- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам малък проблем с приятелката ми.
Аз съм момче на 15 год имам приятелка от месец и нещо аз мн искам да правя секс с нея ... Един ден реших да поговоря с нея по темата за секса .. попитах я дали иска да правим секс (тя е девствена) тя ми каза "да" и преди няколко дена като я изпратих пред тях малко се понатискахме и пак стана вапрос за секса и тя ми каза, че е размислила и неиска. Знам, че при тях момичетата секса не е като при нас момчетата(от вратата за краката) ако мога така да се изразя... мисля , за краткото време от което сме заедно си имаме голямо доверие един към друг. Та въоросът ми е как бих могъл да я накарам да правим секс ,без да я притискам и настоявам?
[b] МОЛЯ ОТ ОТГОВОРЕТЕ МИ СЕРИОЗНО БЕЗ БАЗИЦИ И ТАПИ КОМЕНТАРИ .... ПРОСТО ИСКАМ ПОМОЩ ПО ВЪПРОСА. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
Освен чакане и добро държание и аз не мога да ти препоръчам друго.
Накарай я да те желае. Целувай я на места, които знаеш, че и харесват (ако не знаеш кои са, разбери). Опипвай я (не по интимните части, че ще си помисли, че настояваш) по бедрата, по гръбчето и т.н. Не трябва да прекаляваш обаче, а да го правиш бавно и постепено.Не трябва да излгеждаш настоятелен.Показвай и, че тези неща ти хресват, но не изглеждай като някой възбуден льольо, който не може да се сдържа. Абе някакви такива работи, не мога да го обясня много добре, но дано си разбрал горе-долу какво искам да кажа.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Повече непитайПървоначално написано от LovelyGirl
П.П.възбуден лиолиотва баси фразата
![]()
Ами да знам какво да правя. И с това което направих с нея (трикчетата) ако мога така да кажа мисля, че се възбуди страшно много. ...по какво познах ли? :Първо започна да потреперва малко, после ме стискаше с пръсти за гърба, и понеже я бях прегарнал тя по едно време ми се отпусна замалко в ръцете и изстена няколко пъти.Беше ме хванала за ... , самичка си го хвана без аз да и слагам ръката на него или да я карам! И ми го тракна няколко пъти, но през късите гащи.
..Но тя ми каза, че си е променила решението преди да направя това с нея.
Втория опита бас ловя,че няма да издържи и ш са пусни.. Пробвай пак.. късметПървоначално написано от YourNightmere
![]()
Първоначално написано от dimitar_ak
Без бъзици и тАпи ?![]()
Ето ти тапите
Сега сериозно-Кажи й,че ти се ебе и ако не ти даде ще се наложи да й изневериш....![]()
![]()
хахха,така такаПървоначално написано от UNITED2
ако не прай секс с теб кажи и че има други
![]()
Първоначално написано от dimitar_ak
мм даа .. сигурно за месец си имате страшноо доверие и се обичате блаа блаа .. т'ва го пропускам ..![]()
Ше чакаш колкото е нужно!! ..
Като не иска момичето се съобразявай с нея!! ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Щом е девствена ще почакаш докато поиска ... нормално е при положение, че ходите от едва месец . Изчакай я ако държиш на нея .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Чакането му е майката.![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
много доверие си имате за един месецте хората цял живот немогат да си изградят доверие един към друг дълги години градят накрая го губят за части от секундата .. вие си имате голямо доверие.. като си имате доверие прaскайте се успех !
Че чака че чака колко да я чака да не е нова година ... Колко па да не е готова айде стига са ... И при тех е от вратата за краката ама първо требе да разберат какво е чувството ... И най-хубавата цигулка е била дърво !
Вземете пораснете малко бе![]()
![]()
Баси лапетата, чудят се зад кой ъгъл да се боднат
![]()
![]()
КУРВИ-БОЛ! ВСЯКА ВТОРА-ТРОЛ!
Ей лигльо, вместо да питаш форума тука, можеш да отидеш и ако толкова много искаш да поговориш с нея! И бъди нежен, за да може тя да ти се довери напълно.
П.П.: Според мен на нея и е много рано, все пак може да стане някой гаф (никога не казвай никога). Мисли и за нея, не само за твоя кеф.
Every girl needs 3 things in her life:
LOVE-to make her weak
ALCHOHOL-to make her strong
and BFFs when both things make her hit the floor... XD
Еми ще чакаш...ако не ти се чака..отиди при някоя, която ще ти пусне веднага, но едва ли ще ти е много приятно с нея![]()
BiGBaDWolF, като гледам как пишеш, ако само 20 секунди те слушам да говориш ще ме нервираш якошоп ли си какъв си не знам..ноо...
![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Че за секса са нужни действия.. не думи.
Авторе.. знаеш сентенцията че няма жена, което да не иска секс, има мъж, който не знае как да си го поиска
А ти с тия завъртяно-олигофренски въпроси.. много ясно че ще я откажеш да спите.. аз даже се чудя как тя все още е с теб
А за всички които казват да се чакат девствените... защо да попитам? Неузрели круши ли са че да чакаме да узреят? На опашка за билети ли сме че да ги чакаме? Под номерче ли стават нещата?
Нали ако знаеш как да я възбудиш.. тя не ще поиска,... ами сама ще те завлече някъде и ще те измори. (почти личен опит)
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House