View Full Version : Имам малък проблем с приятелката ми.
YourNightmere
08-06-2010, 14:16
Аз съм момче на 15 год имам приятелка от месец и нещо аз мн искам да правя секс с нея ... Един ден реших да поговоря с нея по темата за секса .. попитах я дали иска да правим секс (тя е девствена) тя ми каза "да" и преди няколко дена като я изпратих пред тях малко се понатискахме и пак стана вапрос за секса и тя ми каза, че е размислила и неиска. Знам, че при тях момичетата секса не е като при нас момчетата(от вратата за краката) ако мога така да се изразя... мисля , за краткото време от което сме заедно си имаме голямо доверие един към друг. Та въоросът ми е как бих могъл да я накарам да правим секс ,без да я притискам и настоявам?
МОЛЯ ОТ ОТГОВОРЕТЕ МИ СЕРИОЗНО БЕЗ БАЗИЦИ И ТАПИ КОМЕНТАРИ .... [b]ПРОСТО ИСКАМ ПОМОЩ ПО ВЪПРОСА. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
dimitar_ak
08-06-2010, 14:32
Чакаш, приятелю, когато тя го поиска.
DarkTemplar
08-06-2010, 14:39
Освен чакане и добро държание и аз не мога да ти препоръчам друго.
LovelyGirl
08-06-2010, 14:53
Накарай я да те желае. Целувай я на места, които знаеш, че и харесват (ако не знаеш кои са, разбери). Опипвай я (не по интимните части, че ще си помисли, че настояваш) по бедрата, по гръбчето и т.н. Не трябва да прекаляваш обаче, а да го правиш бавно и постепено.Не трябва да излгеждаш настоятелен.Показвай и, че тези неща ти хресват, но не изглеждай като някой възбуден льольо, който не може да се сдържа. Абе някакви такива работи, не мога да го обясня много добре, но дано си разбрал горе-долу какво искам да кажа.
truculent
08-06-2010, 17:19
Накарай я да те желае. Целувай я на места, които знаеш, че и харесват (ако не знаеш кои са, разбери). Опипвай я (не по интимните части, че ще си помисли, че настояваш) по бедрата, по гръбчето и т.н. Не трябва да прекаляваш обаче, а да го правиш бавно и постепено.Не трябва да излгеждаш настоятелен.Показвай и, че тези неща ти хресват, но не изглеждай като някой възбуден льольо, който не може да се сдържа. Абе някакви такива работи, не мога да го обясня много добре, но дано си разбрал горе-долу какво искам да кажа.
Повече непитай
П.П.възбуден лиолио :shock: тва баси фразата :)
YourNightmere
08-06-2010, 18:00
Ами да знам какво да правя. И с това което направих с нея (трикчетата) ако мога така да кажа мисля, че се възбуди страшно много. ...по какво познах ли? :Първо започна да потреперва малко, после ме стискаше с пръсти за гърба, и понеже я бях прегарнал тя по едно време ми се отпусна замалко в ръцете и изстена няколко пъти.Беше ме хванала за ... , самичка си го хвана без аз да и слагам ръката на него или да я карам! И ми го тракна няколко пъти, но през късите гащи.
..Но тя ми каза, че си е променила решението преди да направя това с нея.
truculent
08-06-2010, 19:49
Ами да знам какво да правя. И с това което направих с нея (трикчетата) ако мога така да кажа мисля, че се възбуди страшно много. ...по какво познах ли? :Първо започна да потреперва малко, после ме стискаше с пръсти за гърба, и понеже я бях прегарнал тя по едно време ми се отпусна замалко в ръцете и изстена няколко пъти.Беше ме хванала за ... , самичка си го хвана без аз да и слагам ръката на него или да я карам! И ми го тракна няколко пъти, но през късите гащи.
..Но тя ми каза, че си е променила решението преди да направя това с нея.
Втория опита бас ловя,че няма да издържи и ш са пусни.. Пробвай пак.. късмет :)
FunkyBoy
08-06-2010, 21:13
Без бъзици и тАпи ? :shock:
Ето ти тапите
http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_523908.jpg
Сега сериозно-Кажи й,че ти се ебе и ако не ти даде ще се наложи да й изневериш.... :shock:
:razz:
Без бъзици и тАпи ? :shock:
Ето ти тапите
http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_523908.jpg
Сега сериозно-Кажи й,че ти се е** и ако не ти даде ще се наложи да й изневериш.... :shock:
:razz:
хахха,така така :razz: ако не прай секс с теб кажи и че има други :razz:
miroandonow
08-06-2010, 21:42
мм даа .. сигурно за месец си имате страшноо доверие и се обичате блаа блаа .. т'ва го пропускам .. :?
Ше чакаш колкото е нужно!! ..
Като не иска момичето се съобразявай с нея!! ..
Щом е девствена ще почакаш докато поиска ... нормално е при положение, че ходите от едва месец . Изчакай я ако държиш на нея .
Чакането му е майката. :wink:
Slynchiicee
08-07-2010, 07:25
много доверие си имате за един месец ;) те хората цял живот немогат да си изградят доверие един към друг дълги години градят накрая го губят за части от секундата .. вие си имате голямо доверие.. като си имате доверие прaскайте се успех !
xinfamous
08-07-2010, 08:07
Шишенце хлороформ и една голяма марля,или следващия път като я изпращаш чукове в главата,ритници в корема..докато не чуеш едно ясно 'Добре,предавам се!' ..Работи безотказно! :)
BiGBaDWolF
08-07-2010, 08:11
Че чака че чака колко да я чака да не е нова година ... Колко па да не е готова айде стига са ... И при тех е от вратата за краката ама първо требе да разберат какво е чувството ... И най-хубавата цигулка е била дърво !
Untitled
08-07-2010, 09:27
Вземете пораснете малко бе :o :o :shock: Баси лапетата, чудят се зад кой ъгъл да се боднат :shock: :shock:
FustukXD
08-07-2010, 09:51
Ей лигльо, вместо да питаш форума тука, можеш да отидеш и ако толкова много искаш да поговориш с нея! И бъди нежен, за да може тя да ти се довери напълно.
П.П.: Според мен на нея и е много рано, все пак може да стане някой гаф (никога не казвай никога). Мисли и за нея, не само за твоя кеф.
BigFakeSmile
08-07-2010, 09:53
Еми ще чакаш...ако не ти се чака..отиди при някоя, която ще ти пусне веднага, но едва ли ще ти е много приятно с нея :)
BiGBaDWolF, като гледам как пишеш, ако само 20 секунди те слушам да говориш ще ме нервираш яко :D шоп ли си какъв си не знам..ноо... :shock: 8-)
valdesbg
08-07-2010, 15:36
Че за секса са нужни действия.. не думи.
Авторе.. знаеш сентенцията че няма жена, което да не иска секс, има мъж, който не знае как да си го поиска :)
А ти с тия завъртяно-олигофренски въпроси.. много ясно че ще я откажеш да спите.. аз даже се чудя как тя все още е с теб :)
А за всички които казват да се чакат девствените... защо да попитам? Неузрели круши ли са че да чакаме да узреят? На опашка за билети ли сме че да ги чакаме? Под номерче ли стават нещата?
Нали ако знаеш как да я възбудиш.. тя не ще поиска,... ами сама ще те завлече някъде и ще те измори. (почти личен опит)