- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв секс харесвате ? Запитване към мъжката аудитория
Интересно ми е каква жена ви удовлетворява в леглото-как се държи ? Разкрепостено, диво или нежно,спокойно ? Страстно или внимателно ? Каква жена точно може да ви подлуди в леглото и как ?)
въпросът ти е грешен. това е като да питаш как е по-добре да се целува - бавно и нежно или диво и стръвнишко (!)
отговорът е чувствено и искренослед това бързо или бавно няма значение. какъвто и да е секса ако му се отдаваш напълно е удовлетворителен и приятен, пък и доста зависи според ситуацията - ако се върна след като съм помпал цял ден ПОСЛЕДНОТО нещо което искам е гаждето да ми се хвърли на главата като маймуна на решетка и да започне да ми го начуква...
и все пак - "диво и разкрепостено"![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Е,нека просто мъжете споделят предпочитанията си в тази тема.![]()
Много е важно жената да не се държи като дърво в леглото. Трябва да усеща какво иска мъжа и да не се налага да се купува дъска и тебешир за подробни обяснения какво трябва да се случи. Хубаво е да е самата себе си. От време на време няма лошо да се прави и на мръсница, но това си зависи от възприятията й и не е задължително. Най-готино е да има разнообразие в секса - разбирай бързо, бавно ..., а не подмяна на партньора.
груб и див
Предпочитам по-страстните мацки, макар че понякога настроението ми е точно като за нежен и по-бавен и чувствен секс. Повечето млади хора май са фенове на по-дивия секс.
Хард и разкрепостен.С една дума хард орално,вагинално и завършек анално!
Много обичам като са със огнен характер да са много диви а за секс предпочитам анал ама още съм нямал шанс да пробвам![]()
![]()
![]()
Абсолютно!Първоначално написано от experiment_m
Ооо бавния секс.. не е за мен
Мръсница трябва да е поне малко. И с желание за експериментиако досега не е праивла секс - да не се страхува(това зависи и от мен. така че няма ядове по тя точка) и да има желание за действие. Ако не знае как - ще я науча
А да не очаква че всичко аз ще правя.
На въпроса - диво и разкрепостено![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Зависи от ситуацията и особено от началото. Ако още в първия момент се нахвърлим един на друг тогава предпочитам мръснишки и бързо. Но ако подходи момичето бавно, нежният секс също не е за изпускане, с повече целувки, галене ...
Също е много важно (поне за мен) оралната любов да се прави бааавно!! Все едно изпитвате удоволствие от члена на момчето в устата си.. ако не по-добре изобщо не го правете ;]
Предпочитам да съм доминантен, ама понякога ми е адски кеф да си сменим ролите и момичето да поеме инициативата. Да ми разкопчае дънките, да удари 1 френска и да ме яхне .. ама стига съм ви дразнил .. експериментирай и усети на него какво му харесва ;]
Аве секс , като секс целувки , страсти , галене и мушкаш, вадиш , мушкаш , вадиш и т.н![]()
![]()
![]()
П.П по същество : ЗАВИСИ ОТ НАСТРОЕНИЕТО![]()
divo i razkreposteno
Е зависи много от нагласата, но принципно див![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
понякога нежна и невинна, друг път дяволица![]()
![]()
Какъв секс харесваме? С жена да е, най-добре.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Разкрепостено и диво? Много не точно казано.
Това може да обхваща всичко от бърз секс, до душене и садо мазо...
Както и да е... За мен зависи какво ще ми позволи момичето, да кажем просто че в главата ми се въртят неща, които с почти никоя не съм правил, но всяка се отпуска малко по малко, колкото повече настоявам(съвет: трябва да се настоява за нови неща по време на акта, защото тогава е най-уязвима и най-склонна да опита нещо ново, като е възбудена).
Диво и разкрепостено + още от горе, само момичето да издържи на темпото.
Първоначално написано от thefreak
+1Див и бърз да, но не и груб... Грубостта би ме отблъснала. А ако съм в по-романтично настроение обичам адски много по-нежния секс, но не и бавният. Важно е да има хубава любовна игра преди това, именно тя определя и какъв ще е секса.
:P
"Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."![]()
Всеки път да е различно държанието измежду тези, кито избтрои според случаят и настроението на двамата.
Има периоди на нежност. Има периоди само на мръснишки секс. Има периоди на умерено и от двете.
от всичко да има - иначе умръзва и започваш да търсиш други алтернативи![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
само мръсно еб*не , и диво :P
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Зависи от много неща. Аз предпочитам бавно и нежно. Закъде да бързаме.
Право в десетката...Първоначално написано от OldSchoolRebel
![]()
We will strike without warning and
without mercy, fighting as one hand, one heart, one soul.
We will shatter their dreams and haunt
their nightmares, drenching our ancestors' graves with
their blood.