View Full Version : Възможно ли е????
sevdalina91
08-04-2010, 18:07
Здравейте! Предварително искам да се извиня, ако въпросът ми ви се стори глупав, но вече не съм сигурна в нищо... И така проблемът ми е, че преди 3 месеца за последно правих секс с приятеля ми и след това скъсахме, но го правихме без презерватив. След последния път всичко си е нормално имам в предвид с цикъла ми, 3 пъти ми дойде нормално както би трябвало "по график" и сега трябва да ми дойде след няколко дни. Та въпросът ми е има ли някаква възможност да съм бременна и това да е цветна бременност. Нямам симптоми на бременност като гадене и т.н., но в последни дни от някъде си набих в главата цветна бременност, а вече би било прекалено късно за аборт и наистина съм много объркана :( :(
Princessani
08-04-2010, 18:10
Здравейте! Предварително искам да се извиня, ако въпросът ми ви се стори глупав, но вече не съм сигурна в нищо... И така проблемът ми е, че преди 3 месеца за последно правих секс с приятеля ми и след това скъсахме, но го правихме без презерватив. След последния път всичко си е нормално имам в предвид с цикъла ми, 3 пъти ми дойде нормално както би трябвало "по график" и сега трябва да ми дойде след няколко дни. Та въпросът ми е има ли някаква възможност да съм бременна и това да е цветна бременност. Нямам симптоми на бременност като гадене и т.н., но в последни дни от някъде си набих в главата цветна бременност, а вече би било прекалено късно за аборт и наистина съм много объркана :( :( щом за 3 месеца не си имала никакви симтоми едва ли ти има нещо.Не се филмирай толкова .
Какво се чудиш като не си сигурна!? :-o Иди и си направи тест! :?
Awesomness
08-04-2010, 18:12
Поредната необразована овца ! Тая цветна бременност може да си я заврете някъде !!!!! Дошъл ти е цикъла 3-те месеца по график.... ЩОМ ТИ Е ДОШЪЛ ЦИКЪЛА НЕ СИ БРЕМЕННА БЕ !!!!!! Леле как може да сте толкова ограничени и малоумни аз просто не мога да си го обесня.......... И има 2 ВАЖНИ теми в тая секция на форума, толкова ли пък е трудно да се прочетат ?И толкова ли е трудно да си направиш един тест ? Струва некви 6-7 лева........ :-x :-x :-x :-x
Щом до този момент всичко е било нормално не виждам защо се притесняваш. Ако все пак тези мисли продължават да те мъчат, просто си направи тест, за да се успокоиш.
Anonimen00
08-04-2010, 18:24
Поредната необразована овца ! Тая цветна бременност може да си я заврете някъде !!!!! Дошъл ти е цикъла 3-те месеца по график.... ЩОМ ТИ Е ДОШЪЛ ЦИКЪЛА НЕ СИ БРЕМЕННА БЕ !!!!!! Леле как може да сте толкова ограничени и малоумни аз просто не мога да си го обесня.......... И има 2 ВАЖНИ теми в тая секция на форума, толкова ли пък е трудно да се прочетат ?И толкова ли е трудно да си направиш един тест ? Струва некви 6-7 лева........
Добре казано :)
sevdalina91
08-04-2010, 18:29
благодаря за хубавите думи! все пак напълно съм запозната със симптоми и т.н., но когато става въпрос за някого друг е по-лесно да огтовориш, когато става въпрос за вас започвате да се филмирате. поне при мен е така за това и пуснах тази тема :)
DarkTemplar
08-04-2010, 18:39
Не се филмирай, нямаш ни цветна, ни безцветна бременност.
miss_kiss181
08-04-2010, 18:41
Нищо ти няма споко :grin:
Awesomness
08-04-2010, 18:44
благодаря за хубавите думи! все пак напълно съм запозната със симптоми и т.н., но когато става въпрос за някого друг е по-лесно да огтовориш, когато става въпрос за вас започвате да се филмирате. поне при мен е така за това и пуснах тази тема :)
Реши да пуснеш темата и да ни занимаваш с глупостите си, вместо да отидеш до аптечката да похарчиш 5 лева и да си нарпавиш 1 тест, който ще ти даде 99% точен резултат за около 10 минути....
sevdalina91
08-04-2010, 18:50
Реши да пуснеш темата и да ни занимаваш с глупостите си, вместо да отидеш до аптечката да похарчиш 5 лева и да си нарпавиш 1 тест, който ще ти даде 99% точен резултат за около 10 минути....
ееее не ме нападай такаа, като не ти се занимава с моите глупости просто не коментираш и това е решението
Smrazqvashta
08-04-2010, 19:39
Всичко е наред, не се притеснявай толкова, нищо ти няма. :mrgreen:
Extremescream
08-04-2010, 19:44
ееее не ме нападай такаа, като не ти се занимава с моите глупости просто не коментираш и това е решението
Ми не,просто на всички хора тук им е писнало от тъпи теми като твоята.
ей една приятелка имаше цветна брменнност, без гадене и др типични симптоми. разбра, че е бременна чаак 5 месец.
и що не ползвате кондом?
