View Full Version : Промяна
justsmil3
08-05-2010, 10:52
Ем просто искам да споделя.Аз съм за 8ми клас и ме приеха в друго даскало.Запознах се с част от класа и всички момичета са меко казано кифли.А аз мразя такива същества.И се притеснявам от това,че няма да ме приемат и ще ми се подиграват,защото не съм като тях.Аз не съм свикнала с такова отношение,защото в стария клас всички бяхме едно цяло и сега цяло лято се чудя как ще се чувствам ако се наложи да бъда сама,дали ще се справя с това и т.н
на тези които са го прочели благодаря
извинявам се за правописните грешки
FlowerPower
08-05-2010, 11:02
Важното е само да не се спичаш. Някои от тея кифли могат пък да се окажат свестни. Най- важното е да не позволяваш на никого да ти се качва на главата. А имаш ли желание за контакти, сама няма да останеш (;
Като са кифли какво ти пука, че няма да те приемат и ще ти се подиграват :) не им обръщай внимание и това е 8) все ще си намериш някое свястно момиче с което да си приятелка , СПОКО и късмет в новото даскало
8-)
vilito2589
08-05-2010, 11:12
Споко бе човек :D и аз бях така всички момичета в класа ми бяха кифли ама след време ги опознах и видях че не са толкова зле а ако при теб не стане така изобщо не им обръщай внимание все пак се там за да учиш :)
Не е много приятно, но тези "кифли" могат да се окажат свестни, както казаха по-горе. Сама каза, че си се запознала с ЧАСТ от класа. Не знаеш другите какви са, така че споко и горе главата. Не всички кифли са тъпи като г*з и не всички кифли отхвърлят хората поради външния им вид. Успех с новото даскало и мисли позитивно ;)
danibebi
08-05-2010, 11:39
Не е много приятно, но тези "кифли" могат да се окажат свестни, както казаха по-горе. Сама каза, че си се запознала с ЧАСТ от класа. Не знаеш другите какви са, така че споко и горе главата. Не всички кифли са тъпи като г*з и не всички кифли отхвърлят хората поради външния им вид. Успех с новото даскало и мисли позитивно ;)
+1 :)
justsmil3
08-05-2010, 12:29
Благодаря ви много,но това за външноста честно не съм се сещала,че има и такива дискриминации.Но все пак ми помогнахте и се надявам да се справя :)
Е чак да не си чувала за външноста не намеквам нищо .. няма страшно ще се справиш просто мисли позитивно :grin:
Кифли,кифли,според мен няма да е толкова лошо.А и ако все пак има няколко,които да си мислят,че светът е техен,горе главата,дръж се сякаш не ти пука от нищо и ще видиш как ще ти падат в краката. :)
Claymore
08-05-2010, 18:10
Навсякъде виждам момичета да пишат теми като тея...Няма да умрете. Като се държите мило няма как да не се сприятелиш с някого. Пък и ако смятате, че целия си живот ще прекарате с един и същи хора...Представям си те на 30 и като смениш работата и отваряте по 300 теми "О, колко ми е тъжнооо, колежките ми, компютъра ми, как ще свикна в новата работа ако копчетата на клавиатурата са шумнииии, не могаааа... "
Така или иначе ще стане. :razz: