PDA

View Full Version : Как да поддържам къдриците?

del1ncee
08-04-2010, 19:54
здравейте ще ми помогнете ли имам къдрава коса но незнам как да я поддържам нямам красиви къдрици просто е ужасна бях почнала по едно време да си изправям но ми писна :Д :Д и престанахсамо бритонът някой път обаче кужете ми за какво служат има ли кристали за изправяне на косата :? :? :? плс искам да попотам знаете ли как да се подстрия да ми се получи косата малко по изправена :Д само за права коса си мисля се пак къдравият иска право правото иска къдраво дебелия иска слабо :( :( :( :(

rosencetooo
08-04-2010, 21:13
Защо не пробваш да си оформяш къдриците :) то сега в тая жега , колкото и да я изправяш косата едва ли ще ти се запази права :)
Ползвай течни кристали за да я оформиш ако имаш , или си купи някой продукт за къдрици , има много такива ..
Може да пробваш и с балсам след къпане без отмиване да я оформиш

del1ncee
08-04-2010, 21:25
Ами да аз сега не се изправям апък и то ми писна и се изгорява косата и начи може да си правиш старахотни прически...Тя преди косата ми беше в ред небеше толкова бухнала имам предвид че ми беше леко начупена но съм чувала, че когато си в побертета косата започва да се къдри...И да попитам кристалите какви видове има..

rosencetooo
08-05-2010, 07:35
Това за пубертета не ми се вярва много , но както и да е..
Как какви видове.. те са си еднакви , просто различни фирми и качество , трябва да отидеш да си избереш и да видиш коя марка на твоята коса как ще понесе :)

del1ncee
08-05-2010, 17:42
Четох, че на сери са били най-хубавите..а с какво мога да си оформям косата с маша ли..!?? :( :(

rosencetooo
08-05-2010, 19:55
Не ! Просто си слагаш от кристалите и мачкаш :) , също и с бира можеш да си ги оформяш къдриците.. а и бирата подхранва :)

Jaune
08-05-2010, 20:21
за пубертета е вярно, но не при всички
и на мен ми се накъдри, но си харесвам къдриците
ползвам някакво желе, не знам откъде ми го донесоха
просто леко я оформяй с нещо, но не прекалявай, подстрижи се, освежи я и така