Влез

View Full Version : Съвет + смс ако може?

drakon44
08-06-2010, 20:43
Значи ситоацята е такава:
харесвам 1 момиче,пиша си от бая време с нея (1седмица ) :D ,но тя си има приятел,с който несе е виждала(само по скаъп).Тои е от друг град а тя от моя(ние софя тои пловдив),момчето е бая зле като го фана он в скаип го права да си говори сам пред монитора :D ,ама вапроса е че като го базикам мн ми мрънка тя.Така де имам и номера и сега сам решил да я отказвам от неиня "приятел".Предложете ми какво да правя,и ако искате кажете някои готин смс

dPa3HuTeJl
08-06-2010, 20:53
Хлапе малко.Научи български езин като за начало , досаден индивид такъв. <-- С това мнение темата се изчерпа.

ReaDy
08-06-2010, 20:57
L0o0o0o0o0o0o0oo00o0o0occckkkkk!

3oPuTy
08-06-2010, 20:59
Извинявай,ама нищо не разбрах 8-)
Вярно е,че софиянците говорят леко на диалект ама това твоето си е просто ... :?
Ако може превод на темата и може да ти отговоря :)

Slamdancer
08-06-2010, 21:03
Не те разбрах.

drakon44
08-06-2010, 21:20
Вярно е,че софиянците говорят леко на диалект ама това твоето си е просто ... :?
ок превода е следня
харесвам момоиче,тя има скаип "приятел" с които никогя несе е виждала,какво да правя по въпроса.Надявам се така да е по ясно.
А другите постове пичове ходете се застреляите.На 16 год сам и несам шоп :D и ако може ReaDy и dPa3HuTeJl да непишат вече в темата щото сте тъпички и неви искам тъпите постове

Rebus
08-06-2010, 21:25
Викаш онзи бил много зле...Ти не му отстъпваш :D

radeberger
08-06-2010, 22:25
Авторе , научи се да пишеш и не им се бъркай във връзката .

tuzaro
08-06-2010, 22:46
бax та в малумника мейна.

pamii
08-06-2010, 22:51
хахх .. не си ти човекът, който трябва да я 'откаже' от него. Не им се меси :?

truculent
08-06-2010, 22:58
Абе брадчед ми беше софианец свиква са :D

Ам баце ако си постоянно с нея ш стани др немоа ти кажа.. Вари си пии млекото ръзбираш ли :)

Nakadah
08-07-2010, 05:30
харесвам 1 момиче,пиша си от бая време с нея (1седмица ) :D ,но тя си има приятел,с който несе е виждала(само по скаъп).Тои е от друг град а тя от моя(ние софя тои пловдив),момчето е бая зле като го фана он в скаип го права да си говори сам пред монитора :D ,ама вапроса е че като го базикам мн ми мрънка тя.Така де имам и номера и сега сам решил да я отказвам от неиня "приятел".Предложете ми какво да правя,и ако искате кажете някои готин смс

Разкарай се от София бе накадърен цървул!!!

bebe7o
08-07-2010, 06:26

Разкарай се от София бе накадърен цървул!!!

:lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

Иначе по темата:казаха ти го.. Не им се бутай!!!

Daqn4eto0o
08-07-2010, 06:48
Оня може да е зле ама и ти не си от най д0брите :D

Sasha2k8
08-07-2010, 06:56
Ти няма да е лошо първо да се научиш да пишеш. Ако и на нея и пишеш толкова неграмотно..... :?
По темата: Остави нещата да се развият сами... не пресилвай нищо

bratignat
08-07-2010, 07:27
Шопска му ра'ота :o
Пич отивай да играеш криеница пред блока или да съкаш УоУ-че малък си за тея работи :-D

Аре да не се обиждаме на шопи и шопландци! Шопите живеем в землянки. Блоковете са за софиянците "У градо" :D

Elenichkaa
08-07-2010, 07:51
Авторе щом са от различни градове тряа да си много прост,за да не можеш да направиш нищо по въпроса.Не са се виждали,ама са гаджета! 8-)

drakon44
08-07-2010, 09:33
Авторе щом са от различни градове 2тряа да си много прост,за да не можеш да направиш нищо по въпроса.Не са се виждали,ама са гаджета! 8-)
ето и 1 смислен коментар.Ами като заговоря с нея по темата,как така са гажета и тн. тя започва да ми мрънка и да ми се кара.Според мене ще бъде най-добре да си потърся друга.
ЕДИТ:Сега за всички долни спамерчета,когато писах темата ми се спеше адски много,небях спал от 27-28 часа,бях пил 2 бири,и предполагам че съм допуснал някоя друга грешка :lol: :lol:

Naive
08-07-2010, 09:40
:razz:

