View Full Version : Към момчетата
здравейте мили момчета:)
имам 1 въпрос.
знам, че ако искате да спите с някоя, ще гледате да суупер красавица и много готина мацка, но ако искате връзка или случайно се прилъжете да се жените има ли такова голямо значение външния вид? имам предвид дали е по важно да е красива (и тъпа, или да ви ядосва или нещо друго) или е по важно да си прекарвате добре с нея (без значение дали е първа красавица или по обикновено момиче)
PLAMENKO
08-04-2010, 21:37
бат сали предпочита по обикнавено женско с дорба външна визия .може и тъпа
ShtrudeL
08-04-2010, 21:37
Външния вид е много важен. Ако общувам с някой,който не ми харесва чак толкова на външен вид целия ентусиазъм би изчезнал и няма да гледам на него като на човек,с който искам да имам нещо повече от приятелство.
Не е нужно човека да е страшно красив,натрапчив и сладък...трябва да е очарователен...много очарователен,завладяващ и пленяващ
valdesbg
08-04-2010, 21:46
Външния вид е винаги точно толкова важен, колкото и характера.
Писна ми да пиша по подобни теми.
За протокола - ако само ще спим с някоя.. важното е да има цици, другото не.
За сериозна връзка обаче нещата седят по друг начин. Трябва да е чаровна и пленяваща. И същевременно по характер да се допълваме.
А ако под красавица разбираш ония напомпани кифлички с 5 кила грим и коса като слама... не, мерси. Тия и за чукане не стават, щото едва ли имат нещо естествено по тях. А предвид това... и интелектуалния им запас(колкото калинка) разликата с надуваема кукла ще е само цената, която ще дам :)
Честно казано ми е се тая стига на мен да ми харесва ... няма значение дали е супер красива и дали е за една нощ или за месец-два-три....
За мен лично ... много говорят очите ...бедрата...дупето...Ако е страшно тъпа ... за 1 нощ ще си затворя очите ... ама за по дълго надали ..
ThePretender
08-04-2010, 21:52
Авторке разкарай ги тея комплекси.
radeberger
08-04-2010, 21:58
Аз не искам да е някаква супер красавица , но все пак трябва да ми харесва и на външен вид освен по характер . :)
Авторке разкарай ги тея комплекси.
нямам комплекси.
просто ми стана мн любопитно. интресно ми е какво мислят момчетата по разни въпроси, като например този :) никой няма да съдя, просто искам мнения по темата :)
ВЪНШНИЯ ВИД Е ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗНАЧЕНИЕ! ТОЧКА!
мноо ясно че е от значение и то ако ще се женя...
dimitar_ak
08-05-2010, 06:31
Много са факторите, които са нужни за да поискам връзка с едно момиче. Външният вид е това, което ме кара да поискам да се виждам с нея и е едно от първите неща.
Естествено,че е важен.Все пак като видиш някой човек на улицата не виждаш характера му а визията му.
Явно съм от капризните.
Приличен външен вид + характер + добро държание + чуство за хумор. :oops:
За мен красотата е на първо място.Ако не е красива,просто не се получава.Това не значи разбира се,че някой грозил като се нацапоти с гримове,фон до тени,изкуствени коси и разни щуротиище ми привлече вниманието,естествената красота ме привлича.
добре, разбирам красива.
но ако имате 2 мацки:
- първа: красавица(тяло, лице, коса, всичко), но пък отвратителна по характер и като човек
- втора: не толкова красива като първата(не грозно, просо не толкова хубава), но пък супер готин човек по характер (тъкмо като за вас по характер)
коя избирате?
поправка: говора само за по сериозно връзки (или връзка доживот)
е знам, че има мн мацки комбинация от вътрешна и външна красота, но за тях не говорим
п.п.: някой да не го разбере като заяждане, просто си любопитствам
Външния вид е от значение сега! Т.е. на тази възраст! Като порастнете ще мислите савсееем друго яче!!!
добре, разбирам красива.
но ако имате 2 мацки:
- първа: красавица(тяло, лице, коса, всичко), но пък отвратителна по характер и като човек
- втора: не толкова красива като първата(не грозно, просо не толкова хубава), но пък супер готин човек по характер (тъкмо като за вас по характер)
коя избирате?
е знам, че има мн мацки комбинация от вътрешна и външна красота, но за тях не говорим
п.п.: някой да не го разбере като заяждане, просто си любопитствам
Зависи! Ако си от хората които харесват секса за 1 нощ и не искат сериозна връзка - 1вата. Аз лично съм от хората които мразят секса за 1 нощ! Така че несъмнено ще избера 2рата!
silvencety
08-05-2010, 10:27
Винаги съм се чудела на хората които мразят секса за една нощ,а пък за момче да го каже това е пълен абсурд ..
Силве ... може да е гей ... ама неосъзнат ..