Щом ти е идвало след като сте скъсали /без значение, че сте го правили за последно без презерватив/, логично е да НЕ си бременна, ако не си имала сексуални контакти с друго момче. Елементарно, Уотсън. ;) Главата е за мислене, не за закачалка за шапки.
може пък ти да си бебе :shock:
MissKriss
08-05-2010, 12:04
6том ти идва цикъла зна4и вси4ко е наред поне аз така мисля
Имам позната, на която й идваше "като по часовник" цели 6 месеца. Докато не започна да се притеснява, че дебелее, въпреки диетите. Тръгна по доктори, за да търси решение на проблема и се оказа, че ще го реши след още три месеца, когато се роди бебето. Тя не е от тези, които "се филмират за глупости". Ама като станеш главен герой на такъв филм, нито сарказмът, нито отчаянието помагат.
Що се отнася до гаденето и другите симптоми на бременност, те също са много индивидуални. Колежка на жена ми правеше опити да забременее две-три години. И накрая явно се получило. Беше слабичка, да не кажа - плоска като дъска. Изведнъж й се появи малко коремче. Ама наистина малко. И цикълът й точно тогава спрял. Зарадвала се и хукнала да потвърждава бременността - мислеше че е тримесечна цветна бременност. А при гинеколога - пълен шок: термънът и беше само след месец и половина!!! Всички млади колежки й завиждаха за леката бременност. А тя е медицинска сестра. И сигурно много по-добре от повечето пишещи тук разпознава нормалния цикъл и признаците за бременност. Така, че поуспокойте топката. И най-глупавият въпрос може да се окаже основателен. Тест за бременност!
Здравейте! Предварително искам да се извиня, ако въпросът ми ви се стори глупав, но вече не съм сигурна в нищо... И така проблемът ми е, че преди 3 месеца за последно правих секс с приятеля ми и след това скъсахме, но го правихме без презерватив. След последния път всичко си е нормално имам в предвид с цикъла ми, 3 пъти ми дойде нормално както би трябвало "по график" и сега трябва да ми дойде след няколко дни. Та въпросът ми е има ли някаква възможност да съм бременна и това да е цветна бременност. Нямам симптоми на бременност като гадене и т.н., но в последни дни от някъде си набих в главата цветна бременност, а вече би било прекалено късно за аборт и наистина съм много объркана :( :( щом за 3 месеца не си имала никакви симтоми едва ли ти има нещо.Не се филмирай толкова .
Някой чувал ли е за цветна бременност ?
FreakBitch
08-05-2010, 14:59
Край, авторке! БРЕМЕННА СИ! :grin:
Сега пусни една тема в 'Бъдещи мами' : Секцио или нормално раждане?
Понеже ние във форума сме професори по генекология, ще ти дадем правилния съвет.
пп: Започвай да мислиш име на бебчето. И кажи на баба си, да почва с плетенето на чорапки. :-D
Nicoletee
08-10-2010, 11:26
НЕ! НЯМА ВЕРОЯТНОСТ :-x
BiGBaDWolF
08-10-2010, 16:37
Ти си пияница .. !
Поредната необразована овца ! Тая цветна бременност може да си я заврете някъде !!!!! Дошъл ти е цикъла 3-те месеца по график.... ЩОМ ТИ Е ДОШЪЛ ЦИКЪЛА НЕ СИ БРЕМЕННА БЕ !!!!!! Леле как може да сте толкова ограничени и малоумни аз просто не мога да си го обесня.......... И има 2 ВАЖНИ теми в тая секция на форума, толкова ли пък е трудно да се прочетат ?И толкова ли е трудно да си направиш един тест ? Струва некви 6-7 лева........
и аз като необразованите овци три месеца имах менструация и изведнъж се оказа че съм бременна и сега тази менструация е на 1и 9 месеца
8-)
sevdalina91
08-13-2010, 15:35
и аз като необразованите овци три месеца имах менструация и изведнъж се оказа че съм бременна и сега тази менструация е на 1и 9 месеца
8-)
е добре де всичко нормално ли беше? имам в предвид менструацията ти не беше ли по-оскъдна или пък с по-светъл цвят? само за информация на мен вече ми дойде за 4-ти път
Princessani
08-14-2010, 11:59
Някой чувал ли е за цветна бременност ?Възможно е ама не ми се вярва.Пак и случайте на цветна бременност са малко от това на нормалната.
bro0talGirl
08-14-2010, 12:42
ццц...съжелявам ако прозвучи малко грубо,но преди да започнеш да водиш полов живот според мен е необходимо и да се информираш малко какво смяташ да правиш.И...всяко образовано момиче ясно може да различи цикъл от цветна бременност :)
LovEsIckk
08-14-2010, 12:55
Спокойно,няма страшно.
Whatever .. -.- излез от филма.
+1
gerityySUN
08-14-2010, 15:42
Да бременна си и ще е момче :? .. Какво сте се юрнали по форумите да питате ние тук нямаме кристални топки и не сме ясновидци..толкова ли е трудно да притичаш до най-близката аптека и да си купиш един тест ?? Един Sure Chek е между 4 и 5 лева (зависи от аптеката)