View Full Version : със/без презерватив, разлики
FreakBitch
08-06-2010, 12:02
И тъй, поразрових се, но не намерих подобна тема, с която в подробности да се обясни разликата м/у секса със и без презерватив. Разбира се, предпазването, но нещото, което ме интересува е усещането. И за двамата партьори ли удоволствието е по-голямо, или само мъжката част се чувства по-комфортно, когато не се използва кондом?
пп: не съм тръгнала да го правя без предпазни мерки^^ просто спор 8-)
DarkTemplar
08-06-2010, 12:06
Предпочитам секса без кондом, защото усещането е много по-приятно. Колкото и да е тънък, презервативът си е презерватив. Повечето от партньорките ми също са ми споделяли, че изпитват по-голямо удоволствие, когато го правим без. Единствения лек минус е, че без кондом свършвам по-бързо, отколкото със. Дано съм бил полезен.
SisinkaS
08-06-2010, 13:03
Предпочитам секса без кондом, защото усещането е много по-приятно. Колкото и да е тънък, презервативът си е презерватив.
+1 \:D/ Приятелят ми също е на ясно, че без презерватив ми е по приятно (както и на него.. не мисля, че имаше смисъл да отбелязвам и за него, защото е ясно ама знам ли :D ) Та Така необичам усещането на гумА :? .. затова го използваме само накрая :-)
DarkTemplar
08-06-2010, 13:14
Стига човек да си има постоянен партньор и да се внимава, сексът без презерватив е за предпочитане. Лично мнение. ;)
anonymous708973
08-06-2010, 13:24
Колкото и да внимаваш, стават бели. Когато си на 20+, едва ли би имало проблем да се справиш с едно бебе, но иначе.. :?
DarkTemplar
08-06-2010, 13:38
Има и други начини за контрацепция, но ще почнем прекалено дълъг и ненужен спор. ;)
kremen4eto
08-06-2010, 14:06
Правих го 4-5 месеца без презерватив. Сега едва свикваме със ... друго си е на голо :P Толкова невъзбуждащо ми действа като излезе и го хващам за да го вкарам, и да хвана все едно торбичка. Или свирките по време на секса просто не се осъществяват заради презерватива. Плюс това трябва често да се проверява дали е скъсан. Мисля си, че никога няма да мога да свикна с презерватив ... но предпазването е преди всичко :)
Viktor9604
08-06-2010, 16:08
С него (презерватива) добре ама без него още по-добре. :D 8-)
Какво да ти кажа ... без презерватив го правя ... рядко слагам накрая когато искам да свърша в нея (тоест в презерватва,който е в нея) ...с презерватив свършвам бавно и някак не съм в максимална ерекция докато без презерватив просто "къртим мифки" :grin:
Extremescream
08-09-2010, 22:08
Повече ми харесва без,и то по-скоро на психично равнище,отколкото за нещо друго.
без си е яко ... със някак пресъхвам .... :oops: :oops: :oops:
Винаги го правя с приятелката без,защото не винаги имам възможност да нося в себе си,има си други начини за предпазване,с презерватива рядко получавам хубава ерекция,и по принцип си свършвам бавно,а с презерватив ми е почти невъзможно.
Без презерватив е много по яко :) Но ако не можеш да се контролираш си носи :D
По-приятно е и за двамата участници, но ...
SunShinePearl
08-10-2010, 04:13
Ами много по хубаво е без и за момичето и момчето.Обаче незнам аз ли съм карък нали презерватива е предпазно средство всичко уж трябва да е окей обаче случвали са ми се 3 гафа и 3-та заради презервативи,да кажеш че момчето е неопитно не е какъв е тоя моя късмет незнам. :?
Nicoletee
08-10-2010, 09:48
Ами при мъжа не знам как е, но за мен в случая няма разлика
DarkTemplar
08-10-2010, 12:05
Понякога нещата наистина са въпрос на късмет. А при по-страстен секс, самоконтрола е доста труден.
MarietaS
08-10-2010, 12:48
Абе да ви кажа без си е супер,но си е доста "нездравословно",тоест и бременност може да се получи и някоя болест.Ама да ви кажа аз съм имала гаф затова и не разчитам толкоз на презерватива и си имам едно на ум.Веднъж така с моя правим секс и аз много споко го давам,че сме защитени и в един момент ,той направо си ме напомпи...И ужасссс,веднага Ескапела и после яко шубето ме тресе,колко пари отидоха за тестове.Така ,че със или без винаги едно на ум!
BiGBaDWolF
08-10-2010, 16:34
Със-Няма бебе баща и не те убива Happy End.
Без-Има бебе баща и те убива клонира убива след това те клонира пак и те оставя да се скриеш в мазето си от страх и да умреш на тъмно ... Sad End ...
Естествено че без носи по голямо удоволствие и на двете страни .. :P Както казва една моя позната.. пробваи да се целуваш през найлон :D :D :D :D
Sasha2k8
08-11-2010, 07:36
И тъй, поразрових се, но не намерих подобна тема, с която в подробности да се обясни разликата м/у секса със и без презерватив. Разбира се, предпазването, но нещото, което ме интересува е усещането. И за двамата партьори ли удоволствието е по-голямо, или само мъжката част се чувства по-комфортно, когато не се използва кондом?
Определено сесксът без презерватив е много по-хубав. Но и рисковете са много по-големи. :( И да, и на двамата ни харесма много повече без. Вече от много време не сме го правили с презерватив.. :) :)
според мен със се прави от хора без много опит и от гаджета който са от скоро заедно а без се прави от по улегнала двоика която си вярва и момчето може да се контролира за да не стане някоя беля.най-добре ако сте нови използвайте си го :)
Ммм незнам .. правила съм го и без обаче много кратко време тъй като ме е страх.. да не стане някои гав.. Но като цяло лично аз не виждам кой знай каква разлика... :) :)
ivanko70
08-11-2010, 15:43
бе явно сте някви тънкопишковци щом все празно ви се струва като сте без презервативи...
народа го е казал:
"да чукаш с презерватив, все едно да помирисваш роза с противогаз"
давайте директно защото е върхът, но все пак пазете момичетата че да не гледате бебета
Предпочитам секса без кондом, защото усещането е много по-приятно. Колкото и да е тънък, презервативът си е презерватив. Повечето от партньорките ми също са ми споделяли, че изпитват по-голямо удоволствие, когато го правим без. Единствения лек минус е, че без кондом свършвам по-бързо, отколкото със. Дано съм бил полезен.
+1