View Full Version : загоряла съм,но...
love_you_boy
08-06-2010, 12:37
загоряла съм,но за мацка :-D бисексуална съм,но досега съм се занимавала предимно с момчета.Сега ми се иска нещо друго....ама няма :(
ами то и аз сам загорял ама няма :Д
anonymous708973
08-06-2010, 12:45
хъх, на колко си?
Защото са ми страшно смешни изцепките от рода на 14-15 годишни лесбийки/бисексуални.
FreakBitch
08-06-2010, 12:49
.. невъзможно ли е на 14-15 да се чувства привлечена от момичета?? :shock: Трябва да стане на 20, за да си определи сексуалната ориентация ли? :?
betibarclay
08-06-2010, 12:50
загоряла съм,но за мацка :-D бисексуална съм,но досега съм се занимавала предимно с момчета.Сега ми се иска нещо друго....ама няма :(
Ходи се гръмни! :)
love_you_boy
08-06-2010, 12:52
на 18 съм
love_you_boy
08-06-2010, 13:00
този форум е за споделяне на различни проблеми на тийн-овете доколкото знам.Аз просто си споделих моя проблем- ако искате пишете нещо,ако не искате недейте ама само без обиди и нападки ако може :x
FunkyBoy
08-06-2010, 13:05
Ами ти никакъв въпрос не задаваш... какво, искаш да ти намерим мацка ли ? :?
love_you_boy
08-06-2010, 13:09
ууф...да ,прав си че нямам въпрос,но аз просто исках да разбера дали случайно няма и някоя друга като мен
Extremescream
08-06-2010, 13:09
Има сайтове за запознанства.Тук се задават въпроси,а не мрънкаме какво искаме.
DarkTemplar
08-06-2010, 13:11
Ако има някоя като теб - ЛС и т.н. Ако няма - ползвай сайтовете за запознанства. Успех в търсенето.
FunkyBoy
08-06-2010, 13:23
ууф...да ,прав си че нямам въпрос,но аз просто исках да разбера дали случайно няма и някоя друга като мен
ти си за gepime, не за teenproblem :?
anonymous708973
08-06-2010, 13:32
.. невъзможно ли е на 14-15 да се чувства привлечена от момичета?? :shock: Трябва да стане на 20, за да си определи сексуалната ориентация ли? :?
Не бъди толкова учудена. Повечето са някви шматки, които мислят, че като са се изкефили веднъж на циците/дупето/краката на някаква или са се целували с нея са лесбийки. А всъщност това са хормоните, които по време на пубертета, са особено диви и си правят каквото искат.
И всъщност за да си сигурна от какво се чувстваш привлечена (особено в пубертета), е добре да имаш сексуален опит и с двата пола. Достатъчно изчерпателна ли бях? :)
Princessani
08-06-2010, 14:04
на 18 съм от къде си ?? ?? може и на лично :oops:
DarkTemplar
08-06-2010, 14:46
от къде си ?? ?? може и на лично :oops:
Ей тва е късмета да си жена... :D
ThroughStruggle
08-06-2010, 14:50
Много хубава тема, направо разкошна. Как коректно си задала въпроса си...
Други като теб, а именно загорели, навярно има, все пак сме в тийн форум. Виж, за други бисексуални момичета, на които страшно им се иска п*тка, не знам.
Princessani
08-06-2010, 17:20
от къде си ?? ?? може и на лично :oops:
Ей тва е късмета да си жена... :D :D :D :D :oops: :oops: :oops:
Naaaaaaah пълни глупости . Със сигурност има и такива момичета , които само си въобразяват че са би , но пък аз със сигурност познавам такива които от преди да са на 14-15 са имали такива наклонности и сега 5 години по-късно вкуса им не се е променил тъй че оставете момичето ;)
experiment_m
08-06-2010, 19:04
Като си намериш партньорка цъкни едно лично и на мен. Че то се е видяло, че ще трябва да дойде и някой, който да свърши работа. :D
А това, че хората тотално загубиха ориентация и че доста от тях не знаят точно от кой пол искат да е партньорът в леглото им - определено не е ебавка. :shock:
Ходи се гръмни! :)
Човещинка.. :lol:
miroandonow
08-06-2010, 21:39
Тя видя момче та иска момиче сега.Шматка!
Тя видя момче та иска момиче сега.Шматка!
:lol: нали! :lol:
lifelesscorpse
08-06-2010, 22:00
Писах ти на лично 8)
Не бъди толкова учудена. Повечето са някви шматки, които мислят, че като са се изкефили веднъж на циците/дупето/краката на някаква или са се целували с нея са лесбийки. А всъщност това са хормоните, които по време на пубертета, са особено диви и си правят каквото искат.
И всъщност за да си сигурна от какво се чувстваш привлечена (особено в пубертета), е добре да имаш сексуален опит и с двата пола. Достатъчно изчерпателна ли бях? :)
Не, тука има разлика - ти говориш за тия дето претендират, че са би/хетеросексуални, а още не са завършили пубертета, това не значи, че не можеш да изпитваш привличане към същия пол. Както си е казала авторката, загоряла е (освен ако темата не е ебавка), така че нищо чудно, че иска нещо такова.
Към авторката не знам какво да кажа, за първи път виждам момиче да е загоряло
:D
Все пак, ако си намериш кандидат, може после да разправяш :lol: и без това няма много смисъл в темата.
Намери си сайт за запознанства :-|
BiGBaDWolF
08-07-2010, 08:25
Илзез малко от вас и ще си намериш ..
DarkTemplar
08-07-2010, 11:13
Верно, ако ти се отвори парашута, влез пак тук да се похвалиш. 8)
И аз ко да напрая...
Тъпа изява :-x
Към авторката не знам какво да кажа, за първи път виждам момиче да е загоряло
Значииии въобще не знам къде гледаш тогава :Д има и то доста :Д поне покрай мен
Кирилицата е задължителна.
kalpazanka
vesSynkaa
08-08-2010, 20:53
И как разбра, че си би? След като прави секс с момче ли? 8-)
Dizziness
08-09-2010, 10:27
Ами аз също съм бисексуална. Преди време имах подобна тема в този раздел, но и мен нападнаха, така че, не се чуди... :) Ако имаш предложение, казвай, падам си по експериментите. :P
love_you_boy, сбъркала си мястото! Не ти ли е ясно, че форума като цяло се ползва само за ХЕЙТ!!
хуя ми е 27 сантиметра,пиши лс
svetlidim
08-09-2010, 22:13
Всички сте смотани злобари. В тоя форум само комплекси избивате. :( От горе до долу само тъпи мнения :o :x
Extremescream
08-09-2010, 22:16
Не,просто е смешно,като видим 14-16-годишни да казват,че са би.Едно е да искаш да опиташ и от двете,но това не те прави би.Но всеки си знае.