Влез

View Full Version : Какъв секс харесвате ? Запитване към мъжката аудитория

make_you_mine
08-06-2010, 16:12
Интересно ми е каква жена ви удовлетворява в леглото-как се държи ? Разкрепостено, диво или нежно,спокойно ? Страстно или внимателно ? Каква жена точно може да ви подлуди в леглото и как ? :))

dimitar_ak
08-06-2010, 16:13
Хубавите неща се правят бавно

gandalfepi4
08-06-2010, 16:54
въпросът ти е грешен. това е като да питаш как е по-добре да се целува - бавно и нежно или диво и стръвнишко (!)

отговорът е чувствено и искрено :) след това бързо или бавно няма значение. какъвто и да е секса ако му се отдаваш напълно е удовлетворителен и приятен, пък и доста зависи според ситуацията - ако се върна след като съм помпал цял ден ПОСЛЕДНОТО нещо което искам е гаждето да ми се хвърли на главата като маймуна на решетка и да започне да ми го начуква...

и все пак - "диво и разкрепостено" 8-)

make_you_mine
08-06-2010, 17:28
Е,нека просто мъжете споделят предпочитанията си в тази тема. :)

experiment_m
08-06-2010, 19:12
Много е важно жената да не се държи като дърво в леглото. Трябва да усеща какво иска мъжа и да не се налага да се купува дъска и тебешир за подробни обяснения какво трябва да се случи. Хубаво е да е самата себе си. От време на време няма лошо да се прави и на мръсница, но това си зависи от възприятията й и не е задължително. Най-готино е да има разнообразие в секса - разбирай бързо, бавно ..., а не подмяна на партньора.

fungus
08-06-2010, 19:27
груб и див

DarkTemplar
08-06-2010, 20:02
Предпочитам по-страстните мацки, макар че понякога настроението ми е точно като за нежен и по-бавен и чувствен секс. Повечето млади хора май са фенове на по-дивия секс.

miroandonow
08-06-2010, 21:21
Хард и разкрепостен.С една дума хард орално,вагинално и завършек анално!

spaln8
08-06-2010, 22:15
Много обичам като са със огнен характер да са много диви а за секс предпочитам анал ама още съм нямал шанс да пробвам 8-) 8-) 8-)

BiGBaDWolF
08-07-2010, 08:26
СЪС ЖЕНА !

xinfamous
08-07-2010, 08:32
Див мн ясно! (;

YVKsport
08-07-2010, 08:41
Много е важно жената да не се държи като дърво в леглото. Трябва да усеща какво иска мъжа и да не се налага да се купува дъска и тебешир за подробни обяснения какво трябва да се случи. Хубаво е да е самата себе си. От време на време няма лошо да се прави и на мръсница, но това си зависи от възприятията й и не е задължително. Най-готино е да има разнообразие в секса - разбирай бързо, бавно ..., а не подмяна на партньора.
Абсолютно!

valdesbg
08-07-2010, 15:40
Ооо бавния секс.. не е за мен :)

Мръсница трябва да е поне малко. И с желание за експерименти :) ако досега не е праивла секс - да не се страхува(това зависи и от мен. така че няма ядове по тя точка) и да има желание за действие. Ако не знае как - ще я науча :) А да не очаква че всичко аз ще правя.

На въпроса - диво и разкрепостено :)

unusual89
08-07-2010, 16:29
Зависи от ситуацията и особено от началото. Ако още в първия момент се нахвърлим един на друг тогава предпочитам мръснишки и бързо. Но ако подходи момичето бавно, нежният секс също не е за изпускане, с повече целувки, галене ...

Също е много важно (поне за мен) оралната любов да се прави бааавно!! Все едно изпитвате удоволствие от члена на момчето в устата си.. ако не по-добре изобщо не го правете ;]

Предпочитам да съм доминантен, ама понякога ми е адски кеф да си сменим ролите и момичето да поеме инициативата. Да ми разкопчае дънките, да удари 1 френска и да ме яхне .. ама стига съм ви дразнил .. експериментирай и усети на него какво му харесва ;]

Hidalg0
08-07-2010, 22:03
Аве секс , като секс целувки , страсти , галене и мушкаш, вадиш , мушкаш , вадиш и т.н :D :D :D

П.П по същество : ЗАВИСИ ОТ НАСТРОЕНИЕТО 8-)

pataran
08-08-2010, 09:54
divo i razkreposteno

K0rTexXx
08-08-2010, 11:10
Е зависи много от нагласата, но принципно див :D

bootyboy
11-09-2010, 21:09
понякога нежна и невинна, друг път дяволица :D :D

OldSchoolRebel
11-10-2010, 07:07
Какъв секс харесваме? С жена да е, най-добре.

thefreak
11-10-2010, 09:19
Разкрепостено и диво? Много не точно казано.
Това може да обхваща всичко от бърз секс, до душене и садо мазо...

Както и да е... За мен зависи какво ще ми позволи момичето, да кажем просто че в главата ми се въртят неща, които с почти никоя не съм правил, но всяка се отпуска малко по малко, колкото повече настоявам(съвет: трябва да се настоява за нови неща по време на акта, защото тогава е най-уязвима и най-склонна да опита нещо ново, като е възбудена).

Диво и разкрепостено + още от горе, само момичето да издържи на темпото.

Andr0medA
11-10-2010, 20:13
(съвет: трябва да се настоява за нови неща по време на акта, защото тогава е най-уязвима и най-склонна да опита нещо ново, като е възбудена)

+1 :) Див и бърз да, но не и груб... Грубостта би ме отблъснала. А ако съм в по-романтично настроение обичам адски много по-нежния секс, но не и бавният. Важно е да има хубава любовна игра преди това, именно тя определя и какъв ще е секса. :) :P

MakeMeLaugh
11-10-2010, 20:56
Всеки път да е различно държанието измежду тези, кито избтрои според случаят и настроението на двамата.
Има периоди на нежност. Има периоди само на мръснишки секс. Има периоди на умерено и от двете.
от всичко да има - иначе умръзва и започваш да търсиш други алтернативи ;)

DREAM95
11-10-2010, 21:41
само мръсно еб*не , и диво :P

Palpatin
11-11-2010, 16:29
Зависи от много неща. Аз предпочитам бавно и нежно. Закъде да бързаме.

Gamedzilla
11-12-2010, 09:22
Какъв секс харесваме? С жена да е, най-добре.
Право в десетката... :lol:

ribox
12-09-2010, 14:50
зависи от обстановка и чувства се пак 8-) ся ако е няква за 1 вечер е по-хубъ да я разпориш дупето :grin: ,но вече като се появят чувства може да е по-нежно ама се пак всеки си има предпочетания 8)