View Full Version : комшийката..
Здравейте!Утре заминаваме за морето,и имаме котка,която си остава в апартамента.От скоро сме в този апартамент,в който живеем сега,а майка ми вече има огроомно доверие на комшийката до нас.Сега е решила да й даде ключа за да се грижи за котката ни :shock: .Ако и оставим храна в купичките или торбичката направо(както повечето хора правят) няма да има никакъв проблем,нито ще се налага някой да се грижи за нея.Това са 5 дни,нищо няма да й стане.Онзи ден комшийката замина за Враца и оставила ключа на майка да се грижи за животните й,и майка веднага..комшийката е много точна,много сястна жена..бля бля..Постоянно е в нас,всеки ден!Никога не й отварям,защото ми е противна..има нещо в нея ,което не ми харесва..и в момента пак е в нас,и като влязох,тя стои на дивана с цигара в ръка и ме гледа едно подозрително..странна жена е.Гледа ме някво..странно..все едно знае,че не я харесвам или ,че знам каква е..абе не ми харесва тая жена.Майка ми й споделя всички проблеми и разправии между нея и татко,и оная веднага.."мъжа ти не ми е симпатичен,а ти си много красива" Ох кажете ми какво да правя..вие давали ли сте ключа на комшия?
Unendlich
08-05-2010, 15:12
Такива дърти фусти ... ;х Майка ти не трябва да 'и има такова доверие, изобщо даже. А тази комшийка явно е разбрала, че не я харесваш, то ще си личи по действията ти, които според мен са оправдани.
позната история...преди 1 година до нас се нанесе едно младо семейство...някви странни са, ама се оказаха пичове.винаги като пътуват ни дават ключ да им се грижим за кученцето :grin: аз лично мн го обичам тва животинче :D ии освен банята и кухнята другите им стаи са заключени и така няма икаква опасност...аз всъщност не разбрах от какво те е страх-че ще ви ограби,или че ще ти направи нещо на котката? ние сме давали ключ на съседите като бяхме на море,защото баба ми е стара и болна и ги помолихме ако не можем да се свържем с нея по тел да проверяват как е. и нищо не стана. така че споко. :) въпреки че нашите съседи явно са различни от твоята сова :D а тва дето го прави да говори за баща ти аз лично щях да й счупа главата :D нз,сподели с майка ти проблема си... според мен тя ще те изслуша..но надали ще стане нещо,защото
тя живее точно до вас и не може да рискува да ви ограби,вие веднага можете да се обадите в полицията...споко и поговори с майка си щом толкова те съмнява... :)
Благодаря ти,че ме подкрепяш..никога няма да я харесвам!И на всичкото отгоре ще казва на майка ми,че баща ми й бил антипатичен и не я заслужавал..бахти..понеже тя е разведена,и майка ли трябва да е?Проблемите са си между тях,кво се меси..ама майка си е виновна..баси доерието дето й има,всичко й споделя.Звънчето ни изчезна от вратата,чергата също,ключа ми ,който падна в асансьора,майка й каза да се обади на домоуправителя за да ни върне ключа,и така й не видяхме ключ.Не ,че я обвинявам...но я подозирам. :? :o :-o
Тая жена е малко по-голяма от баща ми,така ли няма срам.Говорих с майка,но не ме чува.За нея комшийката е много свястна жена.
