.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Имам малък проблем с приятелката ми.

Аз съм момче на 15 год имам приятелка от месец и нещо аз мн искам да правя секс с нея ... Един ден реших да поговоря с нея по темата за секса .. попитах я дали иска да правим секс (тя е девствена) тя ми каза "да" и преди няколко дена като я изпратих пред тях малко се понатискахме и пак стана вапрос за секса и тя ми каза, че е размислила и неиска. Знам, че при тях момичетата секса не е като при нас момчетата(от вратата за краката) ако мога така да се изразя... мисля , за краткото време от което сме заедно си имаме голямо доверие един към друг. Та въоросът ми е как бих могъл да я накарам да правим секс ,без да я притискам и настоявам?
    [b] МОЛЯ ОТ ОТГОВОРЕТЕ МИ СЕРИОЗНО БЕЗ БАЗИЦИ И ТАПИ КОМЕНТАРИ .... ПРОСТО ИСКАМ ПОМОЩ ПО ВЪПРОСА. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Чакаш, приятелю, когато тя го поиска.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Освен чакане и добро държание и аз не мога да ти препоръчам друго.

Накарай я да те желае. Целувай я на места, които знаеш, че и харесват (ако не знаеш кои са, разбери). Опипвай я (не по интимните части, че ще си помисли, че настояваш) по бедрата, по гръбчето и т.н. Не трябва да прекаляваш обаче, а да го правиш бавно и постепено.Не трябва да излгеждаш настоятелен.Показвай и, че тези неща ти хресват, но не изглеждай като някой възбуден льольо, който не може да се сдържа. Абе някакви такива работи, не мога да го обясня много добре, но дано си разбрал горе-долу какво искам да кажа.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Накарай я да те желае. Целувай я на места, които знаеш, че и харесват (ако не знаеш кои са, разбери). Опипвай я (не по интимните части, че ще си помисли, че настояваш) по бедрата, по гръбчето и т.н. Не трябва да прекаляваш обаче, а да го правиш бавно и постепено.Не трябва да излгеждаш настоятелен.Показвай и, че тези неща ти хресват, но не изглеждай като някой възбуден льольо, който не може да се сдържа. Абе някакви такива работи, не мога да го обясня много добре, но дано си разбрал горе-долу какво искам да кажа.
    Повече непитай

П.П.възбуден лиолио тва баси фразата

Ами да знам какво да правя. И с това което направих с нея (трикчетата) ако мога така да кажа мисля, че се възбуди страшно много. ...по какво познах ли? :Първо започна да потреперва малко, после ме стискаше с пръсти за гърба, и понеже я бях прегарнал тя по едно време ми се отпусна замалко в ръцете и изстена няколко пъти.Беше ме хванала за ... , самичка си го хвана без аз да и слагам ръката на него или да я карам! И ми го тракна няколко пъти, но през късите гащи.
    ..Но тя ми каза, че си е променила решението преди да направя това с нея.

Цитирай Първоначално написано от YourNightmere
    Ами да знам какво да правя. И с това което направих с нея (трикчетата) ако мога така да кажа мисля, че се възбуди страшно много. ...по какво познах ли? :Първо започна да потреперва малко, после ме стискаше с пръсти за гърба, и понеже я бях прегарнал тя по едно време ми се отпусна замалко в ръцете и изстена няколко пъти.Беше ме хванала за ... , самичка си го хвана без аз да и слагам ръката на него или да я карам! И ми го тракна няколко пъти, но през късите гащи.
    ..Но тя ми каза, че си е променила решението преди да направя това с нея.
    Втория опита бас ловя,че няма да издържи и ш са пусни.. Пробвай пак.. късмет

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Без бъзици и тАпи ?
    Ето ти тапите

Сега сериозно-Кажи й,че ти се ебе и ако не ти даде ще се наложи да й изневериш....

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FunkyBoy

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Без бъзици и тАпи ?
    Ето ти тапите

Сега сериозно-Кажи й,че ти се е** и ако не ти даде ще се наложи да й изневериш....

хахха,така така ако не прай секс с теб кажи и че има други

Град
    Филибелиец

Мега фен Аватара на Hilary_
    мм даа .. сигурно за месец си имате страшноо доверие и се обичате блаа блаа .. т'ва го пропускам ..

Ше чакаш колкото е нужно!! ..
    Като не иска момичето се съобразявай с нея!! ..

Щом е девствена ще почакаш докато поиска ... нормално е при положение, че ходите от едва месец . Изчакай я ако държиш на нея .
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Чакането му е майката.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    много доверие си имате за един месец те хората цял живот немогат да си изградят доверие един към друг дълги години градят накрая го губят за части от секундата .. вие си имате голямо доверие.. като си имате доверие прaскайте се успех !

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Голям фен Аватара на xinfamous
    Шишенце хлороформ и една голяма марля,или следващия път като я изпращаш чукове в главата,ритници в корема..докато не чуеш едно ясно 'Добре,предавам се!' ..Работи безотказно!
    Can It All Be So Simple ?

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Че чака че чака колко да я чака да не е нова година ... Колко па да не е готова айде стига са ... И при тех е от вратата за краката ама първо требе да разберат какво е чувството ... И най-хубавата цигулка е била дърво !

Вземете пораснете малко бе Баси лапетата, чудят се зад кой ъгъл да се боднат
    КУРВИ-БОЛ! ВСЯКА ВТОРА-ТРОЛ!

Ей лигльо, вместо да питаш форума тука, можеш да отидеш и ако толкова много искаш да поговориш с нея! И бъди нежен, за да може тя да ти се довери напълно.

П.П.: Според мен на нея и е много рано, все пак може да стане някой гаф (никога не казвай никога). Мисли и за нея, не само за твоя кеф.
    Every girl needs 3 things in her life:
    LOVE-to make her weak
    ALCHOHOL-to make her strong
    and BFFs when both things make her hit the floor... XD

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Еми ще чакаш...ако не ти се чака..отиди при някоя, която ще ти пусне веднага, но едва ли ще ти е много приятно с нея

BiGBaDWolF, като гледам как пишеш, ако само 20 секунди те слушам да говориш ще ме нервираш яко шоп ли си какъв си не знам..ноо...
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Че за секса са нужни действия.. не думи.

Авторе.. знаеш сентенцията че няма жена, което да не иска секс, има мъж, който не знае как да си го поиска

А ти с тия завъртяно-олигофренски въпроси.. много ясно че ще я откажеш да спите.. аз даже се чудя как тя все още е с теб

А за всички които казват да се чакат девствените... защо да попитам? Неузрели круши ли са че да чакаме да узреят? На опашка за билети ли сме че да ги чакаме? Под номерче ли стават нещата?

Нали ако знаеш как да я възбудиш.. тя не ще поиска,... ами сама ще те завлече някъде и ще те измори. (почти личен опит)

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си