.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Как да поддържам къдриците?

здравейте ще ми помогнете ли имам къдрава коса но незнам как да я поддържам нямам красиви къдрици просто е ужасна бях почнала по едно време да си изправям но ми писна :Д :Д и престанахсамо бритонът някой път обаче кужете ми за какво служат има ли кристали за изправяне на косата плс искам да попотам знаете ли как да се подстрия да ми се получи косата малко по изправена :Д само за права коса си мисля се пак къдравият иска право правото иска къдраво дебелия иска слабо

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Защо не пробваш да си оформяш къдриците то сега в тая жега , колкото и да я изправяш косата едва ли ще ти се запази права
    Ползвай течни кристали за да я оформиш ако имаш , или си купи някой продукт за къдрици , има много такива ..
    Може да пробваш и с балсам след къпане без отмиване да я оформиш
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Ами да аз сега не се изправям апък и то ми писна и се изгорява косата и начи може да си правиш старахотни прически...Тя преди косата ми беше в ред небеше толкова бухнала имам предвид че ми беше леко начупена но съм чувала, че когато си в побертета косата започва да се къдри...И да попитам кристалите какви видове има..

Това за пубертета не ми се вярва много , но както и да е..
    Как какви видове.. те са си еднакви , просто различни фирми и качество , трябва да отидеш да си избереш и да видиш коя марка на твоята коса как ще понесе

Четох, че на сери са били най-хубавите..а с какво мога да си оформям косата с маша ли..!??

Не ! Просто си слагаш от кристалите и мачкаш , също и с бира можеш да си ги оформяш къдриците.. а и бирата подхранва

Супер фен Аватара на Jaune
    за пубертета е вярно, но не при всички
    и на мен ми се накъдри, но си харесвам къдриците
    ползвам някакво желе, не знам откъде ми го донесоха
    просто леко я оформяй с нещо, но не прекалявай, подстрижи се, освежи я и така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си