3oPuTy
08-07-2010, 10:06
Авторе щом са от различни градове 2тряа да си много прост,за да не можеш да направиш нищо по въпроса.Не са се виждали,ама са гаджета! 8-)
ето и 1 смислен коментар.Ами като заговоря с нея по темата,как така са гажета и тн. тя започва да ми мрънка и да ми се кара.Според мене ще бъде най-добре да си потърся друга.
ЕДИТ:Сега за всички долни спамерчета,когато писах темата ми се спеше адски много,небях спал от 27-28 часа,бях пил 2 бири,и предполагам че съм допуснал някоя друга грешка :lol: :lol:
Грешка ... Сега като си се наспал и не си пил допускаш 1-2 грешки,а тогава бяха поне 10-20 ... :D

AniBG
08-07-2010, 10:27
Грешка ... Сега като си се наспал и не си пил допускаш 1-2 грешки,а тогава бяха поне 10-20 ... :D
+1! При това Авторът сам си отговори на въпроса - „...Според мене ще бъде най-добре да си потърся друга....“ :D

lyfche
08-07-2010, 14:48

СОФИЯНЦИТЕ ГОВОРЯТ ЛЕКО НА ДИАЛЕКТ ?!?!?!?! :shock: :lol: .. или селяните ,които са дошли в София ;) .. оф боже

AniBG
08-07-2010, 15:22

СОФИЯНЦИТЕ ГОВОРЯТ ЛЕКО НА ДИАЛЕКТ ?!?!?!?! :shock: :lol: .. или селяните ,които са дошли в София ;) .. оф боже
Според мен селяните, които са дошли в София говорят на диалект, защото и аз съм от София, но нямам село и затова не говоря диалектно! :lol:

drakon44
08-07-2010, 15:34

Според мен селяните, които са дошли в София говорят на диалект, защото и аз съм от София, но нямам село и затова не говоря диалектно! :lol:
И какво аз имам село и какъв е проблема?Познавам софянци дето седя срещу тях говорят ми и немога да зазепа кво искат да ми кажат.

3oPuTy
08-07-2010, 15:51

Вие май не сте наясно с диалектите в България ... :lol:
Вземете попрочетете малко инфо в нета преди да говорите,защото и вие "столичните гражданчета" говорите на развален българо-шопски.Просто такъв ви е диалекта в този край на България.(и представи си не говоря само за София,а и за Лом,Пловдив,Видин,Монтана и т.н.)

notlike
08-07-2010, 16:00
Е, не ми се сърдете за спама, ама като дойдат софиянци на море във Варна, почват да се мъчат да говорят правилно, защото разбират, че тук няма много да ги разберем :razz: Ама то едно Е накрая, всяка дума на Е, после на Перник се подиграват, че на О. Смешна работа - какво е значението от кой град си? Дали от София, дали от Кюстендил, или Бобов Дол, всички са хора. Софиянците да не са богопомазани. И за да е пълна гаврата, ще напиша заглавието на една новина във Vesti.bg

"Тази година на море ще ходят образованите хора, младите и софиянците" :razz: :razz: :razz: :razz:

dPa3HuTeJl
08-07-2010, 18:31
ок превода е следня
харесвам момоиче,тя има скаип "приятел" с които никогя несе е виждала,какво да правя по въпроса.Надявам се така да е по ясно.
А другите постове пичове ходете се застреляите.На 16 год сам и несам шоп :D и ако може ReaDy и dPa3HuTeJl да непишат вече в темата щото сте тъпички и неви искам тъпите постове Аз ли съм тъп,бе пикльо ? На 16 бил .. ти клавиатура виждал ли си някога?? :lol: А за тия диалекти: и аз съм от София , тва не значи че трябва да говоря на развален български ,нали ? :razz:

drakon44
08-07-2010, 23:58
ок превода е следня
А другите постове пичове ходете се застреляите.На 16 год сам и несам шоп :D и ако може ReaDy и dPa3HuTeJl да непишат вече в темата щото сте тъпички и неви искам тъпите постове Аз ли съм тъп,бе пикльо ? На 16 бил .. ти клавиатура виждал ли си някога?? :lol: А за тия диалекти: и аз съм от София , тва не значи че трябва да говоря на развален български ,нали ? :razz:
Амид а точно ти.Аиде лок темата,че аман от спамерчета

CS^BoY
08-08-2010, 00:02
ТОЛКОВА СИ ТЪП,че ми става неудобно да ти чета темата ..16 години бил ?! 16 години с мозък на първокласник .. деЧКООООО!! и кво кефиш се че наливаш хората по скайп ли ? няма как да ти променя мисленето ти си пълен неудачник >.>

plaYanDwin
08-29-2010, 12:25
:-o Уааау, момичето има скайп приятел, когото НИКОГА не е виждала на живо :shock: :razz: Автора пък иска идейки какъв есемес да й бил пишел :-D Ясна работата - и двамата не сте дорасли още за тези неща :lol:

Smrazqvashta
08-29-2010, 12:29
Смятай "приятелят и" какъв е сом щом си позволява да бъде правен на 2стотинки от такъв неграмотник, като теб. А смятай тогава тя колко е заблудена да си върти скайп "любов" с тоя, направо ще си паснете. 8)

mynichka
08-29-2010, 15:38
хахахахах, щял да я отказва 8-) хахаха, тя ако САМА реши ще си се откаже