Толкова е свястна,че след един скандал рано сутринта веднага дойде у нас да разбере какво става.Не ми харесва този блок,в който се нанесохме..всички са някви странни и откачени :o :(
На четвъртия етаж има една много устата,дето много ни хареса апартамента и си направиха същия ремонт,до нас освен комшийката има една луда бабичка..дето наистина не е добре..и се храни със слънчоглед 24 часа.Под нас има един откачен дядка ,който прилича на педофил..и сваля майка.. :( :o
ее сега остави ги тея другите откачените...тях ги има във всеки блок...в моя да знаеш колко са :D има една дето живее само с кучета и със пенсията на майка си...има няква уродка с психични отклонения дето секи ден ме тормози...има един "хип-хопър" дето по цял ден крещи... съседите от горния етаж ги чувам как се е*ат през деня :D или как се карат към 5-6 сутринта и отправят един към друг цветущи псувни и обиди...по-точно съседката крещи а мъжа само добавя по някоя друга думичка...не знаеш кво е да се събудиш от КОЙ СИ ТИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ БОКЛУККККККК и чупене на чинии :D такаче споко с другите съседи....а колкото до тая дърта чанта...кажи на майка ти поне да спре да й споделя толкова лични неща,защото не ти харесва чужда жена да обсъжда баща ти..заплаши я, че ще му кажеш или нещо от тоя род....и също така почни с една тактика дето работи при мен...кажи й,че няма смисъл да седи с няква злобна комшийка да клюкарства,че има мн по-интелигентни приятелки и че не трябва да пада на нивото на тази самотна жена,освен ако не иска да стане като нея...успех .. :)
Ами като майкати не разбира , говори с комшийката кажи и че не ти харесжа да се вре толкоз във семейството ви , питай я няма ли си друга работа освен да обсъжда чуждите проблеми и да злорадства по бащати с цел да раздели ваще , кажи да внимава какво прави ии такива неща ще видиш как ще кротне , а ако каже на майкати кажи казах каквото мисля и всеки е свободен да изразява мнението си когато и където иска :) аз имам само едни луди къде живеят е една къща до нашия блок ии всеки ден няма значение събота или вторник ще е бащата реже с една проклета резачка започва в 7 сутринта към 1 спира и към 4 пак почва а сина му от 1 до 4 усилва музиката .. и е някав ужас :D
radeberger
08-05-2010, 18:46
Не съм давал ключ на комшиите .
Само защото на теб не ти харесва не значи , че е лош човек . И аз много работи не харесвам ама ги преживявам някак :) .
ее сега остави ги тея другите откачените...тях ги има във всеки блок...в моя да знаеш колко са :D има една дето живее само с кучета и със пенсията на майка си...има няква уродка с психични отклонения дето секи ден ме тормози...има един "хип-хопър" дето по цял ден крещи... съседите от горния етаж ги чувам как се е*ат през деня :D или как се карат към 5-6 сутринта и отправят един към друг цветущи псувни и обиди...по-точно съседката крещи а мъжа само добавя по някоя друга думичка...не знаеш кво е да се събудиш от КОЙ СИ ТИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ БОКЛУККККККК и чупене на чинии :D такаче споко с другите съседи....а колкото до тая дърта чанта...кажи на майка ти поне да спре да й споделя толкова лични неща,защото не ти харесва чужда жена да обсъжда баща ти..заплаши я, че ще му кажеш или нещо от тоя род....и също така почни с една тактика дето работи при мен...кажи й,че няма смисъл да седи с няква злобна комшийка да клюкарства,че има мн по-интелигентни приятелки и че не трябва да пада на нивото на тази самотна жена,освен ако не иска да стане като нея...успех .. :)
А бе не е точно така...всеки се нуждае от приятел и компанийка.Явно тази странна жена е компанията която майка ти е избрала.Еми човек ще търпиш.На мен ми се налага да търпя приятелката на сестра ми,която ми е много неприятна ама... :o :o .Ще трябва да се примириш...майка ти едва ли ще спре да си приказва с нея само защото не ти е приятна :(
Какво да правиш? Майка ти и баща ти са възрастни хора - щом те са преценили да дадат ключа. А майка ти явно има нужда да сподели с някого.
Вероятно майка ти иска да споделя с някой,но й кажи какво мислиш за комшийката ви. Ще вземе да промие мозъка на майка ти като гледам какви й ги говори. За ключа не мисля ,че има проблем. Само вземи твои лични неща ,които не искаш тя да вижда.