...

Цитирай Първоначално написано от Awesomness
    Всъщност колкото по-дълго време се сдържаш не е чак, кой знае колко по-голямо количествоео, а гъстотата и качеството на спермата са по-големи... А за количеството мога да ти дам пример - ако почнеш да мастурбираш и стигаш точно до когато свършваш, спираш и после пак.. Ако го правиш това дълго време, после ще боядисаш тавана (аз така обичам да дразня моя

даммм пробвал съм го ако имаш такива проблеми си клиничен случай
    I wanna get psiho - I am your mortal enemy

Супер фен Аватара на BadAss
    да чоек мастурбацията е вредна..

за тва сменяй ръцете и няма да имаш проблеми

Голям фен Аватара на xinfamous
    Ако беше вредно,повечето от вас да са сдали багажа отдавна (;
    Can It All Be So Simple ?

Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    Да точно така ... повечето от вас като чели той не е блъскай змея по главата ... нещо пораснал ли си кфо ?

Повече от фен Аватара на LDto
    ооо боже повече няма да закачам на момчето ми пишката че тва не е полезно .... Моля нека влезе № 2546 глупос ......... Следващ моля !!!
    Слънце вече няма да му се радвам вредно е

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Да точно така ... повечето от вас като чели той не е блъскай змея по главата ... нещо пораснал ли си кфо ?
    Недей да знаеш много,блъскал съм достатъчно за да знам че от чекии не се умира
    Can It All Be So Simple ?

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    yeah.. ?
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Недей да знаеш много,блъскал съм достатъчно за да знам че от чекии не се умира
    исках да отбележа че много високомерно се изрази ... ама не ти е лесно и на теб ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си