View Full Version : Сенки
Първо - Здравейте на всички! :D
Търсих (не много усърдно) из форума за подобна тема, но не намерих! Ако има, моля да ме извините! :)
Да преминем към въпроса :-D
Ами наскоро сенките ми свършиха и искам да си купя нови и качествени! Ако някой знае добра марка и магазин откъдето да си купя продукта в София, ще съм му много благодарна! :-) Не искам някой да си помисли, че не съм запозната със сенки, гланцове, пудри и т.н., но да си кажа честно - не ми се търси особено, пък и не ми се обикалят улиците на София, за да преглеждам всяка витрина на парфюмерия! :D
П.П. - моля, да си спестите безмислените коментари! 8-)
Има едни на Орифлейм (Голдън Роуз) много са хубави,но са скъпички!
19,90
VerryBerry
08-06-2010, 16:50
ами за района на София не знам,но като марка бих ти препоръчала "Мейбълин",аз имам едни едноцветни перлени сенки от тази марка и съм много доволна :)
Мерси за бързите отговори! :-) Няма да откажа още няколко коментарчета! 8-)
teddyx33
08-06-2010, 17:08
Ruby Rose имам аз и леко блестят и са мн. хубави :) и също ти препоръчвам да си вземемеш Голдън Ролз :)
аз точно в момента се каня да си купя тези дето са 88 цвята виждам ,че в ютуб 90% от момичетата ползват такива... 8-)
j_adore2
08-06-2010, 17:26
За марки не знам,аз каквото и да ползвам или се изтрива или ми се събира на свивката на клепача и ме дразни,та съм спряла да използвам сенки,освен ако не е за някой по официален случай.
А ти ако искаш можеш да отидеш в Бонжур-а на Славейков или в ДМ в подлеза на Софийския университет.Там има много марки на едно място и можеш да пробваш цветове и т.н
Много благодаря за отговорите! Ще видя от кои да си взема, защото майка ми сега има мисля на Голдън Роуз и мисля и аз да си взема някакви такива в по-светлата гама цветове! :) Още веднъж - мерси за мненията! КЛЮЧ! :)
teddyx33
08-06-2010, 17:30
За марки не знам,аз каквото и да ползвам или се изтрива или ми се събира на свивката на клепача и ме дразни,та съм спряла да използвам сенки,освен ако не е за някой по официален случай.
А ти ако искаш можеш да отидеш в Бонжур-а на Славейков или в ДМ в подлеза на Софийския университет.Там има много марки на едно място и можеш да пробваш цветове и т.н
Ако си слагаш база за сенки няма да имаш такива проблеми :)
Или ако си купува по-качествени сенки като например сенките на MAC, които са професионални.
Или ако си купува по-качествени сенки като например сенките на MAC, които са професионални.
Мда, и двата варианта са добри! На майка ми също ѝ ставаше така, както на j_adore2 и започна да си слага база и от тогава няма проблем! :)
BlackMeow
08-06-2010, 17:58
[/quote]
Или ако си купува по-качествени сенки като например сенките на MAC, които са професионални.[/quote]
От опит ли говориш?
С база си е най-добре - аз ползвам и тези на мак и всички останали с база, за по-сигурно :-o
Ще приложа и снимчица слез малко :)
j_adore2
08-06-2010, 18:01
Дайте някаква марка и ценичка на база за сенки :P
Иначе съм ползвала на есенс,руби роуз,голден роуз и какво ли не ..
Carmen_Kass
08-06-2010, 18:04
Какви искаш? По-пигментирани или по-софт...матови или блестящи?
Иначе като марка MAC
Вместо спец.база,другият вариант е фдт+корекор
BlackMeow
08-06-2010, 18:08
http://i296.photobucket.com/albums/mm172/lady_byba/Image050.jpg
Това е пигмент на мак - с база и без.
Извинявам се, че нямам по-свястна снимка, но и така се вижда. :)
Сенките на Flormar са хубави и евтини иначе.
teddyx33
08-06-2010, 18:10
Дайте някаква марка и ценичка на база за сенки :P
Иначе съм ползвала на есенс,руби роуз,голден роуз и какво ли не ..
http://www.parfumi-market.net/baza-senki-artdeco-eyeshadow-base-p-1094.html
за мен артдеко е най-доброто :)
ии ^^ разликата е голяма винаги е по-добре с база дори и сенките ти да струват милион 8-)
Carmen_Kass
08-06-2010, 18:28
http://i296.photobucket.com/albums/mm172/lady_byba/Image050.jpg
Това е пигмент на мак - с база и без.
Извинявам се, че нямам по-свястна снимка, но и така се вижда. :)
Сенките на Flormar са хубави и евтини иначе.
И аз съм съгласна за Flormar
Обаче,аз мисля,че тя няма нужда от пигментите.Просто те са си за по-професионална употреба,трябва да си прецениш правилно количеството.Няма смисъл.Плюс това едва ли ще и се гримира всеки ден.
По-добре някои други сенки на МАС,например двойка/тройка от минералните.
anonymous708973
08-06-2010, 18:48
Ъъъ, откога Голдън Роуз и Руби Роуз са качествени?
Аз използвам една четворка на Ейвън (10 лв е някъде), една двойка на Yves Rocher (13.50 са, още им стои цената), единични на Flormar и MODA - по 3 лв е единичката, ама стоят страшно дълго време. :)
valentinadr
08-06-2010, 19:40
Руби Роуз са страхотни
:grin: